Julies bilder

Ja... så var det bloggen da..

Oj, jeg har ikke blogget siden 10. Desember. Skal jeg være ærlig, så må jeg si at jeg er.. lei blogging. Jeg er lei av å svare på kommentarer å sånt. Men jeg skal blogge litt til, så jeg legger ut et sån innlegg med sånne andre bilder greier. Håper du liker det.

                                                          

Tenkte jeg kunne legge ut noen personelige og med fans bilder:
   
 
                Synes ikke det ser så ekte ut....         
       
              

Og bilder fra to nye HM episoder:
            
Jeg har ikke tenkt til å gå tilbake til all de nyhetene jeg har gått glipp av å blogge om, jeg starter der det er.

Andre bilder, men ikke av Miley

Jeg må bare tømme ut noen bilder fra dataen min, håper det er okei. Det er sånne bilder jeg bruker litt i ukas bilder, på "andre bilder" - stedet. Håper du liker det! det gjør jeg.   
                 

Prinsessene i fremtiden(eller noe):
      

                  hehe!   haha!        
Burde jeg legge ut flere?

Min mening om paparatzzi fotografer..

Jeg skrev "paparatzzi" riktig? Uansett, det er en fordel med det, og det er det at da får vi jo sett hva Miley gjør og hvordan hun ser ut å sånt. Men likevel synes jeg at de gjør alt for å få et bilde. Venter på at kjendiser blir ferdig med å spise i en resturant eller kommer ut av et hotel. Tenk hvor redde de blir, når helt fremmede menn kommer løpende etter deg med kamrea og skriker navent ditt... tenk så irriterende at du blir helt blendet, og de står helt oppi trynet på deg og tar bilde av deg hvis du er på date eller med venner, og snakker de til deg om hva du synes om det og det, du er med venner .. du er liksom opptatt på en måte.

Jeg synes bare de skal slappe av litt. Miley må be politiet om å få de paparatzzi fotograferne med å holde avstand og masse sånt. De bare klikker med masse bilder, virker ikke som om de bryr seg om det blir fint en gang, heh. Spesielt når de zomer deg oppi ansiktet, eller hva du tekster på mobilen:

Jeg synes personelig at det er litt frekt å ta bilder på den måten jeg da. Hva har de (vi andre) med hva Miley tekster.. selvfølgelig er det jo VELDIG interesant å se hva Miley har tekstet eller gjort, eller tatt bilde av eller... ja, men likvel så virker media og paparatzzi fotografer desperate. Bare sett deg selv i situasjonen, Miley er sinsykt flink som klarer å sette på et smil uansett..

Hva mener du egentlig?

Jeg har hatt det gøy med disse bildene!

Hehe, uforståelig overskrift! Jeg fant en side der man kunne putte inn fjes i andre ting/personer! Jeg hadde det veldig gøy, og jeg kan sikkert lage to innlegg om det, siden jeg lagde så mange!        
Han kler den!

           

Hva synes du?

Min bursdags kake!

Yey, jeg hadde jo bursdag den 15. September, altså, på torsdag denne uka. Selvfølgelig var det jo en helt grei dag da, og takk for alle som faktisk gratulerte meg på bursdags innlegget mitt. Men, i løpet av den dagen fikk jo jeg en nydelig kake:
Ja, jeg har dekt litt over med bloggnavnet mitt, men hvordan skal jeg ellers sikre bildet? Uansett, denne kaka var seriøs mektig. Jaja, den ser ikke stor ut, men den er for 6-8 personer! og jeg tenkte jo, ja jeg skal ha hele bildet for meg selv (egoistisk, ikke sant?), men så kommer jeg jo på at jeg ikke liker kake, så første biten jeg tar.. så blir jeg kvalm. Irriterende, har fortsatt litt kakestykke igjen. Så i morgen, på lørdag, så har vi kjøpt enda en til kake som er tre ganger så større enn denne... og den er til familie bursdagen. Jeg tror kanskje det er et Miley bilde igjen, så da skal jeg jo ta bilde av det, også kan jeg kanskje legge ut bilde av den. Spørs hva det er bilde av.. jeg veit ikke noe om det.

Jeg fikk noen gaver, legger ut "miley greiene":
Denne boka fikk jeg, yey! den er mye mindre enn den "vanelige" eller den første miles to go, og den er i "pocket". Fikk den av min mor og min far, og min lille bror.


Denne har jeg ventet lenge på, om jeg kunne kjøpt den selv, hadde jeg syklet til byen dagen den kom i butikken! Men jeg tenkte jo at det var vel noe jeg måtte ønske meg! Gleder meg til å se den, fikk ikke sett den i går. Var veldig opptatt. Så i dag skal jeg se den! Fikk den av farfar (takk takk), fikk den i posten da, siden han bor så langt borte!


Dette er en kake.. nei da, hehe, det er en button! genial altså. Fikk den av Marthe, min brevvenn (brevbestevenn**). Liker den godt jeg da! haha!

Hva synes du?

Jeg har bursdag i dag!

Okei, jeg synes innlegg overskriften gikk veldig rett på sak, men, ja, jeg har bursdag. Jeg har blitt 15 år, så jeg veit ikke helt hvor mye jeg kommer til å blogge i dag. Jeg skal i alle fall slappe av hjemme med en norsk lekse, woh! 

 
Gratulere meg? Når har du bursdag?

Måtte lage ny twitter!

Jeg er ganske forbanna på twitter akkurat nå, altså den twitteren jeg hadde, kom jeg ikke inn på lengere. http://twitter.com/norwaymiley het jeg (skiftet det jeg btw), jeg tror kanskje at det skjedde noe når jeg skrftet navnet. Men jeg heter i alle fall http://twitter.com/norwaymiiley nå, følg meg gjerne! Synes at det var veldig trist, jeg fulgte noen med 400 folk og noe med 400, så det er så irriterende når jeg har klart så bra også må jeg bare lage ny fordi jeg ikke kommer inn! har du twitter? kan du da følge meg?

Så feil kan man ta ...

I går da jeg gikk inn på kjøkkene og radioen var på så snakket de den nye cd'en til Miley. Så da måtte jeg selvfølgelig høre. Han som snakket om cd'en var "slemme Tor fra Idol" (er ikke sikker på hva han heter til etternavn, og han er veldig kjent for det), og det han sa " Miley sin nye cd er utrolig bra, mange bra sanger til å være 17 år, for dette er hennes 3 album. Hun er veldig lei av å være Hannah Montana, det er jo ikke så rart siden hun begynner å bli voksen. Hun er også lei av å være skuespiller så hun skal fortsette å være sanger og skrive poplåter". Ser du feilen? (okei, det var ikke akkurat det han sa da, men det var det han sa).

Hvordan kan du skuffe fansen så mye "slemme tor"? altså, det var jo barnas beste på P4, men, nå tror mange barn i Norge (og ungdommer) at hun fortsatt skal skrive sanger!! eller, hun har bare tatt pause da, og flere sanger kommer sikkert, men hun skal jo ta pause. Etter det jeg har hørt i alle fall...
   
Enten så tar han feil, eller så gjør jeg det....

Dette liker jeg ikke ved Miley <3

Du begynner sikkert å lure når jeg kommer med dette innlegget, som er en stooor fan av Miley. Men jeg skal skrive det jeg ikke liker ved Miley, jeg liker alt ved hu, ALT! Så det var ikke mye lett å finne hva jeg skulle blogge om. Men jeg fant ut en da, en "veldig dårlig" en. For Miley er ikke hatfull, jeg elsker henne livet ut.. nå skal jeg fortelle hva jeg ikke liker ved hun. Det er det at hun lager så fantastiske sanger og har en fantastisk stemme, tehe, for når hun har så bra sanger så får det meg til å høre på sangene så mye slik at jeg tar høyere på volumet, slik at jeg blir tatt fra ipoden. Jeg er nemmelig avhengi av den nå! jeg tar den med meg overalt! Stakars øra mine også, begynt å pipe. Så et tips, ALDRI hør på høy musikk ofte!

Like lett for deg?

Synes du Miley Cyrus og Tomine Harket ligner?

Det er en artikkel i topp der de skriver om at Miley Cyrus og Tomine Harket ligner veldig og har mye til felles. Selvfølgelig har de sine likheter, men jeg synes ikke de ligner så veldig. Jeg kan ikke huske at Tomine har hatt noe rockestil heller, men det er jo min mening! Og Miley er jo mere kjent enn hu. Ikke tro at jeg er sjalu eller noe, for det hadde vært en stor ting å vært lik som Miley, men jeg synes ikke de ligner så veldig mye... Så nei, jeg er ikke enig.

Hva mener du? - ikke heng deg opp i hva jeg har skrevet, si hva du mener!


Okei, bilde over (og hvis man ser i bladet) så ser man at de ligner litt... en smule

Men jeg synes ikke de ligner her!

Mine Miley plakater for i år

Legger ut plakater jeg ikke har tatt bilde av og legger de ut her.
                     
Vil du ha denne plakaten over? da må du kjøpe det nyeste BRAVO bladet i morgen, for på tirsdag kommer det et nytt. Kommer nytt BRAVO blad vær uke.

Hvis noen lurer så får jeg tak i disse bladene på narvesen. Og jeg har 195 plakater av hu! Har ikke tatt bilde av alle, for jeg har lagt ut noen bilder for en stund siden!;)


Noen kort:
    


Annet:

Lysbilder av Miley i svarthvit, hadde framføring om Miley, perfekt sjanse!

Hvor mange Miley/hannah plakater har du?

Umulig å ikke være glad i henne!

Skal skrive et litt useriøst, men seriøst innlegg! For jeg får en del kommentarer som "Du liker virkelig Miley". Ja! er svaret, jeg elsker hu. Hun står for mange viktige ting som jeg synes er viktige, hun er utrolig fantastisk. Derfor jeg blogger en del! Det er helt umulig å ikke være glad i henne. Kan ikke få nok! sikkert noen som er lei, men jeg blir aldri lei. Og jeg vil være den ekte fanen hun snakker om hele tida. Den fanen som støtter henne i alt hun gjør, og hvilke valg hun gjør. Jeg tenker jo en del på de såkalte skandalene hennes, men likevel så klarer jeg ikke hate hu pga det! For jeg ser mye mere enn bare det...

Noen du ikke klarer å hate?

Dagens leser spørsmål?

Jeg tenkte jeg vil begynne med dagens leserspørsmål. Så jeg legge denne linken på siden av bloggen, også kan du bare komme med et spørsmål når det passer deg, så kommer det et innlegg om det noen ganger i uka. Håper noen kan komme med noen smarte temaer jeg kan skrive litt om! Det liker jeg!

Dagens blad innkjøp

Okei, jeg ville egentlig ikke ha noen blader i dag, men jeg klarte ikke holde meg på noen blader, som er picturestars, BRAVO og popcorn. Også fant jeg et gratis blad på lekebutikken! haha.

  

Tar ikke bilde av "leke" bladet, var en liten jente på forsiden.

Med disse Miley plakatene fra Picturestars:
  

  

 
Fra girlfriendz:
 

Popcorn:


Det var ikke noe Miley plakat i BRAVO, men jeg kjøpte det pga at det var så Miley button ting, haha, neste nummer (som kommer neste uke) så følger det med en stor MC plakat, den som er på det koveret til ICBT. Girlfriendz bladet er helt gratis, og er fra leke butikken.

Fortsette med dette?

Hvorfor vil du være min venn på blogg.no?

Jeg får en del vennespørseler dagelig. Og jeg kommenterer bestandig tilbake slik at de på en måte har oppfattet at jeg har godkjent de som venn da. Men hvorfor? hvorfor legger du meg til som venn? det er det jeg lurer på . For jeg blir jo sykt glad når folk gjør det! en gang var det jo over 10 på en dag. Men hvorfor legger du meg til som venn på blogg.no?

I need your help

Jeg må bare komme med dette innlegget veldig tett på det andre.  Jeg oppdaterer ganske ofte i det siste! Men, jeg har veldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldig lyst på MileyWorld bruker! Dette er faktisk noe jeg har hatt lyst på i LANG TID! Egentlig først fikk jeg et nei, også spurte jeg seinere også sa han nesten ja (:D), men sist jeg spurte så sa han nei! Så, om noen kjenner meg godt, tar ikke jeg alltid et nei for et nei, haha, jeg vil veldig ha det! så, om du har det, hva gjorde du for å få det? (for jeg vil ha det)

Nye greier

Jeg lovte onsdag eller torsdag at jeg skulle legge ut noe bilder jeg har tatt. Voila, her kommer det. Jeg liker ikke det kameraet jeg har tatt disse bildene med, så alle er ikke helt "klare".. og jeg som skal bli fotograf x)

Et belte:
      
Jeg fikk dette belte på en messe jeg var på for en stund tilbake (okei da, i mai), valge var mellom en peace belte og Miley/hannah belte, taha, det var ikke lett. Og det kostet over 100 kr. Og siden jeg hadde "fått" 200 kr av pappa, og ikke fant noe annet og kjøpe, så bestemte jeg meg for å kjøpe denne! Hva hadde du valgt?

Topp dagbok:
 
Dette her er årets toppdagbok, med denne MC plakaten i! Skjønner du hvorfor jeg ville ha den?

DVD:

haha, jeg kjøpte denne to helger tilbake eller noe. Lette veldig etter den!

Tre pinne:

Okei? hva er dette? neida, jeg veit det jeg. Dette er en tre pinne (y). Jeg var nemmelig i skogen og fant denne lille pinnen også skjerte jeg i den og skrev "Miley", du aner ikke hvor vanskelig det er! Haha, men jeg klarte det. Ser du at det står Miley der?

Komoden:
 
Husker du denne? jeg har lagt den ut før, men da var den halvferdig, og nå er den ferdig. Men, jeg skal få prøve å presse litt flerer bilder inn!

Spørsmåla står i innlegget


Legger inn neste "mine bilder" innlegg i neste uke eller noe !

Jeg er ikke flau over Miley

Jeg kan ikke være flau over noe jeg totalt elsker. Miley er dessuten ikke noe å være flau over. Jeg kjenner ganske mange som har forskjellige interesser og idoler, som de ikke tørr å vise til andre. Det værste de kan gjøre (når de får vite det) er å dømme deg, og det at andre dømmer deg negativt, er jeg ferdig med, jeg har slått opp med den følelsen. Jeg bryr meg ikke om hva folk sier, det gjør deg mere gladere om du kan fortelle hvem du egentlig er. Et bevis på at jeg ikke er flau over Miley, det er det at jeg hadde framføring om henne for halve klassen, og en av de som satt der hater Miley ( og en smule meg). Den personen slenger alltid dritt, og jeg liker heller ikke denne personen. Jeg tenkte mest over hva de vil synes, er det greit liksom? er det akseptert? jeg båser i de stygge. Det kan kanskje komme feil, men jeg gjør som jeg vil. Er du flau over noe du liker eller interesse, så er du flau over deg selv - mener jeg. Ingen kan fortelle deg hva du liker og ikke liker. Ekte venner er jo venner som aksepterer for den du er på innsiden og utsiden! Dette er ganske store ord for en som har blitt snakket dritt om i lang tid,men det har aldri dratt meg ned ;)

Hva synes du om dette egentlig?

Whatcha want?

Okei, engelsken ble jo som vanelig utrolig bra! men, det innlegget skal handle om er, hva vil dere ha mere på bloggen? hva kan gjøre min MC blogg et hakk bedre?(okei, ikke nevn den fine menyen min, taha, jeg skal bli ferdig med den!). Men hvilken innlegg er kult at jeg har elns. Jeg skal snart legge ut noe jeg har tatt bilde av... kommer snart! skal ikke være lenge til altså! Men, kom med ALT dere har på hjertet!

Du får lov til å si alt!

Unatt stygge ting. Mange som sier " ikke frekt ment, men jeg synes det Miley hadde på seg var stygt og hun begynner å bli litt vel.." osv, ikke vær redd for å si det du mener om noe. Jeg setter veldig pris på det, eller, kanskje det ikke er det rette ordet, men jeg blir ikke sur over sånne ting. Du kan si akkurat det du vil, untatt og si at du hater hu og synes hun er stygg, for det er noe annet enn si det du mener om noe. Det er å si noe du synes, og jeg er egentlig ikke intresert å høre på stygge kommentarer om Miley.  Bare kjør på, skriv det dere mener om forskjellige ting, vær annonym om du vil, jeg blir ikke sur.  Her er et eksempel:

Blir glad for kommentarer, skriv mye!:D Me like.. tehe


Og en annen ting, jeg er nok ikke den eneste som sier det, men, det med "kommenter tilbake" og reklamering, jeg er ganske lei av det, jeg får en del av det. Jeg har egentlig vært ganske grei å faktisk kommentere tilbake (ikke ta det som en mulighet.. hehe;)). Men, jeg kommenterer bestandig tilbake, om det tar litt tid... det må jeg bare beklage for, men du får tilbake, jeg går til å med igjennom alle innlegga før det går "bort".. altså, det er jo bare ti innlegg som går før det ikke er på... okei, jeg er veldig dårlig til å forklare ting. Haha x)

Men huff, dette hørtes nesten ut som et "klage innlegg", men, det er ikke det, jeg setter virkelig pris på at dere kommenterer og henger med når jeg blogger, og har tolmodighet! takk! det er derfor jeg alltid legger til "<3" når jeg takker for kommentarer å sånt!

Leste du igjennom? :)

Hva er det som skjer?! vil ikke ha det sån! hjelp?

Jeg veit ikke hva som skjer med bloggen min, men den har blitt mere større, om du ser innlegga, og jeg vil ikke ha det sån! det er helt krise altså, hehe, siden jeg lager ett innlegg om det. Har du peil på hva jeg har gjort her, skulle fikse noe med menyen, også skjedde det....

Hjelp?(a)

Nå har jeg twitter...

Wow, jeg har twitter! jeg heter http://twitter.com/norwayjuliie , hehe, er ikke så veldig kreativ på å finne på navn. Hvis du har twitter, så vil jeg veldig gjerne bli kjent med deg, jeg har bare laget en twitter melding der. Er ikke veldig flink, men jeg vil redigere mere på det i morgen! Kommer til å twittre om litt forskjellige ting, om Miley og kanskje litt om meg selv. Håper det interesserer deg! Jeg liker å bli kjent med nye mennesker! ;D

har du twitter? vil du invitere meg som venn om du har det?

Mine Miley ting .

img3695
Klistremerker fra klistremerke boka xD

img3702
Og enda mere (kunne tatt alle, men det er vel litt ... kjedeligxD)

img3703
Dette er noe jeg har klistra på en bok :-)

img3705
Noe papp kort som har fulgt med i blader :-)

img3706
Kort og noe man kan henge på vinduet eller på speilet :-)

img3707
Sånn ser de man kan henge på vinduet eller speilet :-P

img3710
Masse rart , som kulepenner(har flere , men har brukt noen opp også finner jeg ikke noen), viskler, button, lippgloss, tatovering, nøkkelring og en serviet som jeg har flere av :-)

img3711
Mine bøker, det er tre bøker jeg ikke har :-)

img3712
Dette er cd :-) mangler den første av hannah montana -.-

img3717
Samlekort bok,  Serie bok og hannah montana the movie klistremerke bok og bilde bok :-)

img3718
En serie dvd (skal kjøpe sesong samlingen) , Hannah montana the movie, Wii hannah montana spill og DS hannah montana spill xD

img3719
Dagbøkene mine med Miley på forsiden, en hannah montana skrive greier og en liten bok som fulgte med i Hannah montana bladet.

img3720
Den første fikk jeg gratis på norli i fjord og de andre har jeg skrevet ut fra nettet :-)

img3713
Alle norske blader med Miley på forsiden :-)

img3716
De utlandske bladene med Miley på forsiden :D

img3744
Bladene der Miley er med på forsiden :-)

Jeg har også 107 plakater av Miley, men da hadde det blitt ENDA mere bilder xD haha, kanskje jeg kan ta bilde av dem seinere, spørs om andre vil se dem da :-) Men, venligst ikke ta bildene, de tilhører denne bloggen :-) Takk for at du så på bildene ! (:
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

15, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwaymiley


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits