Mileys foreldre skal ikke skilles?

Ifølge en nettside kalt Hollywoodlife.com, skal ikke foreldrene til Miley skilles likevel, og tydelig har paret bestemt seg for å holde sammen. Den 26. Oktober, ba Billy Ray Cyrus om at skillsmissen med Tish skulle bli offisielt gjennom retten, og etter loven av Tenessee, hevder det at disse dokumentene skulle komme innen 30 dager, men det har da ikke skjedd. Så da har de vel kanskje bestemt seg for å holde sammen?

Nettstedet hevder at ansatte på Of Williamson County Chancery Court, kunne ha fortalt at når skillsmisse skjer, er de en periode på 30 dager for tiltalte til å levere tilsvarende, og angivelig to arbeidere, har sagt at Tish ennå ikke har sendt inn, noe som betyr at det ikke har skjedd noe skillsmisse eller diskreditert.

En annen advokat, ville også fortalt at hvis begge ønsker å fortsette med planer om å skille seg, bør rettslige prosesser starte på nytt. På den andre siden, er en representant for Billey Ray, nevnt følgene:"Det er absolutt falsk, det er ingen endring i prosessen med skilsmisse".

 Men dette er jo bare et rykte... men det er låv å håpe at dette er sant

Hva tror du ?

5 kommentarer

merkeligemeg

09.des.2010 kl.13:26

Jeg tror at de kommer til en skilsmisse, kjenne hverandre så lenge så kan de ikke bare gi opp. Det skal vel ha vært noe i det at de ville ha skilsmisse fra starten ? <3

Therese

09.des.2010 kl.14:31

jeg håper de ikke skiller seg, men jeg tror kanskje at de kommer til å gjøre det.

Syns synd på Miley som må gå gjennom dette
Håper ikke de skal det da!

// Tusen takk for kommentaren!

MileyJustinFan<3

09.des.2010 kl.15:21

Jeg håper at det der er sant!:D

TheDarkAngel

10.des.2010 kl.21:48

Kult, får håpe det er sant da ;D

Skriv en ny kommentar

Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

15, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwaymiley


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits