april 2010

Video på Miley Cyrus nye youtube bruker!


OMG sier jeg å, haha!

Miley Cyrus og Demi Moore vil forbruke narkotika

Miley har sagt at hun er ivrig etter å begynne innspillingen til filmen LOL, hvor hun vil spille datteren av Demi Moore. Ifølge et interju ga hun Miley Digital Spy nettside hvor hun sa at " Jeg vil fortsette å representere, og det er det jeg virkelig elsker". "Musikk er en stor del av livet mitt, men å opptre er defenetift noe jeg vil undersøke nærmere på.". Om filmen har Miley sakt " Det handler om en mor som går igjennom en midtlivskrise som er involvert med narkotika og alle disse sprø tingene, og moren tror at datteren aldri vil forstå og vil hjelpe å gjøre valg. Da hun leser i datterens dagbok, så forstår hun at hun gjør det enda verre. Og går gjennom denne krisen sammen på forskjellige steder i livet, men de innser hvor like de er. Jeg tror det er en veldig god historie. Det vil være mye mørkere enn Melody av Farewell.

Oj da, jaja, gleder meg til å se filmen i alle fall, håper det ikke blir noe tragiskt.. nei da

Hva synes du om LOL filmen? spennende?

Miley velger Justin framfor Nick ?


Det er en slags VS, også står det under hva som blir sakt. Altså... på videoen. Eller så kan du bare skjønne hva hun sier på engelsk, skjønte at det ikke var engelsk som ble skrevet, men man skjønner det!

Hva synes du om at hun Justin framfor Nick?

Miley har blitt et sexsymbol?

Britene mener at når Miley Cyrus fyller 18 år, blir hun nr 1 sexsymbol. Hun vil nok ikke bli ubehagelig, for Miley Cyrus har de siste årene prøvd å bli kvitt mye av hennes ungdoms image og ifølge britene mener de at når hennes 18års bursdag kommer, vil nemmelig mest sexy kvinne i live bli valgt, og det er noe de mener Miley vil prøve seg på. Den uskyldige tenåringen har vokst opp.  Hva Miley tenker om det, er absolutt ikke kjent, men mange twittrer har lagt ut bilder fra i fjor for å si det de mener. Og hennes opptreden på "Teen Choice Awards 2009", i kledd veldig "lett", med en stripperpole og danset, men det sjokkerte ikke bare barna til stedet, men også lamslått media i verden.

Okei, skal innrømme at det var veldig vanskelig å forstå, så jeg gjorde det om til mitt eget, jeg har begynt med det nemmelig. Men jeg mener "Teen Choice Awards"?

Synes du Miley har blitt(eller kommer da til å bli) et sexsymbol?

I Can't be tamed i god kvalitet, hele sangen og teksten - Miley Cyrus


Sikkert coveret det over, kult?

Synes sangen var veldig bra jeg da. PS. Hvis den ikke er der, så bare trykk på "videoen" også kan du høre den fra youtube, om du skjønner...

Teksten:
FOR THOSE WHO DONT KNOW ME, I CAN EITHER BE CRAZY
HAVE TO GET MY WAY
24 HOURS A DAY CUZ I AM NOT LIKE THAT
EVERY GIRL EVERYWHERE JUST GIVES ME MAD ATTENTION
LIKE A MOTHER RESPECTION
I ALWAYS GET TO 10 CUZ IM GOOD LIKE THAT
I GO TROUGH GUYS LIKE MONEY
FLYING OUT THERE HEADS
THEY TRY TO CHANGE ME BUT THEY REALIZE THEY CANT
AND EVERY TOMORROW IS A DAY I NEVER PLAYED, YOU?RE GONNA BE MY MAN UNDERSTAND
(I CANT I CANT) BE TAMED (I CANT I CANT) TAMED
(I CANT I CANT) BE PLAYED (I CANT I CANT) I CANT I CANT BE TAMED!
(I CANT I CANT) CHANGE (I CANT I CANT) TAMED
(I CANT I CANT I CANT BE) TAMED
IF THERE WAS A QUESTION ABOUT MY INTENTIONS I?LL TELL YA
IM NOT HERE GO SELL YA, OR TO GO HELP!
IM LIKE A BUBBLE, BUT ALL OF MY PIECES ARE JAGGED!
IF YOU CAN UNDERSTAND THIS, WE CAN MAKE SOME MAGIC, AMONG LIKE THAT
I WANNA FLY, I WANNA DRIVE, I WANNA GO
I WANNA BE APART OF SOMETHING I DONT KNOW, AND IF YOU TRY TO HOLD ME BACK I MIGHT EXPLODE
BABY BY NOW YOU SHOULD KNOW!
(I CANT I CANT) BE TAMED (I CANT I CANT) TAMED
(I CANT I CANT) BLAME (I CANT I CANT) I CANT I CANT BE TAMED!
(I CANT I CANT) CHANGE (I CANT I CANT) TAMED
(I CANT I CANT I CANT BE) TAMED
ANOTHER TRICK YOU PLAY, IM WIDE A DIFFERENT WAY
IM NOT A MISTAKE! IM NOT A FAKE! ITS SETTEING RIGHT TO YOUR BRAIN!
DONT CHANGE ME, DONT CHANGE ME!
DONT CHANGE ME, DONT CHANGE ME!
I WANNA FLY, I WANNA DRIVE, I WANNA GO
I WANNA BE APART OF SOMETHING I DONT KNOW
AND IF YOU TRY TO HOLD ME BACK I MIGHT EXPLODE
BABY BY NOW YOU SHOULD KNOW!
(I CANT I CANT) BE TAMED (I CANT I CANT) TAMED
(I CANT I CANT) BLAME (I CANT I CANT) I CANT I CANT BE TAMED!
(I CANT I CANT) CHANGE (I CANT I CANT) TAMED
(I CANT I CANT I CANT BE) TAME

Med store bokstaver og greier!
Hva synes du ? :D

Miley er på youtube igjen!

Jeg ble ganske glad da jeg leste dette altså! for hun har skrevet : jeg har laget min egen youtube-konto slik at jeg kan laste opp flere videoer for deg! Jeg vil fortsette å lage videoer til MileyWorld, men på en eller annen måte funker ikke min datamaskin. Jeg vil ha en youtube konto for mine eldre fans, og deretter oppdatere på MileyWorld til mine yngre fans. Kontoen er www.youtube.com / mcforrealzzz . Så langt er det ingen videoer der, men det vil komme snart! Jeg elsker dere! Jeg håper alt er bra. XM XO

Tenker jeg vil legge inn videoer når det kommer på youtube brukeren... :)

Hva synes du om dette? :D

Miley opptredde på World Wish Day

28. April opptredde Miley på World Wish day for Make-A-Wish Foundation's. Her er det en del bilder og noen videoer! Miley ser jo utrolig pen ut, som vanelig!
       
                                                      
               


Videoer:
    
Veit, videoene er mye av det samme, hehe, håper du likte dette!

Nye bilder fra Miley's nye musikkvideo + annet nytt

Jeg veit ikke om du veit det, men Miley holder på med en ny musikkvideo, som blir kalt I Can't be Tammed! Og jeg gleder meg utrolig mye! Og her er det noen bilder, skjønner ikke hvorfor Miley ikke er på NOEN av bildene -.-
      
Ganske kule "kostymer" da !

Nye videoer:
 
haha, helt unødvendige videoer egentlig, selv om den første er ganske kul!

Nye klær fra Miley and Max azria:
   
Nytt bilde?

Nytt og nytt, har jo sett det før...

Foresten:

Jeg er på mest aktive fra alderen 13-17, er på nr 94, jeg var i alle fall da jeg sjekka der. Ganske stolt!
Hva synes du om dette da? xD

Miley med i sommerkonsert!


"Good Morning America" anonserer sin 2010 sommerkonsert av de mest spilte listene i landet. Sommerhotellet Concert Series 2010 er for å få fordelene tilbake i det andre året på rad på Rumsey Playfield i Central Park, hvor de største navnenen i levende musikk presenteres hver fredag. Miley skal ha konsert 18. Juni i sommer! I denne videoen under viser de stjernene som er med:


Hva synes du? Bra Miley er med?

De siste episodene av Hannah Montana er ferdig innspilt!Emily om Hannah Montana: Jeg er spent, fordi denne måndene har vi blitt ferdig med innspillingen av de tre siste episodene av Hannah Montana 4 (forever), og vil være på lufta ganske snart.

Nytt twitter bilde på Emily sin twitter:

Haha, tøft bilde!

Hva synes du om dette?

Billy Ray vil at Miley skal gå med lengere klesplagg

Miley Cyrus har stadig vært ute i Los Angles i korte shorts, eller deltar på arrangementer i korte kjoler. Og det ser ut til at faren Billy Ray Cyrus vil sette en stoppe på dette mote valget. Miley's far er bekymret for at Miley viser for mye hud og prøver å få henne til å bære lengere plagg. Han har fortalt Miley at fra nå av, vil han bare at hun skal bære shorts som er over keet eller lengere, og han insisterer at han er seriøs om dette. Først trodde Miley at dette bare var en spøk, men Billy var streng med avgjørelsen sin. Miley har tryglet moren sin Tish til å snakke til Billy, uten hell. Det sies nemmelig at Billy frykter at Miley vokser for fort og må kle seg mere som en tenåring. Snart vil Miley være ute av foreldrenes hus, og hun flytter ut i eget hus i Hollywood om bare noen par månder.

Er billy for streng synes du?

Miley vil studere tegnespråk

Miley Cyrus tar på seg utfordringen å studere tegnespråk, siden at hun ikke var i stand til å kommunisere med en ung fan som hadde mistet høreselen i LA nylig. Hun skal lære seg det ved å se opplæring på DVD. Det er fordi at hun føler seg dårlig om hun ikke kunne komunisere med hennes fans. Faren hennes har også tatt det opp at hun burde lære seg det. Miley håper fansen støtter henne i hva hun velger å gjøre og har sakt " jeg synes det er søtt at de alltid er støttende av showt, men mitt ønske er at de vil støtte meg uansett hva jeg gjør, og det er hva en ekte fan er". Hun har også sakt " Uansett hva jeg gjør, om kunsten som gjør er noe å gjøre meg glad, så respekter mine håndtverk og respekter den kunsten som jeg lager"

Miley er så heldig som er så lærevillig!

Man skjønner godt hva Miley vil her...

Hva synes du om dette?

Barne bilder av Miley Cyrus [1]

Foresten, må først si at jeg har redigert på lenkene, si i fra om jeg har glemt deg, haha, glemte over 5 blogger, litt pinelig, menne, nå har jeg fylt inn! Okei, til det innlegget, legger inn noen barnebilder av Miley!
          
 
      
 
 
       
       
Du ser at det står [1] ? Ja, det står for det FØRSTE innlegget av "dette type" innlegg ;)

Hva synes du?

På Miley's nye cd vil det følge med en DVD

Miley's nye cd vil slippes ut den 22. Juni verden over! 30. April vil den nye singelen ha premiere på MySpace 24.00 og få premiere på radioen den 3. Mai. Og 18. Mai vil den være for "salg" på iTunes. Det nye albumet vil være tilgjengelig som en CD, samt en kombo CD/DVD- konsert utgivelse. DVD'en inneholder en full lengde. På cd'en har Miley samarbeidet med John Shanks, Tim James og Antonia Armato. 
 
Hva synes du? :)

Miley og Liam have some fun!

Her er noen bilder da Miley og Liam har det morsomt på Universal Studios Hollywood!
           
   HAHA!!      
              
Ikke bry deg om den fine overskriften, haha!
Hva synes du? kjørt sån "karusell" før?

Bloggene jeg leser!

Hei Hei :)
Jeg tenkte jeg skulle vise alle blogger jeg leser! Jeg søker flere blogger jeg kan lese, men det er disse jeg leser for øyeblikket! Jeg søker flere Miley blogger, jeg har jo funnet Selena og Demi blogger, men søker Taylor swift og andre fan blogger, hvis du veit noe, hadde jeg satt pris på om du kunne si i fra :)


http://demil.blogg.no/ , en utrolig bra Demi Lovato blogg! Lest den lenge!


http://demistar.blogg.no/ , enda en utrolig bra Demi Lovato blogg, lest denne også lenge!


http://cyrusbieberfan.blogg.no/ , en blogg om Justin og Miley, genial blogg!


http://annaasin.blogg.no/ , en vanelig blogg, håper ikke at hun skal slette bloggen sin!


http://hopewilson.blogg.no/ , en vanelig blogg, og hun blogger utrolig bra! Kjempe bra blogg!


http://kelseeey.blogg.no/ , dette er altså en vanelig blogg,  digger å lese denne bloggen altså!


http://mileycyruss.blogg.no/ , en blanding av MC og vanelig blogg :)


http://mileyfans.blogg.no/ , En Miley blogg, hun er foreløpig bloggpause, men hun kommer tilbake til TLS premieren, det har hun i alle fall sakt :)


http://nadiasin.blogg.no/ , en utrolig bra blogg !!


http://ruthsofie.blogg.no/ , utrolig søt jente med bra blogg ^^


http://siljelf.blogg.no/ , en utrolig bra blogg, kjempe søt jente ^^


http://susannehaaheim.blogg.no/ , kjent henne lenge, og hun har en utrolig bra blogg!


http://thedarkangel13.blogg.no/ , stor MJ fan, men blogger om bra ting! digger bloggen!


http://myphotoblog.blogg.no/ , den BESTE "fotografen" jeg noen ganger har sett, hun tar totalt de beste bildene jeg noen gang har sett! sykt flink! Hun får snart ny header!


http://fanz4ever.blogg.no/ , en slags Selena Gomez blogg jeg nettopp ble fast leser av! Digger bloggen, og headeren er utrolig bra!

Jeg har egentlig utrolig mye mere og fortelle om bloggene, alle bloggene er ambefalt på det sterkeste!! Det er ikke noe rekkefølge, alle er like bra.

Dette tenker er de jeg veit, de var vært fall på favorittene mine, hvis jeg har glemt deg  og du er en av mine faste lesere, skal du legge din blogg adresse i dette innlegget. Jeg har jo ikke lyst til å glemme noen. Jeg har de bloggene jeg leser på lenkene mine også, så når jeg har lagt til deg der, så går jeg innom bloggen din dagelig.

Leser du noen av bloggene ? :)

Miley og Demi i Beverly Hills

25. April var Miley og Demi Lovato i Beverly Hills, aww, så søte sammen!
     
 
          
      
           
Jeg bare digger Demi Lovato! Hun er så utrolig pen og en utrolig stemme!

Hva synes du om bildenen?
Hva synes du om Demi?:)

Hvem er egentlig Liam Hemsworth ex?


Liam Hemsworth (skrev jeg det rett?)  ex kjæreste Laura Griffin (eller noe, ser ikke bra på det bilde under), har daten Liam i hele 4 år. Og hun hadde bestemt seg for å holde sammen når han kom til USA. De tok et skritt tilbake fordi " det var vanskelig", og da hun så bilde av Liam og Miley filme deres kusse scene i TLS følte hun seg "syk". Når hun dro tilbake til Australia  hadde hun ringt til Liam, og han hadde fortalt at han var sammen med Miley. Laura trodde at de skulle komme sammen igjen. Men da hun så bilder av dem kysse .. som da var ekte, ble det noe annet. Og Laura føler at hun ikke kan sammenligne henne med Miley.

Dette er et bittelite sammendrag av hva som står under her:

Dette er artikkelen!Men se her da, Laura, Liam og Miley er faktisk 2010's hotteste kjæreste par... jaja

Hva synes du om Laura?

Forige ukers bilder + VS - hvem kler skoa?

Hei hei, nå tar jeg forige ukers bilder !
Miley bilde:


Hannah Montana bilde:


Fotoshoot bilde:


Barne bilde:


Personelig bilde:


Redigerte bilde:


Iconer:
                                                                                       

Layouts/Blends:
   

Konsert bilde:
 xD

Innspillingsbilde:


Rart bilde:

ehe?

Blad:

Innhold:
 

Vanelig bilde:

Ligner på Nick og Miley!

Paparatzzi bilde:
haha, aww!

Sang:


VS:

Hvem kler skoa?

http://hestegaljente.blogg.no/1272211498_muzikkjuliie_vs_cyrus.html
Stemme på meg? hehe:)

Rotete overskrift, ja. Håper du likte dette!

Bilder: Personelige bilder av Miley [30]

Woah, personelige bilder av Miley innlegg nr 30! Her er bilder!
                        
Hva synes du?

De 20 vakreste kvinnene + mere nytt


Jeg er ikke  helt sikker hvor denne lista er i fra, men her er en liste over de 20 mest vakreste kvinner, jeg må si at jeg er EN SMULE uenig! her er lista:
1. Beyonce
2.Christina Aguilera
3. Britney Spears
4. Shakira
5. Katy Perry
6. Avril Lavigne
7. Kelly Clarkson
8. Anahí
9.Ashley Tisdale
11. Selena Gomez
12. Carrie Underwood
13. Rihanna
14. Alicia Keys
15. Miley Cyrus
16. Taylor Swoft
17. Fergie
18. Nicole Scherzinger
19. Mariah Carey
20. Pixie Lott

Nei, det er ikke bare det som ser at det ikke er noe 10. plass der! Men jeg synes det er litt teit å ha sånne lister som dette her egentlig, hva med de andre kjendis kvinnene? og hva med oss "normale"?


Her er det noen datoer som Miley kommer til å gjøre eller være med på i Mai og Juni.
3. Mai
Sniktitt på musikkvideoen "i can't be tamed"

4. Mai
Single "I Cant Be Tamed"  musikkvideo vises.

4. Mai
" I Cant Be Tamed" kommer på radioen og så videre
.
18. Mai
Miley skal være med på " Dancing with the stars" og framføre I Cant be tamed"

28. mai
Premieren på Sex And The City (USA)

29.Mai
Konsert Lisboa.

3.Juni
Premieren på Sex And The City (Portugal)

6.Juni
Konsert på Rock in Rio i Madrid.


Twitteren @WeAdoreMiley har sakt at Miley vi ha en ny turne i oktober for å synge på det nye albumet "I Cant be Tamed". Twitteren "WeAdoreMiley" har sakt:
" Ryktet sier at Miley vil ha en turne denne høsten, eventuelt tidlig i oktober. ICantBeTamed#"

Da håper jeg det er norge greier da altså!:D


Her er noen premiere bilder fra Roma (TLS):
       

Anmeldelsen av Cineblog til The Last Song: Det var for ille til at det bare er en dramatisk historie, men et bevis for at skuespillerinnen Cyrus, er rett og slett avskyelig. Helt ut av rollen, singel uttrykksfulle og til tider nesten irriterende, viser Miley atter eb gang for å være intet mindre enn mirakuløse, takket være en tolkning katastrofale fra alle synspunkter.

emh..


Hva synes du?

Tusen takk folkens :)

Jeg må virkelig takke folk som leser og kommenterer på bloggen min, og derfor kom det et smile tegn på overskriften. Jeg leser alle kommentarer, og svarer på alle, så jeg skal bare nevne at det ikke er vits og skrive "kommenter tilbake?" elns, i kommentaren. Jeg ble sjokka da jeg fant ut hele 48 hadde kommentert på innlegge der jeg spurte om hvem som leser bloggen min, jeg ble utrolig glad, det er mye til å være denne bloggen i alle fall! Dere gjør det gøy å finne nytt Miley greier og nyheter, og da må jeg bare minne på at dette er en Miley blogg, jeg veit det er en del som har spurt om jeg kan legge ut et bilde av meg selv, men jeg har desverre ikke noe selvtilit til det. Personelige grunner.. okei, jeg kan fortelle, jeg har på en måte ikke hatt en så god tid på barneskolen for å si det sån, og hver gang noen kommer med en nydelig kommentar, så sjarmerer det meg utrolig mye og jeg blir veldig varm på innsiden, og det bygger opp selvtilitten min. 

Jeg møter utrolig mange koselige mennesker på nettet, selvfølgelig kan det være falskt, men jeg setter pris på det, for jeg er sjokka at mange aksepterer at jeg liker Miley og ikke slenger en utrolig stygg kommentar om hva jeg har interessen av, jeg tror ikke har møtt en eneste person på min skole som har like stor interesse som meg, hvis det er noen.. så holder de det vel på innsiden, jeg bryr meg ikke, fordi jeg er stolt av det. Jeg liker altså å ikke være som alle andre. Uansett, jeg føler jeg kommer litt vekk fra det jeg skal fortelle her, jeg setter dessuten utrolig pris på kommentarer og vennespørsler, som det faktisk kommer en del av! Og .. en siste ting (jeg veit dette kan bli kjedelig å lese), jeg prøver veldig hard at denne bloggen skal bli enda litt bedre...

Tusen takk <3

Haha, har skjerpa meg litt med smiletegn..

Hva er bra ved bloggen min?
Hva burde jeg ha mere av?
Hva burde jeg ha mindre av?

Glemmer ikke leser'ne mine! :)

Miley forlater CBS studio

Jeg har virkelig ikke peil på hvordan jeg skal få paparatzzi overskrifter til å bli interessange, men i alle fall, 23. April forlot Miley med noen venner, CBS studio, her er bilder !
                 
Noen tips til bedre overskrift?
Hva synes du om bildene?

VS - Hvem kler kjolen best?


Miley eller Jessica Stroup?

Bilder: Personelige bilder av Miley [29]

Her er noen flere personelige bilder av Miley Cyrus! håper du liker dem!
   jeg ville gjort det samme.. neida                                         
You like them?

Miley fra 1993 - 2010


Miley ble født i 1992, og her er Miley fra 1993 - 2009. Skal legge til et for i år

                

2010:


Forandring?

Søte bilder av Miley utenfor universal studio

I går ble Miley tatt bilder av når Miley var utenfor Universal Studio i Hollywood. Søte bilder!
    
Sant de var søte? :)

Miley med noen andre kjendiser

Miley er jo så heldig å få møte kjendiser, og han en fin tid med de. Og her er noen hun har møtt...
                              
Miley er super heldig! Har du møtt noen kjendiser? :)

Miley Cyrus mobil(er)

Ja, jeg tenkte at jeg skulle vise noen mobiler Miley Cyrus har hatt. Jeg tar og viser frem 3 stykker!

1.

Denne mobilen er en LG-AX830, og Miley hadde denne i 2008. Denne mobilen har en 2,8-tommers berøringsskjerm, media spiller, nettleser, kamera modul AF 2Mpix, 4GB intern minne, et 2MP kamera, Bluetooth og et microSD-kortplass. Mobilen så utrolig kul ut da!


2.

Denne mobilen er en Sharp Sidekick LX, som Miley hadde i september, til å med 15. Denne mobilen har et utmerket video kvalitet, har Sidekick LX , og et QWERTY-tastatur som gjør bevegelsen gjennom fungsjonen som e-post og web surfing mye mer lettere. Den har en bluetooth base, pluss et minnekortspor, den har 1,3 megapiksler
3.


Denne mobilen er en BlackBerry 9000, og Miley har/hatt denne i 2009, spørs om hun da har den enda. Denne mobilen er en smart telefon som reflekterer din livsstil.Jeg likte utrolig godt nr 3, men nr 2 var også kul, jeg leter etter en mobil selv faktisk.
Hvem var kulest?
Hvilken mobil har du?

Skal Miley og Taylor Lautner jobbe sammen?

Det går rykter om at Miley Cyrus og Taylor Luatner skal spille en film sammen, nyheten kan komme overaskende på noen siden hun misliker Twilight - serien. Skriptet er noe begge to har felles interesse av. Like vel har Taylor Lautner  og Miley Cyrus vært på tv skjermen siden kjendis nyeheten kom for tolv månder siden. Taylor og Miley har mange lyst til at skal jobbe sammen, for det er mange som har veldig interesse av det, siden begge er veldig travle. Miley har foreksempel allerede  hele fire filmer "på lager", resten av året. Mens Taylor holder på med noe annet. 

Hadde det vært kult om de jobba sammen?


Noen få videoer:
  

 
Hva synes du ? :)

Bilder: Personelige bilder av Miley [28]

Her er noen bilder av Miley, nr 28!
                                  
Hva synes du? =D

Utlandske blader med Miley innhold

Nå har det kommet en del blader, som jeg vil vise her:

Bravo:

Innhold:
      Innhold:
        

Girl!:

Innhold:
     

Tiger Beat:

Innhold:
    

Twist:

Innhold:
  

J-14:

Innhold:
    

Annet:Håper du likte dette :)

World wish day


Miley Cyrus, Mark Ballas og Jordan Pruitt skal delta i World Wish day på The Grove neste uke! Dagen minnes om at en dag en gutt ønket og inspirerte et "global ønske bevegelse". Miley vil bli glad om hun kunne få med 30 barn fra hele verden.

Live fra studio fem - med Miley
'


Annet nytt er det at Iyaz skal synge en sang med Miley Cyrus!


Kult!

Nye fotoshoot bilder - TLS:
 

People fotoshooten:
    
Hva synes du? :)
Jeg måtte presse inn en del i ett innlegg xD blogger bedre i morgen :)

Video: Miley's melding til UK fans + nye bilder

Her legger jeg ut en del videoer! Mange kule. Den som jeg nevner på overskriften er den første jeg legger inn, jeg lover å svare på kommentarer i morgen eller på fredag, fikk bitte liten tid i dag til å lage ett innlegg :)

   

Nye bilder - Noah og Miley:
    
søt<3

THE LAST SONG FOTOSHOOTEN:
       
Hva synes du? :)

VS: Hvem Hannah Montana 4 logo?

Tar en VS, og det er hva du synes er best. Synes du at det skal være Hannah montana 4 eller Hannah Montana forever logoen? du bestemmer!
 
Hvem synnes du hadde vært best? :)

Bilder: Personelige bilder av Miley [27]

Yey, kom ett innlegg i dag også jo, jeg kan bare ikke la være altså å blogge. Men her kommer det noen flere personelige bilder av Miley Cyrus :)
            
 
        
 
   
         
 

[27] står for innlegg nr 27 av sånne greier, det er ikke 27 bilder, noen har mistforstått med det, hehe. Uansett, håper du likte bildene! Kommer kanskje ett innlegg til i dag eller noe :)

Set list fra Rock in Rio og The Last Song billet


Er ikke helt sikker på hvilken musikk liste denne er fra, for der jeg fant den, sto det ikke noe til. Men det er en set list da Miley var i Rock in Rio. Mere informasjon kommer seinere :)

The Last Song billet:

Omg! tenkt om den var like kul i norge også!

MTV portugal hit liste:

Bra "When I Look At You" er der, bare legg merke til at de skrev "to you" og ikke "at you" xD

Hva synes du? :)

Miley og Liam i Los Angeles

Jaja, det blir visst ett innlegg i dag, yahoo, nei da. Uansett, disse bildene ble tatt den 18.April, da Miley og Liam var ute for shushi.. igjen i Los Angeles:)
                
Hva synes du om bildene? :)

Ukas greier

Denne helgen har det vært mye blogging, hvis du har gått glipp av noe så er det bare å lete litt i arkivet. Neste uke blir det ikke så veldig mye blogging for meg, jeg har hele to framføringer, og det er bare meg, noen andre jeg kjenner har hele 4 framføringer denne uka! Har ikke lærerene noe annet å finne på. + at vi har en matte prøve. Men til helgen igjen blir det mere blogging, kanskje jeg får litt tid til å "slappe av" med ett innlegg, jeg blir altså ikke helt borte. Det var det jeg skulle si, og her kommer ukas greier:)
Bilde:


Hannah montana bilde:


Personelig:


Med en fan:


Fotoshoot:


Paparatzzi bilder:
Skulle egentlig lage ett eget innlegg for det, men dette er noe som ble tatt den 16.April
        

Iconer:
                      

Konsert bilde:


Inspillings bilde:


Rart bilde:


Blader:
 
 
 


Produkt:


Vanelige bilder:


Redigert bilder:


Hva synes du? :)

Liste over de 20 mest kjedeligste og de 10 styggeste musikkvideoene


I følge people magazine er disse en av de 20 mest kjedeligste pop musikkvideoene:
01- Lady Gaga - Love Game
02- U2 - Numb
03- Jennifer Lopez - Hold It Don't Drop It
04- Beyoncé feat. Lady Gaga - Video Phone
05- Michael Jackson - Beat It
06- The Black Eyed Peas - Don't Phunk With My Heart
07- Shakira - No
08- The Pussycat Dolls - When I Grow Up
09- Shakira - She Wolf
10- Britney Spears - Gimme More
11- Miley Cyrus - Start All Over
12- Christina Aguilera - Genie in a Bottle
13- Fall Out Boy - The Take Over, the Breaks Over
14- Madonna - Jump
15- P!nk - Stupid Girls16- Spice Girls - Viva Forever
16- Spice Girls - Viva Forever
17- P!nk - Get the Party Started
18- Rihanna - Rehab
19- Avril Lavigne - Girlfriend [Remix]
20- Hilary Duff - Play With Fire

Er musikkvideoen til "start all over" kjedelig?


Her er de 10 ekleste/styggeste musikkvideoen i følge musikk stasjonen VH1:
1. Beyoncé Feat. Lady GaGa - Videophone
2. Madonna - Celebration
3. Jennifer Lopez - Hold It Don't Drop It
4. Kesha Feat.3OH!3 - Blah Blah Blah
5. Mariah Carey - I Want To Know What Love Is
6. Rihanna - Rude Boy
7. Britney Spears - Gimme More
8. Paramore - Brick By Boring Brick
9. Miley Cyrus - 7 Things
10. Justin Timberlake - My Love

Er 7 things så stygg/ekkel?


Her er noen tider som Miley vil gjøre:
19. April - Miley vil være med på showet The One Show
20. April
- Miley vil være i London på radio BBC Radio 1
11. Juli
(som kan endres) - vil den fjerde Hannah Montana sesongen komme på tv (i utlandet tenker jeg)

Hva synes du? Enig i det som står?
Det er litt teit at de driver å kårer styggeste og kjedeligste musikkvideo, synes jeg da

Miley VS Selena - Hvem er penest naturlig?


Foresten så må jeg bare si at jeg har ikke laget denne, og jeg synes dette ikke var det fineste bilde av Miley uten sminke (ikke hvordan hun ser ut altså), for hun er mye søtere uten sminke på et annet bilde som jeg ikke finner.
Hvem synes du? - bare tenk deg et bedre bilde!

Stopp Miley hatere: Grunn 5

Hei hei!
Nå tar jeg dette innlegget, skal prøve å få tatt det oftere, men det er ikke så mange grunner til å hate Miley som er "gode". Men jeg håper du liker det jeg har skrevet her!

GRUNN 5: HUN HAR EN ELDRE KJÆRESTE!
Det er jo ikke så farlig om man har to-tre eldre år gammel kjæreste, det er jo mange som har det, og det er jo fulstendig helt normalt. Det hadde vært noe annet om Miley hadde fått seg en kjæreste som snart er 30 år, men Liam er jo bare 20, og Miley er 17, ca 3 år forskjell. I den alderen er det jo ikke unormalt. Det kan også ha noe med at folk synes gutta er litt mere modene på den alderen... det er egentlig alt jeg vil si om dette:)

Hva sier du? :)

Bra etterligninger av ansiktutrykk!


Du må innrømme at denne er ganske bra da x)

Fotoshoot: Hannah Montana 3

Her er noen bilder av Hannah Montana 3, noen er faktisk "nye".
                      
  
Hva synes du om bildene? Hva synes du om Hannah Montana?

Kongen og dronningen av pop


Justin Bieber og Miley Cyrus blir sett på som kongen og dronningen av musikksjangeren pop verden over. Mange blader, de som har laget det bilde, forteller akkuratt dette! Jeg må si jeg er veldig enig!

Er du enig?

Informasjon om den nye cd'en til Miley

Miley Cyrus nye album vil ha tittelen I Can't be tamed og skal komme ut i juni en gang. I Mai vil det komme litt snik "peeker" på den nye cd'en. Et av sporene til cd'en vil være en duet mellom Miley Cyrus og Sheryl Crow.

3.Mai vil det være sneek peek bilder fra musikkvideoen, og dagen etter vil musikkvideoen vises.

Her er et bilde fra musikkvideoen (sikkert øving):


Har funnet en ny get ur good on video:


Hva synes du? :)

Musikk: Hørt denne sangen av Miley før?


Sangtext:
Zip-a-dee-doo-dah
Zip-a-dee-ehh
My my my my my what a
Wonderful day
Plenty of sun shine
Headin' my way
Zip-a-dee-doo-dah
zip-a-dee-ehh

Oh Mr. Bluebird on my shoulder
It's the truth and it's actual
Everything is gonna be satisfactual

Zip-a-dee-doo-dah
Zip-a-dee-ehh
Wonderful feelings
Wonderful day

Come on
That's right

Oh Mr. Bluebird on my shoulder
It's the truth and it's actual
Everything is gonna be satisfactual
Zip-a-dee-doo-dah
Zip-a-dee-ehh
Wonderful feelings
Wonderful day

One more time now
Wonderful feelings
Wonderful day

Wonderful feeling, oh yeah
Wonderful day, yeah

What a wonderful day

Okei, jeg skal innrømme at jeg ikke har hørt den (som jeg husker). Har du ? :p

Bilder: Personelige bilder av Miley [26]

Det er ikke ofte jeg legger ut et sånt innlegg som dette, men jeg håper du liker bildene:)
                               
 
 
Hva synes du? Liker du at jeg legger ut sånne bilder? :)

Miley på Habbo Runway


Kult! jeg har hatt habbo før, men ikke nå lengere. Da er det vel bare å lage ny da... haha.

Foresten - Har redigert litt på lenkene på siden --->

Miley og Liam ute på Robek's Juice

Aww, se så søte de er sammen da! holder rundt hverandre. Disse bildene ble tatt den 16. April, da Liam og Miley var ute på Robek's Juice, her er bilder:
                     
Hva synes du om bildene?

Foresten, det nye topp, nr 5, er i salg til mandag, med Miley på forsiden, du kan alltid få topp bladet tidligere ved å stikke innom narvesen ;)

Hva er din blogg?

Hei hei, jeg kjeder meg litt nå, så jeg tenkte at jeg ikke skal være på pc'en så mye lengere i dag. Men hvis du legger igjen blogg adressa de, så legger jeg igjen en kommentar i løpet av lørdagen (morgen altså). Håper det blir mange forskjellige typer blogger ;)

Legger du igjen din blogg adresse? :)

The Last Song scene: Bitch


Ikke spørr meg hvorfor de har kalt det akkuratt det, men hun virka jo litt ubehagelig da...
Hva synes du? fortjente hun å bli kalt det?

Husker den denne Hannah Montana episoden?

   
Woah, denne episoden er fra sesong 1, og snart er sesong 4 på tv. Jeg synes det har gått alt for fort, og snart er hele greia ferdig! Nå lurer jeg bare på om du husker hva som skjedde i denne "grønne" episoden?

Har ikke veldig mye å blogge om, men det kommer flere innlegg seinere :)

Miley Cyrus er ikke tilbake på twitter!

Ikke bry deg om alle de @ mileycyruses. Til tross for mange Twitter-kontoer som hevdet å være Miley Cyrus som har titusenvis av tilhengere, en representant for tenåringer dronningen sikrede E! nyheten om at Cyrus ikke har valgt å bli med i området siden hun slettet hennes konto i oktober. Fra @ MILEYCYRUS til @ mileycyrus_ til @ MileyCyrusNet, er

ingen av dem ekte. Etter å ha nådd en million pluss mange etterfølgere, valgte Cyrus å slutte Twitter etter at hennes kjæreste Liam Hemsworth hadde bedt henne om at hun skulle slett hennes konto "med en god grunn."

Og siden da, har Cyrus blitt en frittalende motstander på Facebook, Twitter og for mye ledig sosiale nettverk generelt.

«Jeg har mye mer real venner i motsetning til venner som er på internett, hvem jeg snakker til på nettet er ikke kult, ikke trygt, ikke morsomt og mest sannsynlig ikke ekte. Jeg tror alt er bare bedre når du ikke er så pakket opp, sier hun sa forrige måned.


Hadde du hørt om ryktene at Miley var tilbake på twitter?

Miley og Liam ute i Beverly Hills

Den 15.April var Miley og Liam ute i Beverly Hills, her er bilder:
                  
Hva synes du?

Forige ukers bilder

Har ikke fått lagt ut forige ukers bilder, så jeg legger det ut nå jeg ;p
Bilde:


Hannah Montana bilde:
 

Personelige bilde:


Nye fotoshoot bilder:
   


Musikk video:
   
I can't be tamed, uten bilder av Miley faktisk x)

Konsert:


Iconer:
                                                                            

Layouts/blends:
   

Innspilling bilde:¨


Morsomt bilde:

&


Blad:

Se nederst på bilde:)

Produkt:


Bilde til noe som skjer:


Hva synes du? :p

Miley vil lede Canadiske MuchMusic Video Awards


Miley vil lede det Canadiske MuchMusic Video Awards! hvor kult er ikke det?

Ny Miley and Max azria klær

Her er noen nye Miley and Max azria klær! utrolig kule!
                   
Hva synes du? :p

Liam Hemsworth kan jo synge!

Sjekk den første videoen, et klipp fra The Last Song, han kan jo faktisk synge.. eller hva?


Haha, han gjør det sikkert med vilje. Men, haha, jeg ler hver gang jeg ser videoen! haha!

Andre videoer:
 skulle vært engelsk!

Hva synes du om Liam sin sang stemme? på det klippet?

Miley ute i Hollywood med Mate

Den 12. April var Miley ute med Mate, hunden hennes:)
          
Hva synes du? =D

To personer i ett fjes

Beklager for lite blogging, kommer til å blogge mere i dag. Fram til det kan du gjette hvilke to personer som er på dette bildet:)

Hvem mener du?

Fast leser eller stikker du bare innom?

Hei! jeg bare lurer på om du er en fast leser eller om du bare stikker innom bloggen min? Og hvis du stikker innom, gjør du det ofte eller lite? Jeg setter virkelig pris på leser på bloggen, tusen takk!

The Last Song videoer + mer

Hei, nå har det samlett seg opp med mange videoer, igjen. Liker dere at jeg lager et innlegg med mange videoer? eller skal jeg bare droppe videoene?:) 
     
 klikk
   

Hva synes du? =D

Bilder: inni i huset til Miley's nye hus!

Woah, så utrolig kult! Heldig! Det er ikke så mye ting der da xD
        
Hva synes du? :)

Makeup artisten elsker leppene til Miley

Makeup artisten til Miley Ray Cyrus for filmen «The Last Song", Julie Hewett, snakket med Hollywood Life og sa: "Mye av filmen foregår på stranden slik at makeup er ganske enkel. Miley er bare en av milliard jenter. Full av liv og så spesiell og talentfull. Jeg tilbrakte sommerens moro i mitt liv. Hennes hud er vakker og hun er ... Veldig flink til å ta vare på seg selv og huden hennes. Vi brukte en daglig solkrem med solfaktor Kate Somerville 55. Som en overraskelse, laget jeg en mørkere farge for henne, som heter Destiny. Miley lepper er spektakulære. Vet egentlig ikke om fargen satt." Miley elsker å være med Julie Hewett Floral Vann i Agurk Extract: "Det er hjemsøkt. Hvis du sprayer på ansiktet og håret. Elsker det. " Og hva gjorde Miley mellom filmingen? "Miley tok penselen fra min hånd og begynte å arbeide med sminken på meg! Hun vet alt om sminke og har en god smak. Det er bare utrolig.

Hva synes du om leppene til Miley? :p

Bilder: Miley's nye musikkvideo

Det er bilder fra general prøve for sangen "I Can't Be Tamed". Gleder meg sykt til jeg få se musikkvideoen og sangen. Det er ikke noe bilder av Miley på disse bildene.
  
Gleder du deg til å se videoen?

Også er det noen bilder av scenen i Rio, som er til sommer turneen..
   
Musikkplanen.
Hva synes du ? :)

Må bare si at det er et nytt blad av picture stars, det er noe vår spesial og masse oscar bilder!

Miley på robek's juice, og med Liam seinere

Jeg kal innrømme at overskriften er sykt dårlig, ehe. Alt skjedd på samme dag, altså den 9.April. Man ser at Miley har skifta antrekk til begge anledningene.
Miley på Roberk's Juice
 
       

Miley og Liam forlater Teru Sushi Resturant:
 
 
 
 
 
 Her er litt bilder (fra en annen da) fra da hun spilte twister:
  
Hva synes du? :P

Miley skal være med i Canada's 2010 MuchMusic Awards


Miley skal være med i Canada's 2010 MuchMusic Awards, dato veit jeg ikke enda, sier i fra!
Hva synes du? :)

Bilder: Utfyldene fotoshooter av Miley

hei hei, jeg bare legger ut flere bilder fra The Last Song fotoshooten og people:)
TLS:
        
    

People:

      
Hva synes du om bildene?

Utlandske blader med Miley innhold

Hei, jeg legger ut noen bilder av blader med innhold som er noe med Miley, faktisk en del blader der Miley er på forsiden. Ta en titt.

Popcorn:

Innhold:
     

Bravo:

Innhold:
     

Bop:

Innhold:
     

M:

Innhold:
   

Kiss:

Innhold:
 

Likte du det? :)

Bilder: Personelige bilder av Miley [25]

Hei hei, en stund jeg har lagt ut personelige bilder, det er jo med noen fans og da, også er det veldig mange nye! Håper du likte bildene!
                                                  
Likte du dem? :)

Miley med i "LOL: Laughing Out Loud "-filmen

Nå er det bekreftet at Miley er med i filmen "LOL : Laught Out Loud". Demi Moor har skrevet på twitteren sin at "I Juli skal jeg begynne å filme filmen LOL med Miley". LOL- filmen er oversatt til "le mer" og det sies å være en komedie. Her er det en remake av filmen, jeg skal være ærlig, at jeg ikke skjønner noe av hva de sier, gjør du? xD
Og her er traileren til "Sex and the city 2"- der miley har en liten rolle.

Skal du se disse to filmene?

Miley vil gifte seg i år!

Pop gudinne Miley Ray Cyrus er så forelsket i Liam Hemsworth, og nå planlegger hun å gifte seg med ham, i år. En kilde fortalte "OK!" at hun er overbevist om at hun vil tilbringe resten av sitt liv sammen med ham. Hun snakker om et bryllup så snart hun fyller 18. Hun er selv spurte moren om hun kan bruke hennes brudekjole. Mile har sakt: 'Han er fantastisk. Vi var nesten sammen hver dag. Han er nesten blitt som min beste venn. "

Jeg synes dette var litt tidlig, gifte seg når hun blir atten..
hva  sier du?

Justin Bieber: Miley har ett stort EGO

"Jusitn Bieber definitivt ikke som vår Miley. Han sa åpenbart til M Magazine at han mener at Miley er veldig fornøyd og har en veldig stor ego. Selena har allerede sakt at Taylor S er en utrolig vakker person og er som en eldre søster. Med dette kan vi tenke: Er det Miley som har gjorde noe med Justin eller er han bare redd for å bli overveldet av ryktet om Miley?! "

Dette fant jeg på en side, Hva tror du?

Okei... Tror du dem har noe i mellom hverandre?

Skal Miley brenne Hannah Montana parykken?

Utoldmodigheten til Miley Cyrus som gjorde henne kjent som  Hannah Montana, har nå steget. Skuespilleren har selv planlegger å brenne parykken når heltinnen i TV-serien er ferdig å filme den siste episoden. "Når det øyeblikket kommer, vil parykk blir lagret i et musee og vil bli brent." Det andre hu sa: "når jeg kan ikke bruke det lenger: vil det være slutten på en æra."

Miley burde jo ikke brenne Hannah Montana parykken da, det er jo liksom minner.
Hva sier du?

Svar på spørsmålsrunden 3#


Da fortsetter jeg, beklager at det går litt treigt ..

Fra Anna - http://annapannaskavlan.blogspot.com/

Hvor lenge har du vært mileyfan?
Siden ca 2006 elns, i hvert fall etter vi fikk Disney Channel.. hehe

Kunne du tenke deg å ha flere "forfattere" på bloggen din?
Hva mener du med forfattere?

Er det du som redigerer alle bildene?
Nei, jeg redigerer ikke bildene jeg legger ut.. men noen ganger redigerer jeg, men da sier jeg jo det.

Er det noen som hjelper deg med bloggen?
Nei, egentlig ikke. Untatt sånne blogger som har sån HTML koder til blogger...

Leser du noen andre Miley blogger?
 Jepp:D

Hvilke?
http://mileyfans.blogg.no/
http://mileycyruss.blogg.no/
http://heartmiley.blogg.no/
Det er i alle fall blogger jeg veit om, om noen veit om flere si gjerne i fra.

Hva slags data har du?
Bær bar blir brukt mest (om det er det du mener xD)

Merkeklær - HM?
HM

Billy Ray - Tish?
Billy Ray

Noah - Bandi?
Noah

Braison - Trace?
BraisonFra Helene

Liker du å lese ?
Det er helt greit, men er ikke noe stor lesehest akkurat.

Har du begge Miles To Go ?
Nei, fordi den neste kommer ikke før i Mai i USA, angere litt på at jeg kjøpte den første.. men det er jo helt greit da, skal ha den neste boka også!

Har du The Last Song cd'en ? Og hvor har du kjøpt den i såfall ?
Den skulle være i butikken den 31.Mars, og jeg var der for å kjøpe den, men de hadde den ikke. Så jeg skal dra dit neste gang jeg drar til byen. Det er vel på platekompaniet man får kjøpt det.

Har du MileyWorld, og i såfall, hva heter du der ?
Jeg har spurt, og pappa har sakt verken ja eller nei, skal nok klarer å overtale pappa jeg! det er noe jeg kjempe lyst på, kan si i fra om jeg får det da;)

Er du med i Tl-klubben ?
Nei, men jeg har hatt lyst på det før, men da hadde jeg ikke fått ukelønn.. hehe

Når har du bursdag ?
15. September

Har du søsken ?
Ja, har en lille bror

Hvor mange blader kjøper du i månden ?
Det begynner og bli over ti :s

Liker du noen ?
Ehe..

Liker du Justin Bieber ?
Jeg digger Justin Bieber, kan jo innrømme at jeg er en liten fan!
Fra >> Unni - http://unnis.blogg.no/

hvis du kulle fått en dag sammen med miley, hva ville du gjort/spurt om?
Det er jeg faktisk ikke helt sikker på... men jeg hadde vært mest veldig stum om jeg hadde møtt hu. Jeg ville gjort så mye som mulig. Var ikke et lett spørsmål. Ville i alle fall prøvd å få henne til å føle at hun også er en normal person. Jeg hadde ønsket å gjort som venninner gjør, uten og vekke opp andre mennesker, siden at hun er så kjent. Jeg ville i alle fall fått en autograf da, og ett bilde, på slutten av den dagen. Bare tenk å møte hu da, det er jo veldig lov til å drømme

Favorittfilm?
Twilight (og de andre), HMTM... og tenker The Last Song blir en favoritt, men må jo se den

Favorittsang?
Utrolig MANGE egentlig, mange fine Miley sanger da, og Justin sine, Kesha, Timberland... +Fra Sophian - http://sophian.blogg.no/

Kul header!!
Tusen takk ! ;D

Vist du kunne være en kjent person en dag, hadde det vært Miley?
Bingo, det hadde vært noe det!

Hva hadde du gjort for å møtt Miley?
Emh, skulke skolen, spise fisk (jeg HATER det), klippt hele gressplenen ute(den er veldig stor) og vaska HELE huset, malt huset... ja, det er det jeg kommer på..

Hvorfor liker du henne?
Ja, jeg har jo skrevet det i ett eget innlegg da, men det er fordi at hun er en fantastisk person, hun har en fantastisk stemme og hun er fantastisk pen. Hun er fantastisk person fordi hun hjelper mennesker og vil at verden skal være et bedre sted å leve, osv.

Synger du ?
Hvis du mener karaoke, så gjør jeg det. Men ikke for hele skolen.. hehe

Hva liker du mest med personligheten hennes?
Hun er glad og bryr seg om mennekser... to ting ja

Er det noe du ikke liker med Miley?
emh.. jeg tror ikke det er noe jeg ikke liker ved hu..Fra Victoria - FOTO - http://myphotoblog.blogg.no/

Hvilke andre kjendiser liker du, enn Miley?
Liker godt Justin Bieber, Declan Galbraith, Avril Lavigne, muse..

Er det noen sanger du ikke liker av Miley?
Nop... tenker ikke det, hun er min musikk smak, så jeg liker ALT, uansett..

Hvilken sang er din yndlingssang fra Miley?
Har ingen spesiell favoritt, fordi jeg liker alle.. hehe

Jeg har fotokonkurranse med tema vann. Vil du delta :)?
Kanskje det, men jeg er jo ikke så veldig god til å ta bilder som deg, du er jo sykt flink! ;DFra Marthe

Hvem er dine beste venner?
Hehe, deg, Karen og Caroline. Men har mange andre gode venner da!

Gleder du deg til i sommer?:D:D
Ja!! :D På en måte..

Hva skal du da?? xD haha
Hehe, jeg skal på båttur, og håper jeg kan dra til tyskland eller noe, og ... ja, jeg skal jo møte deg!

Når skal du lage deg Facebook?
For som mulig!

Hvor mye tid pleier du å bruke på bloggen din hver dag?
Spørs om jeg ikke er opptatt, men ellers er det kanskje 1-3 timer.

Hva kunne du tenkt deg å gått på av alle fritidsaktiviteter?
Haha, karate helt klart

Ønsker du deg flere søsken?
Jeg har sikkelig lyst på en halv store bror, som er sån kul og aksepterer alle.. også har jeg lyst på en lille søster, men som ikke er alt for plagsom.. hehe

Hvilken mobil har du?
Samsung... hehe

Hva pleier du å kjøpe når du er i byen?
Ehe.. blader som oftes, og om jeg har penger kjøper jeg noe øredobber eller noe klær, eller noe annet som er stilig

Når skal du komme til Sveio?:D
Fort som mulig.. altså når jeg kan

Gleder du deg til i morgen og i overimorgen?:D:D
Ja, helg, men hvis vi sier i den tiden du sente denne kommentaren, så skjønner jeg jo det, bursdagen din og.. en annen bursdag xD

Kan du sette opp top 10 blogger? Eller topp 20?
Ja, kan sikkert det en gang...

Hvilken mascara bruker du?
The falsies volum express

Hvilken farge er det på pysjen din?
Rutete rød pysj bukse og en grå med en liten bamse t-shorte

Hvilken sminke bruker du daglig?
Dekkstift, lite lag med fondation og mascara. (og dagkrem da...)

Skal du kjøpe New Moon?
Har den;p

Skal du se Eclipse i sommer?:D
Jepp!

Syns du selv at du synger fint?
Ehe... egentlig ikke spesielt.

Kommer du til å si etter for gruppepresset her på bloggen din om at du skal legge ut et bilde av deg selv? (ja, jeg gruppepresser deg xD haha)
Nei.. jeg bestemmer hva jeg selv vil, det har jeg bestemt meg for.. xD

Håper du likte spørrsmålene mine shunppa^^ xD haha
jaja, men lurer litt på om du egentlig veit  det meste her<3
Fra Celebtoday

hvilken linker bruker du?
Jeg bruker ca 36 sider, tror ikke helt at jeg gidder å ramse opp sidene.. hehe


Tusen takk for alle spørsmål! satte virkelig pris på det! Håper jeg har svart bra nok!

Miley holder på med en ny video?

Om det er musikkvideo, er jeg ikke helt sikker på (men det er jo lov å håpe). Hun holder på å lage et ny video for hennes nye album som kommer til sommeren, og det vil fremgå av blod, ja, blod. Grunnen til at "vi" har fått vite litt er fordi fra twitterne til danserne hennes, se:
   
Hva sier du? tror du det er noe musikkvideo eller noe? :)

Miley's hus!

Miley har fått seg ett eget hus, og her skal du se noen bilder av huset fra ovenifra.
                 
Det er mange av bildene som ser sykt like ut, men det er ikke helt like.
Huset kostet hele 3,4 millioner dollar, og huset er i toulca lake. Og det ligger under en kilometer unna Nick Jonas hus, med familien altså. I huset er det fire og et halvt bad, det er badebasseng, og tennisbane. Det er også fire soverom, og en romslig stue med peis og en to roms gjestgiveri.

Huset ligger også to kvartaler unna resten av Cyrus familien. Huset hennes har maksimalt sikkerhet, det er skjult bak en stor murvegg dekket av eføy og en smijern gate. Huset har også en lang og privat oppkjørsel. Den som eide huset tidligere var Freddie Prinze Jr, så huset er ikke akkurat nytt.

Videoer:
  
Og Miley skal bo i det huset.. alene..
Hva synes du? :p

Svar på spørsmålsrunden 2#


Da fortsetter jeg...;)

Fra verndens største Miley Fan (AnnaPanna):

Har du miles to go?
Ja, den er utrolig bra!

Har du noe fra Miley &Max?
Nei, men har sikkelig lyst på, pappa har sakt han kan kjøpe det!

Kan du fortelle oss lit om DEG SELV?
Okei, jeg heter da Julie og er 14 år, jeg elsker Miley (det visste dere vel ikke?). Jeg har bursdag den 15.September.  Jeg har tre bestevenner, og jeg har en hund og en katt. Jeg jogger annahver dag. Min favoritt mat er pizza. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg kan si om meg selv.. hehe

Skriv minst 5 blogger du leser.
http://annaasin.blogg.no/
http://mileycyruss.blogg.no/ 
http://nadiasin.blogg.no/ 
http://myphotoblog.blogg.no/ 
http://demistar.blogg.no/

jJeg leser flere, jeg har nevnt andre i "svar på spørsmålsrunden 1#";)

Liker du selena gomez?
Ja, hun er utrolig søt og kjempe fin musikk.

Var du på premieren av Hannah Montana the movie?
Ja, på norsk å greier, haha

Har du sett ALLE episodene av Hannah Montana?
Håper det, tenker det også

Hvor handler du?
Mat handler vi på meny, tilbehør kjøper jeg på glitter+, klær handler jeg på bikbok, gina, cubus... ja

Hvilken hårfarge har du?
Brunaktig...

Hva syntes du om mileys bildeskandale?
Bildeskandale? Det er ikke så mye bildeskandaler, okei, bikini bildene er litt "skandale", men jeg bryr meg ikke noe om det, hun har jo lært av sin feil. Det er egentlig det jeg vil si, hun er jo ikke noe dårlig forbilde for det.

Kan du legge ut ett bilde av deg selv?
Sorry, nei.. x)

Kan du legge ut et favoritt bilde av miley?

En av mine favoritter, har så mange :D

Fra anonym:

Hva er det beste ved Miley Cyrus som ikke Hannah har?
Hun er ikke så glamorøs, og Miley har litt bedre sanger, hehe.

Hvem ville du vært av Miley Cyrus eller Hannah Montana?
Miley Cyrus :p

Fra Mileycyruss - http://mileycyruss.blogg.no/ .

-Hvorfor blogger du?
Jeg blogger fordi det virket gøy, eller egentlig er denne bloggen en slags bursdag gave til Marthe, men så bare fortsatte jeg å blogge, også ble det bare en Miley blogg

-Miley eller Hannah?
Miley!

-Har du mye bilder av Miley på dataen din?
Oja! Jeg fikk en minnepenn som jeg kunne putte Miley bildene mine i, nesten full...

-Skulle du ønske at Miley kom til norge?
Enkelt, JA :D

-Har du møtt Miley?
Nei -.-

Håper du likte spørsmåla!:)
JA :D

Fra Kelsey ♥- http://kelseeey.blogg.no/

Hvor lenge har du likt Miley ?
Siden ca 2006 ;)

Tar resten i morgen;) Rekker ikke mere... hehe

Utlandske blader med Miley innhold

Okei, det var en som lurte på om jeg kunne ha innlegg om utlandske blader, og jeg finner litt blader rundt om kring. Det er ikke akkuratt Miley på forsiden, men det er innhold med hu, kanskje noen bilder eller noe, hehe, håper du liker det. Og liker å se litt utlandske blader.
Bravo:

Innhold:
  
Ikke så mye da, har også ett annet BRAVO:


Twist:

Plakat!

Yeah:

Nydelig forside hva?

Pop Star:

Innhold:
  
Er BESTANDIG Miley plakat i dette bladet! :D

Star2:

Innhold:
     

Girl:

Fin forside:D

Det er ikke alle som jeg kan vise innhold på, fordi jeg ikke helt finner det. Tenker de fleste bladene er noe som kommer. Som Yeah, og de andre BRAVO bladene.

Hva synes du? Burde jeg fortsette med dette?

Svar på spørsmålrunden 1#


Hei hei, i går hadde jeg spørsmålsrunde, og jeg er virkelig sjokka over hvor mange som kommenterte på innlegget! Tusen takk! Det vil bli flere deler.

Fra Helene

Hvor mange plakater har du av mile cyrus på rommet ditt ?
Jeg har tilsammen 169 Miley plakater, men alle sammen er ikke på veggen og taket.

Hvor mange blader har du ?
Jeg har ca 367 blader, jeg er blad avhengi, hehe

Hvilke blader leser du ?
Jeg leser topp,Julia, Hannah Montana bladet som er norske. Og de utlandske er bop, Pictures stars, popcorn og pop star!, og har nettopp begynt med yeah og BRAVO.

Hvilken mobl har du ?
Jeg har en samsung, jeg er faktisk ikke helt sikker på hva den heter..

Hva er din fav. sang ?
Har mange favoritt sanger, liker jo mange fra Miley som The Climb, Kicking and Screaming, obsessed. Men hvis jeg skal si "your love is my drug" og " Blah Blah Blah" av Kesha, de har jeg blitt veldig avhengi i det siste. Okei, her kan jeg oppsumere masse, men jeg liker veldig godt "supermassive black hole" av muse, har mange xD 

Hva syntes du om at Miley snart skal flytte ut ?
Synes det er litt tidlig, hun er jo bare 17 år, men når man har mange penger så er jo det enkelt. Selv om hun ikke skal flytte ut før hun er 18, så synes jeg det fortsatt er litt tidlig.

Hvilke blogger vil du annbefale ?
Jeg vil annbefale Miley bloggen  http://mileyfans.blogg.no/ , kjempe bra Miley blogg altså. http://cyrusbieberfan.blogg.no/ som blogger om både Justin Bieber og Miley. http://kelseeey.blogg.no/ , hun blogger om mye forskjellig.. jeg vil veldig gjerne anbefale mange altså!

Skal du se The Last Song 7.Mai ?
Jaaaaaaa :D:D <3

Gleder du deg til The Last Song ?
Kjeeeeeeeeeempe mye! :D <3

Hva syntes du om at Liam og Miley er sammen ?
Helt greit, Liam er jo ikke så kjekk, men det er jo min mening da. Så lenge Miley er glad, så er jo jeg det, hehe.

Hvem liker du best. Niley eller Miam.
Emh... Miam

Nelena VS Niley ?
Nelena egentlig..

Liker du the jonas brothes?
Jeg er ikke spesielt fan, men jeg har ikke noe i mot dem

Liker du fotball?
Nei, redd for ballen ..

Hvor bor du ?
I område ved oslo...

Hvor vil du reise ?
Tyskland, men etter jeg fikk vite om de veiene og hvor fort man kan kjøre der, ombestemte jeg meg litt. Ellers har jeg jo lyst til å dra til frankrike og USA. I norge vil jeg jo reise til Sveio da,  og Kr.Sand

Skal du noe i sommerferien ?
Skal møte brevveninna mi, og mye på båttur, det er det jeg vet foreløpig

Har du sett Miley i ekte før ?
Nei, skulle virkelig ønske det!

Har du alle cd'ene av Miley ?
Ja.. i alle fall de som er i butikken

Kan du legge inn på bloggen, bilder av blader som kommer i salg ? :D
Ja, kan sikkert det, har gjort det noen ganger, men kan gjøre det fast;)

Hva syntes du om Dave Days ?
Haha, en utrolig kul Miley fan! Ikke så veldig flink til å synge, men han er kul

Fav. dyr ?
Hund og Katt..

Har du hatt en fin påske ?
jaja, veldig slækk

Håper du liker dem !:D <3
Ja, det gjorde jeg <3

Fra Cyrusbieberfan - http://cyrusbieberfan.blogg.no/

Hva fikk deg til å bli fan av Miley?
Musikken tenker jeg, og hvordan hun er.

Hva er favorittbilde ditt av Miley?
Oj, det er mange! men jeg liker godt:

søte!

Hva synes du om Miles to go?
Kjempe bra bok, anbefaler den, Miley skriver utrolig bra hvordan hun har hatt det i forskjellige situasjoner, som når hun ble mobbet og før konserter, også har hun de listene, som "de 7 personene jeg vil jobbe med".

Skal du se The Last Song?
JA!!! :D

Fra Helga - http://milkshhake.blogg.no/ 

Hva er din yndlingssang av Miley Cyrus ?
Det er mange fine, som The Climb, Clear, When I Look At You.. klarer ikke bestemme meg jeg

Har du noe fra Miley Cyrus sin kleskolleksjon ?
Nei, men en dag skal jeg få!.. hehe

Har du mange Miley Cyrus fan ting på rommet mitt ditt ?
Ja, jeg må jo inrømme det.

Kan du legge ut de fem bildene du synes er finest av Miley Cyrus ?
Hehe, kan gjøre det igjen jeg... men jeg liker jo så mange så jeg bare legger ut fem bilder jeg liker.


Fra Demi Lovato - Demi is a star <3 - www.demistar.blogg.no 

Når begynte du å blogge?
Idag begynte jeg å blogge for ett år siden, 6.April

Kan du vise en minst 7 headere du har hatt?
Joa..viser det her:

Brukte den i Juli i fjor.


Denne hadde jeg i oktober.


I november


også i november


I desember


i desember

I januar

Huff, man ser jo at jeg har talent xD

Liker du Twilight?
Ja, digger bøkene og filmene!

Hva syns du om stilen til Miley?
Jeg digger stilen hennes, hun er mitt stilicon!

Har du vert på Miley Cyrus konsert?
Nei:( men har sikkelig lyst!

Hva syns du om "daffedresser/heldresser/kosederesser?
Har sikkelig lyst på en, ser deilig å ha på!

Favoritt dyr?
Katt og hund

Favoritt farge?'
Sjøblå, turkis og gul..

Favoritt Film?
Twilight, Hannah montana the movie.. +

Favoritt bok?
Miles to go og Twilight bøkene

Favoritt Klesbutikk?
Gina Tricot.. og Bikbok

Takk for spørsmål, svarer på resten seinere ;D

Ett bilde jeg pynter med ;)

Bloggen min er ett år!

Idag er bloggen min ett år! Yuhu! Bloggen min har ikke alltid vært en Miley blogg, jeg begynte å blogge om Miley i august (ca) i fjor. Men de innlegga jeg hadde før det, har jeg sletta, haha, jeg skjønner faktisk ikke hvorfor. I løp av den tida har jeg laget 681 innlegg (uten dette). Jeg har fått 5492 kommentarer, og jeg har lagt inn 10019 bilder.

PS. Skal snart legge ut svara på spørsmålsrunden;)
Hva synes du?

Spørsmålsrunde

Hei hei! Nå skal jeg ha spørsmålsrunde, du kan spørre så mye du bare vil, så svarer jeg så fort jeg kan i morgen. Jo flere jo bedre vet du.
  
Har foresten noen bilder av Miley ... nye ;)

Miley fått bot?

Okei, er faktis ikke helt sikker, bare sjekk bildene, men det er ikke helt sikkert enda da. Men Miley spiste i alle fall en lunsj med en venn.
   
 
       
  
  
Jeg liker deg uansett hvor mange bøter du ville kunne få, skjer jo den beste...
Hva synes du?

Ny header

Hei hei, forige innlegg spurte jeg om hvilken header jeg skulle bruke, her er hva "stemmene" ble:
1: 9 stemmer
2: 8 stemmer
3: 5 stemmer
4: 5 stemmer
5: 4 stemmer
Om jeg skulle beholde den jeg har:  1 stemme
Og headeren ble..

Hva synes du?

Hvilken header burde jeg bruke?

Okei, hvilken av disse headerene burde jeg bruke? jeg har ikke laget dem selv, for det er ikke noe jeg er så veldig flink til, jeg bruker sånne blend/layout.
1.


2.


3.


4.


5.


Eller burde jeg rett og slett bare bruke den jeg har?

Ukas greier

Hei hei, tar ukas greier nå, siste innlegget for i dag.
Bilde:
 

Hannah Montana:
 


Personelige bilde:

Miley og Lesley

Med en fan:
 

Yngre bilde:


Blad:


Fotoshoot:
 
Blitt fortalt at de bildene er nye?

Iconer:
                

Layout/blend:
    

Ikke Miley bilde:


Nyhet:
Miley ønsker å flytte ut, moren hennes har de sakt at hun ikke kan flytte ut før hun er minst 20, og nå har hun kjøpt ett hus men enda ikke flyttet inn i det. Miley vil at huset skal være "nydelig" fordi at moren er en interjørdesigner. Miley har også sakt at "Min religion handler om kjærlighet, slikat min dør er alltid åpen for alle som ønsker å komme. Det er bare et kjærlig sted"
Synes du det er litt tidlig for Miley å bare flytte ut siden hun bare er 17 år?

Håper du likte dette :p

Ny klær fra Miley and Max Azria

Her er noen flere klær fra kleskolleksjonen Miley and Max Azria.
      

Hva synes du? hvem var finest?

Flere bilder av Miley og Nicholas fotoshoot

Miley og Nicholas Sparks hatt en liten fotoshoot for bladet USA today. Legger med den "gamle" bildet.
   
Hva synes du om bildene?=)

Miley spiller twister

Den 4. April spilte Miley twister på ett hotel, det er ikke verdens beste bilder da..
   
Spilt twister? Hørt om det spillet?

Nye klipp fra The Last Song

Woah! Filmen virker utrolig bra! Og jeg lurer bare på, dør faren? se litt igjennom videoeoe ;D

Søtt, de vasker verandre ^^
Stakars Blaze, for en dust!


Nei, faren er vel ikke dø!? :O

Her er det en video der Noah har ett interju,faktsik :p

Hva synes du om de nye klippene?=D

Redigert VS uredigert

 
Passer bilde å være redigert eller ikke redigert? Det redigerte er det første, om du lurer=)

Bilder: Flere bilder fra people og TLS fotoshootene

Har funnet enda flere bilder fra People Magasine fotoshooten og The Last Song fotoshooten.
The Last Song:
 

People Magasine:
  

Hva synes du? =D

Derfor liker jeg Miley Cyrus

Hei hei :)
Jeg vil gjerne fortelle dere hvorfor jeg liker Miley, og da vil jeg gjerne starte med å fortelle hvordan det hele startet. For egentlig har jeg aldri hatt noe interesse for kjendiser og alt det der. Jeg har nemmelig alltid vært sån tegneserie jente, og jeg startet med Julia da jeg gikk i sjette til sjuende klasse, også kom topp og girls etter hvert. Før jeg begynte å lese de bladene var jeg absolutt helt bestemt at jeg ikke skulle ha noe forbilte eller idol, helt til vi fikk Disney Channel og jeg oppdaget Miley Cyrus, vi fikk det var jo en gang i sommerferien i 2006. Jeg synes Hannah Montana serien virket utrolig bra, og jeg fikk sån sikkelig interesse for det, og så mye på det osv.

Miley har virkelig åpnett opp øya mine, hun har virkelig "laget min musikksmak". Har alltid likt Avril Lavigne da, men hun har virkelig aldri fått meg til å bli så sprø, og jeg har aldri hatt henne sikkelig på hjernen. Miley må jeg høre på hver eneste dag, ett godt tegn på det er all den "susinga" i øra! Jeg sykler til å med helt til byen for å få ett blad, og til byen er det ca.. 2 eller 3 km, er ikke helt sikker.

Jeg kan godt fortelle grunner til at jeg bare elsker Miley, det er det at jeg kjenner meg godt igjen i Miley (untatt kjendis status, synging.. ja), hun inspirerer meg i hva hun gjør og hva hun sier, og hvordan hun er. Hun er jo utrolig glad person, hun sprer utrolig mye glede og latter. Litt av det andre jeg liker er det at hun synger utrolig bra, hun har en utrolig stemme som får meg til å få gåsehud over hele kroppen. Uansett hva hun synger, bare elsker jeg sangen hun synger. Jeg liker også hvordan hun er på tv, altså på Hannah Montana tv serien, det er faktisk en del setninger som de har sakt som virkelig har fått meg til å le.  Jeg liker utrolig godt hvordan hun er Miley Stewart. Noe annet jeg liker er det at hun er en utrolig god person, hun er glad i mennesker, hun besøker syke mennesker på sykehuser, hun er med i get ur good on (altså at verden skal være i ett bedre sted å leve, og at man skal være mere miljøvenlig), hun ønsker å bygge en skole, og hun ønsker å dra på et freds oppdrag i Afrika osv. Altså, hun er en utrolig bra person, som jeg skulle ønske det var flere av.

Også må  jeg selfølgelig ikke glemme og nevne at jeg synes Miley er utrolig pen, for hver gang hun sminker seg så får hun et perfekt resultat, hun har ett søtt ansikt (hun trenger nesten ikke sminke vett), hun har ett nydelig hår, hun kler seg bra. Miley er også utrolig kul, hun gir virkelig utrolig mye til fansen sin, hun lager MileyWorld til fansen sin, hun skriver selvbiografi fordi hun vil være ærlig med fansen sin,  hun ønsker å underholde andre med sitt Hannah Montana show og Miley and Mandy show (selv om det ikker er så mye nå..), hun skriver bra musikk, hun gir budskap i musikken sin og ellers (som foreksempel fra en HM låt "Make some noise", at man ikke skal la andre folk fortelle at du ikke kan.. ikke det beste eksempelet). Mange forteller det at Miley ikke er ett godt forbilde pga alle bildene på nettet, hvis du skjønner hva jeg mener, men hun har jo unskyld seg for det offentlig. Og det var jo ikke hun som la det ut på nettet.
Også må jeg bare fortelle deg at, hvor mang kjendiser er det som viser peace tegnet? ikke så mange som jeg har sett i alle fall, virker som hun ønsker fred i verden.

Okei, etter at du har lest dette vil jeg ikke at du skal virke at jeg er helt sprø (okei, er vel litt det). Miley er bare på hjernen min, og jeg tror virkelig at hun ikke vil være neste Lindsay eller Britney, for Miley er mye mere enn det. Håper du likte det jeg hadde å si om hvorfor jeg liker Miley.. eller gikk jeg litt bort fra hva jeg skulle si?
Hva synes du om Miley? - Sriv gjerne mye.

Nytt bilde.

Miley i Toluca Lake

2.April var Miley i Toluca Lake i et kontorbygg, her er noen bilder:
 
 
      
 
 
 
 
 
  
         
 
Hva synes du? =D

Er Amanda Seyfried bedre i å synge enn Miley?

Channing Tatum har en oppfatning at stjernen i Mamma Mia Amanda Seyfried har en bedre stemme enn Miley. Han sa: «Jeg tror det kunne overvinne selv Miley, mener jeg stemmen hennes." Channing mener at Amanda ville bli betraktet som en musikalsk karriere, selv om hun har ingen planer. Han sa: «Jeg skulle ønske vi kunne høre hennes album, hun har en stemme som en engel." .. Miley har også nylig annonsert at det vil snart høre fra hennes nyeste album. Her kan du høre Amanda synge "Gimme Gimme" i Mamma Mia.
Hva synes du? Hvem liker du?

Miley tar seg en joggetur

1.April tok Miley en jogge tur i Toluca Lake. Flinke Miley.
 
 
 
          
Sprek hva? Jogger du?

The Last Song tjente..

Onsdag hadde The Last Song premiere i USA. Og de tjente hele 5,1 milioner dollar! Det er ca 30,6 milioner kr eller noe,  om jeg har gjort det rett. Har jeg det?


Har foresten funnet en ny video av en ny scene fra TLS:


Hva synes du om det de har tjent?
Hva synes du om den nye scenen?

Miley i ny fotoshoot 2#

Fant flere bilder av denne fotoshooten, den er fortsatt med litt tekst på, men jeg håper det er noe vi kan leve med, hehe. Fotoshooten er fra people magazine.
    
     

Her er foresten noen nye sko fra miley and max azria kolleksjonen:
 
Hva synes du om bildene?
Hva synes du om skoa?

"De nye sangene til Miley er store" + nye bilder fra The Last Song

Laim var i stand til å fortelle noen veldig interessante ting til Alloy om den musikalske Miley, som uttalte intensjon om å fokusere mer på sin filmkarriere og la av musikken industri etter det nye albumet, som slippes denne ' sommeren og vil bli etterfulgt av avkjørselen til Passion, den første duften Targa "Miley Cyrus 'tilgjengelig fra september 2010.

"Miley's nye musikk er stor" sier Liam, som la til:" Det har noen nye sanger som er i ferd med å fortelle hvem man egentlig er, og det er veldig bra. Jeg kan ikke fortelle deg titlene, men hennes nye ting er stor! "

Fans spent venter sin utgivelse på Miley, som vil bli den siste i minst et år, i henhold til Miley har sakt, som snart blir en  av hovedpersonen i fantasy Wings og en av hovedpersonen i historien fortalt på LOL., Hvor filmer vil være ved siden av skuespillerinnen Demi Moore, utkledd som sin datter.

Gleder meg mye til cd'en til Miley kommer, og det står at hun vil ta pause "som vil bli den siste i minst ett år", så hun slutter ikke, det er PAUSE. Også gleder jeg meg til parfymen og filmene :D

Hva synes du?
Her er noen nye bilder fra The Last Song:)
   

og fra Jimmy Kimmel showet fra i går:
   

Hva synes du om bildene?

Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Hei hei! Dette er min Miley blogg! og jeg blogger da om Miley, siden jeg digger henne utrolig mye. Men om du kommenterer her, kommenterer jeg hos deg :) Men ikke reklamer, det er det ingen som liker!

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie

LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits