september 2010

Miley setter kariere foran kjærlighets livet

Miley Cyrus karriere er viktigere for henne enn et forhold. Miley har enda ikke tenkt på å bosette seg enda fordi hun er så ambisiøs. "Jeg vil definitivt ikke at folk skal tro at jeg prøver å gifte meg når som helst" Har hun sakt. "jeg er altfor opptatt akkurat nå, først av alt, jeg er 17 år, det er latterlig, for det andre, jeg har så mye arbeid jeg skal få gjort. Jeg har så mye å gjøre, da kan det på ingen måte skje."

"Jeg trenger ikke noe form for forpliktelse. Jeg bor ikke sammen med noen. Jeg bor hjemme, jeg bor fortsatt med mamma og pappa, og resten av familien". Miley avslørte også at hun ikke føler seg klar en stor romantisk forpliktelse fordi hun ønsker å oppleve ting i livet og gjøre noen feil først. "Jeg er ikke forlovet, jeg kommer ikke til å gifte meg snart. Jeg trenger ikke å gjøre noe, jeg sitter og nyter livet, og lager musikk, som jeg elsker og er det viktigste".

"Jeg bare lever livet og lærer og gå gjennom det som alle må gå igjennom. Jeg bare må finne ut hvem jeg er og kommer til å gå gjennom feil og erfaringer"


Hva synes du om dette?

Miley i det siste..

27. September var Miley på Melrose Avenue, for Chusks Vintage Store.. søt der hun gikk.

              

28. September var Miley på Newsroom Cafe i West Hollywood

                                

Video fra disse bildene:

 Sangen - I see you (in another life)

Hva synes du om den nye sangen?

Også var det en liten "fotoshoot" for facebook, Ink it Pink (Get Ur good on) 

 
Ja, litt rotete, men det får være så.

Ukas bilder (forrige)

Bilde:Hannah Montana bilde:Personelige bilder:

              

Med noen andre i familien:Med en annen i familien:Peace tegn:

 

Miam:

 

Redigert bilde:Fotoshoot bilde:

 

Fra hannah motana serien:

                  

Fra en musikkvideo:Fra en video:

  

Miley yngre:

Konsert bilder:

   

På den røde løperen:Support bilde:Noe Miley har sakt/skrevet/sunget:Iconer:

    

Blad:

 

Favoritt bilde:Søtt bilde:Morsomt bilde:Nyeste bilder:

  

Eldste bilder:

   

Genialt bilde:Svart hvit bilde:Flere bilder i et bilde:

 

Produkt:

              

Vanelig bilde:
      

Justin er "knust" etter at Miley og Liam ble sammen igjen?

" Miley Breaks Justin 's Heart " er en overskrift på en nyhet fra National Enquirer om Miley Cyrus og Justin Bieber. "Dette bilde knuste Justin Biebser's hjerte" begynner nyheten, bilde er fra da Miley sitter i bilen hennes, med Liam, og de kysser. Og akkurat hvorfor ble han "knust"?

"Justin trodde virkelig at hun kunne vinne Miley. Han føler at kvinner over hele verden i alle aldere vil ha ham, så hvorfor ikke Miley?" sa en såkalt kilde til Enquirer . Og ikke bare det, men kilden videre påstår at "Justin trodde han var forelsket i Miley. Å se henne lykkelig igjen med Liam gjør vondt. Han er kust"

Haha, jeg fant dette. Husk at det bare er rykter da. Han som tideligere har sakt at Miley ikke er hans type. Hva har du å si om dette?

Miley og Liam kjører til det nye huset.

Miley og Liam kjører til det nye huset den 26. September

Klikk for å vise bildet i full størrelse Klikk for å vise bildet i full størrelse Klikk for å vise bildet i full størrelse Klikk for å vise bildet i full størrelse Klikk for å vise bildet i full størrelse

Hva synes du om bildene?

Mange nye videoer

 

   

 

 

 

Ja, jeg tenker dette var de videoene som jeg ikke har lagt ut på bloggen, og som er nye..

Cricket

Sikkert mange som er våken, haha, så det på det andre innlegget! Her er i alle fall en ny video fra Mileys youtube bruker. Haha, skikkelig stilig og lang video, haha!

See you in another life!

Her er det et lite klipp fra Miley's nye sang "See you in another life", helt nydelig og fengende! jeg har flere klipp fra det, men den er så "twaud" form, og jeg får ikke "lov" til å legge inn..

Er disse to youtube boksene like små hos deg som hos meg? jaja, her er i alle fall en remixed sang av who owns my heart. Sykt lang da!

Noen nye bilder fra HM forever:

  

Og her er det en "plakat" eller "reklame" for Who owns my heart cd'en:Ja, jeg lagde et lite innlegg om noen få "nyheter", er litt opptatt for tiden..

Bilder: redigerte av Miley 10#

Her er noen flere redigerte bilder..

          ?                                             

Resten av de jeg "lagde":

         
Hva synes du?

Noen har fritids...

Altså, Miley er IKKE  gravid, noen folk har så fritids med å driver å lage en slags mage med photoshop. Bildene er falske, folk burde ikke ta seg så mye tid til å lage slike ting. Hvorfor skulle hun bli gravid som 17 åring? og hvordan kunne den magen blitt så stor så fort? for om hun hadde vært gravid hadde vi nok sett den litt mindre først. Til å med Miley selv har sakt det å gifte seg som 17 åring er tidlig, da tror jeg ikke det er noe bedre å få barn som 17 åring. Dessuten så er jo Miley for opptatt, hun har mange filmer og greier på gang.


Hva mener du?

Miley i sin søte kjole, til et plate studio

22. September var Miley på vei til et musikk studio til Santa Monica!

                  

Aww, søte Miley! Hva synes du om kjolen?
Et nytt bilde fra Hannah Montana forever!

Miley på LAX flyplass med Liam

22. September var Miley på LAX flyplass med Liam

  
           
Gurimalla, de går rundt dem..

En video..

 Se, de har samme ring og sånt!Hva synes du om bildene?

Ukas bilder (forrige uke)

Bilde:Hannah Montana bilde:


Personelig bilde:
         

Med fans:

  
viser tatoo'en!:)

Med noen i familien:Med en annen kjendis:

Peace tegn:


Redigert bilde:Fotoshoot bilde: Fra hannah montana serien:

     

Fra en musikkvideo:Fra en video:

 
Husker ikke hva det heter igjen, haha!

Konsert bilde:
  

Support bilde:Noe Miley har sakt/sunget/skrevet:

 

Iconer:

    

Layout/blend:

 

Blad:

Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Morsomt bilde:


Nyeste bilde:

  

Eldtste:

  

Geniale bilde:


Flere bilder i et bilde:Svart hvit bilde:


Produkt:

 

Vanelig bilde:

   

Ny video på Miley's youtube bruker!

Utrolig skjønn jente! Synes det er fint om du kunne sett HELE videoen, hun sier mye viktig!

Kan Justin Bieber være den neste Miley Cyrus?

Stedet E! også laget en liste over hvem som skal bli den neste Miley Cyrus, og her lagde de en liste:

 1. Demi Lovato
 2. Emma Roberts
 3. Victoria Justice
 4. Aj og Aly Michalka
 5. Justin Bieber
 6. Ashley Tisdale
 7. Taylor Swift
 8. Anna Margaret
 9. Emily Grace Reaves
 10. Selena Gomez
 11. Noah Cyrus
 12. Miranda Cosgrove
Som du kan se de stole på folk som Selena Gomez , Justin Bieber og til og med Noah

Hvem synes du er den neste Miley?

Innbrudd i Cyrus familiens hus!

Stedet "Gossip Cop" postet dette for ikke så veldig lenge siden, en nyhet som sa at en manna ble arristert for å ha brutt seg inn i Cyrus familiens hus, denne mannen var ikke identifisert, se de de skrev:
Et stort antall kjente folk (kjendiser) får uønsket oppemerksomhet, selvfølgelig, men det ser ut til at Miley Cyrus har fått en del oppmerksomhet. Først var det paparatzzi fotografene som var tvunget til å "slappe av" og Miley måtte be om hjelp fra politiet på mandag. På onsdag, ble Miley og Demi møtt av en hau med paparatzzi fotografer. Nå har det skjedd noe mere skremmende. Politiet arristerte en mann for å ha brutt seg inn i Cyrus familiens hus i LA på torsdag. 

Den uidentifiserte overfallsmannen nærmet seg huset og noen så han kjøre gjennom området av hjemmet. Han ble jo plassert på baksiden av en politibil og tatt bort.  Det ville vært dumt å si at ingen kjendiser bør stå ovenfor fremmede som bryter seg inn i husene deres.
 
Hva synes du om dette?

Miley med Denika + hele Mileys nye sang!

Hun heter Denika eller noe, uansett, så var hun med "Denika" den 16. September på LOL settet i LA!        
Ok, Tish var der også da!

Mileys nye sang Giving you Up!

Hør litt av Miley Cyrus nye sang!

Tenker litt sån nå, skjer med at hun lager så mange nye sanger? Synes den var utrolig fin! Gleder meg til å høre mere av den altså! Hva synes du om det?

Jeg har hatt det gøy med disse bildene!

Hehe, uforståelig overskrift! Jeg fant en side der man kunne putte inn fjes i andre ting/personer! Jeg hadde det veldig gøy, og jeg kan sikkert lage to innlegg om det, siden jeg lagde så mange!        
Han kler den!

           

Hva synes du?

Min bursdags kake!

Yey, jeg hadde jo bursdag den 15. September, altså, på torsdag denne uka. Selvfølgelig var det jo en helt grei dag da, og takk for alle som faktisk gratulerte meg på bursdags innlegget mitt. Men, i løpet av den dagen fikk jo jeg en nydelig kake:
Ja, jeg har dekt litt over med bloggnavnet mitt, men hvordan skal jeg ellers sikre bildet? Uansett, denne kaka var seriøs mektig. Jaja, den ser ikke stor ut, men den er for 6-8 personer! og jeg tenkte jo, ja jeg skal ha hele bildet for meg selv (egoistisk, ikke sant?), men så kommer jeg jo på at jeg ikke liker kake, så første biten jeg tar.. så blir jeg kvalm. Irriterende, har fortsatt litt kakestykke igjen. Så i morgen, på lørdag, så har vi kjøpt enda en til kake som er tre ganger så større enn denne... og den er til familie bursdagen. Jeg tror kanskje det er et Miley bilde igjen, så da skal jeg jo ta bilde av det, også kan jeg kanskje legge ut bilde av den. Spørs hva det er bilde av.. jeg veit ikke noe om det.

Jeg fikk noen gaver, legger ut "miley greiene":
Denne boka fikk jeg, yey! den er mye mindre enn den "vanelige" eller den første miles to go, og den er i "pocket". Fikk den av min mor og min far, og min lille bror.


Denne har jeg ventet lenge på, om jeg kunne kjøpt den selv, hadde jeg syklet til byen dagen den kom i butikken! Men jeg tenkte jo at det var vel noe jeg måtte ønske meg! Gleder meg til å se den, fikk ikke sett den i går. Var veldig opptatt. Så i dag skal jeg se den! Fikk den av farfar (takk takk), fikk den i posten da, siden han bor så langt borte!


Dette er en kake.. nei da, hehe, det er en button! genial altså. Fikk den av Marthe, min brevvenn (brevbestevenn**). Liker den godt jeg da! haha!

Hva synes du?

Det Miley gjorde den 15. September

Miley var på Whole Foods, og kjøpte seg litt å drikke

      
           

Miley var med Demi Lovato på Jerry's Deli.. koselig!
                 

Miley ble litt sinna på denne videoen, men herlighet, er det rart?

Stakars! De trenger jo ikke "klikke klikke" på det kameraet hele tida!

Okei da, dette skjedde den 14 . september, Miley var på en butikkk og kjøpte litt vann.

              

 

Her er enda en video med da hun setter seg i bilen, jeg får ikke opp videoen, det er irriterende. Men når du ser denne videoen, så hører vi bare han som filmer "Miley?" med den triste stemmen.. hun "bærter" på de å, ikke rart hun er lei.

Hva synes du om bildene?

Jeg har bursdag i dag!

Okei, jeg synes innlegg overskriften gikk veldig rett på sak, men, ja, jeg har bursdag. Jeg har blitt 15 år, så jeg veit ikke helt hvor mye jeg kommer til å blogge i dag. Jeg skal i alle fall slappe av hjemme med en norsk lekse, woh! 

 
Gratulere meg? Når har du bursdag?

Miley i en duet med Rihanna?

Et nytt rykte sies det at Miley skal være med i Rihannas neste album "Loud". De skal ha en duett under navnet "Stop Me". Jeg tror det kommer til å bli utrolig bra! Tenk, Rihanna og Miley liksom, hvor kult kan det bli? Begge er jo utrolig talentfulle.
Tror du det hadde blitt bra?

Bare å kline til, Miley

        
13. september var Miley og Liam på Melrose Avenue, virket veldig koselig, helt til Miley holder på å få en bot pga å snakke i telefonen mens hun kjører bil. Det første bilde var jo veldig fint da, selv om det ser ut som om hun griper hodet hans,haha. Og det siste var vel hun litt lei å bli tatt bilder av.. det var rart.
Den samme dagen hadde hun litt gymnastikk!   
veit ikke helt om overskriften passa, men alle andre har tatt overskriften at hun nesten fikk bot å sånt, så jeg tok det siden det passa med bildet. Jeg skjønner heller ikke hvorfor skriften er sån som den er heller.. irriterende, hehe.

Har du opplevd å fått bot før? (hvis vi snakker familie, ikke sikkert du kjører bil)

73% av tenåringer har Miley sanger på iPoden sin

Her er et resultatet etter en undersøkelse etter en test om folk har Miley sanger på ipoden sin. Denne gangen, så gikk det ut på å spørre 100 vanelige tenåringer (som ikke er Miley fans) i alderen 14-18, om de da har Miley sang/er på iPoden . Det sies seg at 73% av de tenåringene har Miley sang/er på sin iPod, men det er fortsatt noen % igjen! 15% har ikke Miley Cyur sang/er på sin iPod, og 12% har ikke iPod. Jeg er ikke helt sikker på hvor testen er tatt, men har du Miley sanger på din iPod? (- dette er jo bare en test som er tatt for morroskyld da!)

LOL sett videoer


Noen videoer!

Ukas bilder

Bilde:


Hannah Montana:


Personelige bilde:

Jeg er ikke sikker på hvor mye ekte dette bilde er...
       

Med fans:
     

Med noen i familien:


Med en annen kjendis:


Miam:

Det er foresten offisielt nå at Miley og Liam er sammen igjen!

Peace tegn:


redigert bilde:


Fotoshoot bilde:
 

Fra hannah serien:


Fra en musikkvideo:
 

Konsert bilde:
 

Support bilde:


Iconer.
    

Blader:


Favoritt bilde:


Søte bilde:


Morsomt bilde:


Merkelig bilde:


Nyeste bilde:
  

Eldste bilde:
  

Flere bilder i et bilde:


Vanelig bilde:

Miley er bekymret for foreldrenes død

Miley Cyrus har sakt at hun ikke veit hva hun skulle gjort om noe skjedde med foreldrene hennes. Miley begynte å tenke på hva som kunne skje med foreldrene hennes når hun hold på med innspillingen til The Last Song - om de (familien) kunne lide av konsekvensenene av en tragisk død. "Jeg har lært å ikke gå en dag uten å fortelle familien min at jeg elker dem. Jeg veit ikke hva jeg skulle gjort om noe skjedde med foreldrene mine. Hjertet mitt gjør vondt bare tanken ved det." har Miley sakt. "Alle går igjennom en periode hvor en mister en venn eller et familiemedlem, og det er veldig følelsesmessig. Jeg ønsker å holde det så ekte som mulig"

Er du bekymret for dine?

Say what? Miley og Liam?

Jo da, jeg veit, forståelig overskrift! 11. September var Miley ute med Liam i Studio City. Jeg veit ikke helt hvor glad jeg ble når jeg så de to sammen i samme bil... huff.. trodde det var noe med han fra LOL settet jeg. Hva mener du? tror du det er noe i det?
             

Foresten, noen bilder fra 9. september med Braison, der hun tar seg en kaffe på Starbucks Drive-Thru, glad Miley fortsatt er glad i å kjøpe sånne drikker å sånt..
      

Lu Alene snakker om Miley Cyrus!

Lu Alene hadde en "twitterkamera" samtale, der hun skulle svare på spørsmal fra fansen og en av dem spurte dette spørsmålet: "Liker du Miley Cyrus?", og Lu svarte : "Miley? Jeg elsker Miley! Hun har gått igjennom noen ting, det kommer jo en tid som alle må lære å vokse, jeg elsker det! Det er en stor inspirasjon så ja, jeg liker Miley!". Jeg liker at folk snakker litt positivt om Miley i det siste, Katy Perry har skrytt av hun og sakt at "hun veit hva hun gjør" og Taylor Swift har sakt at hun er en veldig "spesiell jente". Glad at noen skjønner det..

Dette er foresten en stund siden har blitt sakt, har glemt innlegget ... hehe!
Hva synes du?

Miley skal være en detektiv i sin kommende film?

Miley Cyrus skal tydeligvis være en detektiv i sin kommende film. Produksjonen Weekly rapporterte at Miley skal portrettere en ?private eye? i en film med tittelen ?So Undercover?, jeg er faktisk ikke helt sikker på hva det betyr.. Lite er kjent om prosjektet bortsett fra at manuset er skrevet av Allan Loeb og Steven Pearl. Filmen sies å begynne innspillingen i høst, med Tom Vaughan som medspiller bak "linsen". Miley er også knyttet til "Wings" og "Wake". Jeg veit ikke om dette var et meningsløst innlegg...


Tror du det blir bra om det er sant?

Miley med Braison!

9. September var Miley og Braison i studio City.. lenge siden jeg har sett han altså, og han har også sykt langt hår! Men litt vel bustete, hehe!
 
 
 
    
 
 
 
Hva synes du om bildene?

Miley spiser middag med de andre i LOL

Før Miley dro hjem til LA, spiste hun middag med de andre fra LOL!
     
 
    

dette skjedde 7.sept!

Miley ankommer LAX flyplass, 8. sept!
 
           

4.september var Miley på O'Hare flyplass i Chicago, Illinois
  

hva synes du om bildene?


Jeg skjønner ikke hvorfor flyplassen liksom tillater at paparatzzi folka kommer å tar bilder av Miley på den måten! Synes det er litt respektløst jeg da. Kommer inn på den måten!

Miley tar seg alltid tid til fansen!

Miley har problemer med å stole på folk

Miley Cyrus sliter med å få nye venner. Miley har sakt at hun er veldig bekymret for at de vennene hun blir venn med vil selge henne til media, altså at folk forteller ting om henne til media. "Jeg tenker alltid på det, som "skal jeg fortelle mine hemmeligheter"? Det er tøft. Da jeg var yngre, ville jeg stole på alle, og jeg ville fortelle noen om livet mitt i et hjerteslag. Jeg synes det er veldig vanskelig å stole på folk nå. Jeg prøver defenetivt å beskytte meg selv litt mer" har hun sakt.

"Når folk gjør søte ting for meg, begynner jeg å tenke "Ok, hva vil du? Gjør du dette fordi du elsker meg eller fordi du trenger noe?". Det er litt hardt. Men det er bare slik livet mitt er." Miley avslørte nylig at hun ønsker å være en rollemodel for hennes unge fans. "Jeg ønsker å være en rollemodell og at folk ser opp til meg, men dette betyr også at jeg ikke kommer tiø å leve slik som jeg ønsker å leve" sa hun i forrige måned. "Jeg kommer til å vokse opp på et punkt, og jeg har alltid vært ærlig om det".

Har du problemer med å stole på folk?

Filming i Paris til filmen LOL

6. september filmet Miley for LOL i Paris!
 
    
              
 
       

Her er også noen bilder av filmingen i en park i Paris med Douglas Booth.
                             
                                      
haha
  

Hva synes du om bildene? - veit det var litt mange

Miley på X factor?

Det går rykter om at Miley yrus, skal opptre på den britiske TV-showet "The X Factor". Miley skal opptre med sangen "who owns my heart". Det er nok noe å se fram til, jeg er enda ikke sikker på dato!

Tror du det blir bra?

Sorry for at jeg blogger litt dårlig i det siste, det er bare det at jeg har mista blogglysten SÅ mye, veit heller ikke hvor mye jeg gidder å ha bloggen lengere, jeg har bare blitt så lei. Jeg trodde virkelig ikke at denne dagen skulle komme, men jeg har i alle fall nå mistet veldig mye blogglyst. Kanskje den kommer tilbake veit du!

Ukas bilder!

For forige uke altså!
Bilde:

Bare digger dette bilde!!

Hannah Montana bilde:


Personelige bilde;
  

Med fans:
  
 
 
Ikke akkurat med Miley...


Med noen i familien:


Med en annen kjendis:


Miam</3:


Peace tegn:


Redigert bilde:


Svart hvit bilde:


Fotoshoot bilde:
 

Fra hannah serien:


Fra en film:


Fra en musikkvideo:


Bare en farge på bilde:


Konsert bilde:
  

Support bilde:


Noe hun har sakt/sunget /skrevet:


Iconer:
    

Blader:

3 av 4 har miley vært på forsiden de siste gangene!

Favoritt bilde:


Søtt bilde:


Morsomste bilde:


Nyeste bilder:
  

Eldste bilde:
  

Flere bilder i et bilde:


Produkt:
  


Vanelig bilde:

ehe...

Miley i Paris 2#

5. september forlater Miley et hotel i Paris, fyttikatta, se på all den oppmerksomheten!
       


Men Miley tar det likevel med et smil!

4. September var Miley på The Palais de Tokyo i Paris med Ashley Greene, svarthåra personen som plutselig kommer inn i bildet har jeg virkelig ikke peil på hvem er, Men det kan være hun Demi Moore... eller.. Lovato.. nei, vi går for moore vi. Men outfiten var jo ikke helt ..
          haha! søtt! søtt! så smart ut..  

Dette sies å ha skjedd den 4 september... men ligner mere på 5 .. fortsatt mange fans!
 iphone!        

Her kommer hun til hotelet i paris:
      

5.september var Miley med Ashley Greene på et VIP rom og danset.
       
Med "kjærlighetpåpinne", søtere kan det ikke bli!
Hva synes du om bildene?

Foresten, Miley er i Paris for inspillingen til LOL!

Miley i Paris!

4. September var Miley i Frankrike, Paris!
                      
Hva synes du om outfitene? :)

Miley's nye tatoo?


Den ser i alle fall veldig ekte ut. Hva synes du om den?

Bilder: redigerte av Miley 9#

Her er noen redigerte bilder av Miley!
 
                                                   
             
Hva synes du om bildene?

Katy Perry synger "breakout" av Miley Cyrus 

  
Hva synes du?


Foresten! Jeg er tilbake på min andre twitter! haha! jeg kom faktisk inn!

Informasjon om Miley's nye singel

I Heart Miley ( c )
Det var desverre ikke noe større bilde av det.
Utgivelsesdato: 24 september 2010 (veit enda ikke når den kommer til norge)
Firma : Universal Music
CD-spor : Hvem eier My Heart , Love & Tilgivelse

Que Sera musikk video


Okei, ser ikke fjeset til Hannah en gang, men jeg har ikke trua på at det er Miley som sitter der uansett! http://www.topp.no/850472/de-holder-alle-muligheter-oppe -gurimalla x)
Hva synes du om musikkvideoen?

Nye bilder fra LOL settet

Her er noen bilder fra LOL settet:
    

Litt mere personelig:
 

Hva synes du om bildene?

Hva har du på fingeren Miley?

I Heart Miley ( c )
Hehe, det ser ut til å være plaster over det da, og jeg har lett etter andre bilder men det er liksom aldri bilder av akkurat det punktet. Spennende å se hva det egentlig er! Kult om det hadde vært en tatovering da, for det er jo det det går rykter om nå.

Hva tror du at det er? - dette innlegget kom litt vel tidlig etter det forige innlegget...

Liam brukte bare Miley for å øke karrieren

Seriøst! jeg har ALDRI likt Liam eller synes at han var/er noe spesielt pen, men detta tok for svarte kaka!:

Miley Cyrus "gamle" kjæreste Liam Hemsworth var bare en "svindel" alt sammen, ifølge et nytt rykte. Star magazine hevder at Liam, som ble sammen med Miley i The Last Song, fortalte kompisene hans at han bare brukte Miley for å øke sin karriere. " Han skrøyt til kompisene sine at han datet Miley for å gjøre sin karriere bedre", sier en venn "Alle var mistenksomme på han - bortsett fra Miley".

Nylig rapporterte en reporter at Liam hadde hevdet at han allerede var på "flørter'n" med en annen, en nydelig blondine med navn "katy", som han tydeligvis møtte påShorebreak Hotel i Huntington Beach , California, på 07.08 . "Hun og en veninne så han i baren " sier en kilde. "Jentene var klengete over han hele natten, og han likte tydeligvis oppmerksomheten, og han likte henne virkelig. De drakk også en øll og hadde det koselig sammen. Senere foreslo han at de kunne dra tilbake til Doubletree Hotel, der de oppholdte seg, for å holde festen i gang.. Miley ble aldri nevn."

og jeg liker han ikke så veldig mye bedre nå heller...

Hva synes du om Liam nå?

Backstage den dagen Miley var på Justin's konsert

I går la jeg ut noen bilder da Miley opptro på Justin Bieber's konsert, og her er det noen bilder backstage. Man ser sikkelig skilla etter bikini overdelen, haha, søtt!
      
Mange av de samme bildenene da. Hva synes du om antrekket?

Måtte lage ny twitter!

Jeg er ganske forbanna på twitter akkurat nå, altså den twitteren jeg hadde, kom jeg ikke inn på lengere. http://twitter.com/norwaymiley het jeg (skiftet det jeg btw), jeg tror kanskje at det skjedde noe når jeg skrftet navnet. Men jeg heter i alle fall http://twitter.com/norwaymiiley nå, følg meg gjerne! Synes at det var veldig trist, jeg fulgte noen med 400 folk og noe med 400, så det er så irriterende når jeg har klart så bra også må jeg bare lage ny fordi jeg ikke kommer inn! har du twitter? kan du da følge meg?

Demi Lovato skal synge en duett med Miley Cyrus?

Det er ikke bekreftet enda at Demi Lovato skal synge en duett med Miley Cyrus, som vises på den tredje, men ikke navngitte albumet, som slippes den 11. Januar 2011. Det var ikke så mye informasjon om det, men hadde jo vært kult om de faktisk skulle det!

Hadde ikke noe bilde av de samme akkurat nå da..

Tror du det hadde blitt bra?

Justin ønsker å gjøre en nyinnspilling av grease med Miley

Du har sikkert hørt det, men Justin Bieber har avslørt i et interju at han vil lage en ny versjon av grease. Filmen som ble spilt av John Travolta og Olivia Newton. Justin ønsker å gi liv til en ny versjon av Danny og ønsker at Miley skal være Candy. Justin sa: "Jeg ville gjerne ha valgt Miley Cyrus, uten å nølet et sikund. Hun synger, danser og skuespiller".

Hva synes du om det?
det hadde jo blitt litt kult om de hadde laget en ny versjon av filmen, men jeg synes likevel at det blir litt feil å gjøre det... så jeg hadde ikke vært for for å gjøre det.

De kategoriene Miley er nominert i!


Miley er nominert i tre kategorier i Australian Awards Kid 's Choice Awards . Konkurransen er sterk , men jeg håper hun vinner minst én av dem. Du kan stemme HER , Men for å stemme så må man jo registrere seg.
Favoritt film stjerne :
Miley Cyrus
Kristen Stewart
Robert Pattinson
Xavier Samuel

Beste film kyss :
The Last Song - Miley Cyrus & Liam Hemsworth
Twilight Saga : Eclipse - Kristen Stewart og Taylor Lautner
Twilight Saga : Eclipse - Kristen Stewart og Robert Pattinson
Valentinsdag - Taylor Lautner og Taylor Swift

Beste par :
Zac Efron og Vanessa Hudgens
Miranda Kerr og Orlando Bloom
Miley Cyrus & Liam Hemsworth
Robert Pattinson og Kristen Stewart

Er ikke helt sikker på om dette har vært, hehe, men jeg tenker at det ikke har vært det, fordi dette kom nylig. Det blir vel litt feil om Miley og Liam skal være for beste par, for de er jo faktisk ikke sammen lengere. Men, samma det, går jo helt greit det! Stemme?

Miley i New York

Den 31. August var Miley på vei ut av et hotel i New York!
        
Første gang jeg så disse bildene, og jeg så det håret, tenkte jeg bare "Selena Gomez" med en gang, haha, håret er liksom skikkelig henne. Men fint var det jo.

Miley drar fra hotelet igjen den 31.August..
             
Folk henger rundt hun, haha, men er det så rart? Har egentlig skikkelig lyst på det kristene kors smykke, veldig kult! Hva synes du om outfiten?


Herlighet.. folk maser!

Miley på et kjøpesenter i Troy

Den 28. August var Miley på et kjøpesenteret i Troy, Michigan. Hun har på seg en Masha Archer halskjede som hun kan ha på  konsertem i New York neste uke . Det er ingen informasjon om konserten ennå!
  
En liten stund side da, men jeg synes i alle fall hun var veldig søt der!
Hva synes du om bildene?

Miley på Justin Bieber konserten

Den 31. August opptro faktisk Miley på JB konsert! 
  
        

Video:


Hva synes du om at Miley opptro på en JB konsert? (er det opptro eller oppdro? hehe)
Synes det er litt kult at de tar en konsert sammen, men da kunne de i alle fall laget en sang, for den sangen de sang var vel JB sin? har ganske liten informasjon om han egentlig.. hehe
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

15, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwaymiley


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits