oktober 2009

Happy Halloween song :)

halloween
Jeg veit ikke om du har lagt merke til det, men i dag er det Halloween :) Og jeg skal gå halloween med Karen og *kremt* må ikke glemme han heller, men vi skal ta med hesten hennes <3 :D Hehe. Jeg skal kle meg ut som en vampyr ;P Veit ikke om det blir så veldig bra da x)

Miley skal tydeligvis kle seg ut som ponkahontas (noen som veit hvordan det skrives?) . Håper jeg finner noe bilde av det :D hehe.

Her er det en litt kul video :D

Bilder av Miley:)

normal157 normal1060
normal1150 normal1250
normal1342 normal1443
normal1541

normal1634

normal1733

normal1830
Bare fant disse bildene:) håper du liker dem!

Miley skremmer hennes fans :)


Haha ! så artig, tenk å bli skremt av Miley Cyrus x)

Det nye popcorn bladet :)

muzikkjuliieblogg
Jeg kjøpte det nye popcorn bladet og Julia i går på narvesen, i popcorn var det bare ett utrolig fin plakat :D Probleme mitt er bare det at jeg ikke vet hvor jeg skal ha den på vegge eller i taket x) det begynner å bli trangt .
I dag er det Halloween ! håper du har en fin dag, skal til byen nå skjønner du , så det ble ett raskt innlegg :)
Kjøper du popcorn bladet?

VS :)

vs
Hvem av disse var finest ? :)

En soldat skal ha truet med å drepe Miley Cyrus ! :O

"Hva mer med sjokket at Miley Cyrus brukte sommeren pasad en stalker arrestert onsdag offiserer holde et menneske i nærheten 2. sett av Georgia ... men denne gangen den mistenkte er en soldat på 22 år ung soldat som angivelig truet med å drepe skuespillerinne.
Soldaten med navnet Christian Mathis Sean iført skjorte og badedrakt, ropte: "Miley Cyrus, dreper jeg deg." Ifølge politiets rapport, løp en offiser og Mathis ble arrestert for å lage "terroristiske trusler og uryddig opptreden . Under arrestasjonen, politiet si Mathis ble informert dem om at usolgte - for det politiet kalte militærpolitiet. I august en 53-åring ble arrestert for å trakassere Miley, men en storjury funnet tilstrekkelig bevis til å forfølge anklagene mot ham i Superior Court."

Hva i all verden får folk til at man skal hate henne? Og i det verste fall å drepe henne ? Miley gjør bare det hun er flink til, synger og holder på med skuespill, pluss at hun vil være med på å "redde" verden og hjelpe syke barn. I mitt syn er hun et flott menneske. Og hva folk har i tankene med å drepe henne veit jeg ikke, de kjenner hun jo ikke. Bare la det være ! Hvis det er noen som ikke liker hun, så bare la være å ha i tanken med å drepe henne. Det gjør jo ikke situasjonen noe bedre egentlig . Men alt dette kan jo bare være rykter.
Hva synes du?:)

normalbackstagechicago5
Dette bildet har ikke noe med dette å gjøre, men se den t-shorta hun har som står ved siden av Miley ! hun som har briller ser du.. :) den genser var drit fin :D

Skolen innlegg :)

Heisann! nå sitter jeg på skolen:) Sitter ved siden av Karen, som gjør naturfag lekser. Jeg er ferdig med både samfunnsfag lekser og naturfaglekser, så jeg kan gjøre akkuratt hva jeg vil ^^ Jeg vil bare si hei til deg da x) så morsom er jeg. Så jeg slenger inn ett fint bilde av Miley her:
mileycyruspersonalleakedphotos1
Det er bilde av Miley og Taylor, fordi jeg liker Miley og Karen liker Taylor :)
Har du noen gang vært på noe annet(liksom blogg og andre ting) på skolen før?:)

VS (hvem av trykkene er finest 3)

vs4
Hvem av trykkene er finest?
Hvis du gir meg en kommentar, kommenterer jeg din blogg så fort jeg kan :)

To nye interju & flere bilder av fotoshooten :)


Her er Miley på interju med Ty Bentli.


Interju med B96 Radio. Jeg likte han brunhudet latter x) haha

Hva synes du ? :) begge er verdt å se/høre på :)

Flere bilder fra den fine fotoshooten:
normalmwphoto9 normalmwphoto14 normalmwphoto15 normalmwphoto11
mwphoto17
Hva synes du ? :)

Miley er verst!

obj2 obj
Er du enig i dette?

"Etter snaut 45.000 stemmer, har "Bare så du Veit"-barometeret til AOL, kåret årets beste og verste blant Hollywoods yngste kjendiser.

Under tittelen: "The Good the Bad and the Miley" presenterer de ungdommens favoritter i en rekke kategorier og "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) ble faktisk stemt frem til toppen av en liste.

Uheldigvis for henne, syntes 42 prosent av landets 9-15. åringer, at den unge Disneystjernen fortjente prisen som "Årets Verste Forbilde".

Nå kom hun samtidig på en fin fjerdeplass i kategorien "Årets Beste Kvinnelige Artist" - men der fikk Miley bare 16 prosent av stemmene.

Disney trenger allikevel ikke fortvile.

Den 17 år gamle "Wizards of Waverly Place"-stjernen Selena Gomez, redder selskapets rykte ved å stikke av med "Årets Beste Forbilde"-prisen og førsteplassen i kategorien "Årets Beste Kvinnelige TV-stjerne".

Andre overraskelser verdt å nevne er at "Twilight"-kjekkasen Taylor Lautner (17) vant over Robert Pattinson (23) i kategorien "Årets Beste Mannlige Filmstjerne" og at tv-serien "True Blood" ikke var med i kategorien "Årets TV-serie du MÅ ta opp".

Hva mener DERE?

Spørsmålet er så: hva syntes ungdommen her hjemme?

Vi tar årets "Bare så du Veit"-kåring i et barometer (og tar med prosentandelen de nominerte fikk i USA)."

Stem inn på http://www.topp.no/827189/miley-er-verst på topp sine sider ! Miley er det verste forbilde her ! hjelp til at det snur seg ! :) Du kan stemme på nederst på siden der :) ikke gjør at Miley blir det verste forbildet :) ja... nå blir det litt mye smilemunner her men x)... ikke stem på Miley som det verste forbildet ... Stem også på Miley som beste kvinnelige artist som er øverst . Men først og fremst er det du som bestemmer .
Hva stemte du ? :)
obj3
Synes du dette stemmer ? :)

Trusselbrev om å drepe katten til Miley !

Image and video hosting by TinyPic
"Miley Cyrus har gjort mange sinte ved å stenge henne Twitter-konto. En fan har nå truet med å drepe hennes katt Fuzzy [og kokk / spise det,som er det lovlig i sitt land], med mindre Miley gjenåpner kontoen ved 16 november 2009. Synes du Miley bør gjenåpne sin konto for å redde et uskyldig dyr liv?
Fra jenta webside: La meg avklare: Dette er IKKE en prank eller en spøk. Jeg er ikke spøk, selv om noen vil velge å tolke det på den måten. Koking en katt er ikke ulovlig i landet mitt, faktisk det er en del av vår kultur. Jeg er ber ikke om penger eller andre fordeler. Ullen er katten min og jeg vil ikke underholde noen tilbud om å selge eller gi ham bort. Dersom Miley åpne tweeteren igjen, vil dette skje, og jeg er så alvorlig som et hjerteinfarkt.
For å hjelpe Fuzzy fra å bli drept: Fuzzy liv henger i en tynn tråd, og vil ende om jeg ikke oppnå mine mål. Til syvende og sist er Miley den eneste som har makt til å redde Fuzzy. Bruk # mileysavefuzzy på Twitter øke bevisstheten. Det viktigste er å sørge Miley vet om dette.
Ok alvor? Dette er latterlig! Miley er gjort med Twitter! Perioden. Nå la det være. Vi trenger ikke å gjøre Miley føler seg skyldig i uansett. Hvis vi er ekte fans, vil vi støtter alle hennes avgjørelser".

Det står der allerede, men jeg synes det er utrolig teit å drive å true med å drepe katten hennes ! Da har den personen veldig lite å gjøre i livet her, gå inn på den twitter siden som står i teksten for å øke bevisstheten :)
Hva syns du?

Den rørende talen til Miley - Concert of hope :)


Miley holder en liten tale på "concert of hope" , det er så utrolig rørende, og på en eller annen merkelig måte får jeg litt vond følelse inni meg når hun nevner at hun mistet vennen sin og nesten holder på å gråte.  En utrolig flott liten tale og verdt å se :D
Hva synes du ? :)

Nye Photoshoot bilder :D

Disse bildene er utrolig fine :
normal2v7thr911 normal173

normal174 normal175
 normal178 normal179

normal1710 normal1711

normal1712 normal3518z7811
 normalidtxmbh11 sesh2

normalimage8

sesh1

sesh3

sesh4

sesh5

sesh6

sesh7
Jeg tar bare med de andre bildene :) Hva synes du ? :)

Miley Cyrus: Sarah Jessica Parker er så søt!

mileycyrussarahparkercute
Cyrus henger ut med Radio Disney verter Ernie D og Jake før du tar på scenen på The Concert For Hope søndag kveld (oktober 25).

Den 16-år gamle utøveren retter til flere medier om sin rolle i Sex And The City 2. Miley delt med Popstar! Om følelsen av settet, sa: "It was really cool. Det er noe jeg alltid har vært i, har jeg alltid elsket den serien. The cast og regissør var så hyggelig. Det var bare en veldig vennlig innstilt. "

Miley også åpenbart til Ekstra om costar Sarah Jessica Parker: "stor fan, og jeg tror at Sarah Jessica Parker er så søte og det første hun gjorde var å holde noens kaffe slik at de kunne ta et bilde med meg."

Frøken Cyrus også tilbudt at hun fikk faktisk å holde spiky halssmykke hun bar i scene henne. Hun delte "Jeg må holde kjedet. Kjedet er kult. Det er, i likhet med disse gigantiske toppene, og jeg ønsket å bruke den mens jeg utfører. Min mor var som, som kan være farlig. ... Du kan ikke bruke den på scenen. "
Hva synes du ? :)

Ny bop blad, med bilder(:

Jeg veit ikke om du leser det utlandske bladet bop eller andre utlandske blader. Men jeg vil bare si at det nye bop bladet er i salg i utlandet :) det kommer vel snart til norge på narvesen, her er litt av innholdet :
normal01
Dette er forsiden, forsiden dem er så "koselige", de har mase små "søte" bilder, også skriver de om de mest kjente da. Jeg har aldri sett et norsk blad ha det sånt, unntatt topp bladet i september 2009 da :)
normal02
Litt gossip :)
normal03
Og mere gossip :)
normal04
Dette er en side om gossip man hører er sant eller ikke. Om dette bladet veit om det alt er sant og ikke, det veit jeg ikke altså :)
normal05
Det er konkuranser også skriver de hva de synes om klerna på det forskjellige kjendisene :P
normal06
Interju av forskjellige kjendiser:)
normal07
Og selfølgelig tar jeg med ett Miley interju :)
normal08
Og Miley plakat :D en man må klippe ut, det pleier å masse små plakater, bare elsker dem ^^

Jeg ville gitt dette bladet karakter 5+ , fordi det er bra gossip, bra plakater, bra premier og veldig fargerikt :D
Hva syns du om bladet bop?
Hvilke karakter ville du gitt?

Jeg vil bare si at jeg skriver gossip i stedet for sladder, jeg syns det å skriver sladder hører litt rart ut, ikke det at gossip er noe bedre da x) hehe, men bare forstå at det er sladder jeg snakker om ;)

VS (er tights best med eller uten blank på seg 1)

vs 3
Fra Miley sin kolleksjonen :)

Noah og Ems show del 9 :)


Noah og Ems show, følger du med på det?
jeg veit ikke hva som har skjedd om ikke videoen er her, det er noe "klikkings" . Videoene synes ikke -.-

Noah og Ems show del 9 :)


Følger du med på Noah og Ems show ? :)

Flere bilder fra concert of hope :)

cityofhopebenifit21 cityofhopebenifit2 cityofhopebenifit4 cityofhopebenifit21
cityofhopebenifit7 cityofhopebenifit8
cityofhopebenifit9 cityofhopebenifit23
cityofhopebenifit29 cityofhopebenifit30
cityofhopebenifit33 cityofhopebenifit35
normalcityofhopebenifit5 normalcityofhopebenifit6
normalcityofhopebenifit27 normalmhope59
normalmhope60 normalmhope66
normalcityofhopebenifit32
normalcityofhopebenifit37
normalmhope62
normalmhope61 normalmhope68
normalmhope63 normalmhope64
normalmhope15 normalmhope16
normalmhope17 normalmhope36
normalmhope37 normalmhope38
normalmhope39 normalmhope40
normalmhope41 normalmhope42
normalmhope43 normalmhope44
normalmhope46 normalmhope47
normalmhope48 normalmhope49
normalmhope50 normalmhope51
normalmhope52 normalmhope53
normalmhope54 normalmhope55
normalmhope57 normalmhope58
Hva syns du om bildene ? :)

Twitter bilde fra Mandy sin twitter :)

normalapp10
Dette bilde la Mandy ut på sin twitter , bilde er så utrolig søtt :) jeg fant ikke bilde fra hennes twitter da.

VS (hvem av trykkene er finest 2)

vs

Den spanske selvbiografi boken til Miley :)

normalmillasxavanzarbdlt2

normal2n7ghli

normalaorl76

normalu1tg5
Dette er ikke min bok, altså, det er ikke mine bilder,for hva jeg skal med en spansk bok veit jeg ikke xD for jeg har fransk på ungdomsskolen :)

Concert of hope:)


Så søtt av Miley :)

Bilder:
normal001

normal002

normal00613

normal01011
Miley på den  røde løperen på concert of hope :)

Før den rødeløperen:
normal0003

normal004

normal005 normal006

normal007

normal008

normal009

normal010

normal011

normal012

normal013 normal014

normal015

normal016

normal017

normal018

normal019

normal022 normal023

normal024

normal025

normal026

normal027

normal028

normal030 normal029

Denne "Consert of hope" er i dag :D den 26 . Oktober :) Hvis du ikke er helt sikker på hva jeg mener, så er det denne plakaten som har noe med det å gjøre:
normal10
Det er Miley, Jesse og Demi som har en konsert for "håp" , og det sies at de skal tjene penger til ett forbund om de som har sån sjukdommer . Har laget ett innlegg om dette for en liten stund siden :)
Hva synes du? :)

Dagens bilder (:

Bilde:
w8uds5

Iconer:
ojf3ie mileymileycyrus3808272100100 mileymileycyrus4247504100100

Layout/blend:
miley9

Klesplagg:
035

Denne t-shorta er drit kul :D

Flere bakstage bilder av Birmingham :)

normalbackstagemisc5

backstagemisc1

backstagemisc3

backstagemisc6

backstagemisc7

normalbackstagemisc2

normalbackstagemisc4
Hva syns du om bildene ? :)

Oj da, Noah !

noahcyrusemilyreavesvampires01

noahcyrusemilyreavesvampires02

noahcyrusemilyreavesvampires03

noahcyrusemilyreavesvampires04

noahcyrusemilyreavesvampires05

noahcyrusemilyreavesvampires06

noahcyrusemilyreavesvampires07
Oj da , Noah! dette synes ikke jeg var mye pent! Og jeg syns Noah har begynt å bli litt veslevoksen... Men jeg likte skoa dems :) Og håret til Noah også... men jeg syns det var litt vel rart måte å være vampyr på , hehe, men passe fint"BFFs Noah Cyrus og Emily Grace Reaves vise sin frekke vampyr kostymer når de kommer i 2009 Dream Halloween arrangementet avholdes i Barker Hangar ved Santa Monica Airport i Santa Monica, California, lørdag kveld (oktober 24)."
Hva synes du ?
Syns du også hun har blitt litt veslevoksen ? :)

VS (hvem av trykkene er finest)

vs
Her er det to t-shorter fra Miley sin kolleksjon:D jeg liker begge trykkene på genseren. Men hvem er best?
A = De to skoa , B= Den sorte :)

Konsert i Birmingham

brmingham

Konsert bildene:
normalbrmingham1 normalbrmingham2 

normalbrmingham3 normalbrmingham4 

normalbrmingham5 normalbrmingham6

normalbrmingham7 normalbrmingham8

normalbrmingham9 normalbrmingham10

normalbrmingham11 normalbrmingham13

normalbrmingham12

Backstage bilder:
normalbackstagekansas1

normalbackstagekansas2

normalbackstagela61

normalbackstagemilwa1

Hva syns du om konsert bildene? :)

Hvilke konsertklesplaggene er best ? (:

normalmemphis32 normalmemphis18
A)                                                           B)
Hvilke av konsertklesplaggene er best ? :)

Miley layouts/blends :)

Okei, jeg legger ut en del blends/layouts her jeg :
everypart

mcb1copy

mcb2copy

mcb4copy

mcb5copy

mcb6copy

mcwall1

mcwall1copy1

miley31

miley41

miley212

mileyblendie68

mileycyrusblend3

mileycyrusdotcomanessa24601wall

mileycyrusdotcomanessa24602

mileycyrusdotcomanessa24603

mileyyellow

missmileycyrus

photoshoot40wall1440x900

request8

wallmiley1

wallpaper16

wallpapermileynewphotoshoot03wallpaperhannah5

Håper du likte dem :)

Kjære Marthe, her er bildene av hva jeg kjøpte i byen :)

Overskriften sier seg selv :)
wwwmuzikkjuliieblogg
Ja, navnet står med liten skrift midt på der x) men, jeg kjøpte to blader . Og jeg kjøper blader hver eneste gang jeg er i byen, så det er blitt en selvfølge:) jeg fikk akkuratt plass til de to store Miley plakatene i taket xD det gikk akkuratt. Begge bladene er kjøpt på narvesen, og begge kostet 59.00 kr:)

wwwmuzikkjuliie
Jeg kjøpte to kjeder og ett parr øredobber også, noe jeg absolutt trenger (egentlig ikke)! Begge to er drit kule synes jeg, og den lengste musikk proppene koster 99, den med brillene koster 49, og øre dobbene koster 49 :)

www
Sån ser øredobbene ut veit du :)

r
Ja, så var det på tide å kjøpe en ny mascara, jeg hadde jo ikke peil på hva jeg ville ha da xD men denne er fra H&M sminke butikken, og kostet 145 kr. Den er sån brunsvart... eller så heter det svartbrun:)

muzikkjj
Ja, jeg var i den butikken ja. Den orginale leke butikken, jeg husker ikke om det var brio eller noe da xD Men, jeg bare MÅTTE  ha det ;) den koster 24.90 :)

julie sin tshorte
Ja, måtte bare ha en ny t-shorte. Den er fra cubus, og man fikk en bukse og en t-shorte fra kroner 399 :) og jeg likte denne veldig godt (:

julie sin bukse
Og her er buksa, liker at den er sån stram nederest :)

En plakat jeg fikk i ett blad i forige uke:
julie sin plakat
Jeg husker ikke helt hva bladet heter, men, det var uansett utrolig DYRT! det kostet noe med hundre ! :o
Jeg kjøpte det nye bop bladet å da, men glemte å ta bilde av den (eller to)nye plakaten(e).

Jeg kjøpte også shløsj, tyggis og rosiner, men både sløsjen og tyggisen har jeg drukket og tygget opp, og rosinene er ikke så viktige xD hehe.

Har du noe av de tingene? :)

Haha ! bra bilde :)

kcadwaynejohnsondressedasmileycyrus
Er det noe likheter mellom dem eller? :)

Miley har ikke hatt svine infulensaen:)

mileycyruscomblendbysmileymiley11004
Har du hørt rykte om at Miley har svine infulensaen?
"For noen uker siden, har Miley Cyrus virkelig syk. Vi selv skrev om det og spurte dere alle til å sende henne din "Get Well Soon" meldinger. Vel, det var et rykte om at Miley led av svin influensa. Virker som hun pal Cody Linley fikk forvirret og tilfeldigvis startet det. "Jeg hadde virkelig ille Strep [halsen], sier hun til Access Hollywood," jeg er mye bedre nå, gudskjelov! "
Trodde du at hun hadde svine infulensaen?

Dagens :)

Bilde:
mileycyrustrailer
Innspilling til "sex and the sity 2":)

Iconer:
15hl4ytth i256494929552792 i25657038920792 i28177068689666
Er det mulig? alle de nye iconene jeg skulle legge inn, var ikke i sammarbeid med dette her ! :O
Måtte da bare finne noen fra icon mappa da.

Layout/Blend:
mileycyruscomavatarbysmileyxrawr001

Dagens klesplagg;
006

Fra Miley sin kolleksjon! :-D dritkult :D

Interju :)Her er bilder:
normalmaneyriley1

normalmaneyriley2

normalmaneyriley3

normalmaneyriley5

normalmaneyriley6

normalmaneyriley8

Hva syns du?

To nye bilder fra en fotoshoot :D

normalmileyazriafall7 normalmileyazriafall8

Du husker vel denne fotoshooten? .. jeg fant to "nye" bilder ! :-D
Hva syns du om bildene?

Hvem av klesplaggene er best?

normal068 normalimg3813editsmall
A)                                                            B)
Hvem av klesplaggene er best?

YES ! endelig en hel slitsom uke ferdig :D hehe

Miley iconer ;)

mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500091 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker4950014 miley51 av69 icon33 miley14miley37 miley46 miley61 miley71 miley92 miley105 miley123 miley111 miley214 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500012 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker4950013 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker4950016 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker4950017 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500022 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500042 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500072 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500081  mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500101 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500111 mileycyrusdotcomavatarbybackstroker49500121 
Ja , det er en stund siden jeg har lakt inn iconer, men legger inn noen her :) hehe, neste innlegg kommer i morgen. På Fredag :-D og den samme dagen så har jeg fremføring i Engelsk -.-" ønsk meg lykke til ..

People's Choice ;)

i4mmnr

Miley Cyrus har vært nominert i People's Choice Awards 2010 som favoritt Breakout Movie Actress, Favoritt Kvinnelige Artist, Favoritt Pop Artist og Favoritt R & B-artist. Gå til PCA og avgi din stemme! http://www.peopleschoice.com/pca/nominations/vote.jsp?pollId=300010

Miley i en fotoboks ;)

5carson

normal3carson

normal4carson

normal1carson
Hva syns du om bildene ? :)

Concert for hope :)

2009concertforhope344
Disney stjerner Miley Cyrus og Demi Lovato vil at Jesse McCartney på 2 årlige Concert for Hope. Konserten hever penger for livreddende kreftforskning og behandlinger på City of Hope, som er en av landets ledende kreft sentre.

Cyrus vil overskrift arrangementet for andre år på rad. I fjor ble solgt ut Konsert for Hope hentet inn mer enn $ 1.2 millioner for organisasjonene i forskningsinnsats.

I år er Hannah Montana stjernen donerer $ 1 fra hver billett som selges i løpet av hennes Wonder World Tour. Den en-dags tur pause for Konsert for Hope er en av bare for Miley i tettpakket tour schedule. Kalenderen fylt opp enda mer når den 16 år gamle sangeren var ute i forrige måned med Strep throat. Flere av de flyttet tour datoer er innen få dager etter Concert for Hope.

Pop prinsessen og Disney-stjerne Demi Lovato skal også utføre for å skaffe penger i 2009 Concert for Hope 25. oktober.

Konserten vil bli avholdt søndag 25 oktober kl 5pm på Nokia Theater på LA Live i Los Angeles.

Ambefaling av cd kjøping ;)

heisann sveisann xD nå gjør jeg samfunnfag lekser på datan, skal levere leksene på fronter. Men, mutter'n hadde kjøpt den nye cd til Miley til meg (YEAAHHH)! og det er en ting jeg skal ambefale til deg.
miley cyrus the time of our lives ep offical bra
Den cd fikk jeg (fikk og fikk, jeg betalte jo for den), og i den fulgte det med en plakat aktig ;) og en extra sang med som er the climb (ikke akkuratt ny). Jeg har ikke hørt sangene enda, for må gjøre lekser -.-" jeg skal jo kjøpe den orginale cd å, men om du skal kjøpe den ene er den ambefalt ;) jeg er ikke sikker på om at det er en slags plakat en autograf i , men det var det i denne:)
Har du kjøpt den? =)

Dagens :)

Bilde:
normalphoto302
Koselig bilde ^^

Icon:
hannah14 hannah24 hannah33 hannah42

Layout:
mileycyrusdotcomblendsbykaitlin0019

Dagens antrekk:
normal2vs3r50
Egentlig var det veldig uavgjort.. men jeg bare valgte den xD hehe :)

Video:
Får ikke tatt med det denne gangen, beklager:)

Det er var det, neste uke blir det veldig lite blogging:( fordi jeg har matte prøve, framføring i engelsk og da skal jeg prate uten manus, og det er veldig vanskelig for meg + at jeg skal snakke med franske lærern min på FRANSK!!! kanskje det blir noen innlegg en gang i blandt, men jeg må konse veldig !! men jeg kan låve akkuratt deg at det blir til helgen ;) Dessuten må jeg ta litt pause fra datan, jeg veit jeg er avhengi av den, men noen ganger må jeg ta pause, og konse litt på skolen:) jeg veit det høres rart ut, men får gjort mere når jeg ikke er så mye på datan. Men innlegg kommer i alle fall til helgen ;) ha en fin uke ! og legg gjerne igjen kommentarer, så skal jeg ta inn all nytt om Miley til helgen, og fredag da ;) hehe.

Den nye cd til Miley :)

mileycyruscomthetimeofourlivesepcover
Jeg skal bare minne deg på at denne cd er å få kjøpt i morgen, den 19.Oktober;) da skal jeg i byen å kjøpe den.Skal du?

Wonder world tour i konsas city

kansascity
Ja, her er enda mere konsert bilder , når Miley har konsert i kansas city. Håper du liker bildene.

normalkansascity1

normalkansascity2

normalkansascity3

normalkansascity4

normalkansascity5

normalkansascity6 normalkansascity7

normalkansascity8

normalkansascity9 normalkansascity10

normalkansascity11

normalkansascity12

normalkansascity13

Håper virkelig du likte bildene :)

Resten av party in the usa musikk video iconene(:

Okei, jeg bare vil ikke ha de mere der jeg har plassert dem.  Det betyr altså at jeg legger dem der fordi jeg har lagt dem inn på bloggen... Okei, her kommer de:
mci2copy1 mci3copy1 mci4copy1 mci5copy1 mci6copy1 mci7copy1 mci8copy1 mci9copy1 mci11copy1 mci10copy1 mci12copy1 mci14copy1 mci15copy1 mci16copy1 mci22copy1 mci23copy1 mci24copy1 mci25copy1 mci26copy1 mci27copy1 mileylove mileylove2 mileylove9 mileylove10 mileylove11 mileylove12 swings swings2 swings3 swings4 swings5 swings6 swings7 swings8 
Håper virkelig du likte dem ^^

Hvilke stjerne er du?

 " http://www.topp.no/phpf/visQuiz.php?id=3257410 "
Her er linken, det er en veldig kort test, to spørsmål så får du svaret.. jeg ble Miley :-D haha ! Man kan ligne på hannah montana, Rihanna og Miley Cyrus ... ganske enkelt :-)
Hvem ble du?

mci17copy1 mci18copy1 mci19copy1 mci20copy1 mci21copy1

Hvem av klesplaggene er finest? (:

normalnormal004 normal2vs3r50
A)                                                   B)

Hvem av klesplaggene er finest?  Den som får flest "stemmer" blir dagens antrekk ^^) smart hva ? x'D

Dagens bilder (:

Dagens bilde:
normalphoto331
Aww ! dette var ett søtt bilde ! så søtt bilde har jeg ikke sett på lenge (:

Iconer:
mileycyrusdotcom101 mileycyrusdotcom102 mileycyrusdotcom104 mileycyrusdotcom105 mileycyrusdotcom106 mileycyrusdotcom107 mileycyrusdotcom108 mileylove mileylove2 mileylove3 mileylove4 mileylove5 mileylove6 mileylove7 mileylove8

Layout/Bled:
mileycyrusdotcomanessa24601

Her var dagens bilder, håper du likte det (:
Er det noe mere du vil at jeg skal ha på dagens bilder?
Er det noe mere du vil ha mere av? (foreksempel Layout eller bilde)

Batman og Miley ?

getattachment

okei, jeg skal innrømme at jeg ikke veit hvor gammelt dette bilde er, men Batman og Miley ? Er det redigert eller noe ? Noen som veit det ? (:

Nye bilder av Miley, med en veldig spesiel kjole..

Jeg har funnet 28 bilder med høykvalitet av Miley på location i New York mens innspillingen for sin opptreden i filmen "Sex and the City '2 Okt 16. og 17..  Her kommer bildene:
normal91963652 normal91963654

normal91963678 normal91963687

normal91963691 normal91963701

normal91963707

normal91963714 normal91963735

normal91963741 normal91963755

normal91963768

normal91963773 normal91963791

normal91964055 

normal91964061 normal91964072

normal91964076 normal91964087

normal91964090 normal91964092

normal91964094 normal91964098 normal91964102

normal91964105 normal91964107

normal91964110 normal91963798
Okei, ikke verdens fineste kjede.. pigg kjede..
Hva syns du?

Miley på forsiden av utlandske blader :)

30lnt54 2v3nekp 

3280806356b152c65c57 coverdecjan

eggktyd4a8ghhg4 ehv8vxfdlpbwldbv

ei22g6hnqfnzqnng enf5gpehdspjhes5

enzdknfhw9laned9 enzfy8lfsinjnil

f1kidiyif6s06f0i f3q9a1ak96oxka69

f3q84p536upbbp3 f11uevqzkxgygxq

girlfriendmagazinemileycyrus image

kuik lifestyle

mileyseventeen08 mileycyruselleaug09cover

mileycyrusatrevidacovergirlthumb437x586 mileycyruscoverbillboardmagazine

mileycyrusglamourmagazinemay20091 mileycyrusinromaniasmagazinehannahmontana3

mileycyruspeoplecollectorsedition mileylifemag

normal012 normal00111

normal0123 normalastrogirlspring0801

starcover taylorswiftandmileycyruscremecover
 Når Miley er på forsiden av ett utlandskblad i utlandet så lager de det mye bedre enn det vi gjør i norge, for i norge setter vi bare på sånne gamle bilder! og det er sykt plagsomt egentlig, jeg liker nye bilder... de setter inn 14-15 år gamle bilder når hun er 16 snart 17 år.

- Syns du også at norske blader også setter litt gamle bilder av Miley?
- Har du noen av disse utlandske blader?
- Selger de noen av disse bladene hos deg?
- Kjøper du utlandske blader ? :-)

Hvem av kjolene er finest? (:

mileycyruscomgma2009apr8live0223 mileycyruscomgoodmorningamerica2009apr8018
A)                                                      B)


Hvem av kjolene var finest? :-)

Flere bilder av den nye HM episoden :)

normalhmgethome4

normalhmgethome5

normalhmgethome6

normalhmgethome7
Her var det fire nye HM bilder av den nye episoden, fant det så jeg bare legger det ut ... håper du likte dem ^^

Dagens bilder (:

Okei, jeg har ikke så veldig mye mere å gjøre på datan for i kveld, så jeg legger ut dagens bilder :-)
Bilde:
mileycyruscomtyrabanksshow2009apr7002
Miley på Tyra show :-)

Icon:
party
Siden jeg la så masse iconer i det forrige innlegget, så legger jeg inn bare ett nå ;)

Layout/Blend:
miley8

Håper du likte det :-D

Masse iconer ;P

Jeg har lagt merke til at det er så mange som liker iconer, så jeg legger ut en del her jeg :
11 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 40 41 43 44 45 heyhey heyhey2 heyhey3 heyhey4 icc icco icon icon2 icon21 iconn miley13 miley36 miley45 miley213 mileyav1 miley mci1copy1
Håper du likte iconene, legg gjerne igjen en kommentar ^^

Hvem av klesplaggene er finest? :-)

normalmmil11 mileycyruscomjayleno2009apr3000
A)                                             B)
Hvem av klesplaggene er finest synes du ? :-)

Ny hannah montana episode :-D

I den nye episoden "Can't Get Home To You, Girl," Det er Lilly's (Osment) bursdag og Miley har lovet henne at hun vil returnere fra henne utenfor staten konsert for å feire. Men når Miley flytur blir avlyst, må hun finne en måte å holde sitt løfte, selv om det betyr å få hjelp fra usannsynlig fans av Robby Ray (Billy Ray Cyrus).

I mellomtiden Jackson (Jason Earles) er lei av å høre Lilly snakke om Miley fravær, så når Rico (Moises Arias) ankommer med to billetter til en basketball kamp, godtar han gjerne.

Her er bilder:
normalhannahmontanaemilyosmentfan02

normalhannahmontanaemilyosmentfan03

normalhannahmontanaemilyosmentfan04

normalhannahmontanaemilyosmentfan05

normalnormalomaha10

Syns den ser festlig ut jeg ^^ eller hva ? :)

Big Party & Degan Backstage-Interview Part 1


Dette er del en av ett interju, men det er bare å klikke seg videre om du vil ha lengere av interjuet :-)
jeg liker virkelig dette interjuet assa :-D

Så nøye på dette bilde

Miley Cyrus har kanskje slettet seg fra Twitter - men vi har spart på denne hemmeligheten

Wednesday 14.10.09 14:28 Oppdatert.
I slutten av forrige uke sjokkerte den unge "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) verden ved å slette sin personlige profil på Twitter uten forsvarsel.

Det siste vi hørte fra Miley på Twitter var at den unge Disneyjenta ble oppfordret til å melde seg ut av "The Last Song"-kollegaen Liam Hensworth (19) "med god grunn".

Men Liam er mye mer enn bare en kollega og "fantastisk" venn (hennes ord) som fikk henne til "å innse hvor mye tid" hun sløste bort på nettet.

Den 19 år gamle australske skuespilleren er også Mileys kjæreste og til tross for at spekulasjonene om en gryende romanse mellom de to dukket opp i august, da de to ble observert mens de kysset på en flyplass i Tennessee, og til tross for at Miley i ettertid har nektet for at noe er på gang, har vi en skjult skatt gjemt under ermet.

Allerede rundt den 19. mai, 2009, publiserte nemlig Miley et bilde av seg selv på sin personlige Twitterside.                                     

bildet kan du se Miley sitte på en restaurant omgitt av to eldre menn og en kjekk gutt og tar du en ekstra titt på bildeteksten under kan du lese:

- Adam Shankman (produsent), Liam (kjæresten), og Greg Kenear (hvordan du nå enn staver det, hahaha, pappa). Jeg elsker min nye familie!!!!

Med andre ord bekreftet kanskje den unge "Hannah Montana"-stjernen forholdet allerede lenge før innspillingen av "The Last Song" startet.

Det tok ikke lang tid før Miley slettet bildet fra Twittersiden hennes - men topp.no klarte å snappe det til seg før det forsvant.

Kanskje ikke rart hun slettet profilen, allikevel?

Kilde:Topp.no

Dagens bilder:

Dagens bilder:
normalmmil1
Konsert bilde

Iconer:
aww aww2 aww3 aww4 aww5 aww6 aww7 aww8 crush crush2 crush3 cutecute2 cute4 cute5 mileyicon3 mileyicon12 mileyicon21mci1copy miley10

Layout/blend:
mileycyruscomblendsbyhannah101
Dette er dagens bilde, beklager lite blogging og aktivt skriving på andre blogger, har skjedd så mye rart i dag, akkuratt som da noen spurte om jeg snakker norsk xD haha. Skulle besøke en vidregående skole og unødvendig en times tid på komfen. Men skal bli mere til helgen der.. ellers er jeg glad akkuratt du kommenterer :-)

Konsert bilder :-)

normal022

normal016

normal001

normal002

normal003

normal004

normal006

normal007

normal009

normal011

normal017

normal018

normal019

normal020

normal023

normal024

normal026

normal027

normal029

normal031

normal0120

normal0140

normalb001

normalb002

normalb003

normalb004
Fra konserten 12. Oktober :-)

Ny bravo blad ^^

normalbravo001 normalbravo002

normalbravo003 normalbravo004

normalbravo005 normalbravo006
                                                                                               ÅÅÅ! den vil jeg ha :-D
normalbravo007 normalbravo008
Liker utlandske blader jeg, du da ?

Dagens bilder ..

Det har desverre ikke blitt mange innlegg i dag... men i det virkelige liv har det vært veldig intresant xP hehe.
BILDE:
28739656048405
Bare ett bilde jeg fant...

ICONER:
best best2 best3 best4 best4 best5 sea sea2 sea3 sea4 party party2 party3 party4 party5

Layouts/Blend:
rockouttheshow

Håper du likte det :-)

Interju :-)


Her er Miley på interju med rahny og alley, stakars miley, hun faller av stolen xD

Miley mistet nesten kjolen

Okei, det kommer noen innlegg i kveld..: Hun var i ferd med å ta et dårlig minne om Kids Choice Awards .Derfor å flykte fra en gruppe av fans var nesten mer enn de burde vise og kjøre ut av kjolen.
The star of Hannah Montana nærmet seg et gjerde å signere autografer og nesten dør i forsøket. The moment av hans tilhengere hadde rømt, og ikke på seg en BH, var på nippet til å forlate sin bare overkropp.

b8a979miley300g b8a979mileydressg
Hva syns du om at hun nesten mistet kjolen?
Hva syns du om kjolen?

Dagens bilder:-)

Bilde:
normalmmil9

Iconer:
hmi7copy hmi8copy hmi12copy hmi9copy hmi13copy hmi14copy hmi15copy hmi16copy hmi17copy hmi18copy hmi18copy hmi19copy hmi20copy mci32copy mci33copy

Dagens blend/Layout:
mileycyruscomblendsbyhannah102
Hva syns du? :-)

Miley oppfordrer fansen

Popstjernen oppfordrer fansen sin til å følge hennes eksempel og ta en pause fra internett. Hun mener at man heller bør konsentrere seg om å leve livet.

Forklarer seg
Bare noen få dager etter at Miley slettet sin egen Twitter-konto forteller hun at hun er fornøyd med beslutningen og håper flere vil vurdere å droppe sine virtuelle virkelighet.

RELATERT: Miley sletter twitter-konto

Mange opprørte fans har bedt på sine knær om å få Disney-stjernen til å gjenåpne sin konto på det populære nettsamfunnet, men i en melding på sitt offisielle nettsted skriver Cyrus følgende til fansen:

- Det ødelegger sjelen min å høre at noen av dere føler dere forsømte fordi jeg slettet Twitter-kontoen min. Det var en god måte å holde kontakten med dere på og jeg følte i løpet av den tiden at vi ble akkurat som venner. Jeg klager ofte til mine nærmeste om at jeg ikke har mye privatliv lenger og en del av det er min feil. Hvordan kan jeg klage på at livet mitt er for offentlig når jeg er den som forteller verden hva jeg gjør?

Hva synes du om Mileys Twitter-kutt? Kommenter nederst!

Mer privat
Miley har derfor bestemt seg for å holde enn lavere profil. Likevel forsikrer hun om at hun skal fortsette å være der for fansen:

- Jeg vil aldri slutte å underholde - det er livet mitt, kjærligheten min og lidenskapen min - men jeg kan ikke gjøre mitt personlige liv til andre folks underholdning.

- Twitter er ikke det eneste jeg har droppet. Dette er ikke et angrep mot en spesiell side, jeg bare synes at unge over hele verden kanskje kunne ta en liten pause fra internett. Hvis vi kunne brukt mer tid på å nyte hva vi gjør enn å twitre om det, ville vi hatt et mye bedre liv.

- Sløste bort tid
I tillegg innrømmer 16-åringen at en samtale med sin medskuespiller Liam Hemsworth inspirerte henne til å slutte med nettoppdateringer:

- Liam er en god venn og han prøvde ikke å få meg til å slette siden min, han hjalp meg bare med å innse hvor mye tid jeg sløste på den siden.

11 14 15

Ett innlegg som ikke har noe med Miley å gjøre, men min hund Mira <3

www.catthrinegj.blogg.no har lurt på om jeg kunne legge ut bilder av min hund, som heter Mira. Mira er 1 år gammel, og ble født 10.Juni i 2008... okei, litt over 1 år da. Jeg legger de ut fordi jeg skal vise hunden min til henne, og andre kan se hun da , hehe. Hun har også en finsk lapphund. Mira er en veldig leken og "spruddlen" hund, hun har litt store ører enn det egentlig rase skal ha ( det sier i alle fall de vi kjøpte hun av). Men jeg syns bare det er suuuuper søtt. Mira het Daizuki før vi kjøpte hun i en kennel i sverige. Finsk lapphund er en veldig glad og sosial hund, hun ELSKER å gå tur, og hun kommer alltid med labben for å bli klødd mer, og bruker sitt super søte blikk, det er utrolig uimotståelig. Hunde rasen er kjent for å ikke bjeffe så mye, men det kan jeg skrive under på at det IKKE stemmer! Eller, i alle fall i den perioden hun er nå. Om et halvt år vil hun begynne å "tenke" og være litt mere avslappet, men jeg vil ikke ha bort det spruddlende og hypre henne ! :) her er bilder:
mira 01
Jeg syns dette var ett herligt bilde av Mira, hun ligger i hagen min. Det er ett perfekt vårbilde!

mira 02
Mira poserte foran noe å lukte på (det hunder lukter på xD) . Jeg syns det er ett nydelig bilde !

mira 03
Nam, Mira fant gull! søtt bilde ^^

mira 04
Mira sitter som oftes hos meg og tigger, skjønner du hvorfor hun er så uimotståelig eller ? <3

mira 05
Ja da, skygge min er der. Men det er så skjeldent at jeg får ett bra bilde som at hun ser i kameraet :-P

mira 06
På øya, som vi var 2. Oktober 2009. Den grillen er ikke våres, også lå det en båt der, som bare var forlatt !-.- " ÆSJ! Jeg står oppå ett fjell.

mira 07
NÅMMEN! Skjeldent mån får ett  sånt bilde ^^) <3

Dette var mine bilder av Mira, håper du nøt vært eneste minutt.
-Har du hund?
-Ja? hvem hunderase?
-Kjenner du til Finsk lapphund?
- Hva syns du om hunde rasen Finsk lapphund?

Tusen takk om du kan legge igjen en kommentar :-)

Miley på shopping :-)

Her er Miley på shopping i Woodland Hill Mall i Tulsa, den 12. Oktober 2009. De to bildene er dessvere ikke i den beste kvalitet da xD:
normal001 normal002
Hva syns du ? (bortsett at bildene ikke var super bra xD)

Dagens bilde

Dagens bilde:
mi
For Wonder world tour konsert :-)

Dagens iconer:
7 8 13 6 42 9 12 27 28 19

Dagens blend/Layout:
mileycyruscomblendbysmileymiley110011

Hva synes du ? :-)

Hva synes du om Miley?

Hei, jeg vil bare spørre dere om hva dere synes om Miley Cyrus? Noen liker bare sangene henns, andre liker henne ikke i det hele tatt , men uten en grunn. Jeg selv er en stoor fan av Miley, fordi hun har bra sanger , er en flink skuespiller og er utrolig pen, + at hun er veldig miljøvennelig, og vil hjelpe verden. Si hva du syns om hun, så skriver jeg en kommtentar tilbake, for du liker vel kommentarer? Hehe, tenkte det.

Hva synes du om Miley ? :-)

normal088

Miley med ny sang ?

We Belong to Music - Miley Cyrus feat Timbaland - New Song


Jeg veit, det høres helt forferdlig ut egentlig xD men, jeg hører at det er en sang der, håper det blir litt bedre vesjon neste gang ;-)

Hva syns du ? :-D

Ny header

I går lagde jeg ett innlegg om at dere skulle stemme på hvem av headerene som dere likte best.
Stemmene:
1 = 4 stemmer
2= 2 stemmer
3= 3 stemmer
4= 8 stemmer
5 = 2 stemmer

Tusen takk for at dere stemte :-D glad dere gadd ^^ Her er bilde av  den headeren jeg skal ha:
header 04

Dagens bilde :-)

Dette er dagens bilde:
normal162
Ett litt gammelt bilde av Miley på hennes Twitter :-)

Dagens iconer:
1 2 3 4 5
Her er 5 iconer, ikke de nyeste, men jeg håper du får bruk for dem eller noe(:

Hva syns du? =)

Wonder world tour backstage video

Okei, jeg veit at i det siste er det masse videoer, men jeg har egentlig ikke så mye å si på en måte. Bilder og videoer sier veldig mye om en ting, men her er det noen video greier, av Miley :-P

Backstage with Miley Cyrus [ Wonder World Tour]Det er backstage på wonder world tour ;-) håper virkelig du likte det !

Miley world blogg :-)

Miley postet en "melding" på Miley world, forteller hun fansen hvorfor hun fjernet sine Twitter-konto. Du kan lese den nedenfor:

"Til min kjære fans,

Dere alle er det nærmeste mitt hjerte og det bryter min ånd å høre at noen av dere føler forsømt siden jeg slettet min Twitter. Det var en flott måte å holde kontakten med deg og jeg følte meg som i løpet av denne tiden ble vi veldig gjerne venner. Twitter er en vakker ting hvis de brukes på riktig grunn. Jeg elsker jobben min så mye at det er vanskelig å tro noen ganger at det anses som fungerer. Men til slutt er det fortsatt en virksomhet og jeg trenger en slags "normale" liv også. Jeg klager ofte på de som er nærmest meg at jeg ikke synes å ha mye av et privatliv lenger og en del av det er min skyld. Hvordan kan jeg vinne om mitt liv blir til offentlig om jeg er den som forteller verden hva jeg gjør? Enkelte ting i mitt liv trenger å si i mitt liv og ikke på noen sladder stedet. Jeg vil aldri noen av mine fans skal føle at jeg ikke elsker dem eller bryr seg om dem, men, som deler samme kjærlighet og respekt for meg, jeg må ha plass til å vokse som person og gjøre noen feil. Jeg må være i stand til å leve og lære i det private. Jeg vil aldri slutte underholdende det er mitt liv, min kjærlighet, og min lidenskap, men jeg kan ikke ha mitt personlige liv være andre folkeslag underholdning.


Twitter er ikke det eneste jeg kutte ned på. Dette er ikke et angrep mot dette spesielle området, jeg bare tror barn over hele verden kunne kanskje ta en liten ferie fra Cyberspace. Mitt problem med internett er det gjør negativitet så tilgjengelig. Den tillater folk å anonymt skade andre uten konsekvenser. Det er ikke den virkelige verden. Ikke bare det, men hvis vi brukt mer tid på å nyte det vi gjør dessuten tweeting om det, ville vi nyte livene våre mye mer. Jeg har veldig lite ledig tid og stunder at jeg har jeg skal tilbringe sammen med familie og venner og elsker hvert minutt av sin bedrift.

Nå er selvsagt rykter har begynt at Liam er grunnen til at jeg slettet min Twitter. Jeg håper at mitt ekte fans vet hvor dumt det er. Jeg hadde nevnt for ham at noen laget en falsk twitter med hans navn, og vi begge begynner å prate om hvor latterlig det er. Liam er en fantastisk venn og han prøvde ikke å få meg til å slette min side, han bare hjalp meg å innse hvor mye tid jeg var herjer på dette nettstedet.

Jeg håper virkelig dere alle vet hvor mye du betyr for meg og hvor mye jeg virkelig bryr seg om hver og en av dere. Jeg vil holde kontakt gjennom Mileyworld og Mileycyrus.com som jeg gjorde før kvitter. Jeg elsker dere alle. "

Hva syns du om brevet?:-)
10

Hvem header ? Stem ;)

Okei, jeg syns det er på tide at min header skal bli skiftet ut med en ny. Jeg har laget litt her, men de er ikke fult av masse stæsj å sån da, liker en litt avslappet ^^
1.header 01

2.header 2

3.header 3

4.header 04

5.header 05

Hvem syns du var finest? skriver du på min, skriver jeg tilbake på din ^^

Miley rapper om at hun har sluttet med Twitter xD


Haha ! den er så bra og utrolig verdt å se ! du har vel hørt at Miley har slettet twitteren sin? og at resten av familien også har det ? Her rapper Miley om det xD den er bra !

Hva syns du? :-P

Dagens bilde :-)

img000081
Dette er dagens bilde, jeg syns det var veldig fint. Hva med deg? :-)

Dagens ambefaling , 9.Oktober .

254c7d9380684ecdaeb6c281ec0aa863
www.onemalene.blogg.no er en bra blogg ! Hun tar bra bilder og skriver bra ! hun er også utrolig søt ^^ Hun blogger om forskjellige ting :-)

Vært der? :-)

Interju med Dave and Jimmy ,8 Oktober 2009

Hei igjen ! :-) jeg er litt usikker på om at jeg har lagt inn dette interjuet før egentlig :-)

Har jeg ? :-)
Hva syns du?

Miley world videoer 2 xD

Her er enda mere xD haha:
MileyWorld - Miley Reunites with her band and performing Fly on the Wall.

MIleyWorld - Miley Cyrus in Columbus Performing Girls Night Out (GNO) Part 1

MIleyWorld - Miley Cyrus in Columbus performing I Love Rock and Roll and PArty in the USA Part 2

Håper du likte det xD hehe.

Miley world videoer :)

Jeg syns det er nitrist at mileyworld koster penger, og utlandske. Men jeg nyter å se videoene som man finner fra youtube. Håper du liker dem :
MileyWorld - Miley in Detroit 10/07/09


MileyWorld - Miley Cyrus Wonder World tour in Salt Lake City - See you again

MileyWorld - Miley With Special Guest MandyJeg veit ikke om jeg sier det forsent, men det er ambefalt å ta ned lyden på konsertene xD hehe.

Har du en bruker på miley world?
Følger du med på videoene fra Miley world?

Miley har slettet sin twitter :-(

Som alltid pleier jeg å sjekke Miley sin twitter, og da er det jo lett å trykke på linken siden den er en av mine favoritter og den siden jeg besøker mye ! men så funket det ikke ! å her kan du lese grunnen:
"Miley Cyrus har dratt fra Twitter verden. Den teen sensation har slettet sin konto etter å ha blitt spurt om ryktet hennes, om at  Liam Hemsworth  er kjærester, som tilsynelatende ikke har sin egen konto.

På skrivende stund, kan Miley's Twitter ikke åpnes. "Beklager, men siden ikke eksisterer," lese kunngjøringen settes på kontoen hennes. Miley siste Tweet før hun Twitter går inaktive lese "FYI Liam har ikke en Twitter og han vil ha meg til å slette mine med god grunn."

Offisiell uttalelse er ennå ikke gjort av Miley selv eller hennes folk angående rapporten. Liam heller ikke har løst saken."
Miley må åpne twitteren sin igjen :-D VÆR SÅ SNILL .

Leste du hennes twitter?
Hva syns du om det at hun har stengt twitteren?

mcicon1

Blogg ambefaling ^^

5a54677eb477b56d9b8397c1db40fe22
www.stinehaugaan.blogg.no heter bloggen. Hun har ett innlegg om at hun vil at folk skal stemme på en ny header, men dette er headeren hun har nå ^^) Bloggen er å ambefale fordi hun skriver om fine og morsome ting ! også er hun utrolig søt ^^

Jeg vil ikke ødelegge hele innlegge med denne videoen, men jeg liker virkelig denne videoen! hun er utrolig flink til å synge, og spille gitar !


Vært på bloggen?

Miley Cyrus - Mojo in the Morning - 7.Oktober 2009


Her har Miley ett interju med "Mojo in the Morning". Håper du liker det ^^

Her er 3 bilder fra interjuet:
normalmojo1

normalmojo2 

normalmojo3

normal004

normal005
Hva syns du om bildene? :-)

Hun har fått smile tilbake :-D


Miley gjorde hennes første konsert siden 29 September, i går og alle fans som fulgte med, er surret at Miley "fikk smile tilbake." Tidligere denne uken var Miley følelsen litt ned om seg selv sier "hun savner Mileys smil." Ikke bare hadde hun satt på en killer show i går kveld, "The Time Of Our Lives" hennes nyeste EP albumet har solgt over 50.000 eksemplarer og har gått gull siden utgivelsen! Denne jenta er fantastisk! Miley har definitivt noe å smile av. Gratulerer Miley !

Video og photoshoot :-)


Denne er verdt å se !!

normal0013

normal0023

normal0035

Hva syns du om videoen ?
Hva syns du om bildene? :-)

Dette liker ikke pappa !

objcab1973b

Faren til den unge "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16), countryartisten Billy Ray, er bekymret for datterens nye forhold til den australske skuespilleren Liam Hemsworth (19).

At hans unge datter var sammen med den 21 år gamle undertøysmodellen Justin Gaston (21), i nesten ett år var okay for Billy Ray, men denne gangen hevder kilder han syntes Miley må sette ned farten:

- Billy Ray er bekymret at forholdet deres går for langt, for fort, avslører en kilde til Chicago Sun-Times.

- Det skaper ganske mange konflikter i familien, hevder kilden.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth traff hverandre for første gang på innspillingen av den nye filmen, "The Last Song", i Savannah i sommer og siden den gang har paret vært gjenstand for romanserykter.

Hva hadde DU gjort?

I august skal noen ha sett de kysse på Nashville International Airport og i slutten av september hevdet "sikre" kilder at de nå offisielt er på datern og har vært sammen i mer enn tre måneder.

Om ryktene er sanne og pappa er så bekymret som kildene vil ha det til - hva hadde du gjort om du var Disneyjenta Miley Cyrus?

(kilde: topp)

Hva ville du gjort?
- Hørt på pappa og dumpet han.
- Ikke brydd deg om hva fattern sier , og gjort det du ville gjort.
- Løyet for han , og fortsatte å møte han .

Miley Cyrus og the Jonas brothers support city of hope bilder

normal0791

0841

0861

0880

1011

1011

1031

1092

1182

1201

1232

normal0801 normal0811

normal0821 normal0831

normal0851 normal0871

normal0891

normal0901

normal0910

normal0921

normal0961

normal1001

normal1021 normal1052

normal1042

normal1062 normal1072

normal1112 normal1710

normal1132

normal1162

normal1172

normal1212 normal1221

normal1242 normal1252

normal1640

normal1650

normal1660

normal1680

normal170

normal1720 normal1750

normal1730

normal1760

normal1800
Jeg veit ikke om bildene er alt for gamle, men jeg fant dem :-)

Backstage bilder fra The Wonder World Tour 2009 :-)

Her er bildene fra The wonder world tour 2009! :-)
normal35wwwhqparadisehu

normal36wwwhqparadisehu

normal1wwwhqparadisehu

normal3wwwhqparadisehu

normal7wwwhqparadisehu

normal8wwwhqparadisehu

normal9wwwhqparadisehu

normal10wwwhqparadisehu

normal11wwwhqparadisehu

normal12wwwhqparadisehu

normal13wwwhqparadisehu

normal14wwwhqparadisehu

normal15wwwhqparadisehu

normal16wwwhqparadisehu

normal17wwwhqparadisehuaww ^^

normal18wwwhqparadisehu

normal19wwwhqparadisehu

normal20wwwhqparadisehu

normal31wwwhqparadisehu

normal32wwwhqparadisehu

normal33wwwhqparadisehuHar Billy klipt håret ? :-O

normal34wwwhqparadisehu

normal37wwwhqparadisehu

normal38wwwhqparadisehu

normal39wwwhqparadisehu

normal40wwwhqparadisehu

normal41wwwhqparadisehu

normal42wwwhqparadisehu

normal43wwwhqparadisehu

normal44wwwhqparadisehu normal45wwwhqparadisehu

normal46wwwhqparadisehu normal47wwwhqparadisehu 

normal48wwwhqparadisehu normal49wwwhqparadisehu

normal50wwwhqparadisehu normal55wwwhqparadisehu

normal51wwwhqparadisehu

normal52wwwhqparadisehu

normal53wwwhqparadisehu

normal54wwwhqparadisehu

normal74wwwhqparadisehu

normal75wwwhqparadisehu

normal76wwwhqparadisehu

normal77wwwhqparadisehu

normal78wwwhqparadisehu

normal79wwwhqparadisehu

normal80wwwhqparadisehu
Håper du likte bildene,
Hva syns du?

Hvem av klesplaggene er best?& dagens bilde:-) Husk plakat innlegget lengere nede xD

mileycyruscomburbank2009aug23033 mileycyruscomburbank2009aug25005
A)                                                                    B)
Hvem syns du er best ? :-)

DAGENS BILDE:
primary
Dette er dagens bilde :-) jeg syns det er veldig søtt <3

Ett nytt blad med Miley i ! :-) (utlandsk)HUSK Å SE PLAKAT INNLEGGET :-D

Her er et nytt blad i salg i usa eller utlandet i alle fall, jeg har ikke sett det på narvesen da -.- " litt kjip! så kult ut
normalmoct1 normalmoct2
normalmoct3 normalmoct5
normalmoct6

Hva syns du?
Er dette bladet å få kjøpt der du bor?
HUSK Å SE PÅ PLAKAT INNLEGGET LENGERE NEDE ;-)

FOX All Access One On One With Miley Cyrus

HUSK Å SE MINE PLAKATER UNDER DETTE INNLEGGET :-D OG GI EN KOMMENTAR !;-)


Hva syns du? :-)

Mine Miley plakater

Arg! dette er den fjerde gangen jeg prøver meg på å legge ut bildene, også må det alltid skje noe klikkings -.-" plis si dette funker ! uansett, jeg er ikke verden beste blogger eller beste fotograf. men håper du likte dem:

biilde

en kopi

img3758

img3759

img3760

img3761

img3762

img3763

img3764img3765

img3766

img3767

img3768

img3769

img3770

img3771

img3773

img3774

img3776

img3777

img3778

img3779

img3780

img3781

img3782

img3783

img3784

img3785

img3786

img3787

img3788

img3790

img3791

img3792

img3793

img3794

img3796

img3798

img3799

img3800

img3801

img3802

img3803

img3804

img3805

img3806

img3807

img3809

img3808img3810

img3811

img3812

img3814hahah

img3815

img3816

img3817

img3818

img3819

img3820

img3821

img3822

img3823

img3825

img3827døra

img3828

img3829

img3830

img3831

img3832 Denne skal jeg henge opp

I taket:
img3833

img3834

img3835

img3836

img3837

img3838

img3839
Sån ! Endelig er jeg ferdig, det toksin tid ! xD hehe.

Hva syns du?
Kan noen av dere som blogger om Miley også ta bilder av miley plakatene deres om dere har?
Har du noen av plakatene jeg har? :-)

Nye twitter bilder igjen xD

34182075
" Actually I am just shallow. I only love ya cause you are the most beautiful girl EVER. Yup. That's it."

34181960
"Heres @ddlovato being the most supportive friend in the world. Not only did you go to the LA premier but London too. I can't help but love you. UGH dang it!"

app3479811254700975
"Where did SHE go?"

Twitter bilder :-)

33936889
"Now this is what true friendship looks like. None of that hollywood crap. @ddlato I miss you =]"

app3479811254628899
"Another shot of fl-ocks. Haha"

app3479811254622308
"Ok. Mom just gave me a "get well gift" and its flip flops with socks connected to em. What do we think? Ehhh"

Hva syns du ? :-)

Hvem av plaggene er best? (3) :-)

mileycyruscomla2009aug30starbuckshairsalon00uhuhiugy
A)                                                                        B)
Hvem av klesplaggene er best ? :-)

"Rodie for a day" vinneren !Vinneren av "Rodie for a day"  ble interjuet av Noah, Emily og Miley. Tenk å kunne vinne det :-D det hadde vært en deiligh drøm !
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Hei hei! Dette er min Miley blogg! og jeg blogger da om Miley, siden jeg digger henne utrolig mye. Men om du kommenterer her, kommenterer jeg hos deg :) Men ikke reklamer, det er det ingen som liker!

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie

LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits