Noe Miley har sakt

Miley: Jeg er den lykkeligste jenta i verden!


Ny MileyWorld blogg
: For en vakker dag! Gikk til parken sammen med mine to beste venner, Mate og Liam ;) og så hadde en kjempeflott lunsj @ Panera! Jeg er besatt av sine bbq kylling salat! Jeg er den lykkeligste jenta i verden i dag! Komme til å bruke tid bare nyte livet mens det telles ned dager til min album kommer ut den 21.! Gud er sååååå bra! XO X M. Thx @ lollipop49!

Her er foresten lunsjen med Liam, bare to bilder:
 

Bra å høre, eller hva?

En viktig melding fra Miley Cyrus til deg

Miley Cyrus, 'I DID NOT KISS A GIRL!'
Miley Cyrus, 'I DID NOT KISS A GIRL!'
Håper det gikk bra om du måtte lese engelsk denne gangen?
Som hun sa - GET OVER IT!

Trodde du at Miley kyssa den ene danseren?

Blir ikke så veldig mye blogging i dag, kanskje jeg kan få til to, men, har en stor prøve i morgen, i geografi og sånt, skal kunne fylkene i norge også vise noen byer i norge på norgekartet, og.. ja, jeg har begynt å øve på de, og jeg har ikke kunnet noen xD

Miley: jeg vil savne Hannah Montana


På MileyWorld skrev Miley dette: Vi har bare vår siste HM tabell å lese. Wow. Jeg kan ikke tro det er mot slutten. Jeg startet med dette som 12 åring, jenta fra Nasville med drømmer som jeg ikke kunne håndtere alene! Jeg er så velsignet at jeg har kunnet hat Disney under vingen min, og har ført meg dit jeg er i dag!

Produsenter, forfattere,kasetet, og mannskapet har vært min rock de siste fem årene. Jeg visste ikke at at det skulle bli så vanskelig å ha dem rundt meg. Jeg har hatt samme rutine siden 7.klase og jeg vil bli uteksaminert ved slutten av dette året.

Hver dag jeg har vært på skolen med Emily, lunsj med Jason, jeg spiller med hundene med Moises, og jeg får jobbe med alle disse mennskene jeg elsker mye. Wow. Wow. Wow. Alt dette er bare å synke i. Jeg vil savne Hannah Montana så mye. :( X M. Thx @ lillipop49Hva syne du? Savne Hannah Montana?
Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

14, Oslo

Hei hei! Dette er min Miley blogg! og jeg blogger da om Miley, siden jeg digger henne utrolig mye. Men om du kommenterer her, kommenterer jeg hos deg :) Men ikke reklamer, det er det ingen som liker!

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwayjuliie

LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits