juni 2010

Flere fotoshoot bilder av HM 2#

Her er resten, veit det er kjedelig med bildeinnlegg, eller?
                        
Hva synes du?

Jeg får ikke blogget mere i dag, skulle gjerne blogget litt til i dag, men jeg skal bort. Så får ikke blogget før fredag! Skal bort, så jeg legger dette innlegget inn fort! ikke glem å sjekk det forige innlegget!;)

Taylor Momsen er "verre", likevel får Miley mere kritikk


Jeg leste en nyhet i topp som jeg lagt under her, så  jeg vil bare skrive min mening om hele greia her. Du kjenner Taylor Momsen? jeg digger hu, men oppførselen er... hva skal jeg si, forferdelig? Hvis hun både drikker og røyker, fester og viser fingeren til kamera, hun snakker hele tida om at hun "driter" i ting, til å med til Haiti som Miley var med i å hjelpe til. Så skjønner jeg ikke hvorfor Miley får mere kritikk en Taylor! Taylor er til å med yngre enn Miley, hun er jo 16 år (ikke så veldig mye yngre, men hun er jo yngre likavel). Taylor får heller ikke så mye kritikk heller. Miley er jo ikke så "ille". Miley hjelper folk, hun er et sykt godt menneske, jeg kan si at jeg totalt elsker hvordan hun er!

Jeg har aldri likt media, det virker ikke som om de sier "unskyld" om de kommer med noe feil en gang. Miley verken drikker eller røyker, hun er et godt menneske! Poenget er bare det at jeg synes momsen er verre en cyrus. Okei, folk får vel litt sjokk siden Miley prøver å komme seg ut fra disney, men hallo, hun er jo 17, ikke 14. Det er folk her på min alder som synes disney er teit og de er 14-15 år! og dagen skal jo komme.


DETTE SKREV TOPP:

Det skal mye til om du ikke har fått med deg hvordan journalister verden over skriver om det nye og frekkere imaget til Miley Cyrus (17) om dagen.

Den 17 år gamle Disneystjernen, mest kjent for sin rolle i tv-serien "Hannah Montana", har tatt mange steg for å fjerne seg fra det uskyldige imaget som gjorde henne berømt i anledning det nye albumet "Can't be Tamed".

Men om "den nye" Miley verken lar seg temme eller stoppe, er det én stjerne amerikanske medier kanskje kan syntes er hakket verre.

Taylor Momsen (16).

- Vik til side, Miley og gjør rom for Taylor Momsen. Miley har ingenting å komme med i forhold til den 16 år gamle "Gossip Girl"-skuespillerinnen... skriver SodaHead News.

Til tross for at 16 år gamle Taylor, som startet karrieren allerede som syvåring i Jim Carrey-filmen "How the Grinch Stole Christmas" og ble berømt i rollen som Jenny Humphrey i hitserien "Gossip Girl", både røyker, drikker og fester og står på scenen med bandet "The Pretty Reckless" i blondeundertøy og korsett - har hun fått mye mindre omtale i mediene enn den ett år eldre tenåringsstjernen Cyrus.

Akkurat som om Taylor bryr seg om det:

- For å være helt ærlig, så driter jeg i det. Jeg begynte ikke med dette for å være et forbilde for syvåringer. Om foreldre ikke liker det jeg gjør, så bør de ikke la barna deres se meg. (...) Jeg kan ikke stå til ansvar for deres handlinger. Det blåser jeg en lang marsj i, insisterte Taylor i et intervju med magasinet Parade i mars.

Men nå som Miley har lansert "sitt nye jeg" har sladderpressen for alvor begynt å se nærmere på den unge "Gossip Girl"-stjernen.

-- Momsen er faktisk mye yngre enn Cyrus, og det er rart at mediene har valgt å analysere den minste detalj ved Cyrus og ignorere de mange ting Momsen gjør, skriver Teen Press under overskriften: "Miley hvem? Taylor Momsen er tenåringsstjernen vi bør bekymre oss for".

- Det bisarre er hvorfor verden er så fokusert på henne [Miley] når det finnes andre tenåringsstjerner som oppfører seg på samme måten. For å være helt ærlig, hvorfor har vi, etter at "Gossip Girl"-stjernen Taylor Momsen begynte å bruke sort, tung øyesminke, nettingsstrømper og erklærte sitt hat mot å bruke bukser, akseptert at det er okay at denne 16-åringen er et forbilde... når Cyrus får kritikk bare fordi hun tar et feil åndedrag, skriver en journalist fra Peace FM.

The Morning News og flere andre nettsider hevder "trashy" Taylor forsøker å være en kopi av Miley og "en dårlig sådan".


- Det ser ut til at unge kjendiser idag er mer avhengig av sjokkverdi enn talent, skriver Entertainmentandshowbiz i en kommentar rundt de to jentene.


For å gjøre sammenligningen kanskje enda mer interessant er det faktum at Taylor, som har innrømmet hun helst "vil være Kurt Cobain" [vokalist i rockebandet Nirvana som før hans mystiske dødsfall slet med narkotikaavhengighet, red.anm.], faktisk kunne endt opp i rollen som gjorde Miley berømt.

Da Momsen var ni år gammel gikk hun nemlig på audition for hovedrollen i tv-serien "Hannah Montana" og gjorde et så godt inntrykk at hun ble blant de tre siste jentene Disney vurderte for jobben.

Men sekstenåringen er bare glad hun ikke fikk rollen.

- For å være helt ærlig, så tror jeg ikke serien hadde gått så bra om jeg hadde endt opp som Hannah Montana. Jeg ville vel fortalt alle sammen at de kunne dra til helvete når jeg ble 11, innrømmet Taylor i et tidligere intervju med Starpulse.

Mon tro hvordan mediebildet hadde vært i dag om hun hadde fått rollen?

Hva mener du egentlig?

Miley med sin treddje tatovering?


Ser du den eller?

men desvere så fant jeg ut seinere at det bare var redigert på! hun har bare to tatovreriger!!!!!

Miley ønsker å lage en fanside av Lady Gaga

Miley har nylig sakt at hun ville elsket å lage en fanside av Lady Gaga eller Zac Efron, og sa:"Jeg kan like godt være en fan. Hvis jeg måtte velge ville jeg vært stor fan av Lady Gaga eller Zac Efron. Gaga elsker jeg, jeg kan ikke ta av meg det! jeg tror det er galt med fansen. Jeg bruker all min tid Wonder World Tour sangene og danset "Bad Romance", og min siste ferie til Mexico var bare av "Alexander". Hvis mer tid ville vært en stor fan av henne, jeg elsker å ha og holde på med et nettsted, i den forstand er jeg en "geek" ".


Har du noe fanside?

Miley tar litt manikyr og pedikyr

29. Juni var Miley for å ta manikyr og pedikyr, også etterpå spiste Liam og Miley sushi!
              
Hva synes du om veska?

It's only rumors!

Jeg blogga om at Miley ville opptre på FIFA Cup greia, det er ikke sant, desverre.

Hva synes du om det?

Miley vil bare lage gode nyheter

Miley Cyrus har tatt skritt vekk for å komme litt kritikk som gjelder for henne. Sangeren ønske bare å bli filtret med gode nyheter om henne. Så hun har spurt både familien hennes og har fortalt om hennes tema for å unngå kritikk. "Jeg prøver å tenke positive ting. Så familien min og jeg har tilat og bare ha 10 kanaler hjemme for å ikke se kritikk som kan skade oss" Har hun sakt.

Nylig har Miley blitt kritisert av det nye bilde som hun gir siden hun ga ut sitt nyeste almbum for noen uker siden. Men uten å vite det, så står det det. "Jeg er veldig inspirerende. På slutten av dagen forteller foreldrene mine at de er stolt av meg, og jeg tror at hvis din jobb er å og gjøre andre mennesker føler seg dårlig og "krymper", vil du ikke svare som jeg gjør" Sier hun.

   
Hva mener du om hele denne saka? (for det er jo noe å mene)

Miley er glad for å ha sitt eget hus

Miley Cyrus bestemte seg for å kjøpe et hus da hun fikk sitt første store sjekk i posten.

Miley betalte hele  $ 3.4milleion på en eiendom i Toluca Lake i Los Angles, som hun skal flytte inn i november og innrømmer at hun er glad for å ha hus som "bare er min".  "Første gang jeg noen gang fikk en sjekk, visste jeg hva jeg ønsket å gjøre det ganske fort". Fortalte hun. "Jeg kjøpte huset mitt og jeg vil pynte det slik jeg vil, og jeg har jobbet veldig hardt for å kunneha et sted som er rent rundt meg, og akkurat på den måten jeg ser det for meg - slik som et rolig, rolig sted som kan være bare min. Det er ikke mange ganger jeg har noe som bare er min"
   
Vil du ha ditt eget hus når du blir/er 18?

Ordinary Girl sang


Synes sangen var ganske bra jeg altså , hva med deg?

Ny video på Miley's youtube bruker!


Aww! Hva synes du?

26. og 27. Juni var Miley ute og ble tatt bilde av!

26. Juni handla Miley, Liam og Mate. (Etter de hadde gått tur elns)
        

Så spiste de litt og "koste seg"
                

27. Juni var Miley på Togos Resturant i Touluca Lake
       

Så sykkla Miley og Liam i Toluca Lake
          

Så kjøpte Miley litt drikke på Starbucks
  

Hva synes du om bildene? hadde det vært kjekt å bli tatt bilde av hele tida?

Miley sier ofte "Like" og "Y'know"

Her er en del videoer.

 
 
Denne siste har med overskriften å gjøre :)

Hvilket ord sier du ofte?

Miley på FIFA World Cup finalen

11.Juli skal Miley på FIFA World Cup finalen i Johannesburg i Soccer City Stadium for å utføre til 90 000 tilskuere. Det vil være 19.30 i Afrikans tid... tenker Miley skal synge, det sto ikke så mye om det ..

Vært der?

Ukas bilder!

Forige ukas bilder!
Bilde:


Hannah montana bilder:


Med en fan:


Personelig:


Redigert bilde:


Fotoshoot bilde:


Konsert bilde(r):
 

Noe Miley har sakt/skrevet:


Iconer:
                         

Blend/layouts:
  

Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Trist bilde:


Svart hvit bilde:


Rart bilde:


Nyeste bilde i bildemappa mi:


Gamleste i bildemappa mi:


Blad:
   

Flere i et bilde:


Produkt:


Lagrer du bildene?

Miley vil ikke brenne Hannah parykken!

Jeg har laget et innlegg om det for en stund siden, men det sies at hun nå ikke skal det. Miley chattet med Daily Record om hennes legendariske Hannah Montana parykken : "Jeg har ikke tenkt til å brenne den. Jeg gjorde en vits, og folk trodde på det bokstavelig, og avbildet meg over et bål og at jeg faktisk brenner mine $ 10 000 parykker og Diney stolthet og glede, så jeg har ikke tenkt til det".

"Jeg bare tuller. Jeg kommer nok til å holde den og legge den i et museum eller noe. Jeg vil gjerne beholde ett, så hvis jeg noen gang vil gjøre det igjen, kunne jeg. Min lillesøster ønsker å bruke den til skolen neste dag, så, ja, da tror jeg hun må ha en livvakt"

Ville du hatt en parykk hun har brukt?

Flere fotoshoot bilder av HM forever 1#

HM = Hannah Montana, her er noen flere nydelig bilder av HM
                           
Må ta i to innlegg, haha, tenker det er dobbelt så mange bilder til, kanskje litt til.
Hva synes du?

Miley, Liam og Mate går tur..

26. Juni gikk Miley, Liam og Mate tur.. Mate har blitt utrolig stor hund!
 
 
 
 
 
 
 
  
  
   
 

Har du hund?

Miley er ikke som en rapper

For å gi et bidrag for å hjelpe flomofrene, deltok Miley den 22. Juni på en veldedighetskosert i Nashville. Tolkningen av "I Can't Be Tamed" hadde på seg et attraktiv hvit ermet skjorte og svarte bukser da hun gikk opp til scenen. Miley fortalte pressen om å utforske territorier innholde noen stilarter av rap.
 
" Jeg ser på han mere muntlig stil. Jeg er ikke som en rapper. Kanskje litt". Synger i jeg sangen, men hvis jeg sier jeg er en rapper, så var ikke det sant. Jeg har ikke denne trenden. Jeg har ikke denne stilen"

Ser du på Miley som en rapper?

Hannah Montana og Miley karaoke cd'er

Her er noen Hannah Montana karaoke cd'er fra sesong 1,2 og 3 og Miley Cyrus cd'er

Miley Cyrus:

Last ned
http://www.megaupload.com/?d=4PNRNYIL
http://www.megaupload.com/?d=97S7MKFA

 
Last ned:
http://www.mediafire.com/?dzozd5czwzz

Hannah Montana:

 
Last ned:
http://www.mediafire.com/?dzozd5czwzz

 

Last ned:
http://www.megaupload.com/?d=GPLEJY68
Jeg har den første av HM, har du noen?

De fleste nye sangene til Miley er om Liam

Miley har avslørt at de fleste låtene fra hennes nye LP er om Liam Hemsworth. Miley fortalte amerikanske nyheter at hennes forhold til sin kjæreste har inspirert henne til skriver materialet.  Miley sa " Det er mange sanger som handler om Liam, hver ens om han". Mileys nye LP ser ut til å gjøre et debut i den britiske albumlista topp fem, innrømmet hun at hun var i stand til å finne stenging på noen av hennes tidligere romanser. The Climb hevdet hun " Det handler også om tidligere forhold som tar slutt og at man da må kommer over det og komme videre, og omtrent frigjøre deg fra alt som du føler holder deg tilbake". Hun la til: "Bare gi slipp på alt som ikke kommer til å hjelpe deg i fremtiden, og ... alltid gå fremover". Miley, som har vært sterkt kritisert fra pressen for sin nye frekke antrekk uttalte denne uken at hun unngår a lese nagative trykkk om henne selv!

Hva synes du om Miley's nye album?

I Can't Be Tamed CD'en blir godt likt på iTunes!

På iTunes

Okei da! jeg veit den heter "Can't Be Tamed"! men, jeg synes det er mye bedre å putte inn en "I" der ;) Bilde er foresten mye større enn den vises!

VH1
Miley Can't Be Tamed #1 VH1 Countdown
Første plass på VH1, solgte 115- 125 på åpningsuken

Italiensk iTunes

5. plass på Italiensk iTunes. Til å med fem dager før albumet var i butikkene var albumet på femteplass.

Bra?

Miley og Tish på vei til en medisink bygning

25. Juni var Miley og moren hennes på vei til en medisink bygning!
           
Hva synes du om antrekket?


Sorry for lite blogging i dag

Miley beundrer MJ

Selv Miley Cyrus var en stor fan av Michael Jackson. Den dagen den første årsdagen for dødsfallet til MJ, MTV publiserte et utrag av hans interju med Miley der stjernen snakker om sitt forhold til musikk av kongen av Pop. Miley sier :" da jeg møtte Lady Gaga hadde hun på seg en kjole av Michael Jackson. Det er sant at Gud virker i mystiske måter".

Miley føler hun har noe til felles med MJ fordi begge har begynt å jobbe veldig unge :" Han var et barn da han startet, og du må være serk. Det er sprøtt å leve med media. Ingen har noen gang skrevet en artikkel bare for å si "Hei Michael vi elsker alt det du gjør ". Jeg ville vært veldig glad for å få muligheten til å uttrykke min beundring da han var i live. " Miley er veldig lei seg for at vi ofte husker storheten av en artist først etter hans død: " ikke nok at folk fortalte han hvor stor han er og det er trist å vente til det er for sent. Men jeg tror han visste det"

Beundrer du MJ?

Dette handler Miley's sang "Liberty Walk" om...

Miley Cyrus fortalte MTV at det er to sanger i det nye albumet som er for å styrke kvinner mot vold : "Jeg tenker det er "Tamed" og "Liberty Walk". Det frigjøres fra alt som du tror holder deg tilbake. Jeg tror det er veldig viktig for spesielt jenter, fordi de har en masse folk som sier "Nei, du kan gjøre dette" eller "Du må gjøre dette fordi hun sa det til min mor, far og lærer". Er dette hennes råd? jeg tror det er viktig hva du selv som forteller resten av livet".

Libert Walk handler om : " Jeg skrev det for kvinner fanget i et forhold som ikke fungerer og det er en danselåt. Det er en slags trist ballader, men det er en fest sang. Det er en lettelse".

Hva synes du om sangen "Liberty Walk"?

BRAVO topp 20


Her er BRAVO topp 20 sanger:
01. Dominik Büchle - Brand New Day
02. Monrose - Like a Lady
03. Annemie - Animal Instinct
04. Kay One - Ich brech die Herzen
05. Fler feat. Bushido - Das alles ist Deutschland
06. Adam Lambert - Whataya Want from me
07. Saphir - Orchester in mir
08. Agnes - On and On
09. Miley Cyrus - Can't Be Tamed
10. Sean Kingston/Justin Bieber - Eenie Meenie
11. Alex Max Band - Tonight
12. Mehrzad Marashi & Mark Medlock - Sweat (A La La La La Long)
13. Miranda Cosgrove - Kissin U
14. Oliver Lawrence - She's Not Alone
15. Mehrzad Marashi - Don't Believe
16. Katy Perry feat. Snoop Dog - California Gurls
17. Green Day - Last of the American Girls
18. Stanfour feat. Esmée Denters - Life without you
19. K'naan - Wavin' Flag
20. Rihanna - Te Amo

Andre bra der?

Miley style 1#

Her er noe Miley style bilder!
                             
Hva var finest? - veit ikke hvor man får kjøpt det, fant bare bildene!

Nye Hannah Montana forever fotoshoot bilder!

Her er noen nye fotoshoot bilder av HM forever!
 
 
  
 
 
 
 
 
    
Hva synes du om bildene?

Miley og Liam drar for å spise sushi

24. Juni var Miley og Liam ute for å spise sushi i Studio City, CA
        
Har akkurat sånne converse sko :D har du noen av sånne sko?

Miley videoer!

Her er en del videoer til deg!   Miley på en flyplass til LAX

Sorry for lite blogging i dag, men var veldig opptatt til å være dårlig vær ute. Men kommer mere nå, Miley var på LAX flyplass den 23. Juni!
     
Hva synes du om outfiten?

Miley opptrådde på Nashville Rising veldedighetskonsert

22. Juni var miley i Nashville for å delta på et veldedighetskonsert for Mat Relief. Veldig mange fine bilder ble tatt. Konserten var for å støtte til Flood Recovery

Konserten:
            

Backstage:
           
Har ikke noen videoer fra det, men kan legge ut om noen vil at jeg skal det når jeg finner dem! Jeg synes ikke Miley kledde seg opp for "sexy" denne gangen, media og folk må slappe litt av!

Hva synes du om antrekket?

Miley opptrådde på House of Blues

21. Juni opptrådde Miley på House of Blues, MTV Licestream. Det er både bilder og videoer derifra!

Konserten:
 
                           

Da Miley forlater House of Blues:
         

Videoer:

Can't Be Tamed:

Liberty Walk:


Two more lonley people:

Skulle egentlig legge ut Who owns mye heart, Every Rose Has Its Thorn, Robot og My Heart beats for love, men det var fra en MTV video, og da kommer det bare en samme, blir sur av det x)

Så feil kan man ta ...

I går da jeg gikk inn på kjøkkene og radioen var på så snakket de den nye cd'en til Miley. Så da måtte jeg selvfølgelig høre. Han som snakket om cd'en var "slemme Tor fra Idol" (er ikke sikker på hva han heter til etternavn, og han er veldig kjent for det), og det han sa " Miley sin nye cd er utrolig bra, mange bra sanger til å være 17 år, for dette er hennes 3 album. Hun er veldig lei av å være Hannah Montana, det er jo ikke så rart siden hun begynner å bli voksen. Hun er også lei av å være skuespiller så hun skal fortsette å være sanger og skrive poplåter". Ser du feilen? (okei, det var ikke akkurat det han sa da, men det var det han sa).

Hvordan kan du skuffe fansen så mye "slemme tor"? altså, det var jo barnas beste på P4, men, nå tror mange barn i Norge (og ungdommer) at hun fortsatt skal skrive sanger!! eller, hun har bare tatt pause da, og flere sanger kommer sikkert, men hun skal jo ta pause. Etter det jeg har hørt i alle fall...
   
Enten så tar han feil, eller så gjør jeg det....

Miley og Liam på flyplassen i Toronto og LAX

Miley og Liam på et international flyplass i Toronto den 21. Juni
   
 
   

Og flyet i LAX
       

Vært på noen av de flyplassene?Beklager for at jeg blogga veldig lite i går. Kommer mere i dag!

De mest suksessfulle kjendiser


Her er de 11 mest suksessfulle tenårings kjendisene:
1. Miley Cyrus
2. Justin Bieber
3. David Archuleta
4. Miranda Cosgrove
5. Selena Gomez
6. Jonas Brothers
7. Victoria Justice
8. Demi Lovato
9.Taylor Momsen
10. Keke Palmer
11. Dylan & Cole Sprouse

Bra Miley kom først?

Miley med fans! [1]

Er ikke så mye å blogge om i dag egentlig, men tar et sånt innlegg som dette jeg!
 
          
    

Fortsette med dette?

Dette liker jeg ikke ved Miley <3

Du begynner sikkert å lure når jeg kommer med dette innlegget, som er en stooor fan av Miley. Men jeg skal skrive det jeg ikke liker ved Miley, jeg liker alt ved hu, ALT! Så det var ikke mye lett å finne hva jeg skulle blogge om. Men jeg fant ut en da, en "veldig dårlig" en. For Miley er ikke hatfull, jeg elsker henne livet ut.. nå skal jeg fortelle hva jeg ikke liker ved hun. Det er det at hun lager så fantastiske sanger og har en fantastisk stemme, tehe, for når hun har så bra sanger så får det meg til å høre på sangene så mye slik at jeg tar høyere på volumet, slik at jeg blir tatt fra ipoden. Jeg er nemmelig avhengi av den nå! jeg tar den med meg overalt! Stakars øra mine også, begynt å pipe. Så et tips, ALDRI hør på høy musikk ofte!

Like lett for deg?

Synes du Miley Cyrus og Tomine Harket ligner?

Det er en artikkel i topp der de skriver om at Miley Cyrus og Tomine Harket ligner veldig og har mye til felles. Selvfølgelig har de sine likheter, men jeg synes ikke de ligner så veldig. Jeg kan ikke huske at Tomine har hatt noe rockestil heller, men det er jo min mening! Og Miley er jo mere kjent enn hu. Ikke tro at jeg er sjalu eller noe, for det hadde vært en stor ting å vært lik som Miley, men jeg synes ikke de ligner så veldig mye... Så nei, jeg er ikke enig.

Hva mener du? - ikke heng deg opp i hva jeg har skrevet, si hva du mener!


Okei, bilde over (og hvis man ser i bladet) så ser man at de ligner litt... en smule

Men jeg synes ikke de ligner her!

Miley på Much Music Video Awards

20.Juni opptrådde Miley på Much Musik Video Awards, har både bilder og videoer. Håper du nyter bildene og videoene av Miley. Hun opptrådde faktisk med kort hår denne gangen!

Konsert:
                                

Backstage:
      

Miley på scenen:
    

På den røde løperen:
       

Backstage:
   

Hun hadde på seg hele 6 "kostymer"!

Videoer:

Party in the USA:


Miley vant Internasjonalt video av året!


Miley "Messes Up While Introducing DRAKE"

I Can't Be Tamed:

Åpningen:


Miley og Snooki


Hva synes du om alle de 6 antrekkene? hvem var best?

Miley synger "Bad Romance"

Her synger Miley bad romance:Miley var flink å synge Bad Romance?


Idag er den nye cd'en til Miley i butikken!

Ukas bilder!

Tar ukas bilder jeg (a)
Bilde:


Hannah bilde(r):
 
         

Med en fan:


Personelig bilde:


Redigert bilde:


Fotoshoot:


Konsert bilde:


Noe Miley har sakt/skrevet:

Fra facebook:)

Iconer:
           

Layout/blend:
   

Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Rart bilde:
 
Søte å da!

Nyeste bilde fra bildemappa mi:


Gamleste bilde fra bildemappa mi:


Blad:
 

Forandring?


Vanelig bilde(r):
 
 
 

Ikke glem til uka:


Tror du dette er Miley:


Har litt fritids noen ganger når jeg legger ut bilder her x)
Hva synes du om at jeg legger ut et sånt innlegg som dette?

Mine Miley plakater for i år

Legger ut plakater jeg ikke har tatt bilde av og legger de ut her.
                     
Vil du ha denne plakaten over? da må du kjøpe det nyeste BRAVO bladet i morgen, for på tirsdag kommer det et nytt. Kommer nytt BRAVO blad vær uke.

Hvis noen lurer så får jeg tak i disse bladene på narvesen. Og jeg har 195 plakater av hu! Har ikke tatt bilde av alle, for jeg har lagt ut noen bilder for en stund siden!;)


Noen kort:
    


Annet:

Lysbilder av Miley i svarthvit, hadde framføring om Miley, perfekt sjanse!

Hvor mange Miley/hannah plakater har du?

Umulig å ikke være glad i henne!

Skal skrive et litt useriøst, men seriøst innlegg! For jeg får en del kommentarer som "Du liker virkelig Miley". Ja! er svaret, jeg elsker hu. Hun står for mange viktige ting som jeg synes er viktige, hun er utrolig fantastisk. Derfor jeg blogger en del! Det er helt umulig å ikke være glad i henne. Kan ikke få nok! sikkert noen som er lei, men jeg blir aldri lei. Og jeg vil være den ekte fanen hun snakker om hele tida. Den fanen som støtter henne i alt hun gjør, og hvilke valg hun gjør. Jeg tenker jo en del på de såkalte skandalene hennes, men likevel så klarer jeg ikke hate hu pga det! For jeg ser mye mere enn bare det...

Noen du ikke klarer å hate?

Nye klær fra Miley and Max Azria kolleksjonen

Her er noen nye kler fra Miley and Max Azria Kolleksjonen!
         
Har du noe derifra? - Jeg skal kanskje få noe derifra :D WOH!

Miley øver til Much Music Video Awards 2010

Her er noen bilder fra da Miley øvde til Much Music Video Awards 2010 den 19.Juni
         
    
 
Video derifra:


Hva synes du?

Liker du at jeg legger ut paparatzzi bilder av Miley?

18. Juni ankommer Miley og Liam Pearson International Flyplass i Toronto.
        

Miley, Liam og Scott på The Keq Mansion i Toronto den 18. Juni
   

Liker du at jeg legger ut paparatzzi bilder?

MTV - Miley

Her er noen videoer, håper du liker det!
Det var egentlig meningen å putte inn alle videoene fra MTV men så kommer bare det samme hele tiden uansett, så jeg legger ut en video fra den "video typen".  

Liker du fortsatt at jeg legger ut videoer?

Miley og Liam ved flyplassen

18. Juni var Miley og Liam ved flyplassen for å reise til NYC
         
Hva synes du om antrekket?

Miley takker deg og meg

 Det er den øverste videoen hun takker deg og meg, hadde ikke så god ide til overskrift!

Så du videoene?

Fotoshoot i New York City

Miley tok noen fotoshoot bider i New York City! Utrolig søte!
     

Fine bilder ?


Toppbladet for Juli, altså, nr 7! har Miley plakat i seg! den er faktisk ny og greier! Også er det litt innhold med henne, Bravo bladet som er på narvesen har en stor MC plakat, den er bare i butikken i dag og til mandag, tirsdag kommer det et nytt!

Miley på Regis and Kelly interview


18. Juni var Miley på Regis and Kelly Interview!

Vært i et program der noen interjuer en kjent person elns?

Bilder:
 

Miley med i ny film!


Miley er knyttet til å spille inn en film skrevet av Lisa McMann paranormal thriller roman "Wake" for Paramount og MTV films. Tish vil være en co-produsent. "Wake" handler om 17. år gamle Janie, som har uønskende evner til å bli sugd inn i folks drømmer. Ikke overaskende, ser hun ting hun ikke vil se. Men når hun blir dratt inn i et forferdelig marerritt, går Janie farlig fra bare vitne til deltaker. Oppfølgere "Tone" og "Gone", der undersøkelser med hennes kjæreste Kebel inn i perverse virkesomheten til lærerene på skolen deres og den vanskelige sjebne som ligger foran henne. Miley forpliktelse til å "våkne " på det ferdige manuset.

Høres ut som en bra film?

Miley ønsker ikke å være sexy og vulgær


Miley forsvarer seg mot tøffe kritikk av hennes siste opptredener og andre greier hun har vært med på, mener Miley strekt at hun ikke prøver å være for vulgær på sine konserter. Pressen chatter med henne nylig for et interju, sa hun at:
 
"Jeg prøver ikke å være sensuell, jeg er ikke den jenta som går på klubber med en guttegjeng. Det jeg prøver er å ha stil av sangene mine, som er måten jeg kler meg. Jeg er veldig rolig med kroppen min, jeg jobber veldig hardt med å være i form og kan bære med å gjøre meg mer komfortabel. Jeg føler meg mer komfortabel i bransjen med mindre klær, sån har jeg alltid vært. Nå kan jeg gjøre dette med litt mere frihet, vokse opp på denne måten. Dette er Miley nå"

Hva synes du egentlig om at hun kler seg sån?

Nye bilder fra Miley's nye cd!

Her er noen nye bilder fra Miley cyrus nye cd som kommer til mandag!
        

Det siste bilde sies å være fra cd'en, spennende å se hva det egentlig er...

Skal du kjøpe cd'en? - Selvfølgelig skal jeg kjøpe cd'en, det ikke noe å spørre om. Jeg skal komme så tidlig til byen, ta med meg mange penger! og kjøpe et eksemplar!

Miley opptrådde på Good Morning America

18. Juni opptrådde Miley på Good Morning America, her er bilder og videoer!

Videoer:


 Bilder:
     
                  
Haha! de to bilde så jo smart ut <3
   
Hva synes du om konserten?

Siste innlegg for i dag! ...

Miley: "Perez er en idiot!"

   
Før Miley snakket om Perez Hilton, men Miley snakket også om sangene sine sanger til et blad i Belgia: " Permanent December er om meg, som er nesten overalt. Men hvis Liam ikke er med meg, føler jeg meg som å være i desember fordi det er mørkt og kalt da. "Stay" har jeg skrevet om ha. Før jeg jobbet i en rapport, men når Liam er på arbeid hele tiden og da er det vanskelig for meg. Jeg ønsker å få mye oppmerksomhet. Så Liam svarer : ikke at jeg ikke elsker deg, fordi jeg er opptatt." . Jeg visste jeg ikke hadde lyst å dra på flyet. Jeg ønsket å bo. Og det er her jeg snakker "Stay". Det er det beste jeg har mulighet til å jobbe med låter for folk som er viktige for meg. Jeg skrev "My heart Beats For Love" for å inspirere min beste venn Scott. Og han er homofil og dette er en sang som skal vise at han skal være stolt å være homofil."

Miley har ikke bare fått en negativ kritikk for det nye kunstneriske bandet som musiker, nylig. Miley var faktisk involvert i en skandale startet fra bloggeren og "gossiper" Perez Hilton, som har postet et bilde manipulert slik å overbevise alle de pornografiske bildene at de er ekte ved å dele de på internett.
 
Tabloid journalist kunne nå riskere minst 15 år fengsel for barnepornografi og manipulasjon av et bilde som absolutt ikke økte styrkingen av Miley, som sa dette: " Det er idiostisk å oppføre seg som dette. Er det ikke morsomt at ting som dette er negative, bær komme ut like før mitt nye album skal publiseres? og som om noen bare kunne la noe skje positivt".

Tydeligvis skremt, Perez, irritert av dumhet av lesere av bloggen sin, skrev dette: "Miley var tydelig iført i undertøy. Tror du Miley er så dum å være ute i det offentlige uten truser? Tror du jeg nok dum til å legge ut bilder av Miley i dette hvis hun ikke hadde hatt undertøy? Klart det, jeg liker å lage skandaler, men jeg vil ikke gå i fengsel".

The View diskuterte:

Hva synes du egentlig om hele saka?

Andre videoer (haha)

Stem på Miley Teen Choice 2010

                        
Miley er nominert i "Choice Musikk: kvinnelig artist", "Choice Movie Skuespillerinne: Drama (TLS)", "Choice Movie Drama (TLS)", "Choice Movie Dance: Miley Cyrus og Liam Hemsworth, TLS". Som er noe vi allerede veit, Teen Choice 2010 vil bli på The Gibson Amphitheatre på søndag den 8. August. Stem på denne siden her teenchoiceawards.com

Skulle egentlig ta dette litt tidligere... Stemt?

Demi Lovato har samme Tattoo som Miley!


Demi Lovato har en identisk tatovering som Miley Cyrus. Demi Lovato har nylig blitt fotgrafert med samme tatovering som Miley Cyrus. "Just breath" som det er skrevet, tatoverte Miley i fjord. Tallgrunnlaget er veldig vennelige

Hva synes du om at Demi har tatovering som Miley ?

Miley på The Late show with David Letterman

Video fra showet:
 Under showet:
            

Da Miley ankommer studioet:
              

Utsiden av The Late Show studioet:
     
      

Og samme dagen etter The Late Show:
   

Langt innlegg x)
Hva synes du om antrekket hun hadde på seg når hun opptrådde?

Miley tok en liten hårklipp i en hår salong?

16. Juni ankom Miley Gemini 14 hår salong i NYC
                    


Hun brukte hele 9 timer der inne! og det ser ut som om hun har klipt det! jeg synes det var litt kort, kanskje hun ikke var så fornøyd og at hun derfor holdt det over seg elns, veit ikke jeg.
         
SEEE!
             
   

Hva synes du om at hun har klippt seg? om hun da har det..


Jeg har fått meg ny header! og bilde.. på siden der! jeg gidder ikke lage noe innlegg om det!

Much Music Video Awards Promos Fotoshoot

Yey! kommet mange søte bilder fra Much Music  Vido Awards Promos Fotoshoot!
    
Fine hva? er så utrolig glad i fotoshoot bilder der Miley smiler!


Sorry for veldig lite blogging i går, eller, jeg blogga ikke noen ting egentlig. Jeg var ikke på dataen en gang! Det skjedde så mye her i går, var nesten ikke hjemme en gang! untatt etter klokka kvart over ni på kvelden. Og da hadde jeg det så vondt siden jeg var så solbrent :s Men, har en del å blogge om i dag da!

Sån ser Miley's nye cd ut!

Jada, du har sett forsiden og veit hvordan den ser ut, men her er litt mere titt på den. Her er det nemmelig to videoer der de viser cd'en, men under er det andre bilder av cd'en, og den er helt annerledes fra videoene...

 Bildene:
 

 
Den siste er noe nyhet greier for noe "party"
Kanskje denne cd'en er for dvd'en eller cd'en?


Andre videoer:
 

Bare to videoer da, litt rotete innlegg.. tehe.

Yes! Perez Hilton kommer i fengsel


Vi kan bare puste lettet ut her, for det bilde om den "glemte truse saken" var bare noe den amrekanske bloggeren hadde endret på, for da å forvandle det til et pornografisk bilde. Nettop noe som risikerer fengsel. Advokaten sa at han kan bli saksøkt av staten eler nasjonen, og dommen kan være opp til 15 års fengsel.  Jeg er så utrolig lettet, for selv tenkte jeg jo at dette var noe Miley ville gjøre! Haha, ja, er vel en mule glad for at Perez kommer i fengsel...

Bra ?

Et nytt fotoshoot bilde av Miley...


Dette bilde er fra fotoshooten fra MuchMusic Video Awards. Synd bilde er så lite og at det ikke var flere, skal legge ut flere bilder av fotoshooten når det kommer!;)

Hva synes du om bildet?

http://mintwilight.blogg.no/  er en twilight blogg, så om du liker twilight er det en bra om det. Jeg veit ikke om du kjenner henne fra www.viciot.blogg.no? hun hadde blitt veldig glad om du stakk innom og la igjen en kommentar! (riktig?)

Miley og Liam på LAX flyplass

I går kveld var Miley og Liam på LAX flyplass, de hadde forlatt New York.
                           
Kjørt fly før? ..


http://ruthsofie.blogg.no/1276695993_mileybloggvs.html - stem gjerne på meg, om du vil, da får du kommentar av meg! ;)

Hør Miley's nye sanger! (full versjon)

ENDELIG ! hør Miley Cyrus nye sanger!

Stay:


Robot:


Can't Be Tamed (Rockangles Remix):


Liberty Walk:


Every Rose Has Its Thorn:


Who owns my heart:


Take me Along:


Permament December Extended:


Two more Lonley pople:


My heart beats for love:Jeg har ikke hørt alle selv enda, måtte bare legge de ut først. Vil ikke høre på de for mye, for da blir det litt "kjedelig" å kjøpte cd'en. Tehe, ikke det at det er kjedelig altså. Jeg digger i alle fall sangene!

Hva synes du?

Miley og Liam har vært sammen i ett år den 15. Juni!

Gratulerer til Miley og Liam som har vært sammen i ett år i dag! Mange trodde det ikke skulle var sinsykt lenge, men nå har det gått et år allerede. Husker at Miley sa at de "bare" var venner, joda, de var jo bestevenner, men de var jo sammen. Favoritt paret.

Milan har vært sammen i ett år <3

WTF?! Du kunne i alle fall sensurert det!


Fy.. jeg er .. irritert. Skal la være å banne altså. Jeg ber deg ikke om å lese dette eller sjekke dette om du er under ti år, tehe, det sier i alle fall visse kilder. Perez Hilton er en slik idiot (mange sier det!). Han fikk tak i et bilde av Miley, og postet det på sin offisielle twitter konto usensurert. Angivelig skjønner ikke denne idioten at Miley bare er sytten år gammel.. eller så bryr han seg bare ikke!

Dette er noe som kalles "barnepornografi", tatt i betrakning det at han bestemte seg for at bilde skal gjøres tilgjengelig for andre. Så ekkelt. Jeg håper han får STORE kritikker for dette! Han tweetet "Hvis du blir lett fornærmet, IKKE klikk her (jeg gir ikke linken!). Å Miley! Advarsel : virkelig ikke bli så lett fornærmet!". Heldigvis har bildet blitt fjernet fra twitteren hans da. Og tillhengere til twitteren har ringt han...

Jeg fant dette fra en side, og jeg kjente at jeg selv ble veldig irritert. Selv har jeg ikke sett bilde, og jeg er glad noen dekket det til. Jeg veit at Perez er en stor blogger og kommer med de saftigste nyhetene, men, denne tok kaka. Personelig synes jeg ikke Miley skal få denne kritikken egentlig... hvis han får tak i visse bilder burde han vel tenke litt!

Hva synes du? si alt du har på hjertet!


Kommer et glad innlegg i neste innlegg! <3

I Can't Be Tamed karaoke!


Første gang jeg sang med kunne jeg alt, og ingenting ble "feil".. untatt stemmen, haha!Heldig :)

Klarer du å synge med ?

Trailer på I Can't Be Tamed DVD'enGleder meg helt sykt! :D Hva med deg?

Ukas bilder!

Haha, glemte dette innlegget helt. Kom på det ;)

Bilde:


Hannah Montana bilde:


Med en fan:


Personelige bilder:


Redigert bilde:


Fotoshoot:

Konsert:Iconer:
                   

Blend:
Ikkenoe denne uka..

Søtt bilde:


Rart bilde(r):
 

Favoritt bilde(r):
  

Blad:
 


Blad sider:
     

Forandring?


Vanelige bilde(r):
  

Hva mangler?

Tehe....

Bilde vs bilde

Tar bilde VS bilde, sletta det forige innlegget...


VSHvem av bildene var finest?

Mine favoritt sanger på Miley's nye CD, hvilken er din?

Å! nå er det bare en uke til Miley's nye cd kommer i butikken! :D *svimer av*. Okei, tilbake til virkeligheten, siden Miley kommer med nye sanger og cd, vil jeg bare plukke ut noen favoritter av den nye cd'en. Jeg velger ut sanger, utenom I Can't Be Tamed, for den er jo en av favorittene, er ikke lei av den enda, haha! Her er de:

Liberty Walk:

Elsker denne sangen! kan seriøst ikke vente til å høre denne!

Every Rose Has Its Thorn:

Helt nydelig! får gåsehud over HELE kroppen av den!

Robot:

Liker sanger som har futt i seg!

Hvem er din favoritt?

1. Liberty Walk 1:17/4:09
2. Who Owns My Heart 0:55/3:37
3. Can't Be Tamed 3:09
4. Every Rose Has Its Thorn 0:58/3:51
5. Two More Lonely People 0:56/3:11
6. Forgiveness And Love 0:49/3:31
7. Permanent December 1:36/3:37
8. Stay 0:55/4:21
9. Scars 0:56/3:43
10. Take Me Along 1:05/4:09
11. Robot 1:01/3:43
12. My Heart Beats For Love 0:37/3:42
Bare trykk på navna, så får du velge din favoritt

Her er nye klipp videoer fra sangene:


Miley: Jeg er den lykkeligste jenta i verden!


Ny MileyWorld blogg
: For en vakker dag! Gikk til parken sammen med mine to beste venner, Mate og Liam ;) og så hadde en kjempeflott lunsj @ Panera! Jeg er besatt av sine bbq kylling salat! Jeg er den lykkeligste jenta i verden i dag! Komme til å bruke tid bare nyte livet mens det telles ned dager til min album kommer ut den 21.! Gud er sååååå bra! XO X M. Thx @ lollipop49!

Her er foresten lunsjen med Liam, bare to bilder:
 

Bra å høre, eller hva?

Miley gymmer litt

Er stolt av Miley! 12. Juni gymma Miley litt! stolt!
           

Gymmer du?

Dagens leser spørsmål?

Jeg tenkte jeg vil begynne med dagens leserspørsmål. Så jeg legge denne linken på siden av bloggen, også kan du bare komme med et spørsmål når det passer deg, så kommer det et innlegg om det noen ganger i uka. Håper noen kan komme med noen smarte temaer jeg kan skrive litt om! Det liker jeg!

Miley i papp leke?

Haha, de har laget ganske mye rart av Miley, men denne var bra altså! Papp leke! så eid! jeg likte den altså.. nå må jeg bare finne ut hvor jeg kan finne disse greiene og dereter begynne å leke...
 
Hva synes du?

Teen Choice Awards nominasjoner - Miley er nominert?


Det går et rykte om at Miley er nominert i 4 kategorier for 2010 Teen Choice Awards. Det vil bli offisielt bekreftet på Mandag. Sjekk ut nominasjonene under her:

Filmer
Dans:
Sandra Bullock & Betty White ? The Proposal
Tina Fey & Steve Carell ? Date Night
Robert Downey Jr.- Iron Man 2
Miley Cyrus & Liam Hemsworth ? The Last Song
Michael Jackson- This Is It

Skuespillerinner, Drama:
Kristen Stewart- The Runaways
Dakota Fanning- The Runaways
Amanda Seyfried- Dear John
Miley Cyrus- The Last Song
Sandra Bullock- The Blindside

Drama:
Dear John
The Blindside
The Last Song
Remember Me
The Runaways

Musikk
Kvinnelige artister :
Ke$ha
Lady Gaga
Miley Cyrus
Shakira
Taylor Swift

Hør mere av Miley Cyrus nye sanger!


Herlig! gleder meg helt sykt ! bare snart en uke til!

Og andre videoer (kan ikke forvente annetx)):


 


Vil Miley drikke?Miley designer Converse!


Hva sier du om de forskjellige videoene?
Vil Miley drikke?
Bra Miley designer noen Converse?

Hannah Montana 4 sang og fotoshoot

Å helledussen! (haha) så søte bilder av Hannah Montana. Og de er helt nye!
   

Fra disneychannel.com sine nettsider:
    
   
      

Et klipp av en ny hannah sang, kalt Ordinary Girl.
Elsker sangen allerede <3

Hva syens du da? :D

Dagens blad innkjøp

Okei, jeg ville egentlig ikke ha noen blader i dag, men jeg klarte ikke holde meg på noen blader, som er picturestars, BRAVO og popcorn. Også fant jeg et gratis blad på lekebutikken! haha.

  

Tar ikke bilde av "leke" bladet, var en liten jente på forsiden.

Med disse Miley plakatene fra Picturestars:
  

  

 
Fra girlfriendz:
 

Popcorn:


Det var ikke noe Miley plakat i BRAVO, men jeg kjøpte det pga at det var så Miley button ting, haha, neste nummer (som kommer neste uke) så følger det med en stor MC plakat, den som er på det koveret til ICBT. Girlfriendz bladet er helt gratis, og er fra leke butikken.

Fortsette med dette?

Hvorfor vil du være min venn på blogg.no?

Jeg får en del vennespørseler dagelig. Og jeg kommenterer bestandig tilbake slik at de på en måte har oppfattet at jeg har godkjent de som venn da. Men hvorfor? hvorfor legger du meg til som venn? det er det jeg lurer på . For jeg blir jo sykt glad når folk gjør det! en gang var det jo over 10 på en dag. Men hvorfor legger du meg til som venn på blogg.no?

Bilder: personelige bilder av Miley [33]

Her er noen personelige bilder av Miley igjen:)   
  
dette bilde viste Miley på Miley and mandy show... ;)
      
            
                     
Sett mange av bildene fra før?

Miley på Robeks

10. Juni var Miley og Tish på Robeks, ikke sjokk Miley tar seg en drink! Digg!
         
Kjøper du ofte sånne type drikker?

Mange forskjellige videoer

Hehe, kan jo være ærlig med den overskriften :)

Ryan Seacrest:
 
Bilde fra interjuet over:


TG5:Ryan Seacrest:
Access:
  

Bilde:
 

Stay - prøve greier:
Interju UK:


Miley kissing...


Mexican Wave:

Miley er på ca 0:12 elns

The billy bush show:


Pleier du å høre på interjuer?

Miley filmer inn en ny musikkvideo

Jeg har lagt ut noen av disse "bilene" før, og har lest mange forskjellige steder at det musikkvideo og fotoshoot. Får vel håpe at det er begge deler. Det er i alle fall en fotoshoot for en ny sang kalt "big big bang". Den personen hun kysser heter Kevin Zegers
     

Også tok de noen personelige bilder derifra:
     

Gleder du det til å se den?

I need your help

Jeg må bare komme med dette innlegget veldig tett på det andre.  Jeg oppdaterer ganske ofte i det siste! Men, jeg har veldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldigveldig lyst på MileyWorld bruker! Dette er faktisk noe jeg har hatt lyst på i LANG TID! Egentlig først fikk jeg et nei, også spurte jeg seinere også sa han nesten ja (:D), men sist jeg spurte så sa han nei! Så, om noen kjenner meg godt, tar ikke jeg alltid et nei for et nei, haha, jeg vil veldig ha det! så, om du har det, hva gjorde du for å få det? (for jeg vil ha det)

Nye greier

Jeg lovte onsdag eller torsdag at jeg skulle legge ut noe bilder jeg har tatt. Voila, her kommer det. Jeg liker ikke det kameraet jeg har tatt disse bildene med, så alle er ikke helt "klare".. og jeg som skal bli fotograf x)

Et belte:
      
Jeg fikk dette belte på en messe jeg var på for en stund tilbake (okei da, i mai), valge var mellom en peace belte og Miley/hannah belte, taha, det var ikke lett. Og det kostet over 100 kr. Og siden jeg hadde "fått" 200 kr av pappa, og ikke fant noe annet og kjøpe, så bestemte jeg meg for å kjøpe denne! Hva hadde du valgt?

Topp dagbok:
 
Dette her er årets toppdagbok, med denne MC plakaten i! Skjønner du hvorfor jeg ville ha den?

DVD:

haha, jeg kjøpte denne to helger tilbake eller noe. Lette veldig etter den!

Tre pinne:

Okei? hva er dette? neida, jeg veit det jeg. Dette er en tre pinne (y). Jeg var nemmelig i skogen og fant denne lille pinnen også skjerte jeg i den og skrev "Miley", du aner ikke hvor vanskelig det er! Haha, men jeg klarte det. Ser du at det står Miley der?

Komoden:
 
Husker du denne? jeg har lagt den ut før, men da var den halvferdig, og nå er den ferdig. Men, jeg skal få prøve å presse litt flerer bilder inn!

Spørsmåla står i innlegget


Legger inn neste "mine bilder" innlegg i neste uke eller noe !

Miley kom på 65. plass..

Miley er med i bladet FHM for Juni som er et tysk blad. Dette bladet innholder de 100 mest sexye kvinner i verden, og Miley er på 65 plass. Her er noen bilder fra det:
  
Hva synes du om plassen hun fikk?

Følg med i neste innlegg x)

Miley på en oppslagstavle


Miley på en oppslagstavle for MMVA's, veldig stilig! Hva synes du om den?

Miley kjører en rød bil til fotoshoot

Enten så bruker de den røde bilen i fotoshooten eller så kjører hun bilen til fotoshooten, er ikke sikker. Miley hadde i alle fall en fotoshoot der. Bilen er en rød Tesla roadster elektrisk bil, som koster over $ 129 000
 
                    
Jeg tenker det var til fotoshooten jeg, hva synes du om det liksom?

Heidi Montag synger "I Can't Be Tamed"- av Miley Cyrus?


Okei, passa ikke helt... Hva synes du ?

Bilder: personelige bilder av Miley [32]

Lenge siden sist jeg lagde et innlegg som dette, grunnen er vel det at det ikke har vært så mange bilder, "brukt" opp bildene, tehe, men har funnet en del til da!
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
                                          
Liker du at jeg legger ut sånne bilder?

Miley og Liam ute å farter

Aww, der kom Liam og peace tegnet frem! 8. juni var Miley og Liam ute i Toluca lake!
        
Søte sammen hva?

Miley på Graham Norton Show og bak scenene på Dave days!

For noen dager siden var Miley på Graham Norton Show. Under er en annen video

 

 Bilder:
        


Bak scenene på Dave Days:


Hva synes du om de to videoene?

Miley på LAX flyplass

Nå er Miley endelig hjemme! 7. Juni ankom Miley og Tish LAX flyplass, der hun møtte Brandi og Noah, det er så søtt at Miley og Noah leier hender:-)
   
  
     
Aww, koselig gjenforening x)¨
Hva synes du om skoa til MC?

Nye fotoshoot bilder fra Miley and Max azria kolleksjonen

Her er det nye klær fra en "ny" kolleksjon, helt nydelige bilder!
   
Hva synes du om de nye klærna? :D

Miley med world tour!

Jeg har allerede blogga om det for en stund siden, men da var det egentlig bare rykter og mye var ikke så sikkert. Den vil starte 5. Desember i NYC. Det vil være i de fem kontinentene ( som stedene USA, Europa, Brasil, Australia, altså da mener man steder.. Brasil er jo ikke akkurat en kontinent, de er noen av stedene"). Dette er altså den siste turneen Miley skal holde for en stund! Turneen vil bli offisielt kunngjort 1. August 2010. Håper det blir i nerheten av Norge!  for, da kan du banne på at jeg skal dit!

Whatcha think?


Okei, du tenker sikkert " skulle ikke hu øve"? jo, jeg skal det! jeg hadde bare lyst å dele denne "gaven" med dere, tehe. Dessuten, ganske stolt at jeg klarer å plassere fylkene!

Er Miley biseksuell?

OMG! for en teit "rumor"(rykte)! Når Miley var på Rock In Rio Madrid og sang "Fly on the wall", så i stedet for å synge " those other guys I?m flirting with" så sang hun "those other girls I?m flirting with". Så har plutselig folk begynt å lure på om hun har blitt biseksuell. Du kan gå to innlegg under her så finner du videoen, men, hallo, hva er vitsen å komme med at hun er biseksuell?! synes det var litt teit jeg da.

Hva mener du om det?

Miley ankommer Heathrow flyplass

6. Juni ankom Miley og Tish Heathrow flyplass, fordi de skulle kjøre fly til madrid.
      
     
Hehe, du ser han mannen som går bak der? du tror ikke det er privatlæreren hennes? hun har nemmelig sakt at læreren er med på aller turneer og sånt, og han virket som en lærer... tehe. Tror du?Okei, jeg har ikke svart på kommentarene fra "jeg er ikke flau over Miley" innlegget, men i morgen lover jeg å svare på alle! eller torsdag, de blir besvart!
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits