august 2009

Miley har tydeligvis nye sanger :-D


Å! bra sanger <3<3 denne var også bra da :-PDet er flere også. Jeg må kjøpe denne cd-en !

SKAL DU? :-)

Miley cyrus skjønnhetstips :-)

6213879500x500

Selv om Miley Cyrus uten problemer kan få klær fra all verdens internasjonale designere så er det meste av hennes garderobe bygd opp av klær og tilbehør som de fleste har råd til å kjøpe.

I et intervju med People Magazine avslører den 16 år gamle Disney-stjernen hva hun best liker å kle seg i.

-Miley's skjønnehetstips:
1) På den røde løperen går Miley for bling! - Jo mer glitter, jo bedre, avslører stjernen. Akkurat slik som her under Teen Choice Awards.

2) Hun elsker glitter, men når det kommer til skjønnhet går hun for de billige alternativene. Stjernen kan ikke leve uten lebepomaden sin med jordbærsmak til 15 kr .
3) Miley elsker å bruke farger. - Jeg får mye energi av å gå med fargerike klær.
4) Til hverdags og til fest; Miley går for jeans fra "7 For All Mankind". -De er veldig behaglige å gå med, forteller hun.
5) Til håret bruker Miley saltvannsspray for å få en sexy og avslappet look. -Det ser ut som jeg kommer rett fra stranden, og det elsker jeg, forteller hun .
6) Hvilken parfyme bruker Miley? Jo, Juicy Couture selvfølgelig!
7) Miley bor i solrike California, men når hun vil på stranden er hennes favoritt feriested Bahamas. - Det er så avslappende å være der, forteller hun .
8) Yndlingsskoene er Converse! Dette til tross for at stjernen har skapet fullt av designersko.
9) Miley får inspirasjon av å gå med noen helt spesielle armbånd. -Jeg har noen armbånd hvor det står "love" og "peace", jeg elsker de og går med de hver dag, avslører Miley!
10)
Mileys siste skjønnhetstips er trening! -Jeg føler meg bra når jeg er i god form, sier Miley .

Hva syns du om skjønnehetstipsene til Miley ? :-)

Noen klipp fra new moon ^^

Du har sikkert sett dem da :
Jeg bare fant dem på youtube:-P Jeg holder på å lese new moon boka , jeg er på kapittel 22 av 24 ;) Og Karen er den neste som skal lesse den :-)

Ny Selena Gomez sang :-P

 
"Falling down" heter sangen :-) Sangen er jo ganske bra da ! Hva syns du?
jeg bare fant det på en utlandsk side :-)

-Julie
23.08.09

Kanskje jeg må se meg for hvor jeg går ?? x'D

I dag er det fredag! sikkelig digg dag da, mat og helse ! :-D og denne dagen har det skjedd en del ting, som jeg da vil fortelle da xP Først var det engelsk, men bare med halve klassen da ;-) Skulle skrive noe dagbok side, og jeg er jo rævva i engelsk... og det er det jo ingen som forstår !  så hadde vi naturfag time ! der skjedde det saker og ting ja ;-) Vi hadde Grete, en veldig grei lærer :-) Hun skulle spørre Stian om noe.. ikke sant, hun skulle spørre om " Stian, vill du fortelle hvilket tall jern har?" også sa hun for tull :" Stian , vil du gifte deg med meg ?". HAHA! alle lo da xP den var da litt eid ;-) Så hadde vi forsøk... skulle ha noe sån kjemisk reaksjon greier, så vi tok jern eller noe oppi vann, også ble det røyk av det, slik at brannalarmen gikk! den er ikke som BÆRTER, men en manne stemme som sa at det er undersøkelse etter brann. Så , måtte jo bare Odin, legge en en liten smule jern bit som var igjen oppi vanne slik at det ble mere røyk uten at læreren viste det , så alarmen gikk faktisk, den sa: det brenner, venligst forlat byggningen rolig". HAHA! det var jo litt Eid da :-)

Så var det Mat og helse, lagde salat.... så var det spising, og Odin klarte igjen å utløse alarmen ved å glemme maten i mikro ommen ! (der kom jeg på det). Og da sier jo ting seg selv xP
Etter spisingen hadde vi mat og helse igjen, salaten smakte jo.. hehe... for å si det sån, det var spiselig ;-) men, ja nå skal jeg fortelle det noe sinsykt teit! Jeg og miss. Karen skulle ut med søppla... så jeg gikk jo med den posen , og ut av døra skulle jeg.. men jeg gikk jo ikke akuratt til åpen dør, jeg gikk rett i en glassrute !! seriøst ! jeg er da heldigvis ikke den eneste da ! :-D PUH! håper noen gjør  det samme neste fredag å;-) men jeg lo jo av det da, men det var ikke behagelig !

Ellers av dagen, har jeg vært hjemme... gått tur med Mira :-) sett ny hannah montana episode, my camp rock, sonnys sjanse og den prinsesse på prøve 2 :-) Så gikk jeg til narvesen... møtte andre folk ...

Også gruer jeg meg veldig til neste fredag, framføring i engelsk (ALLEREDE!!), om en ting, men jeg har ikke peil hva jeg skal snakke om! Har du en ide?

23935903
Ett fint bilde av Miley ^^

Spørsmål:
Har dere mat og Helse?
Har du eller noen andre utløst en alarm før?
Har du gått rett i en glassrute før? xP
Har du en ide om hva jeg kan prate om i foredrag, en ting liksom? :-)

Sommer hitten til Miley, med lyrics x'D


ja, jeg veit, jeg la den samme sangen for ca 7 min siden, men, denne er med lyricks ! og da er den bedre !
Hva syns du om sangen ? ^^

Ny sommmer sang av miley :-)


En sommer sang, av miley :-P Bra ! eller , hva syns du? :-)

Noen bilder av det :
mileycyruscomteenchoiceawards2009party034

mileycyruscomteenchoiceawards2009party002

mileycyruscomteenchoiceawards2009party036

mileycyruscomteenchoiceawards2009party007
Hva syns du? :-)

-Julie
16. August 2009 :-)

Du tuller ?! :-O

mileybanner2

En 53 år gammel mann som har forfulgt Miley Cyrus (16) har blitt arrestert. Det melder New york Daily News.


Mark McLeod har forfulgt den unge skuespilleren under innspillingen av hennes kommende film "The last song" som spilles inn i Georgia. Han hevder at han er forlovet med henne og at han har mottatt flere "hemmelige" meldinger fra henne gjennom tv og aviser.

Den 22. juni ble han tatt da han forsøkte å bryte seg inn gjennom sikkerhetssperringene på filmområdet. Han skal ha skreket stygge ord og forsøkt å slå ned en av vaktene.

Han ble så sluppet fri fordi det ikke var plass i fengselet, men signerte på en avtale der han lovet å stille i retten den 1. september.

Han fikk også besøksforbud mot Miley, men som han nå altså har brutt.

? Han spurte etter Miley og gikk å banket på dører. Han gikk frem til sikkerhetsvaktene og spurte om hun var i nærheten, sier politisjef Jim Price.

Vaktene alarmerte politiet som på tirsdag grep mannen i hans hjem i Appling i Georgia

Jeg måtte bare legge det inn ! seriøst ? kan de to være forlovet ? :-O det er sikkert bare noen rykter ... eller hva?Hva syns du?

Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Hei hei! Dette er min Miley blogg! og jeg blogger da om Miley, siden jeg digger henne utrolig mye. Men om du kommenterer her, kommenterer jeg hos deg :) Men ikke reklamer, det er det ingen som liker!

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie

LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits