mars 2010

Stopp Miley hatere: Grunn 4

Hei hei, takk for alle kommentarer, setter virkelig pris på det. Men så har jeg nesten helt glemt av dette innlegget om Miley hatere, og ja, kan sikkert legge ut to innlegg om dette temaet denne uka, om jeg får tid. Denne grunnen er litt rar, og veldig kort...

GRUNN 4: HUN LER FOR MYE!
For en grunn, er det ikke bra at folk ler og er i glad humør? synes "du" det er bedre om man er sur og gretten? og det synes enda mere om du er kjent, og alle følger med på hva man gjør. Latter og glede det smittes jo på andre, så det er jo en bra ting, og hun ler jo ikke for mye, det er jo ikke sån at hun aldri tar noe seriøst. Hun ler når hun har det bra, og det er jo en bra ting! Det er ikke så veldig mye å si, enn at latter forlenger livet ;)

Hva synes du om grunnen?

VS (Hvem antrekk er finest?)


Hvilken av antrekkene passer Miley best?
Kommenterer tilbake ;)

Videoer: for en søt fan

Hei hei, sorry for at det blir litt mye videoer, hehe, men jeg legger ut litt forskjellig videoer i dette innlegget. Miley var på Jimmy Kimmel, og der var det en sikkelig "søt" fan, altså, på den måte han var.. ikke mistforstå. Også har jeg andre videoer, som fra The Last Song.. og andre :)
Jimmy Kimmel:
Miley...
   

Liam..
 

"First date"-clip:


Miley ser på David Sides og Ahmir versjon av the climb:


Entertainment Weekly - blad?

Hva synes du? :)

Miley Cyrus kjole fra The Last Song er til salgs


Så kult, det blir lagt ut på ebay, og det pengene går for en godt ting, til Haiti. Så utrolig gøy det hadde vært å kunne kjøpt den kjolen, som Miley har hatt på seg.

Vil bare si at The Last Song suntracken er i butikkene, i dag! Woh! og wonder world tour dvd'en vil være å få kjøpt (i USA) den 29.Juni, og da får vi håpe at dvd'en kommer til norge å :)

Hva synes du? :)

Er de veldig glad i sushi?

Er Miley og Liam utrolig glad i sushi eller noe? for den 29. Mars forlot Miley og Liam Sushi Dan i Los Angles. Jeg bare lurer på hva det er, noen som veit det? har i alle fall noen bilder:)
     
   
    
Hva synes du?
Synes du de spiser mye sushi?xD

Videoer: Morsom en!

Her er det noen nye videoer, den morsome er nederst på dette innlegget :)
Miley World:
 
 
 


GMA:


TNS:


TLS:


Den morsome:

Synes han er utrolig kul jeg! digger videoene hans, Marthe sa at jeg burde legge den ut, så jeg gjorde det :D

Bilder: MSN live chat

For noen innlegg tilbake la jeg ut videoer av live chat'en, her er noen bilder fra det ;D
     
Hva synes du om bildene?
Så du live chat'en?

Miley i enda en ny film?

Det går rykter om at Miley skal være med i en film som heter Family Bonds. Det er fortsatt bare ett rykte, og filmen handler om at etter at en tenåringsjente oppdager at faren hennes har en CIA-base i Cayman Islands er hun tvunget til å utvikle et forhold til ham etter hennes nylig mor har blitt kidnappet. Synes det virker som en utrolig kul film. Men det er fortsatt rykter!

Bilde sier ingenting om innlegget!

Hva synes du? Burde hun være med i filmen? 

Miley, Liam og Brandi på teater

26.Mars var Brandi, Miley og Liam på teater, altså på konsert på El Rey teater;)
              
Hva synes du? :)

Miley ute på teru sushi 2#

Har lagt inn noen bilder av det litt tidligere i dag, men den 28.Mars var Miley ute på Teru Sushi i studio city med noen venner, her er det noen bilder av det..
                 
Hva synes du om bildene?

Ukas greier og VS

Hei hei, skal ikke banne, men dette er sabla meg den tredje gang jeg lager dette ene innlegget, blir gal, det klikker når jeg kommer til videoene, men jeg legger ut forige ukens bilder, enjoy! hehe :)
Bilde:


Hannah montana bilde:
Ingen egentlig.

Personelig bilde:

Ser redigert ut...

Fotoshoot:

Lag ut det før da...

Med fans bilder:


Ikke Miley bilde:

søt <3

Iconer:
                                        

Layout/blend:
     

Produkt:
  

Video:


Hehe, utrolig morsomt, legger til ett bilde å jeg ;)


VS:

Fjorårets eller årest academy awards kjole?

Hva synes du?

Miley i vampire diaries?

Det sto hele tida at det er "The Vampire Meierier ", men det har jeg aldri hørt om, så kom Elena, Stefan og Damon inn og da skjønte jeg med en gang at det var Vampire Diaries;)

Produsentene av The Vampire diaries har annonsert at teen idol sanger'ne Miley Cyrus og Selena Gomez vil bli vist på en kommende episode. Cyrus og Gomez vises som Griselda og Gabriela Guggenheim, søskenbarn av Nina Dobrev karakter Elena Gilbert. De to Guggenheim søstrene vil bli involvert i et merkelig forhold til viser Vampire brødrene Stefan og Damon Salvatore, som spilles av Paul Wesley og Ian Somerhalder. Miley ble spurt om hvordan hun forberedt på rollen som Griselda The Evil Crow Sorceress of Moldovia. Cyrus sa at hun har leste boken The Vampire Cookbook av Isorella Frescamente og leide DVD" Den pragmatiske Prince of Upper Valakia". Hun smilte og sa at hun også snakket med faren sin som fortalte henne at han engang hadde datert en kvinne som han sverget var Salem witch. Selena ble også spurt om hvordan hun forberedt på rollen som Gabriela The Seductress av Bats and Shadows. Gomez fniste og sa at hun gikk til Blockbuster Video og leide fem DVDer av The Sean Hannity Vis som Ann Coulter dukket opp som gjest vertinne. Sidenote: Både Miley Cyrus og Selena Gomez har uttalt at de vil donere hele sin Vampire diaries skuespill avgift for å den Elena Gilbert Research Study komité for matinntaket av East Coast Vampires.


Tror du dette er sant? for Miley har jo sakt at hun ikke liker vampyrer.. også skal hun være med i en episode av vampire diaries. Tror du dette er sant? Hva synes du? Burde hun det?

Miley's nye cd heter...

Du har vel hørt at Miley kommer med ett nytt album? Den heter "I Can't be tamed" som er oversatt på norsk "jeg kan ikke temmes". Da faller ikke brikkene på plass med en albumforside (som jeg har lagt ut for en god stund siden på bloggen) at albumet skulle hete "Robot". Får jo se når den kommer. Etter at Miley har sluppet ut denne cd'en kommer hun til å ta pause fra musikk, til å spille inn flere filmer! Så gøy! Men trist å ta pause fra musikken da. På onsdag, den 31.Mars, så kommer suntracken til The Last Song i butikkene, bare en liten påminnelse, heh.
 
Hva synes du om cd navnet? bedre enn det forige?

Hvilken tegning er finest?

Okei, jeg skulle virkelig ønske at jeg var utrolig flink til å tegne Miley, men det er jeg jo ikke. Også fant jeg noen fine Miley tegninger på nettet, også tenkte jeg at jeg kunne spørre dere om hvem som var finest...
1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.

9.

Hvem er finest? :)

Miley ute for sushi

28.Mars var Miley ute for sushi med venner, her er noen bilder av det...
       
Hva synes du ? :)

Miley på Anual Kids'Choice Awards

Dette året var Miley på den 23. Anual Kids'Choice Awards, den 27.Mars. Miley vant prisene for favoritt film skuespillerinne. Her er noen bilder og en video.
                             

Video:

Jeg så med en gang at hun med blåparykk og hadde sån "grønn gugge" på seg var Katy Perry, det bare falt inn, hehe, så du det også?
Hva synes du?

Sangene på Hannah Montana 4 cd'en

Hvis dette stemmer, så kan dette være den offisielle sang listen. Gleder meg utrolig til å høre sangene til Hannah montana forever cd'en!Det som er litt rart er det at sangen "Are you ready" har jeg jo hørt før, den har liksom vært ment for å være på Hannah Montana 3 cd'en. Jeg veit ikke helt hvorfor den ble lekket ut på nettet for tidlig. Men her er sangene:
1.Are You Ready
2.Secret Life
3.Crushed
4.Help Me
5.Wonderous Me
6.Falling Apart
7.Across The Universe
8.This Moment In Time
9.Finally Home
10.Southern Girl
11.Gotta Let You Know
12.He Needs Me
13.Off Your Mind
14.From Me To You
15.Silence
16.Who Owns My Heart
17.Unfinished Song

Hva synes du ? :)

Miley's live chat og mer

I går hadde Miley en live chat! Jeg fikk ikke sett live, men jeg visste jo at jeg fikk anledning til å se det, her er videoer fra live chatt'en, og noen andre små videoer.

   

Andre videoer:
     
Morsome videoer, anbefalt å se! ;D

Her legger jeg ut litt forskjellige bilder.. fra forskjellige ting.
Her er det bilder fra ett nytt blad, sån "seriøst" ett (hehe). Bladet heter People.
  
Altså, når jeg sier "seriøst", mener jeg liksom den som har interju, har fotoshoot bilder av henne i bladet, som dem liksom har tatt.. om du skjønner hva jeg mener.

Også er det kommet flere bilder av The Last Song posteren.
 
Hva synes du? synes du denne som er blå eller den som er litt mere er oransj er best?

nytt bilde fra the last song fotoshooten:

Hva synes du? :)
mere i morgen

Jeg er sjalu på Miley Cyrus

Den 53 år gamle skuespilleren Kim Cattrall, Kjent fra serien Sex and the City, innrømmer at hun helt sjalu på Miley Cyrus. Miley hadde faktisk gjort en gjesteopptreden i filmen "Sex and the Ciy 2 tak." På settet hun gjorde seg svært godt:

"Hun var veldig søt, hun bare kom for 2 timer. Vi må slå normalt 19 timer i døgnet og siden Miley ankom med sin unge alder av 17, snudde henne en del, og hun var allerede borte, "Sier Kim. "Jeg er virkelig misunnelig på henne. Det gjør det hele den store, hvis jeg hadde 17 år med enkelte mennesker konstant rundt meg, ville jeg blitt gal!

Miley selv sier gjestenes utseende SATC var den største så langt i karrieren: "Det var største jobben jeg har hatt. Jeg fikk en gratis tur til New York og ble da tillatt på settet. Kim er virkelig kul og Sarah Jessica Parker (45) er den hyggeligste personen på jorden" Sier Miley.

 
Ikke rart folk er missunerlige og sjalu på søte lille Miley, okei, jeg bare måtte legge ut det søte bilde av Miley, hehe, jeg synes det var så morsomt skjønner dere!
Sjalu på Miley Cyrus?

Ett nytt ukjent fotoshoot bilde av Miley Cyrus

Jeg fant ett nytt ukjent fotoshoot bilde av Miley Cyrus, jeg kan legge ut flere om jeg finner det.

Gleder meg til å se flere bilder !
Hva synes du ?

Bilder: festen etter The Last Song premieren

Etter at premieren på The Last Song den 25.Mars, var det fest etter på, her er noen bilder av det
 
   
      
        

Har også funnet flere bilder fra premieren:
  
Hva synes du om bildene? :)

Miley på The Tonight Show

Den 25.Mars  var Miley på The Tonight Show med Jay Leno, har noen bilder fra showet
  
 
 
 
 
 
  
Hva synes du om bildene? :)

Miley kom i en konfrontasjon med en paparattzi fotograf

26.Mars syklett Miley og Liam rundt, der hun tydeligvis havner i en konfrontasjon med en paparattzi fotograf, heldigvis ikke noe alvorlig, håper jeg, her er noen bilder ;)
                                           
Hva synes du?

The Last Song premiere bilder!!!

Woh!! I går hadde The Last Song premiere (ikke i Norge altså:(). og her er det en del bilder og videoer, gleder meg sykt til filmen kommer til norge! ;D
                              
           

Videoer:
  
   
Jeg er ikke sikker på om du kan se videoen... akkurat den siste altså...

Bilder fra The Last Song:
 
Hva synes du om kjolen til Miley?
Hva synes du om bildene?

Bilder: American Idol

Den 24.mars sang Miley på American Idol, her er noen flerer bilder fra det :)
           
Hva synes du om kjolen til Miley ? :)

Miley kommer til Europa!!!

Det går rykter om at Miley kommer til Europa i slutten av april! Det vil bli i London, Paris,Roma,Madrid og München, og på en måte vise frem hannes nye film The Last Song! og senere vil avkasning promotere det nye albumet! Skulle ønske Miley bare kunne stikke innom Norge!!!

Hva synes du om dette? :D

Bilder: Nye bilder av Miley

Her er det litt forskjellige bilder av Miley og litt andre ting, håper du tar en liten titt og kommenterer ;D
          cd koveret?  
Hva synes du ? :)

Miley synger på American Idol

Miley er jo mentor på American Idol, her synger hun When I Look At You på American Idol ^^
 

Bilder:
 
Her er noen bilder:)
Hva synes du ?

Ny Hannah Montana sang - Still there for me

Hannah montana 4 eller Hannah montana forever, har jo selfølgelig fått frem nye sanger, her er en av dem:) Også er det noen andre videoer fra Hannah Montana forever.


Synes sangen var veldig fin, selv om det ikke er studio form

Andre:
 

 Hva synes du om den nye sangen?
Hva synes du om de andre videoene? :)

Ukas bilder og VS :)

Hehe, har lagt merke til at jeg ikke legger inn dagens bilder hver dag, så jeg tar heller ukas bilder, det blir litt det samme, det er bare for uka som har vært, legger jo ikke ut alle da, selfølgelig. Denne gangen er det for forige uke. I morgen tenker jeg det at jeg vil legge inn "grunner til å ikke hate Miley", har ikke lagt ut det innlegget i forige uke, så det vil jeg at skal komme i morgen elns:)
Bilde:


Hannah montana bilde:


Personelige bilde:


Fotoshoot bilder:
 

Med en fan:
 

Iconer:
                                           

Layouts/blend:
  

Produkt:


Video:Kan ta med en liten VS også :)

Hvem passer den kjolen? Hannah eller Miley ? x)
Kommenterer bestandig tilbake;)

Hva synes du ?

Liam: Jeg visste ikke at Miley var så stor!

 Liam Hemsworth viser hans selvtilfreds smil i denne sniktitt av hans opptreden på ET Canada. Den 19 år gamle australske skuespilleren åpnet opp om Paparazzi, hans karakter i The Last Song og finne kjærligheten med Miley Cyrus. Egentlig visste han ikke hvor stor Miley er: "Jeg hadde sett Hannah Montana et par ganger, men jeg visste ikke  hvor stor hun var og den første dagen vi møttes var første gang jeg fant ut hvor stor hun var, for det er liksom hundre fans og fotografer. Det var et stort sjokk. " Dem blir også etterfulgt når han er på date med Miley : "Det er det vanskeligste med denne jobben - du vet - det er helt nytt for meg, og det er ikke den delen jeg kjent med i det hele tatt og jeg er lærer. Det er ikke mulig for noen å forklare hva det er å komme til å bli likt . Liker den slags ting. Jeg mener for meg er det bare et merkelig at noen ønsker å ta bilde av meg hele dagen, og - du vet - det er rart. Det er sikkelig rart. " Dette mener han om karakteren i The Last Song: "Jeg tror vi har alle fått forskjellige sider. Jeg er typen fra en helt annen verden enn hva han er fra. Han er fra - du vet - rik, formelle familie. Jeg kommer ikke fra en slags rik formell familie, du vet, jeg vokste opp med foreldre som støttet det jeg ønsket å gjøre. Vi er ganske annerledes. "

Liam og Miley har til å med fått likt smykke ;D søtt hva?

Hva synes du?

Miley på American Idol

Her er det fire videoer og ett bilde av når Miley var på American Idol, jeg synes det var litt kult miley var der jeg:) Hun er mentor:)


 


 
 

Bilde:

Hva synes du ? :)

Miley skal være med i American Idol

Miley Ray Cyrus vil være mentor for finalistene på neste episode av American Idol. Joe Jonas og Demi Lovato skal også være med. Fra FOX [MJSBLOG): Miley Cyrus vil vises som en gjest for mentor på AMERICAN IDOL og hjelpe Topp 11 finalistene: Didi Benami, Crystal Bowersox, Lee Dewyze, Andrew Garcia, Casey James, Aaron Kelly, Michael Lynche, Siobhan Magnus, Paige Miles, Katie Stevens og Tim Urban, forberede for sine opptredener på Billboard No.1 Hits-inspirerte show som skal være på Tirsdag, 23.Mars på FOX. Onsdag 24 mars, vil  Miley Cyrus utføre sin hit "When I Look At You", og Joe Jonas og Demi Lovato skal synge 'Make a Wave ". Miley er den yngste noensinne multi-platinum plateartist å ha fire nr. 1 album på mindre enn tre år.

Hva synes du om dette? ;)

Miley på Cafe og på en hårsalong

Her er Miley på Cafe Metro i New York den 22.Mars:)
                   

Før hun dro på Cafe'n, da hun var innom en hårsalong:
                  
Tusen takk for at du besøker bloggen min, hva synes du om bildene?

Miley på resturant

 Her er Miley på vei til resturant Serendipity 3 i New York:)
                     
Hva synes du om bildene? :)

Miley på The View

Den 22. Mars, var Miley på ett interju igjen, og i morgen vil Miley være på American Idol:) Håper du liker dette, har tatt med tre bilder og tre videoer ;D
 

  

Bilder:
  
Hva synes du ?:)

Bilder av Miley på Good Morning America

Den 22.Mars var Miley på Good Morning America, her er det noen bilder, og showet kan du se litt lengere nede på bloggen ;)
                                  

Her er foresten ett bilde fra den videoen, der Miley fortalte at  hun skulle være med fra ABC:


Hva synes du om bildene?
Sett showet? :D

Kjole VS kjole


Hilary Duff eller Miley Cyrus? Joa, ikke samme farge, men hvem passer kjolen best? :)

Kommenterer bestandig tilbake :D (a)

Miley på Good Morning America

Her er en video der Miley er på Good Morning America den 22. Mars ;D
Kjempe fint interju;D verdt å se;p
Hva synes du ?

Miley på vei til Good Morning America

Her er Miley på vei til Good Morning America i New York.
   
Hva synes du om bildene? :)

Bilder: Personelige bilder av Miley [24]

Her er noen personelige bilder av Miley :)
 
 
                
     
  
 
       
   
            
    
Noen er små, og noen få har skrift på seg, og jeg håper virkelig jeg finner noe bedre av de.
Likte du dem? :)

Videoer: Nye klipp fra The Last Song

Jeg liker virkelig de nye klippa fraThe Last Song, jeg gleder meg sykt mye til filmen ;D Har også noen andre videoer her, en fra MileyWorld og en fra ABC'ting.... xD
The Last Song:
   

Mileyworld:


ABC:


Hva synes du ? :)

Videoer: 1 år gammel jente hater Miley Cyrus + Ny sang!!


Jeg tenkte bare OMG! Hvordan kan foreldre gjøre sån? altså, å filme og legge det ut på youtube, og si at Miley er dårlig(?).  En ting er det at hun begynner å grine, men å gjøre det der...


Joa, du har sikkert hørt den, men jeg legger like vel det ut, jeg synes sangen absolutt er helt nydelig, og blitt utrolig avhengi av den <3 suntracken selges i butikkene den 31. mars, gjett om at jeg skal ha en!!:D

Hva synes du? :)

Fotoshoot: Miley som Ronnie fra The Last Song [6]

Her er det noen bilder av fotoshooten fra The Last Song!
   

Her er foresten en "annen" poster av The Last Song:


Jeg vil bare si (om du ikke veit det) så selges soundtracken til The Last Song den 31.Mars:)
Hva synes du?

Fotoshoot: av Miley Cyrus

Her er noen fotoshoot bilder, helt nye, og det er tydeligvis for noe fra The Last Song:)
            
Hva synes du? :)

Videoer: The Last Song & Hannah Montana 4

Ja, det er så sykt mange videoer av The Last Song i det siste, men finner noen HM 4 rundt om kring, og jeg deler dem med deg^^ Håper du likter dem:)
The Last Song:

 
   
Det er mest interju da, men likevel bra å se ;D

Hannah montana :
 

Get ur good on:


Håper du likte dem, og legger igjen en kommentar, legger alltid tilbake ;D hehe

Bilder: Nye bilder fra The Last Song

Her fant jeg noen nye bilder fra The Last Song, Enjoy!
          
Jeg synes bildene var veldig fine :D
Hva synes du ? skal du se The Last Song?

Bilder: Personelige bilder av Miley [23]

Her er noen personelige bilder av Miley, her er det faktisk en del nye ;D
Nye:
  (brandi)          

Hannah montana settet (bak):
      

Litt gamlere:
   
Håper du likte dem, gjorde du? :)

Parade fotoshoot bilder av Miley

Her er dagens siste innlegg, jeg kommer til å blogge mere på fredag, må øve på noe prøver i morgen, hehe, kanskje det kommer ett innlegg i morgen, og håper virkelig du følger med :D
 
 
   
 
 
Video:


Hva synes du?:)

Videoer: Mange nye innspillings scener i The Last Song og mer!

Her er det mange innspillingsscener i The last song, og noen andre videoer :D

The Last Song innspilling videoer:
    

Miley world video:


Interju:                                          
 
  

Paparatzie video:


Hannah montana :


Håper du likte videoener :D

Hva synes du ? :D

Miley på vei til et platestudio

Her er Miley og Tish som kjører litt rundt, og er på vei til et platestudio i nord Hollywood:)
                                    
Hva synes du om bildene? :)

Bilder: Miley på The Last Song Presse Komferanse

Miley bilder fra The Last Song Presse komferanse i Los Angeles den 14. mars 2010 
                 
Hva synes du om bildene? :)

Miley i Toluca Lake

Her går Miley rundt i Toluca Lake, i går den 15. Mars :)
         
Ser ut som hun faller eller noe, hehe :)
Hva synes du ? :)

Dagens bilder og VS :D

Bilde(r):
 
Disse er tydeligvis nye ;D

Hannah montana bilde(r):
   

Iconer:
                                     

Layout(s)/Blend(s):
 

Personelige bilde:


Morsomt/søtt/Sjokkbilde:


VS:

Hvem passer den best? Miley eller hu andre? er ikke helt sikker på hva hu andre heter xD

Hva synes du`?=)

Miley: "Jeg håper folk tar meg på alvor"

Miley Cyrus fortalte KIIS FM Phoenix ". Jeg håper folk tar meg på alvor". "Jeg skal være klar for oppturer og nedturer. Jeg kan ikke være den beste sangeren i verden, men jeg gjør mitt beste. Jeg er ærlig. Og slik vi opererer. Jeg velger bare roller som jeg liker. Jeg gjør det jeg liker. Folk jager meg, ikke hva de liker, og det er derfor noen  hater meg. Jeg vil si til dem:"Se på hobbyen min."


Foresten...
Fant en video til, faktisk litt etter jeg la inn det forige innlegget :)

Videoer: The Last Song live chat og mere!

Her er noen videoer av The Last Song, Miley World og mer!, håper du enjoyer det ;)

Live chaten om The Last Song:
    

Miley snakker om den nye HM sangen:


The Last Song videoer:

har vi ikke sett denne før?Hannah montana 4:

Gleder meg :D

Everybody hurts:


Miley world videoer:
 

Disney Channel snik titt:


Miley snakker om HM og The Last Song:


Interju:
 
Starten av interjuet :D

Håper du likte videoene, har sett på alle selv ;D
Hva synes du ?

Miley i Sant Monica

Miley kommer til et hotell i Santa Monica den 13. Mars :) 
            
Hva synes du ? :)

Ny Hannah Montana sang!

Beklager at jeg ikke fikk blogget i helgen, fikk ikke anledningen å få dataen;D
Men jeg har funnet et lite klipp av en ny Hannah Montana sang, den heter "I'm Still Good"

Gleder meg til å høre resten av sangen ;D

Bilder:
  

Hva synes du om sangen?
Hva synes du om bildene?

Fotoshoot: Miley som Ronnie fra The Last Song [5]

Her er enda noen flere bilder av fotoshooten fra The Last Song :)
    
Gleder meg utrolig til The Last Song kommer på kino :D <3
Hva synes du om bildene? :D

Miley forbereder seg for Oscar

Har funnet noen bilder der Miley forbereder seg til Oscar :D
     
Hva synes du om bildene? :)

Bilder: nye bilder av Miley and max azria kleskolleksjonen

Her er noen nye bilder av den Miley and Max Azria kleskolleksjonen;P ENJOY ;D

 
 
 
Hva synes du ? :)

Dagens bilder og VS

Bilde:

Nydelig bilde og redigert :D

Hannah montana bilde:

Ligner litt på Miley (det er jo hu), men det er jo Hannah's forandring xD

Iconer:
                                                       

Layout/blend:


Personelige bilde:


Sjokkbilde/morsomt bilde:

Hehe xD

VS:

Hvem passer den best? Miley Cyrus eller Kellt Oshourne?

Hva synes du?

Enda en The Last Song trailer


Utrolig kul trailer, igjen xD
Hva synes du ? :)

Miley & Max azria klær

Miley & Max azria har tydeligvis fått to nye klesplagg, og jeg gleder meg virkelig til andre sesong av kleskolleksjonen :D Jeg må virkelig få en av de klærna altså ^^
 
Har du sett dem før? x)

Miley i Hollywood Walk of fame

Den 8. Mars gikk Miley rundt i Hollywood Walk of fame:)
                  
Hva synes du ? :)

Bilder: Personelige bilder av Miley [22]

Her er noen personeligebilder av Miley :) Enjoy!
 
 
                                
Hva synes du ?:)

Miley på Oscar utdelingen

Joa, du har sikkert sett de, og jeg synes Miley ser helt nydelig ut. Litt mange bilder, men håper du henger med å ser på bildene, kommenterer bestandig tilbake :D

Annual Academy Awards: show - Bilder:
                                                         

På scenen:
 
              

På Elton John AIDS Foundation Oscar Festen:
                             
 

Videoer:
       
Jeg veit, det var sikkelig få bilder x)
Håper du likte dem, hva synes du? :D Hva synes du om kjolen til Miley? Hvilken karakter ville du gitt?

Teen Vouge - Miley og Liam

Miley vil være på forsiden av Teen Vouge, som selges den 16 mars. Her er bilder:

Sån vil antagelig bladet se ut ;D

Bilder:
             
Hva synes du om bildene? :)

Paparatzzie bilder av Miley og Liam

Miley og Liam sykler til Jamba Juice i Toluca Lake den 7.Mars :D
    
  
       
     


Her sykler de også, den 5. Mars
      
Hva synes du? :)

VS (hvem passer antrekket)


Hvem passer t-shorta best? Miley Cyrus eller Demi Lovato? :)

Kommenterer alltid tilbake :D

Bilder: Personelige bilder av Miley [21]

Her er personeliger bilder av Miley, nr 21 ;D
 
                                                  
Hva synes du om bildene? :)

Flere bilder fra forskjellige fotoshooter av Miley

Mange forskjellige nye bilder fra noen "små" gamle fotoshooter:)
Peter Yang - fotoshooten:


Breakout - Fotoshooten:
 
 


Wonder World Tour - Fotoshooten:
  
sikkert sett disse da litt nermere, ikke spseielt ny

The Tyra show - Fotoshooten:

den sies å være det

Miley Cyrus and Max Azria - fotoshoot:
 


For disney - fotoshoot:
Putta inn Miley som Miley Stewart fotoshoot...
  
 
Det er litt forskjellig, alle er ikke akkuratt nye da, jeg veit det! Og heller ikke fra samme

Seventeen - fotoshoot (?)Sån, litt forskjellige bilder xD

Nye utlandske blader

Seventeen:
Miley er desverre ikke på forsiden, men det er litt Miley ting inni da :)
 
Innhold:
 

Bravo:


Innhold:
       
Her følger det med Miley plakat:) nr ti kommer som oftes i uke eleve ;) bare for å si det.

M


Innhold:
     

Hannah montana fan bladet på tysk:


Innhold:
                         

Bop:


Innhold:
  

Håper du likte dette:) Alt kjøpes på narvesen ;)

Ny header :)


Her er min nye hader:)
Hva synes du ? :)

Bilder: Personelige bilder av Miley [20]

Wow, nr 20 med personelige bilder av Miley xD
       Ikke akkuratt MileyxD     
 
                       
    
 
    
            
Hva synes du ? :)

Fotoshoot: Miley som Ronnie fra The Last song [4]

Joa, det kommer flere og flere bilder:)
     
Hva synes du ? :)

Miley og Liam sykler

Her sykler Miley og Liam rundt i Toluca Lake, den 3. Mars:)
                
Hva synes du ? Kule sykler hva ? xD

Dagens bilder :)

Bilde:


Hannah montana bilde:


Iconer:
                                                 

Layout/Blend:
 

Nytt fotoshoot bilde:


Personelige bilde:


Sjokkbilde/Morsombilde:

Det er Ashley Tisdale, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus og Demi Lovato! Miley paset som rødhåra ^^ hehe... hva synes du ?:)

Hva synes du om bildene? :)

Stopp Miley hatere: Grunn 3

Hei hei :)
Nå kommer dette innlegget igjen, det er bare å komme frem med grunner som er å hate Miley, men ikke på en måte at du hater hun da, hehe. I alle fall en grunn du har hørt elns. Les gjerne denne gangens grunn:)

GRUNN 3: HUN HAR PÅ FOR MYE SMINKE!
Ja, da jeg fant denne meningen, tenkte jeg at jeg skulle søke litt rundt etter bilder, men så fant jeg ut at der jeg hadde lest denne såkalte grunnen hadde lagt til tre bilder, som jeg har lagt litt lengere nede i dette innlegget. Hun har jo ikke på for mye sminke egentlig, det bare ser litt ut sån med den eyeliner på det første bildet, og hudtonen passer jo perfekt, for Miley sminker seg alltid utrolig bra. Og det siste bildet (i dette innlegget) så er jo den fra en Hannah montana episode, så det var meningen at det skulle se litt ille ut. Og hun skulle prøve å forandre seg for at fansen skulle holde seg til Hannah montana i den episoden. Miley har jo ikke på mere sminke enn andre. For jeg synes alltid at Miley sminker seg så sykt naturlig, missunner henne bare. Alle er jo ikke flinke til å sminke seg med en gang uansett, men Miley har vært flink:)


Hva synes du ? Bruker Miley for mye sminke?

Bilder: Personelige bilder av Miley [19]

Her er det enda mere personelige bilder av Miley ;D
           
 
                         
Hva synes du om bildene? :)

Hvordan hadde det vært om Miley sa nei til Jake?


Jeg har faktisk lurt litt på det selv, om hun ikke valgte Jake.. ja her har du svaret nemmelig, bare gå litt fremover i videoen, synes Miley skulle valgt Jake jeg da :)

Andre videoer:

Wendy snakker om Miley :)


Han er ganske flink, kom han vidre?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=770194576781 , ny trailer av the Last Song ;D

Hva synes du ? :)

Fotoshoot: Miley som Ronnie fra The Last Song [3]

Her kommer enda flere bilder av fotoshooten til The Last Song :)
   
Hva synes du ? :)

VS (hvem kler den best?)


Hvem kler denne genseren? Miley Cyrus eller Selena Gomez? :)

Dette blir dagens siste innlegg, så hvis du kommenterer her, kommenterer jeg tilbake, som jeg alltid gjør x)

Sneak peak på en sang og The Last song :)

Få med deg en liten snik titt på Miley's nye sang og the last song :)
Den er veldig fin da ;D


Gleder meg til filmen ;D


Her er noen sanger fra the Last Song :)

Hva synes du om sangene?
Hva synes du om The Last song ? :)

Miley,Liam og Brandi kjøper en milkshake x)

Her er Miley, Liam og Brandi som kjøper en milkshake, sikkert ikke første gang, den 2. Mars :) 
                  
Hva synes du om bildene?
Hva synes du om outfiten? :)

Bilder: personeliger bilder av Miley [18]

Her er noen flere personelige bilder av Miley, kommenterer alltid tilbake ;)
  
                
     
            
 
 
Hva synes du om bildene? :)

Fotoshoot: Miley som Ronnie fra the last song [2]

Her er noen bilder til fra the Last song fotoshoot ;D
 
 
  
 
 

Hva synes du om fotoshoot bildene? :)

Dagens bilder og VS, og Hannah montana 4 logoen:)

Her kommer dagens bilder av Miley, måtte ta det litt tidlig fordi jeg må øve på en matte prøve :S
Bilde:


Hannah montana bilde:


Iconer:
                                                      

Layout/blend:


Hannah montana 4 logoen:

Denne sies å være Hannah montana 4 logoen :)

Sjokk/morsomt bilde:

Fikk først sjokk da jeg så bildet xD fordi at jeg så dette bilde før jeg så det med Liam, såe.. xD

Dagens VS:

Hvem kler den best? MIley eller Nicole? :)
Hva synes du om bildene? :)

Remixed "Party in the USA"

Joa, jeg har det morsomt, har funnet en del "Party in the USA", som er remixed ;D Synes de er veldig stilige jeg! Hehe, men det er jo min smak, hva synes du ? :) (a)


Synes denne er veldig fin :)


Denne er også veldig fin ^^


Ja, ganske kul denne også :)


Denne har en annerledes tekst, og jeg synes den er sykt genial ;D


Joa, for alle smaker xD


Haha xD

Søt xD

Og en fra kicking and screaming:


Hehe, jeg veit at det bare er redigert og mixa og masse sån, men jeg synes de er morsome ;)

Hva synes du ? =)

Noah Cyrus danser til Justin Bieber


Her danser Noah, i bakgrunnen er dettante Edi. Noah har en veldig enkel beskjed til Justin Bieber: "Jeg elsker deg og ønsker å gifte seg." Hehe, og hu er bare 10 år, men litt søtt x)
Hva synes du? :)

Bilder: Personelige bilder av Miley [17]

Her er noen personelige bilder av Miley;D

     aww xD          
 
           
 
 
     
           
Legger alltid en kommentar tilbake, om du legger igjen en her:D

Fotoshoot: Miley som Ronnie fra The Last Song

Her er det tre nye promo fotoshoot bilder av Miley som Ronnie fra The Last Song :D  
Nyelige bilder ;D
Kommenterer alltid tilbake ;D
Hva synes du ? ;D

Miley og Liam ute å går en tur og Miley på vei til ett treningssenter

 Miley og Liam går en tur i Toluca Lake den 28. Februar 2010 ;)
          
              
Hva synes du om bildene? =)

25. Februar er Miley på vei til et treningssenter
  
Hva synes du?
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Hei hei! Dette er min Miley blogg! og jeg blogger da om Miley, siden jeg digger henne utrolig mye. Men om du kommenterer her, kommenterer jeg hos deg :) Men ikke reklamer, det er det ingen som liker!

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie

LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits