august 2010

Noah har ikke adgang på settet til LOL

Som dere alle vet holder Miley med på en ny film kalt, LOL. Men, det er en ting som får Miley frustrert om LOL. Dette er en tydeligvis en tenårings/voksen film, altså Noah, Miley's lille søster om du ikke visste det, har ikke lov til å besøke Miley mens hun filmer LOL. Miley har fått en streng beskjed om å holde Noah utenfor settet hele tiden. Selvfølgelig, må Miley se Noah av og til, slik får Noah lov til å komme på sine fridager. Jeg er ikke helt sikker på om Noah har besøkt henne eller ikke. Men jeg tror ikke hun har, bare vært utenfor bygget som jeg har vist bilder av før.

Miley er i alle fall på en ny episode på den nye sesongen av Hannah Montana da. Om du ikke så det fra den sist episoden jeg viste her på bloggen. Synes du hun har rett til å komme inn?

Miley på JFK flyplass

Den 30. August var Miley på JFK flyplass i New York City
  
det var mere et ekte smil!:))
    
  
Lenge siden paparatzzi bilder kom, men jeg synes Miley var "uvanelig" blid til å nettopp slått opp med Liam. Men er glad Miley er glad, hehe. Hva synes du om outfiten hennes?

"Camp Rock" gutt har lik jakke som Miley?

Okei, jeg veit ikke helt hva han heter altså, men jakka var sykt lik Mileys, det er ikke jeg som har laget bildet. Så.. Men jakka  var veldig lik. Hva synes du om jakka?

Lucas Till skal være med i "Wings"?

For noen månder siden gikk det flere rykter om at Miley skulle være med i film kalt "wings" for Disney. Det er imidletidig bekreftet at Miley har signert på å spille i filmen, med Lucas Till. Det er en fantasy/adventure film. Det er enda ikke bekreftet når de skal begynne med innspillingen!

Tror du det blir bra?

Love That lets Go - episoden! Episoden er veldig fin, Hva synes du om den?

Sniktitt på den neste:

Ukas bilder!

Bilde:


Hannah Montana bilde:


Personelige bilder:


Med en fan:
  

Med noen i familien:


Med en annen kjendis:


Miam </3:


Pace tegn:


Redigert bilde:


Svart hvit bilde:


Fotoshoot bilde:


Fra Hannah serien:


Fra en film:


Fra en musikkvideo:


Konsert bilde:
 

Support bilde:


Noe Miley har sakt/skrevet/sunget:


Forandring bilde:


iconer:
    

Layouts/blends:
  

Blader:
   
 

Favoritt bilde:


Søteste bilde:


Morsomste bilde:


Eldste bilde:
 

Nyeste bilde:
 

Flere bilder i et bilde:


Produkt:
               
Fra walmart!

  
 
TLS dvd'en!

Vanelig bilde:


Hva tenker hun på?

Miley kommer ikke til å miste jomfruhinna i LOL

Ikke tro alt de skriver på Celebrity Gossip nettsteder som sier at Miley vil miste jomfruhinna mens hun spiller LOL. Fordi den er falsk! Hun vil ikke miste jomfruhinna. Det er ikke engang en sexscene med Miley Cyrus i den. Alt som skjer er at Miley går ut med en gutt, og det fører seg til at de tenker å ha sex etter på! Igjen, Miley kommer ikke til å ha sex i denne filmen!

Hva vil du si til dette?

Miley med ny fan nettsted?

Det går rykter om at i 2011, vil Miley lansere sin nye offisielle fan klubb/nettside. Men hva med Miley world da, tenker du? Vel, dette er en klubb anbefalt for eldre fans (14 og over) og Mileyworld er en fan klubb for yngre fans (13 og nedover). Klubben vil inkludere eksklusivt innhold som video, flere tenåringer og kanskje med litt blanding. Navnet på klubben har enda ikke kommet, men noen rykter sier MileyExposed.com eller MileyGeneration.com .

Tror du det blir bra?

Backstage på Dancing with the Stars

Her er noen bilder fra backstage på Dancing with the stars!
   
Dette var jo for en stund siden da..

Hva synes du om bildene?

Miley er ikke klar til å "slå seg ned"

Miley Cyrus er ikke klar til å "slå seg ned". Miley og Liam var av og på i sommer, Liam's oppkobling kan sansynelig ha skjedd, i følge E! online. Det var tydeligvis ikke juks... fordi Liam besøkte Miley to ganger (en gang før og en gang etter denne påsatte oppkoblingen fant sted), og begge gangene var det bare 24 timer per Miley's anmodning. En venn sa stresset : " Hun erikke klar til å slå seg ned".

Fra en person, kalt Alexis: Hun bor i Tolua Lake, og jeg kjørte nylig forbi det nye huset hennes, der porten var åpen så jeg tok et bilde. Det var en rosa slips på et tre utenfor hjemmet...

Ikke rart hun ikke er klar!

Hva har du å si?

"La oss snakke om Miley"

Glad Madonna og Justin støtter henne litt her...

Miley kom på 12.plass som en av de beste bikinier

Miley var 12. plass på lista av de beste Bikinier 2010 på 21 steder!

MP3 av Miley Cyrus og Jonas Brothers?

MP3 av Miley Cyrus og Jonas Brothers ? Ja, tydeligvis, her er noe informasjon om produktet: "MP3 kommer med fire sanger fra Miley Cyrus og Jonas Brothers. Det er LCD-skjerm som lar lytteren til å følge tekstene til sangene de hører. Den har 1 GB minne for opptil 250 sanger og et batteri som varer opptil 16 timer.

Slik ser den ut:

Ikke det største bilde altså!

Kul?

Nye bilder fra LOL settet!

Sorry for utrolig dårlig blogging, det har egentlig begynt å bli litt kjedelig å blogge. Men her kommer det i alle fall et innlegg, med bilder fra LOL settet. Håper du liker de.
           
Hva synes du om bildene?

Miam </3

Du har sikkert ikke lest det,  hørte det i går på twitter. Men Miam er over </3 :'( Liam sier at "det er sant" at ha og Miley ikke lengere er sammen, over og ut. Det bekreftet nemmelig Liam. Men hva gikk galt egentlig? Miley hadde ofte snakket om sitt varme forhold til liam. Hun fortalte Teen Vouge at "Jeg tror vi begge er dypere enn vanelig folk". Og Cant Be Tamed albumet er jo til Liam og hans familie i Australia!  Kunne den lange avstanden ha splittet dem? det ville ikke vært overaskende siden Miley tilbrakte mye på LOL settet, der hun røyker, mister sin jomfrudom, og kysser to gutter på muennen. Likevel, noen sier å ikke være så overasket, siden hun har vært ganske ekkel mot Liam og mot hans mote sans og har gjort noen hemmeligheter hun foretrakk Zac Efron. Og tydeligvis har Miley allerede flyttet videre! En har reportert  at skuespilleren flørta som gale med LOL medspilleren Douglas Booth. "Milet var hele Douglas ungen (23.August)." Forteller Taylor fan OceanUp. "Jeg ville spørre henne hvor Liam var, men jeg trodde det ville være litt frekt. Etter å ha tatt bilder med Miley". Sier taylor. " Da hun gkk bort til Douglas og var som om dette var kjærlighet interesse... heldig med ikke sant?? og hun blunktet til han". Selv HollywoodLife.com hørte at Douglas har hatt en del kjærester og gjengjelder ikke Mileys intresse, vi vet at alle er noe Miley er noe alle ønsker.


Bra eller dumt?

Sorry for dårlig blogging i det siste btw...

Ukas bilder - for forige uke!

Ikke fått lagt ut innlegget for ukas bilder enda..
Bilder:


Hannah Montana bilde:


Personelig bilde:
   
 
  
 
 

Med noen i familien:


Med en annen kjendis:


Med en fan:


Med Liam:


Peace tegn:


Redigert bilde:


Svart hvit bilde:


En farge i bilde:


Fotoshoot bilde:


Yngre bilde:


Fra hannah serien:
      

Fra en film:
  

Fra en musikkvideo:
   

Konsert bilde:
 

Support bilde:


Noe Miley har sakt/sunget:


Forandring bilde:
 

Iconer:
    

Layouts:
       

Blader:
   
  

Favoritt bilde:


Søteste bilde:


Merkelig bilde:


Morsomste bilde:


Eldste bilde:
  

Nyeste:
 
 

Flere bilder i et bilde:


Greie:


Vanelig bilde:


Hva tenker hun på?

Miley har fått ny hår extentions?


Om dette bilde er nytt eller ikke, er jeg ikke sikker på, men det sies å være sån at Miley har fått nye extentions. Om det ikke stemmer kan jeg si i fra seinere.

Les denne artikkelen, hva synes du om den?

Foresten, sies at Who owns my heart, på denne siden http://comingsoon.vevo.com/ ...

Miley på Benihana i Troy

    
Beklager å ikke ha blogga i går eller noe tidligere i dag, men Miley var i alle fall på Benihana i Troy her om dagen. Og her er noen forskjellige bilder fra det.
Viktig innlegg?

Bilder: redigerte av Miley 8#

Her er noen redigerte bilder av Miley Cyrus:)
                                                                    
Hva synes du om de?

Miley er med i Kid's Choice Awards Australia!

Sneak peek på en ny Hannah Montana forever episode!


Dette er en sneak peek!


Begynt å oppdatere oftere med videoer, så det blir ikke millioner av gangen, det kommer heller ikke så mange av gangen heller! Hva synes du om det?

Katy Perry er fan av Miley Cyrus!

Katy Perry har avslått hele historien med å være mot Miley og Taylor Swift. Dette var det hun sa: " Jeg er en fan av Rihanna, Taylor Swift, Gaga, Beyonce, Miley og mange andre. i kan dele den plassen vi har, fordi hver av oss gjør noe annerledes. Det er noe stort med kvinnelige pop musikk i dag. De som skinner bidrar til denne store spekteret av farger." 

Har du noe å si?

Hannah Montana forever fotoshoot - som Miley

Her er noen fotoshoot bilder fra Hannah Montana forever, men det er ikke Hannah Montana.. det er Miley og Emily! Som da altså spiller Miley og Lilly!
                
Hva synes du om bildene?

Miley avslo playboy tilbud?

Det ble uttalt at Miley Cyrus ble tilbudt å være på forsiden av Playboy når hun blir 18 år. Og jeg kan være helt sikker på at de vil være mange argumenter for over det. Men man får vist vite at Miley har avvist tilbudet, ifølge en medarbeider av Miley. Synes du det hadde vært noe om Miley hadde vært på forsiden av Playboy? - Etter min mening så ..synes jeg det bare hadde vært teit å være 18 år og fortsatt forbilder for yngre, og så være på forsiden av et sånt.. spesielt blad. Så glad hun avslo! Seriøst, Miley på forsiden av playboy...

Bilder: Personelige bilder av Miley [44]

Her er noen personelige bilder av Miley!
 
 
Ikke akkurat personelig da...
 
       
   
            
 
   
 
                 
              
 
          
    
 
       
tror jeg har lagt ut noen før, men jeg tar et innlegg om det nå i alle fall
Hva synes du om de?

Nye bilder fra LOL settet!

Her er noen nye bilder fra LOL settet!
       
Hva synes du om bildene?

orker ikke blogge mere i dag, har så vondt i huet!

Miley og Mandy triste etter "bruddet"?


Dette har Mandy lagt ut


Og dette har Miley lagt ut!

Det virker som om de ikke er bestevenner. Men hvorfor kan de ikke bare vært beste venner siden de virker så lei seg? De virker jo ikke spesielt glade ut på bildene liksom. Hvorfor de ikke er venner lengere veit jeg ikke.

Hva tror du?

Hva er Miley's neste skuespill prosjekt?

 Noen nye bilder fra Who owns my heart musikkvideoen:
 

og bilde av Noah og Tish på LOL settet:
 

Hva synes du om bildene og videoene?

Miley skal ikke ha noe Hannah Montana turne!

Miley Cyrus har vært den uskyldige Hannah Montana i 4 år nå, som du vet , så nå har Miley sluttet som Hannah Montana og ferdig med henne , og er bare henne. Men nylig har Disney bedt Miley å gjøre en siste turne som Hannah . Imidlertid har Miley avslått tilbudet. Synes du Miley burde ha gjort det ?

Bilder: redigerte bilder av Miley 7#

Her er noen flere redigerte bilder av Miley!
 
                s                                                 
 
      
La ut mange i dag å, og alle er ikke like mye redigert å sånt!

Miley : "Jeg begynte å gråte på settet"

Miley åpnet seg til bladet M om at hennes liv ikke er like perfekt som mange folk mener : " Jeg bli bokstaveligtalt så frustrert. Som en annen dag, jeg fikk ikke til en linje fra manuset under filmingen, og jeg begynte å gråte der. Pappa var liksom :" det kommer til å ordne seg, bud". Men jeg var liksom "Nei, pappa, det kommer ikke til å ordne seg". Dager som det er aldri gøy. Noen ganger når jeg sitter i trafikken i LA tenker jeg :"Gud, ta meg med hjem til Nashville. Hvor jeg kan gå og se mine venner og alt er veldig nært. Men på de dagene, jeg prøver jeg å fortelle meg selv :" Alt vil fungere i god timing. Faren min "puttet" det inn i hodet mitt mens jeg vokste opp, men jeg trodde det egentlig ikke, før nå. Jeg må bare fortelle meg selv det og være positiv!"

Hva har du å si?

Bilder og informasjon om Miley's nye musikkvideo!

Miley skal ha en ny musikkvideo med sangen Who owns my heart, premieren på musikkvideoen for hertygen og MTV er den 23. August! Gleder meg til å se den, og her er med noen bilder bak settet og sånt:

Et bilde fra innspillingen til den nye videoen. Musikkvideoen er laget i Detroit, og i musikkvideoen er det angivelig med seks dansere ned en freestyle dans.


Hører vel til musikkvideoen!

Tror du det kommer til å bli bra?

I'm Still Good musikk video


Dette sies å være den offisielle musikk video av I'm Still Good!
Hva synes du om den?

Verste sangene av tiåret

Main Stage laget en listen med de 50 verste sanger av tiåret. Og dessverre var Miley på lista, hun kom på 21 plass med sangen Before the storm med Nick Jonas fra Jonas Brothers. Jeg er ikke enig! den er jo bra da! skjønner hvorfor ikke den ble med på den lista!

Enig?

Miley hjalp en jente med kreft i Storbritannia

En twitter side skrev for en liten stund siden at Miley hjalp en syk jente hun møtte i Storbritannia, skaffet penger og kjøpte nytt utstyr til sykehuset. Sjekk hva twitteren skrev: " Da Miley var i storbritannia, møtte hun en liten jente med kreft og deretter kom fram med en viss penger med sum og kjøpte nye utstyr til sykehuset"

Er det bare meg, men Miley er et godt mennekse!
Hva sier du?

Om Miley's nye sanger!

De nye sangene som kommer i september, to nye låter kalt "Morning sun" og "Big Bang". Ellers kan vi også se frem til en ny musikkvideo fra den andre sangen, der hun spilte med Kevin Zegers! Tenker dette blir sinsykt bra! Håper at de kommer den nye cd'en hennes som hun skal gi ut i 2011/2012, selv om det er stor avstand, så synes jeg det hadde vært bra at de hadde kommet på den!

Høres ut som bra sanger?

Se Been Here All Along episoden


Jeg har lagt ut noen bilder av det noen innlegg før :)

Hva synes du om episoden?

Ukas bilder!

Bilde:


Hannah Montana bilde:


Med fans:
                

Personelige:
          

Med Liam:


Med en annen kjendis:


Peace bilde:
 

Redigert bilde:


Svart hvit bilde:
 

Bare en farge i bilde:


Fotoshoot bilde:


Fra hannah serien:
    

Fra en film:


Fra en musikkvideo:
  

Konsert bilde:


Support bilde:


Forandring bilde:


Icon:


Noe Miley har sakt/skrevet/sunget:


Blader:
  


Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Merkelig bilde:


Morsomt bilde:


Eldste bilde:
 


Nyeste:
 


Flere bilder i et bilde:


Greie:
 

Hva tenker hun på?


btw, siste ukas bilder så hadde jeg bilde av nick og Miley som merkelig bilde, det var merkelig fordi det var redigert, de står egentlig ikke ved siden av hverandre der...

Miley tar en pause på LOL settet

Her er noen bilder fra da Miley tok en pause fra settet bilder, hvem hun er med veit jeg ikke helt! det eneste jeg veit, er det at det er med en gutt..
     
Bildene er ikke så bra, i mine øyne ser det ut som om de tar bilder!
Hva tror du?

Nye Hannah Montana forever episode bilder

Her er noen bilder fra episoden "Love lets go" som handler om at Lilly tar seg til å prøver og komme på Blue Jeans, og da det var hans tur blir han bitt av en slange og blir syk. Lilly og Robby støtter Miley mens hun strever medå håndtere Blue Jeans sykdom. I mellomtiden, for å behage Siena, prøver Jackson å lese Sienas favoritt roman. John Cena gir Jackson noen virkelige liv motivasjon.
      

Også er det bilder fra episoden Been here all along:
                
Hva synes du om bildene?

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går foresten..

Bilder: redigert bilder av Miley 6#

Her er noen flere redigerte bilder, håper du liker de forstsatt 
 
 
 
                              
                    
Btw, alle er foreandret på forskjellige måter!

Miley og Nick skal gjøre en duett?

Det går et rykte om at den tidligere kjæresten til Miley, Nick Jonas, vil spille inn en duett. Tilsynelatende vil den nye duoen hete Sweet again. Men dette er foreløpig et rykte!

Av alle de bilde jeg har av Miley fant jeg ikke et eneste bilde av de to som jeg ikke har lagt ut!
Tror det blir en bra sang om det er sant?

Miley på en nattklubb..

Du har vel lagt merke til at det ikke har vært så mange paparatzzi bilder av Miley i det siste.. det har vel noe med at hun er veldig opptatt, hun har jo en musikkvideo hun holder med på og en film..


Miley  Cyrus ble observert på en nattklubb for en stund siden. Det er bare et bilde derifra da...


Bilde over ble tatt av en av Miley på en berg og dalbane i Cedar Point i Ohio. Navnet på bergodalbanen kalles Millennium Force. Angiveligvis hadde Miley pause fra LOL inspillingen.


Miley på Mars Bar i Detroit med Demi og Ashton Kutcher i Juli en gang


Et nytt bilde fra LOL settet!

Det er noe Miley har gjort i det siste.. rart inlegg.. Hva synes du om bildene?

Miley vil ikke gjøre noe risikabelt på LOL settet

En venn av Miley har sakt at Miley ikke ønsker å gjøre noe risikabelt på LOL.

"Miley er moden nok til å gjøre egene avgjørelser, men hun ønsker ikke å gjøre noe for risikabelt på LOL. Hun kommer til å røke og ha en liten sex-scene i LOL filmen, men hun vil ikke komme foran kameraet naken! det er bare ikke Miley. Dette vil være Miley's første ungdoms vurdering av film så det kommer ikke til å bli en slags ting som barna skal se på, sån at hun ikke trenger å bekymre seg om scener, for hun er jo nesten 18 år"

Etter det jeg veit så kommer Miley til å røyke på settet, men den er tydeligvis ikke ekte.

Fortsatt en bra film for Miley?

Miley skal på gjesterolle på Sonny with a chance?

Det gikk nylig et rykte om at Miley Cyrus skulle ha gjesterolle på Sonny with a chance (sonny med en sjanse) med hennes kollega Demi Lovato, framført enten som et treff - Can't Be Tamed eller Robot. Denne hendelsen har blitt avbrutt av tidsplaner. Miley er for opptatt. Heldigvis, kan det utsettes til en annen dag, men det er svært lite sannsynelig.

Det hadde vært kult om hun skulle vært med da!
Hadde det?

Bilder: redigerte av Miley 5#

Her er enda flere redigerte bilder av Miley
 
 
                                                       
Som jeg har skrevet før så er ikke alle likt redigert å sånt...
Hva synes du?

På LOL settet

Disse paparatzzi bildene ble tatt den 11. August.
      

Litt mere personelig¨
 

Hva synes du om bildene?

Miley selger klærne sine på Ebay!

Miley Cyrus selger klærne sine på Ebay for å skaffe penger til Get Ur Good On. Miley sa : "For meg får jeg denne fantastiske velsignelsen og muligheten til å få kontakt med mennesker hver dag og komme opp på scenen og forhåpenligvis inspirere folk med musikken min Det er noe som er veldig viktig for meg, men det er å engasjere seg i veldedige formål. Det er utrolig veldedige oranisasjoner her i Amerika."

"Du trenger ikke reise 30 timer... du må gi en milliard dollar. det handler ikke om hvor  mye eller hvor langt, det det handler om er å se på og se hvordan naboene dine kan hjelpe. Dette er ikke bare en ting so er over hele verden, det er her, det er rett ved siden av deg. Det er vikrig å bli involvert"

Her på siden
http://stores.ebay.com/Auction-Cause/Miley-Cyrus.html

Klærna vil komme i løpet av slutten av august!

Kunne du tenkt deg noe?

Slettet scener fra The Last Song!

Her er det noen vidoer (noen og noen.. en del) 
Ikke så bra lyd på denne..
Hva synes du om videoene?

Teen Choice Awards 2010


Part 02
| Part 03 | Part 04 | Part 05
Part 06 | Part 07 | Part 08 | Part 09
Bare klikk på de...

Dette fikk Miley:
Choice Movie: Hissy Fit Miley Cyrus, "The Last Song"
Choice Music: Love Song "When I Look At You," Miley Cyrus
Choice: Celebrity Fashion Line "Miley and Max" Miley Cyrus and Max Azria

Det sies at Miley egentlig skulle vinne åtte priser! Men det ble bare tre.
Sorry for seint innlegg om dette!

Fortjener Miley å vinne de prisene?

Demi og Miley er fortsatt venner!

En fersk kilde fortalte at Miley og Demi ikke lengere var venner, men Demi sa nylig i et interju for noen dager siden at de fortsatt var venner, hun sa dette: "Jeg og Miley er gode venner, vi elsker å henge sammen når vi ikke er opptatt. Men hun holder på med en film akkurat nå så vi får ikke vært så mye sammen, men vi ringer hverandre hver uke!"

Har du mange gode venner?

Miley's turne 2011

Miley Cyrus vil ha en turne i 2011 kalt The Robot Tour! Det vil skje i februar til mai 2011. Miley vil være på turne i USA,England og Frankrike. Flere steder er enda ikke bekreftet. Det vil være passerer backstage disponibel til å vinne og kjøpe, men bare for en begrenset tid! Billetter vil bli plassert i november-desember. Åpningen er ukjent. Dette er enda ikke bekreftet av tejenstemenn. Det var rykter om at det skulle være en turne i 2010, men det skal faktisk være i 2011. Håper det i alle fall kunne vært et sted nær Norge da!

HVa sier du?

Hannah Montana kalender 2011

Her er det en kalender for Hannah Montana 2011!
         
Hva synes du om den?

Miley snakker om Hannah Montana forbildet

Selv til tross for noen av kritikken som er sakt om miley, håper hun fortsatt å inspirere unge barn både ed hennes TV-show og hennes handlinger i det virkelige liv. I et underju, hevder Miley at det å spille sin rolle i Disney Channel (hannah Montana) har vært nyttig for henne for å opprettholde en rollemodel status:" Jeg tror det har gjort overgangen lettere, fordi jeg har aldri sagt at jeg skulle eller skal være perfekt. Jeg har virkelig aldri satt på enpresentabel. Jeg har alltid vært veldig ærlig om hvem jeg er". Har hun sakt. "Og, ja jeg vil bli et forbilde og at folk ser opp til meg. Men dette betyr ikke at jeg ikke kommer til å leve slik jeg ønsker å leve, eller gjøre det jeg tror er rett". Mange foreldre har uttalt at Miley er nøyaktig det "motsatte" av en god rollemodell, som begynner med en kontroversiell Vanity Fair fotoseanse og fortsetter med sitt nye album "Cant be tamed" med dens musikkvideo!

Synes du Miley er et godt forbilde? - jeg mener helt klart ja! grunnen er vel det at hun er SÅ mye mer enn bare en musikkvideo (som cant be tamed), hun er SÅ mye mere enn et bilde! Synes hun er en veldig ærlig person, jeg bare liker den personen hun er på!

Liam planlegger et avslappende bursdag for Miley!

Liam Hemsworth har nylig sakt at hun kunne vært med å planlegge et avslappende dag på Miley's 18 års dag, for bare han og Miley : " Miley vil ikke ha en stort bursdags feiring. Så jeg tenkte på en planlegging av en avlsappende dag på en strand eller noe, bare meg og henne. Hvis hun bestemmer seg for å gjøre noe annet, så gjør vi heller det dagen før eller dagen etter."

Søtt?

Ukas bilder!

Bilde:


Hannah Montana bilde:


Med fans:
              

Personelige bilder:

Personelig og personelig...


Med Liam:


Peace bilde:


Med en annen kjendis:


Redigert bilde:


Fotoshoot bilde:
  

Konsert bilde:


Support bilde:


Forandring bilde:


Icon:


Noe Miley har sakt/skrevet:


Blader:
  
 

Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Merkelig bilde:


Svart hvit bilde:


Fargerike bilde:


Morsomt bilde:


Eldste bilde:


Nyeste bilde:


Flere bilder i et bilde:


Greie:


Film bilde:


Hva tenker Miley på her;

Ny musikkvideo - Who owns my heart

Miley filmet denne helgen til den nye musikkvideoen til sangen "Who Owns my heart". Direktøren av denne ny musikkvideoen vil være den samme som var med å lage "Can't Be Tamed". Og så kom rapporter om at et nytt klipp vil bli krinkastet tidligere i Europa enn i USA.

Kult?

Bilder fra da Miley lagde videoen med Dave Days

Her er noen bilder fra videoen Miley lagde med Dave Days
        
Jeg er ikke sikker på om jeg har lagt ut disse før...
Sett videoen?

Ny Miley voks dukke!

Det sies at det skal lages en ny voks dukke av Miley i Can't Be Tamed form/stil.

Jepp, det var hele innlegget!

Bra ide?

Bilder: redigerte av Miley 4#

Her er noen flere redigerte bilder av Miley.
                                                           
Alle bildene er redigert på hver sin måte!
Hvem var finest?

Miley beskriver livet sitt med ett ord

Miley har snakket med people magazine om livet hennes, og hvordan hun kan forklare livet sitt med ett ord:

"Mitt liv er et ord: "Crazy". Det er bryst, ryktene går hele tida, men det er sprøtt at jeg faktisk er over hele verden og er verdenkjent med gold album. Jeg kan fortsatt ikke tro det, alt jeg har opptrådd med og overveie til enstor drøm. Første jeg opp opptrådde som Hannah Montana, var jeg målløs etter konserten. Mitt liv er så "crazy", men likvel fantastisk." Miley har også snakket med folk om hennes planer om fremtiden. "Når jeg er 18, skal jeg produsere et nytt album, en ny film og kanskje en ny personelighet! Jeg og Liam vil at den skal være mere "rolig" det året. Jeg skal ike gjøre noe mere Hannah Montana og jeg vil gjøre en film og så gjøre litt mere ting plottet rundt det året. Men mellom at vil jeg bare slappe av med Liam!"

Beskriv livet ditt med ett ord..

Blader med Miley innhold

Tar et blad innlegg

Bravo:

Innhold:
 


Innhold:
   

Tiger Beat:

Innhold:
   

Popstar!

Innhold:
   

Twist:

Innhold:
  

Fun club:

Innhold:
  

Lyst på noen ?

Stemt på Miley til TCA?

 
http://teenchoiceawards.com/ , har du stemt?

Promo bilder, fotoshoot + ny sang av Hannah Montana!

Her er noen nye promobilder fra en episode fra Hannah Montana:
                  

Fotoshoot bilde:
                  
Sang:


Be apart of the story

Vil du være en del av Hannah Montana historien, http://disney.go.com/disneymusic/hannahfanwall/index.html?cmp=dcom_han_mosaic_press_extl , sjekk ut siden for mere informasjon!

Hva synes du om sangen?
Vil du være en del av Hannah Montana historien? (hehe)

Fotball-VM i Brasil i 2014

Det vil være en del sangere som skal synge på World Cup Brasil 2014, bla Justin Bieber i første omgang og Demi Lovato i andre, Miley er på tredje plass, så hvis du ønsker at hun skal være med så må du stemme på denne siden HER. Gi Miley fem stjerner ;)

Har du stemt på Miley?

(PS. lukket øynene, så jeg så ikke hvilke bilde jeg tok der, haha, interesant!). Foresten, beklager at jeg ikke har kommetert hos andre i det siste (bare noen), har ikke svart siden TLS innlegget. Skal svare snart!

De 100 mest hotteste stjernene, Miley kom med

 
I følge popstar! bladet er det vist det. Miley kom på tredje plass, jeg lagde bilde litt større så du ser hva som står. Er du enig i noe av plassene ?

Zac Efron: Hun tar verden med storm

Miley Cyrus var den første til å innrømme at hun er besatt av Zac Efron.

Zac snakket med Access Hollywood for en stund siden for å promisere sin nye flick, snakket Charlie St. Cloud om det Miley hadde snakket om han (at han er "hot"). Hun delte med Billy Bush nylig :" Zac har en spesiell plass i hjertet mitt. Hvis det ikke var skummel, og han ikke hadde vært min venn, hadde jeg hatt plakater på veggen av han"

Zac reaksjon var : "Wow, jeg veit ikke en gang hva jeg skal si til det. Jeg har kjent henne siden hun var en liten jente. Det er utrolig hva hun har gjort. Hun blomstrer opp og yat verden med storm. Jeg er så stolt av henne.


Liker du Zac Efron?

Ukas bilder!

Sorry for lite blogging i dag, jeg veit ikke helt hvordan uka blir, siden jeg får besøk noen dager, men jeg kan prøve å blogge så mye jeg kan, om vi sitter litt på dataen.¨
Bilde:


Hannah Montana bilde:


Med fans:
   
  

Personelige bilder:
         

Med Liam:
 

Peace bilde:


Med en annen kjendis:


Redigert bilde:
 

Fotoshoot bilde:

Hun holder den på en annerledes måte...

Konsert bilde:
 

"support" bilde:


Forandring bilde:


Iconer:
         

"Virkelighet" bilde:


Noe Miley har sakt skrevet:


Blader:
 
 
I Yeah bladet er det både miley på forsiden, plakat og det følger med "kort" av hun!!

Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Merkelig bilde:


Svart hvit bilde:


Fargerikt bilde:


Morsome bilde:
 
hehe <3

Gamleste bilde:
 

Nyeste bilde:


Flere bilder i et bilde:


Greie:


Film bilde:
 
 

Vanelig bilde:


Musikkvideo bilde:
   

Hva er feil ved bilde:

Jeg så det med en gang.. hehe
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits