juli 2010

Noah og Miley Cyrus skulle egentlig spille Ramona og Beezus !

J-14 (blad) fant ut fra "Ramona og Beezus" stjernen Jooey King at Miley Cyrus og hennes lillesøster Noah ble opprinnelig ønsket til rollen som den Quimby søstrene i filmen! Her er hva Joey sa om ryktene om at MIley var satt til å spille som storesøster i filmen:

"Det var rykter om at Miley og Noah skulle spille Ramona og Beezus. Så Miley ville ikke vært søsteren og Noah ville ikke vært Ramona"

Det er den filmen Selena spiller i ...
Hadde Miley og Noah fortjent rollen mer?

De-Do-Da-Don't-Don't-Don't Tell My Secret episoden

Om du veit det, så legger jeg ut flere videoer når jeg har video innlegg...


Lurte disse folka Miley og Justin?
LOL traileren fra den originale filmen på fransk!


Hu er så utrolig søt! skjønner ikke hvorfor de ler av hun noen ganger...

The Last Song dvd'en slippes ut i Norge...


Noen som har lurt på når The Last Song dvd'en kommer ut i Norge, og jeg har lett litt etter det, og det kommer ut den 1. September, altså 01/09 !

Skal du ha den?

Miley: jenter kan være så slemme


Miley har sakt ti Storbritannia Sugar Magazina om hvordan hun tror Liam's jente fans er onde. Den dagen vi møter opp med Miley, går det rykter om brudd med Liam. Men mye annet også som "Miley er gravid" oppfinnelser, viser det seg at dette ikke er sant heller. Faktisk er det det eneste spørsmålet Miley synes å ha fått det siste interjuene er om Liams aggressive kvinnerlige fans. Miley sier :" Når vi gikk fra Jimmy Kimmel Live så vi noen jenter gikk bortover, jeg spurte foreksempel "Hei, vil du ha min autograf?", og de sa "eh.. nei! vi er her for Liam". Det er så frekt å si det. Da ene av dem sa: "Liam er så hot, hvorfor er han sammen med henne?" Jenter kan være så onde når det gjelder gutter. Liam er den beskyttende typen. Da jeg holdt på med Can't Be Tamed musikkvideoen ba han meg om å dekke opp når vi stoppet rullene. Jeg sa "Nei! når skjorta var borte i The Last Song filmen og alle jentene gispet da du kom på skjermen", det var min måte å få han tilbake"

Det er ikke første gang hun har nevnt at jenter kan være slemme, og jeg har selv opplevd det! Ikke som Miley, men at de har vært slem. Har du?:P

Gull album

Dette innlegget blir ikke langt, men Miley fikk et gull album for Can't Be Tamed fra Australia, jeg er faktisk ikke helt sikker på hva det betyr, men det sies å være bra!

Bra?

Bilder fra LOL settet!

Her er noen "bak scenen"
   
Hadde et bilde av hun mørkehåra som tar bilde over der, med et barnebilde av Miley bak, men jeg finner det ikke, men kan legge det ut om jeg finner det igjen!

På Pine Lake country club:
   
  
Miley har tydelig vis fått en ny bikini - igjen!
Hva synes du om bikinien?

Miley samler på hunder!

Miley har sakt i et interju at hun har en merkelig besettelse med dyr, mest hunder:
"Jeg er merkelig besatt av dyr. For å være ærlig jeg er mest opptatt av hunder! Jeg liker å samle hunder. Haha, jeg har så mange nå. Jeg elsker min Mate, og min lille Sophie! Når jeg ser en søt liten hund, peker jeg alltid på den og noen ganger kan jeg komme ut med dem. Noen ganger kan jeg selv spøre meg selv om jeg kan hjerneslage dem!"

Ditt favoritt dyr?

Miley vil ha større bryster?

Miley Cyrus er ikke gammel nok til å stemme, men hun vil ha brystimplantater, raporterer In Touch. Mileys venn fortalte IT at hun håper å gå under kniven for utvidelesmetoden før hennes 18 års bursdag i november, har hun allerede besøkt en fremtredende i Beverly Hills plastisk kirurgi for konsulatsjon.

"Miley vil ha kurver. Hun er moden for alderen, og ønsker ikke å vente noen månder før hun kan få operasjonen uten foreldres tillatelse" sier en kilde til Gossip Cop :" Det er absurd. Miley har aldri engang vurdert det. Hun har alltid vært veldig komfortabel i sin egen hud"

altså, hun vil ikke ha større bryster!
Hva mener du? vil du ha større? xD haha

10. August vil den andre singelen gis ut?


Ifølge noen rykter om den andre singelen "Can't Be Tamed, To Mer Lonely People" Vil bli gitt ut 10. august. Håper det kommer på den datoen i Norge å!

Miley oppfordrer barn til å ikke gå på internett!

Miley Cyrus tar et offentlig standpunkt mot sosiale nettverkssider, som er rappertert av DNA : Les The World :" Jeg oppfordre barna til å ikke gå på internett. Det er ikke morsomt, det er farlig," sier hun. Denne uttalelsen kommer etter at en 48 gammal mann fra California lokket en 13 år gammel jente på en "date" og kidnappet henne, gjenne hele teknologien av Facebook.

Vi synes det er flott når stjerne snakker ut for kjente årsaker, og situasjoner som dette er ikke noe unntak. Miley slettet sin Twitter på denne tiden i fjor på grunn av all drama og tid - forbruk som følger av det, så det synes at Miley hatet alle sosial nettverkssider. Alt dette snakket kommer med nyheten om facebook nylig nå har 500 millioner brukere (tror det er .com). Men hvis internettet ike er morro, og facebook er farlig, hvorfor har hun selv? hmm..

Opplevd noe lignene fra første avsnitt? har du facebook?

Bilder: Redigerte av Miley 3#

Her er redigerte bilder, nr 3
                                                
Ikke alle er like mye redigert!

Redigerer du bilder?

Miley er den fjerde mest betalte personen under 30


Miley Cyrus er fjerde best betalt, hun har blitt betalt $ 48,000,000 på et år! Hun har ikke bare tjent på på Hannah Montana showet, det har også vært fra turneen hennes, Radiohørespill og hennes rolle i The Last Song, og som gjennomsnittelig fikk billettinntekter på $ 1,200,000 på over 57 konserter. Pluss med det nyeste albumet Can't Be Tamed og musikkvideoer kom det mye overkudd.

Skulle ønske det var meg x)

Hannah Montana forever episodene jeg gleder meg til å se!

Gleder meg syyykt ;D hva med deg?

Miley tar sammenlikningen med Briney som et kompliment!

Miley hadde et interju med bladet OK! om sammenlikningen med Britney Spears som et kompliment: " Jeg sammelikner hele tiden. Jeg prøver på se alt i livet mitt som noe positivt. Jeg kan se og si det er negativt, og se på ting som hun har gjort galt, og sier :" hvordan kan noen sammenligne noen med henne?" Eller det kan være en positiv person og se på alle de utrolige historien som hun har klart å få, og jeg tar det som et kompliment. "

Hadde du tatt det som et kompliment?

Taylor Momsen VS Miley Cyrus

Det ser tydeligvis ut som om Taylor Momsen og Miley Cyrus ikke er helt venner, liker ikke Taylor så godt etter hun sa "Miley F***** Cyrus". Taylor har kommer med en musikkvideo, synes ikke den var så veldig bra, MYE MERE dristig enn det Miley har gjort egentlig, etter min mening.


VS


Hvem?

Miley sier hun alltid vil elske faren sin!

Miley innrømmer at hun alltid vil elske hennes far uansett, selv om hun vokser opp.

"Selv om jeg vokser opp til å bli voksen, vil jeg alltid elske pappa. Han er den morsomte og den beste personen noensinne har møtt, og jeg er så glad jeg er hans datter. Etter LOL skal jeg flytte inn i mitt eget hus, vekk fra pappa så jeg er ikke sikker hvordan det vil bli, men jeg vil likvel gå og ringe han"

Det gjør du vel med faren din å? (eller forelder)

Ukas bilder!

Bilde:


Hannah Montana bilde:


Med fans:
        

Personelige bilder:
   
sies å være miley, men jeg synes ikke det ligner jeg da...
        


Med Liam


Med en annen kjendis:


Redigert bilde:


Fotoshoot bilde:


Konsert bilde


Barnebilde:


Iconer:
         

Layouts/blends:
  

Noe Miley har sakt/skrevet:

Mileys siste tweet :(
Blader:
 
 

Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Merkelige bilde:

skulle tatt seg ut...

Svart hvit bilde:


Fargerikt bilde:


Gamleste bilde i bildemappa mi:


Nyeste bilde i bilde mappa mi:


Flere bilder i et bilde:


Produkt:
    

Fra walmartBra bilde:

Bra bilde:


Film bilde:
 


Vanelig bilde:


VS:

Ligner på hverandre, hvem er best?

Miley deltar i Rock In Rio Brasil!


I september 2011 deltar Miley i Rock In Rio Brasil! Andre som skal være med er Miley Cyrus, Lady Gaga, Shakira, Coldplay, Rihanna og Greenday.. som jeg har hørt!

Gmiley <3

Gmiley? Ja, Gmiley! Miley har sin egen søkemotor! Du leste rett, ja. Du kan finne all slags informasjon på den. Den kalles for øvrig Gmiley! Bare klikk på bilde: 
Miley Cyrus GMIILEY EGEN SIDE SØK

Kult?

Er Miley tilbake på twitter? "iammiIeycyrus" sies å være Miley's, men man må ha twitter for å kunne se den. Hadde vært kult om det hadde vært hu da! det står jo at den skal være privat siden media følger etter å sånt. Jeg følger hu i alle fall...
Har du twitter?

Miley møtte fans etter hun hadde fotoshoot (new york)

Her er noen bilder etter Miley hadde den new york fotoshooten!
      

På LOL settet:
  

På dolly dagen, litt lenge siden da men..
  

Sett bildene før?

Bilder: Fra Hannah Montana showet

Legger ut mange forskjellige bilder fra Hannah Montana settet, og fra forskjellige scener, til å med fra den nye introen til Hannah Montana forever! Håper du liker det!
 
                                                  
Hva synes du om bildene?

Miley søker fan i 25-års alderen?

Miley Cyrus har nylig sakt i et interju med People magazine at hun forteller at hun ikke bare sikter etter fans i 5 eller 15 års alderen. Men 25 - åringer... :" Vil ikke egentlig søke fans fra bare min alder. Jeg vil ikke bare ha fans i 5 eller 15 åringer, jeg vil gå litt høyere opp, kanskje 25 åringer. Det høres jo bra ut. Jeg mener jeg kommer ikke til å lage musikk og filmer for små barn lengere. Jeg blir eldre, og noen unger som var mine fans når jeg da lagde musikk til dem, har vokst opp slik at de kan nyte denne musikken som kommer av Hannah Montana og andre jeg lager"

Så hun søker ikke bare små barn som fans, også eldre...
Smart?

Sån har Miley forandrett seg med dette på HM settet..

Hvordan tror du du Miley har endret seg? Hun har defenetivt forandret seg mye. Miley har sakt : " Før når jeg kom til settet til Hannah Montana var moren min min assistent, makeup artist, hår stylist og garderobe personen, alt på samme tid. Min mor fikk meg i denne t-shorten som hun hadde kjøpt til meg og sa " Jeg skulle hat mitt eget TV-show". Jeg hadde den på mine egene klær. Jeg bare satt der liksom og tenkte :" herregud, jeg er på et Disney sett. Mitt liv er som er endret". Jeg husker bare når vi kom hit før og alle hadde fult med sminke i ansiktet, nå kommer vi alle i pysjamasen våres når vi kommer på jobb. Jeg er defenetivt mye mere komfortabel med meg selv og jeg trenger ikke å føle at jeg trenger å kle meg hver dag. dette er akkurat som et hjem for oss"

Kjekt med sån jobb?

Ny episode av Hannah Montana forever?


  
HAHA xD verd å se xDhttp://www.youtube.com/watch?v=qmZ2cf1be58&feature=player_embedded - og denne, men den ville ikke komme, så jeg legger ut en link av den, slik at du får se den!

Hva synes du om epsoden?

Bilder: Redigerte av Miley 2#

Her er noen forskjellige redigerte bilder !
                                       
Hva synes du?:D

Miley vil fortsatt gjøre Wings!

Miley forteller dette til popstar! : Jeg vil fortsatt gjøre Wings etter LOL. Wings vil være en film for mine yngre fans. Jeg skal spille en jente som heter Laurel. Dens film er virkelig for de yngre materialet. Men det kommer til å være morsomt å gjøre det. Jeg er ikke sikker når filmingen av filmen vil starte, eller når den vil komme på kino men jeg er sikker på at jeg fremdeles vil gjøre denne filmen". Bra hun bryr seg, og det virker som en bra film!

Virker det som en bra film?

Hannah Montana sangene er hermet etter Ewa Farna?


Hakke peiling på hvem jenta er .. men likt er det. Eller?

The Last Song bilder...

Først, lei meg for at jeg ikke fikk blogget i går eller tideligere i dag, men må innrømmet at det er sykt deilig med ferie! bare å ha datafri! må bare nevne at det er en Justin Bieber picturestars på narvesen! med en MC plakat i, derfor kjøpte jeg den, haha, men jeg lager et bilde innlegg av The Last song, siden det kommer en del skriftelige innlegg, så lover å variere litt. Noen bilder er redigert da x) Enjoy!
 
                                     
Du har vel sett den?

Miley er redd hennes yngre fans vil forlate henne..

Miley på settet til LOL og hvordan hun redd hennes yngre fans vil forlate henne for en annen rolle model:

"LOL optakene vil snart starte, filmen er litt på kanten, egentlig ikke for mine yngre fans. Forhåpenligvis vil jeg få flere eldre fans som denne filmen er skrevet frem. Men jeg er redd for at noen av mine yngre fans vil forlate meg for en annen rolle model. Jeg vil ikke at det skal skje. Jeg elsker alle mine fans. Det er bare denne filmen som er fokusert på 16-26 år gamle fans"

16-26 åringer? what? hva med meg da? jeg er 14! .. vi sier 14-26 åringer vi :)
Skal du se filmen?


Skal til sverige i morgen, kanskje jeg får blogget i morgen;D

Andre singel av Can't Be Tamed..


Remixed RockAngeles Remix cd!
1-Can't Be Tamed RockAngeles Remix ft. Lil Jon
02-Can't Be Tamed RockAngeles Remix Miley Cyrus Solo
03-Can't Be Tamed RockAngeles Remix Lil Jon Vocals
04-Can't Be Tamed RockAngeles Remix Instrumental
05-Can't Be Tamed RockAngeles Remix Extended Version ft. Lil Jon

Det ryktes også at det vil være en ny singel av Can't Be tamed cd'en... men at det er Two more lonley people. Jeg skjønner det ikke helt selv altså, en til singel av en sang på cd'en hennes. Jaja, dato er det ikke kommet enda, men jeg sier i fra om mere info :)

Skal du ha den da eller?

Ukas bilder!

Tar ukas bilder nå jeg, hehe!
Bilde:


Hannah Montana bilde:


Med fans:
  
 
       

Personelige bilder:
         

Redigert bilde:


Fotoshoot bilder:
    

konsert bilde:


Barne bilder:
  
 

Iconer:
   

Blader:
   
I bop og picture stars følger det med mc plakater!

Favoritt bilde:


Søte bilde:


Merkelige bilde:


Svart hvit bilde:


Fargerikt bilde:


Gamleste bilde i bildemappa mi:


Nyeste:


Flere bilder i et bilde:


Produkt:
           
Fra walmart

Film bilde:
 

Forandring:
 

Vanelig bilde:


paparatzzi bilde:


VS:

Hvem passer den best?

Miley går tur med Ashley Greene

18. Juli var Miley på tur med Mate, med Ashley Greene.. og en annen. Det var altså på settet til LOL, som sies å være på kino i april i USA... Tror Miley falt der, haha, søtt. Jeg tror også at Mate er en smule sterk for Miley...
             
Hva synes du om Ashley Greene sitt hår?

The Climb er vist 100 millioner ganger!

Sangen "The Climb" fra Hannah Montana the movie har solgt over 2 millioner eksemplarer i USA, og var en av 2009's største hit. Filmen ble nr 1 og spilte inn over $155 millioner over hele verden. Dette er Miley's tredje musikkvideo på den populære nettstedet Youtube og traff 100 millioner visninger, etter 2008 var det 7 things, og i fjor var det Party in the USA.

Ikke rart at Miley sa at dette var det beste som har skjedd i musikkkariera si!

Liker du The Climb?


Viktig:
Kommer ikke til å blogge før mandag/tirsdag, siden jeg skal på båttur i morgen og så skal jeg sove over xD hehe.. og kan ikke ta med meg dataen dit.. men .. blogger mere når jeg kommer hjem!

Foresten, jeg skjønner ikke hvorfor, at når jeg kommenterer så kommer ikke urlen min opp slik at man bare kan trykke på bilde, jeg klikker snart altså.. hehe, håper det ordner seg.. xD

Miley: "Jeg må velge manus for 18 åringer"

Miley hadde et interju med bladet popstar! om hennes nye film roller og hvorfor hun går fra hennes unge fanbase : "Den neste filmen jeg skal spille inn er ikke for Hannah Montana publikumet. Men det er derfor jeg gjorde den siste sesongen, til mine yngre fans. Jeg vil at fansen som har vokst opp med meg 16-26 som vil svare på eldre matreale. Jeg må velge manus og filmer som er riktig for noen som er 18 år fordi det er meg". På inspillingen til "LOL" filmen med Demi Moore, sier Miley: " Det er veldig annerledes å gå fra et show med et stort publikum og en fans derfra.. uavhengige. Men jeg er glad for å arbeide på en film som kommer til å berøre folk. Det er irritabel og annerledes, og jeg veit ikke hvordan fansen vil reagere, men det er noe jeg kan forholde meg til". På vei inn i hennes egen millioner dollars herskapshus. "Trolig kommer jeg til å flytte til mitt eget sted etter LOL. Men jeg må få unnagjort litt arbeid først".


Tror du LOL blir en bra film?

Det nye fotoshoot bilde av Miley er fake!

Fant akkurat ut at det nye fotoshoot bilde jeg la ut av Miley er fake! Her er "bevis"..'

Dette er bilde av Miley
Julie

Det er av Sky Ferreira:


Og da har det bare redigert med dette bilde:


Hva synes du?

Bilder: redigerte av Miley 1#

Lager redigerte bilder innlegg, jeg!
                          
Ikke alle bildene er like mye redigert! Og jeg finner bildene på forskjellige steder!
Hva synes du? fortsette med?

Et nytt fotoshoot bilde av Miley

Miley Photo Session fotoshoot, synes den var veldig fin, så jeg gleder meg sykt til å se mere av denne fotoshooten! Sikkelig søt!

Hva synes du?

Flere Hannah Montana forever promobilder

Beklager for veldig dårlig blogging, men jeg prøver å blogge minst hver dag!
         
Lover å blogge bedre;D
Hva synes du?

Miley bekrefter at hun fortsatt er jomfru!

Miley klarner litt opp noen rykter i et interju med en online fanside. " Jeg er her for å klare opp noen rykter som går rundt. Først, det er mange som har snakket om "jeg er jomfru eller ikke". Hva betyr det, om jeg er det eller ikke? haha. Men, ja, er er jomfru. Jeg forstår ikke hvorfor jeg må fortelle alt dette. Haha. Også snakker folk om at jeg og Liam har krangler, og har brutt opp! Det er totalt løgn. Ja, vi har sikkert våre krangler, men det er ikke alvorlige. Akkurat som en liten 2 minutters krangel! jeg og Liam elsker hverandre og vi er kommet for å bli"

Miley har også snakket om sex livet hennes, og sier at det er helt privat, skjønner henne veldig godt! Hun trenger jo ikke akkurat og fortelle hele verden at hun har hatt det den og den natten!

Er du Jomfru? haha, nei da, spørsmålet er: Hva mener du egentlig?

Hele 5,7 millioner seere!

Hannah Montana forever kom på tv i USA for ikke for lenge siden, og den første episoden "Sweet Home Hannah Montana" hadde hele 5,7 millioner seere! og det sies og være en rekord! Alle hennes fans stilte opp for å se den første episoden av Hannah Montana.

Mye?

Miley og Liam kjøper Sushi

Miley og Liam var på Studio City på en resturang Sushi Resturant den 13. Juli
         
Hva synes du om antrekket?

Miley er over bøllene fra skolen

Miley sier i et interju at hun er ferdig med "bøllene" fra skolen: " "bøllene" fra skolen er fortid, det føles som om de aldri har eksistert. Sannheten er at jeg har så mange flere mennsker som ikke liker meg enn det var før, så jeg antar at "bøllene" var bare en oppgave til å forberede meg til alt nå."

"bøllene"= mobberne da, det bare frista og skrive bøllene, hehe. Men hallo, det er helt tragisk at folk kan hate Miley eller mobbe henne, det er ingen som har noe grunn til det! Hvis du leste, så sa hun at det bare var en forberedelse til alt nå, synes det var litt trist sakt jeg da.

Hva mener du?

Bilder: Barnebilder av Miley

Her er noen barnbebilder av Miley.
 
                     
Noen av de er fra en video, og alle er ikke så klare heller...
Hva synes du?

To nye Disney logoer med Miley og Hannah

Miley:


Hannah:


Hva synes du om de? bedre enn de andre?

Bilder: Miley personelige og med fans

Sorry for lite blogging i det siste, men jeg legger ut fans bilder og personelige bilder av Miley i et og samme innlegg! Det skjer ikke så mye ... Men det kommer et innlegg om dette!
                
 
            

Hva synes du?

Ukas bilder!

Bilde:


Hannah Montana bilde:


Med fans:


Personelig bilde:


Redigert bilde:


Fotoshoot bilde:


Konsert bilde:


Noe Miley har sakt/skrevet/sunget:


Barnebilde:


Iconer:
                   

Layout/blend:


Favoritt bilde:
 

Søte bilde:


Merkelig bilde:


Svart hvit bilde:


Fargerikt bilde:


Gamleste bilde i bildemappa mi:


Nyeste bilde i bildemapppa mi:


Flere bilder i et bilde:


Blader:
 
  

Fotobox bilde(r):
  
  

Produkt:
  

Fra walmart

Film bilde:
 

Miley på en plakat:


Vanelig bilde:
 

VS

vs

Hvem av "vink" bildene var best?

Miley og Liam poserer sammen

11. Julie poserte Miley og Liam sammen ^^
         

10. Juli var Miley ved 6 flagg opplevelsespark med Liam og hans familie:
    

Hva synes du?

Flere Hannah Montana forever promo bilder!

Her er noen flere Hannah Montana promo bilder!
                  
Hva synes du om bildene?

Selena Gomez vil ha et sexy image, kopierer hun Miley?

Selena Gomez sa i et interju om å ønske å ha et mere sexy image og bli mere på kanten. Lest mange steder at hun ikke vil bli like "sexy som Miley" og masse sånt. Hva mener egentlig du? - jeg mener at det ikke er helt Selena, også har jeg hørt at hun ikke vil gjøre det mot den litt yngre fansen. Det sto egentlig ikke så mye om det, enn at hun ville gjøre med det. Jeg veit ikke om hun kopierer Miley... så hva mener egentlig du?Skal ut nå, men jeg blogger bedre når jeg kommer hjem og sånt! også skal jeg svarer på alle kommentarerene, som er en del! ;) Glad dere kommenterer!

Miley og liam på vei til å gymme litt!

10. Juli var Miley og Liam på vei til å gymme litt!
       
Spreke mennesker!
Hvor ofte trener du?

Skuespillere som skal være med i LOL


Kjenner du igjen noen utenom Miley og Ashley?

Hvem passer det best? (VS)


De har sån ca lik outfit, så hvem passer det best? Miley eller Emma?

To episoder av Hannah Montana forever + annet!

Episode 1:

Episode 2:


Nye sanger:


 

Var egentlig flere sanger, men så "eksisterer" de ikke lengere.. kan søke på youtube da!

Bilder:
          
Hva synes du om episoden?

Miley's ansikt på frihetsstatuen!


For feirngen av Independence Day, har frihetsstatuen fått mange nye ansikter. Ja, 10 anikter! her er de mest populære sangerne og skuespillerne av Hollywoods mest kjente sko i Amerika!
Klikk her for å se flere bilder

Hva synes du?


det har vært veldig mange skriftelige innlegg, det er fordi det er så mye skriftelige nyheter!

Liam er sjalu?

Det sies at Liam Hemsworth er "gal" sjalu. Fordi at Miley Cyrus er på scenen i en ettergivende antrekk. Showbizspy.com reporter, skriver om en kilde som sa " Han er sjalu. Selv om han vet at alt er en del av showet hennes, han liker ikke at kompisene hans ser kjæresten hans i "undertøy". De to diskuterte mye om Miley og fortalte han at den samme del av deres forestillinger er forskjellige, men at han bare ikke passe på så godt." Tilsynelatende Liam er nå med på turneen til miley for å sikre at når de ikke har show/konsert at hun da bare har øyne for han.

Hva mener du om det? - jeg mener at det ikke er rart... men at han egentlig må lære seg siden hun ofte har sånne konserter. Men jeg tenker at Miley har kontroll, hun liker jo Liam. Men dette er jo bare et rykte da...

Perez Hilton mener Miley bare lurer Liam


Nå har Perez Hilton kommet med noe enda morsomt, noe som jeg ikke helt skjønte med det bilde. For det bilde ligner ikke på Miley...haha! Han mener nemmelig at Miley fusker/lurer/bruker Liam..
Haha hva?

Hannah Montana er nominert i Emmy!


Hannah Montana er nominert i beste barneprogram! klikk på bilde!

Miley mener at hennes fans burde holde seg unna..

Miley innrømmet at hun tror det er bra for fansen hennes og holde seg unna alle Gossip områder, bortsatt fra de som bare skriver om gode nyheter. " Det er så mange falske og dårlige nyheter der ute i disse nettsidene, du vet aldri hvem eller hva du skal stole på. Så mitt råd til mine fans, er å holde seg borte fra Gossip nettsider. De kan legge virkelige falske nyheter som kan sette personer ned pluss deres fans. Bare gå på nettider du kjenner og stoler på, helst de som aldri har skrevet et ille innlegg, entet det er sant eller ikke. På mine nettsteder som MileyCyrus.com og MileyWorld.com er to steder hvor du kan være sikker på at det er offisielle nyheter"

Skal du følge rådet? - Jeg kommer ikke til det. Det er jo millioner av nettsteder man abslutt ikke kan stole på, hvordan kan man vite at det er sant uansett? jeg har ikke en gang sån bruker på mileyworld (:@), men jeg synes det er et utrolig bra råd til fansen, det er jo ikke bra at de ser sån. For man kan lett tro det, har opplevd det selv, man skal ikke alltid tro det man leser før man veit det ordentlig ! Glad hun passer på fansen <3

Miley har ikke brukt $ 24,000 på hår extensions!

For noen dager siden (kanskje uker) kom det en stor nyhet om at Miley hadde brukt $ 24,000 på hår extensions! Jeg har skrevet hele denne historien før, om at hun gjerne vil ha det beste slik at det matcher til håret hennes. $ 24,000 extensions historien er ikke san, sier et Cyrus medelem til Gossip Cop. Det var In Touch som hadde skrevet dette, og det sies at de hadde gått for langt -igjen 

Hva synes du om at det ikke er sant?

Kommer sikkert/kanskje til å blogge mere seinere i dag, og mye i morgen tenker jeg, da har jeg ikke så mye å gjøre, da skal jeg slappe av! og kose meg med dataen litt, hatt veldig mye å gjøre denne uka, nesten ikke sett på tv heller, veldig stolt av meg selv! og da skal jeg også svare på alle kommentarer, er en stund siden xD har ikke svart siden katy perry saken, glad dere kommenterer likevel!

Flere fotoshoot bilder fra New York City

Synes dette er en herlig fotoshoot!
 
                                             
Hva synes du?

Hannah's antrekk vill nok vinne verste antrekket av året

Miley åpner seg opp til People magazine om hennes Hannah Montana forever fotoshoot: "Da jeg kom til å gjøre en fotoshoot for hannah montana og det var disse draktene jeg skulle bruke, viste jeg at dette kunne vinne verste antrekk av året! det var så ille, jeg måtte be det om å bli forandret. Det var dette store puffy rosa skjørtet og en stram rød skjorte, skal jeg si deg. Det bare braket sammen. Og da vi filmet, og jeg måtte bære denne helt vinterlige antrekket, så var det såå utrolig varmt i studio, følte at jeg bare ville løpe ut". Miley avslører også sannheten bak ekteskap rykter: "Ekteskap? ikke riktig enda. haha. Jeg og Liam er bare forelsket, jeg er ikke ikker på om jeg er klar for noen store besluttninger. Jeg kunne vente på et forslag fra han når som helst nå"

Hva synes du om Hannahs nye antrekk?

Nye Hannah Montana sanger og bilder!

Her er mange prøve og smake biter:
Disse sangene er på cd'en:
1. Are you ready/Superstar
2. Ordinary girl
3. Kiss it goodbye
4. Que Sera
5. Need a little love ft. Sheryl Crow
6. Bare Foot Cinderella
7. Where Ever I go
8. Been Here All Along
9. This Boy , That Girl ft. Iyaz
10.I'm Still Good
11.I Will Always Remember You
12.Where Ever I Go ft. Emily Osment As Lilly

Bilder:
          Andre videoer:


Hva synes du om de nye sangene?

Miley med nytt album i 2011-2012!!!!

Miley har nylig gitt ut sin nye cd Can't be tamed (det visste du ikke?). Men det er ikke det eneste albumet hun jobber på. Miley har nettopp antydet en 2011-2012 album!

"Jeg arbeider for tiden med et par sanger for et album i 2011 kanskje. Innen 2012 vil jeg være 20 så det vil være en sjanse til å vise alle mine fans den voksene meg. Så det ville være en flott tid å få ut et nytt album. Så kanskje en EP eller noe. Men jeg må virkelig komme med hele mitt hjertet for å vise alle mine fans den voksene meg i 2012. Hvis jeg ikke får rundt et album i 2012 eller noe"

GURIMALLA! ble glad da jeg leste dette :D:D:D

Hva synes du?!:D

Dårlig nytt for "Can't Be Tamed" cd'en til Miley Cyrus

Ifølge en twitter side, twitteret en twitter, om at den nyeste EP av Miley Cyrus, The Time Of Our Lives har blitt utsolgt av sitt album, mens "I Can't Be Tamed" cd'en har mistet mange tilhengere i "campi Bor",lyder pg oppførsel av sangeren, og legger til ulovlige piratvirksomhet. Lest Tweet'en:

"The EP "The Time Of Our Lives" by Miley Cyrus was better in sales than album "Can't Be Tamed"."

Jeg tror det at det har med en en måned eller noe, altså at det ble utsolgt mere på en måned enn det har med can't be tamed, for det er jo ikke rart om den ikke er utsolgt enda, for den har jeg ikke vært i butikken så lenge... så jeg tror det har med det å gjøre.. men det er jo litt dårlig nytt om det er det...
Hva mener du?

Katy Perry: Miley vil ende som Britney Spears!

Katy Perry mener at Miley Cyrus vil møte samme skjebne som tideligere barnestjerne Britney Spears. Katy Perry fikk et glimt av Miley Cyrus backstage på MuchMusic Awards den 20. Juni, og ble angivelig sjokkert det hun så " Katy sa til en venn av henne "Å herregud, stakars jente"". Katy sa:" Hun er som Britney Spears, og det skjer rett foran øynene våres". Når vennen hennes spurte om hva hun mente om Lindsay Lohan, og ikke om Britney, sa Katy: "Nei, hun er definitivt leder av ruten. dete r verre. Se på disse plaggene. Det er dårlig".

Trodde de var venner og alt sån.. Hva mener du?

Miley Cyrus og Zac Efron gjøre en film sammen?

Miley Cyrus og Zac Efron er i forhandling om å gjøre en film sammen. Filmen vil være en nyinnspilling av den klassiske TV serien "Gidget". "Og det blir bedre, Miley og Zac spille som kjærester i filmen! I filmen skal Miley spille en surfe jenter, og Zac vil spille mannen i Mileys liv. "

Høres bra ut? med Zac?

Hannah Montana Forever intro


Veldig stilig synes da jeg, veldig lik den gamle da.
Hva mener du?


Hei, jeg har egentlig tenkt litt over å ta bloggpause, men så gidder jeg ikke det likavel, jeg blogger når jeg kan, men jeg gidder ikke å prøve å være aktiv. Det er jo sommer, så jeg må jo nyte den litt!

Ukas bilder!

Tar ukas bilder nå jeg! dette er innlegg nr 1000, husk å sjekk andre innlegg!
Bilde:


HM bilde:


Med en fan:
     

Personelig bilde:


Redigert bilde:


Fotoshoot bilde:


Konsert bilde:


Noe Miley har sakt/skrevet:


Iconer:
 

Layouts/blend:
    

Favoritt bilde:


Søte bilde:


Rart bilde:


Svart hvit bilde:


Nyeste bilde i bildemappa mi:


Gamleste bilde i bildemappa mi:


Flere bilder i et bilde:


Produkt:

HM fire cd'en!


Can't Be Tamed mini DVD?

Film bilde:


Sjokk bilde:

OMG!

Plakat bilde:
 

Vanelig bilde:
  

VS:
 
VS

Lyst eller mørkere?

Dolly Parton forsvarer Miley

Miley har en rekke overskrifter for sin åpning på MuchMusic Video Awards, men Dolly Parton har ikke annet enn ros til Miley Cyrus. "Hvis du tror jeg kommer til å sitte her og fortelle dom over Miley, tar du feil" Fortalte Dolly til Access Hollywood tideligere denne uken når hun ble spurt om Miley's antrekk. "Jeg synes hun er vakker. Jeg elsker henne. Hun prøver å vokse opp, vet du, jeg husker da jeg var kåt og ung".
"Da du var hva?" Spørr Access. "Kåt og ung". Gjentok Dolly da. "jeg er fortsatt kåt!".

Dolly innrømmet at hun tideligere har sett bilder av Miley, og hun setter stor pris på at Miley vokser opp. "Jeg elsker henne. Jeg har sett dem alle. Jeg synes hun er vakker". Sa dolly under et interju for å promotere in Hallmark Channel. "Hun fikk bein som alltid går. Det tar folk en stund å komme over henne som "hannah montana". Jenta har talent. Jenta er vakker og, du veit, det er sjokkerende akkurat som din datter. Alle ser henne som sitt eget barn.. jeg kan ikke dømme. Så kan vi bare la det bli med det."Dolly fåreslo å få ned styret med Mileys nye utseende. "HUn er akkurat der offentlig. Hvor ille kan det være? jeg mener, hun er på kameraet. Det er ikke som hun er, du vet, vil selge kroppen sin."Fortsatte Dolly. "Hun er dyrbar. Jeg elsker henne og jeg har ikke annet enn å faktisk ønske lykke for henne og si fantastike ting om henne". Dolly relaterte om nyheter om Miley, forklarte hun at hun ikke er "Miley's gudmor", hun er mener hun er mere som en "fe gudmor". " Vi hadde ikke en sermoni, men jeg elsker hene. Jeg er så stolt at henne og jeg bare hater det når folk misshandler henne og sier stygge ting fordi jeg kjenner henne og veit hun har et stort talent, det er flott". Sier Dolly. "Hun er en stor forfatter, sanger, hun prøver å vokse opp. Det måtte være sver vanskelig å komme fra "hannah montana" dagene og prøve å være seg selv og utrykke som en vanelig artist, men hun gjennomgår mye, vi må la henne spre vingene og gjøre det hun gjør. Hun vil klare seg!"

Hva synes du om det hun sier? (hvis du har lest)

Hotteste kvinnene i musikk bransjen


01. Britney Spears - 27%
02. Beyoncé - 13%
03. Miley Cyrus - 9%
04. Rihanna - 8%
05. Lady Gaga - 7%d
06. Carrie Underwood - 6%
07. Shakira - 4.1%
08. Nicole Scherzinger - 4%
09. Taylor Swift - 3.5%
10. Katy Perry - 2.5%

Hva synes du?

Mange sniktitter og andre videoer med Miley i!

Her er noen videoer..

Egentlig ganske søtt interju!


TV show!


Glad Dolly snakker positive ting om MC!


Fifa Cup!!!!!!!!


Whats up man?xD


Kort video


HM 4 cd'en!


At noe kommer!


Fra dvd'en i cd'en


Så ignorer de ... hehe


Søt!


En merkelig grunn så har jeg fått sykt dilla i denne :D<3 Sykt flink!


TLS filmen... litt lang video ramme...


Fått dilla på denne også :D <3


haha, sant da :D


Snik titt :D


Gleder meg :D


Herlig!


Hehe, ikke så veldig ekte musikkvideo.. for .. ja, se den selv


Bra hun er det!


Hvem kler den best?

Tenker det var alle.. håper du likte det!

Miley på Robeks Juice med noen venner

 Miley på Robeks Juice i Toluca Lake den 2. Juli
               
Vært på Robeks Juice før?

Some magazines

Her er en del blader jeg har lagret med Miley innhold:

Popstar!

Innhold:
    

J-14

Innhold:
   

Twist:

Innhold:
  

Diar:

Innhold:
    

BRAVO:

Innhold:
    

 
Innhold:
    


Innhold:
    


Innhold:
  

Andre bilder med bare forsiden:
  


Sider fra blader:
     

Noen som ønsket at jeg legger ut dette en gang i blandt :)
Hva synes du?

Miley brukte 24 000 dollar på hår extensions

Miley Cyrus har nylig brukt 24 000 dollar på hår extensions. InTouch Weekly forteller: "Miley kjøpte best mulig extensions, og da måtte det være farge som matchet håret hennes akkurat. Håret er en investering". Miley skal ha føyet fra Italia til New York for utvidelser av hårstylisten Kristina Barricelli på Gemini 14 salongen. Frisøren hennes hadde føyet til LA for å feste dem. 

Norske kroner er det 154.833 kr ( i følge topp). Jeg ante ikke at det kunne koste så sinsykt mye! jeg ser jeg i alle fall hvordan det skrives, har ikke kunnet det før x)

Bruker du hår extensions?

Miley den siste tida

Nå er jeg hjemme fra der jeg var, tehe, blir litt blogging i dag, så jeg legger ut alle paparattzzi bildene som har vært i det siste. Håper du liker det!

29. Juni var Miley og gymma litt!
     

29. Juni var Miley ved starbucks i LA
           

30. Juni forlot Miley gymmen.
   

2. Juli var Miley og Liam å spiste frokost på Paty Resturan i Toluca Lake !
             

1. Juli var Miley og Liam på Starbucks for å kjøpe seg en drink!
  
     
Hva synes du om kjolen?
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits