Miley går rettensveier?

Du husker vel det såkalte "nakebildet" som ble lagt ut, og så viste det seg at det ikke var ekte(altså, at det ikke var henne). Dette er ikke den første gangen dette har skjedd med Miley, og ikke possitivt omtalt blir det heller. Hvordan skal man glemme den påstanden om at det var Miley som var i dusjen (fra 2008) som viste seg å være photoshoped, eller den gangen da Perez Hilton hadde laget et litt upassende bilde der Miley ikke hadde på undertøy, som også var redigert. Alt dette som risikerte en dom for barnepornografi (altså, dette var før Miley var 18 år)

Miley er en pressetalskvinne, og  er så sliten av at slike bilder blir spredd på nette, så hun vurderer rettsligge skritt mot personen som har "laget" et bilde. Dette er jo bare er rykte, rykte, husk, rykte.

Seriøst, hun har jo rett til å gjøre noe med det! Hun blir jo stemplet som et dårlig forbilde pga lettkledde bilder, også viser det seg til slutt at det ikke er henne. Hva kan hun eller gjøre? gjør hun ikke noe, kommer det til å fortsette!

Rett og gjøre?

4 kommentarer

MileyJustinFan<3

06.des.2010 kl.17:32

Hun har helt rett til å gjøre det!

CECILIA

06.des.2010 kl.22:37

men hva med bildene fra 2007-08? der hun selv INNRØMET at hun hadde tatt bilder av seg selv i undertøy?

J U L I E

07.des.2010 kl.14:38

miley smiley , digger hoo!!! <3

Anna Charlotte

07.des.2010 kl.18:01

Nydelig bilde. Ja, hun må jo forsvare seg. At det dusjbilde var fake visste jeg faktisk ikke, men jeg har selfølgelig alltid lurt på om det er fake eller ikke.

Skriv en ny kommentar

Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

15, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwaymiley


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits