Denne tatoveringen kunne jeg tenkt meg!


Det er en fan som har tatt en slik tatovering, sån kunne jeg virkelig tenkt meg. Men ikke akkurat der, og ikke så stor heller. Nå må jeg vel bare overbevise pappa. Hva synes du om den?Jeg tenkte bare at jeg skulle putte inn denne videoen og skrive litt om hva jeg synes om det. Jeg synes selv det er litt rart at folk blir sjokkert over videoen å sånt, men seriøst, hun er jo 18 år. Det er vel mange som har prøvd dette her mye tidligere enn Miley. Det er ikke sån at jeg synes noe possitivt om det, for det gjør jeg faktisk ikke. Tragisk at personen ved siden av driver å filmer alt hun gjør, også blir det "bare tilfeldigvis" lekket ut på nettet. For meg ser det ikke ut som hennes ekte venner.. jeg mener, hallo, de filmer, også bare noen få dager ble det lagt ut! og det var sån litt etter bursdagen hennes!

Altså, Miley har ikke enda sakt noe om dette her, eller forsvart seg på noe måte, hun må jo få si noe. Synes da jeg. Selvfølgelig blir jeg jo skuffet over hun, for jeg er redd det er noe hun skal fortsette med. Med tenk litt på hvordan livet hennes er. Folk vil jo ha sine meninger uansett hva hun gjør, uansett. Men jeg tar med ikke nær av det, tenk om det ikke ble filmet, så hadde vi ikke visst noen ting.

Ikke glem det øverste i innlegget dax) - å jeg håper du leste det jeg skrev!

31 kommentarer

<3Anna Charlotte

10.des.2010 kl.19:03

Kul tatovering ;D Ja, herregud. Jeg er enig det du sier om den videoen (;
kult!
kul tattis :D
kul blogg:-)
kult :D

♫ Music Monster Mokkame C: <3

10.des.2010 kl.21:36

woho :) du burde ta den tatoveringen altså! du kommer til å kle dennnn ;P<3

fikk ikke sett videoen O.o

Emme

10.des.2010 kl.21:46

jeg er utrolig skuffet over Miley,før var jeg en drit stør fan,og nå syntes jeg bare synd på henne, jeg tror at hun enda ikke har funnet den egentlige seg og,hun har misten nesten alle vennene sine,og fått nye,når er det Miley ble sånn? jeg har ikke sett videoen,for det funker ikke,men jeg leste innlegget ditt og det på topp,så sto det "sterke scener" miley prøve for hardt,om noen år ser jeg for meg henne som en rusmisbruker dessverre,hun er ikke akkurat noe forbildet for meg nå lengere,og hun som filma kan dra til helvete,og drite idet,hun er ikke ekte venn,hvem faen gjør det med vennene sine!!! jeg er så skuffa at jeg kunne begynt å grine,jeg følte på en måte at Miley var en "venn" av meg,når jeg var lei meg satte jeg på sangene hennes og så på videoer,akkurat nå er jeg bare skuffet og lei meg! Miley værsåsnill og finn deg selv,ikke bry deg om hva andre mener å tenker om deg vær så snill jeg ber deg!!<3

sorry for overdrivende...

Elise A. Olsen

10.des.2010 kl.21:57

Så stilig, da:)

CECILIA

10.des.2010 kl.22:03

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAH!!!!!!!!!! VAR DET GRUNNENE DINE?!?!?!!? Det er greit at du forsvarer Miley, men det er de tååpligste grunnene jeg noen sinne har hørt. Ja det er sikkert mange som har prøvd dop før Miley, men det gjør det ikke riktig for det. Du forsvaer henne på en usakelig måte, dop er IKKE greit, på NOEN SOM HELST MÅTE. Men hvis du vil gå ut å smoke pot i helgen, be my guest. Det er jo så mange som har gjort det....-.-
den var kul en tatoveringa :)

sukii *¬*

10.des.2010 kl.22:35

kul tatto o.o btw videoen virket ikke D: men det er sikkert bare min dumme pc sin feil <_<

sandra <3

10.des.2010 kl.22:55

Kult, jeg ville hatt en tatovering som det sto "Mileycyrus" på, det hadde vært kult :)

Takk for kommentaren <3

Rikke

11.des.2010 kl.00:45

bare husk at Miley kommer til å gjøre feil selv om hun er kjent, og at den vannpipen ikke var direkte skadelig/farlig. jeg støtter henne fullt ut uansett :)

Aniksa.blogg.no

11.des.2010 kl.12:39

Jeg støtter Miley for alt hun gjør! Og hun har gjort noen feil i livet sitt, nett som alle andre. Nobody`s perfect, ikke sant?

Men jeg skal ærlig innrømme at denne videoen sjokerte meg litt. Og denne "venninna" som filmet dette syns jeg var idiotisk og faktisk har komt ut på nettet en liten stund etterpå. Jeg såg henne glad og hun lo mye. Vi bør være fornøyd med det! Hvem vil vel se hen kjendis gi faen i karrieren og fansen!

Jeg er en KJEMPE stor fan av Miley og håper på at jeg fremdeles er det da jeg er 30!

Btw; så er hun hen vanlig jente som oss andre som tester ut verden og så lenge den røyk pipa ikke er ulovlig, driter jeg i det!

Rikke<3

11.des.2010 kl.13:03

kul tattoo :D

Kine

11.des.2010 kl.18:45

eh; det er IKKE mange som har prøvd sånn! jeg er 19, og ingen jeg kjenner

driver med sånt. Miley har blitt litt ødelagt, jeg er skuffet over henne :/

silje : )

11.des.2010 kl.20:49

Kul tattovering ; ) Enig i det du skrev om videon!

Amaie

11.des.2010 kl.23:56

Kul tatovering, men ville ikke ha hatt sånn selv... :-)

Trine Gundersen

12.des.2010 kl.00:25

Takk for kommentaren :-)

Hanne - Kommenterer tilbake!

12.des.2010 kl.00:43

sv : Takk for kommentaren!

- Hannerasch

Miley

12.des.2010 kl.09:21

Er heeeeelt enig med Aniksa.blogg.no

!

Music Monster Mokkame C:

13.des.2010 kl.18:01

jeg fikk sett videoen nå ;p -det måtte masse linker til da xD men miley hadde det bare gøy, og det er sånn teenagers gjør, sant? ihvertfall noen OwO xD jeg støtter deg julie ;) jeg er enig med deg ;P

KGB- Kommenterer tilbake

13.des.2010 kl.21:44

Tatoveringen var kul daa :-D
jeg er ikke så glad i tatoveringer, men den var ganske kul :)

Anna Killi

16.des.2010 kl.21:51

// ÅH, tusentakk for kjempehyggelig kommentar :-) Ha en super kveld!
den var stilig :D

ha en strålende helg (:
Kul tatto! :))

Jeg er ganske enig i det du skrev om videoen. Og, hun er kjent, ja, men hun er en helt vanlig tenåring ellers! Sikkert mange som har gjort det hun gjorde, liksom :p

MileyJustinFan<3

17.des.2010 kl.20:18

Kul tatovering!:D Hadde vært kult og ha en sånn!:D

Jeg er bekymret over at Miley kan bli som Lindsay Lohan eller Britney Spears! Men la oss håpe at det ikke blir sånn! Jeg er fortsatt glad i Miley for det!:)

♫ Music Monster Mokkame C: <3

17.des.2010 kl.22:40

DU MÅ BLOGGEBLOGGEBLOGGE ;D

<3Anna Charlotte

18.des.2010 kl.06:47

Jeg har funnet informasjon om det hun røyker videoen:http://no.wikipedia.org/wiki/Salvia_divinorum :p

kuraikyo

20.des.2010 kl.20:05

den var fiin! kjempefin skrift også =) go get one girl ;D

miley burde få gjøre slik hun selv har lyst til... at andre skal grine over det syns jeg er teit. det som er det MEST tragiske her, er "venninna" hennes. som faktisk filmer dette. og deler videoen. ondt!!

Skriv en ny kommentar

Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

15, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwaymiley


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits