Skriftelige nyheter

Denne tatoveringen kunne jeg tenkt meg!


Det er en fan som har tatt en slik tatovering, sån kunne jeg virkelig tenkt meg. Men ikke akkurat der, og ikke så stor heller. Nå må jeg vel bare overbevise pappa. Hva synes du om den?Jeg tenkte bare at jeg skulle putte inn denne videoen og skrive litt om hva jeg synes om det. Jeg synes selv det er litt rart at folk blir sjokkert over videoen å sånt, men seriøst, hun er jo 18 år. Det er vel mange som har prøvd dette her mye tidligere enn Miley. Det er ikke sån at jeg synes noe possitivt om det, for det gjør jeg faktisk ikke. Tragisk at personen ved siden av driver å filmer alt hun gjør, også blir det "bare tilfeldigvis" lekket ut på nettet. For meg ser det ikke ut som hennes ekte venner.. jeg mener, hallo, de filmer, også bare noen få dager ble det lagt ut! og det var sån litt etter bursdagen hennes!

Altså, Miley har ikke enda sakt noe om dette her, eller forsvart seg på noe måte, hun må jo få si noe. Synes da jeg. Selvfølgelig blir jeg jo skuffet over hun, for jeg er redd det er noe hun skal fortsette med. Med tenk litt på hvordan livet hennes er. Folk vil jo ha sine meninger uansett hva hun gjør, uansett. Men jeg tar med ikke nær av det, tenk om det ikke ble filmet, så hadde vi ikke visst noen ting.

Ikke glem det øverste i innlegget dax) - å jeg håper du leste det jeg skrev!

Miley skal feire julen i Nashville?

Mileys eldre søster Brandi, har nylig twittret at hun nettopp hadde bestilt flybilletter til å tilbringe ferien i Nashville, der Miley kommer fra, som vil vel bety at Miley også skal reise med resten av familien. Du kan se hva hun skrev:

@ TheBrandiCyrus

Oversettelse: akkurat bestilt billetter til jul, er jeg veldig spent på å komme til Nashville med min familie og @ jonwasleske.

Skulle egentlig ha engelesk oversettelse, men det kom ikke.

Hvor skal du feire jula? :)

Mileys foreldre skal ikke skilles?

Ifølge en nettside kalt Hollywoodlife.com, skal ikke foreldrene til Miley skilles likevel, og tydelig har paret bestemt seg for å holde sammen. Den 26. Oktober, ba Billy Ray Cyrus om at skillsmissen med Tish skulle bli offisielt gjennom retten, og etter loven av Tenessee, hevder det at disse dokumentene skulle komme innen 30 dager, men det har da ikke skjedd. Så da har de vel kanskje bestemt seg for å holde sammen?

Nettstedet hevder at ansatte på Of Williamson County Chancery Court, kunne ha fortalt at når skillsmisse skjer, er de en periode på 30 dager for tiltalte til å levere tilsvarende, og angivelig to arbeidere, har sagt at Tish ennå ikke har sendt inn, noe som betyr at det ikke har skjedd noe skillsmisse eller diskreditert.

En annen advokat, ville også fortalt at hvis begge ønsker å fortsette med planer om å skille seg, bør rettslige prosesser starte på nytt. På den andre siden, er en representant for Billey Ray, nevnt følgene:"Det er absolutt falsk, det er ingen endring i prosessen med skilsmisse".

 Men dette er jo bare et rykte... men det er låv å håpe at dette er sant

Hva tror du ?

Miley går rettensveier?

Du husker vel det såkalte "nakebildet" som ble lagt ut, og så viste det seg at det ikke var ekte(altså, at det ikke var henne). Dette er ikke den første gangen dette har skjedd med Miley, og ikke possitivt omtalt blir det heller. Hvordan skal man glemme den påstanden om at det var Miley som var i dusjen (fra 2008) som viste seg å være photoshoped, eller den gangen da Perez Hilton hadde laget et litt upassende bilde der Miley ikke hadde på undertøy, som også var redigert. Alt dette som risikerte en dom for barnepornografi (altså, dette var før Miley var 18 år)

Miley er en pressetalskvinne, og  er så sliten av at slike bilder blir spredd på nette, så hun vurderer rettsligge skritt mot personen som har "laget" et bilde. Dette er jo bare er rykte, rykte, husk, rykte.

Seriøst, hun har jo rett til å gjøre noe med det! Hun blir jo stemplet som et dårlig forbilde pga lettkledde bilder, også viser det seg til slutt at det ikke er henne. Hva kan hun eller gjøre? gjør hun ikke noe, kommer det til å fortsette!

Rett og gjøre?

Nakenbildet er ikke av Miley!

                                                 
I går skrev jeg et innlegg om at jeg ikke trodde at nye nakenbilde var av Miley. Og rett hadde jeg også! jeg skrev foresten nederst på innlegget at det ikke var hun, men jeg lager et innlegg for det jeg. Altså, jeg blogger jo om Miley for å slutt på mange hatere (det er jo låv å drømme!), og at folk blir oppdatert på hennes liv. Altså at dere ikke går rundt å trur at Miley har tatt naken bilder og det ligger ut på nettet, jeg prøver bare å si det!

Det var en som hadde skrevet litt om denne jenta, og hun kommer fra tyskland (eller noe), og at hun er (litt) tynnere enn Miley, og om du ikke har lagt merke til det, så har ikke bilde "just breathe" tatoveringen. Og tenk deg om, tror du Miley hadde vært villig å gjøre det?

Får Miley et sammenbrudd?

Miley er på randen av et totalt mentalt sammenbrudd - i følge en problematisk ny rapport. Kilder sier at Miley sliter med å takle foreldrenes skillsmisse.

"Miley prøver å være sterk mens hun går gjennom hennes foreldres samlivsbrudd, og hun elsker dem begge" sier en kilde. "Alle har lest hvert av hennes trekk, som når hun går med sin mor, og ingen ser faren hennes. Det er å skyve henne til det såre pungtet".

"hun prøver å fokusere på hennes nye film, og der hun bor, men noen av oss er bekymret for henne" sier enda en kilde. "Hun tar på seg et modig ansikt, men hun er trøtt og stresset".

Det er jo ikke rart hun kan få/har fått et sammenbrudd, seriøst, det går jo veldig innpå henne da! Hun har til å med trygglet om at de ikke skal skilles. Miley er jo også en sterk person!
Hva mener du om det?

Har ikke trua på dette er Miley!

Joda, jeg har ikke svart på en del kommentarer i det siste, jeg har ikke svart på kommentarer siden.. ja... jeg har ikke svart på noen kommentarer siden det siste innlegget på siden her, da Miley har bursdag.. haha! Men, til poenget i dette innlegget, altså det er nytt bilde av Miley, og det er et bilde der hun er naken. Hun har tydeligvis blitt frastjålet sin iPhone på en fest, der det har ligget forskjellige bilder i, og det sies til å være et faktum eller at det ekte. Det var ikke bare et bilde som ble lekket ut på nettet, tre andre bilder også. Men har egentlig ikke trua på det er Miley. Min mening. Hodet er liksom tilfeldigvis ikke der.. det hadde vært noe om hodet hadde vært der, men har egentlig ikke trua på det er hun! hva mener du?

http://i.imgur.com/q1VKy.png
ja, kanskje ikke det mest passelige å legge ut på bloggen, så jeg tok bare en lenke til der bilde er. Det var liksom ikke meninge å dele det med alle og la det lekke seg mere ut, men det blir vel delet med folk siden det er folk som leser bloggen min. Men jeg tar meg ikke nær av det! om det skulle vært ekte, så burde man kanskje tenke på at Miley ikke vill at det skulle bli sett! Her er de andre bildene som er lekket ut:

Klikk for å vise bildet i full størrelse Klikk for å vise bildet i full størrelse Klikk for å vise bildet i full størrelse
disse bildene er btw ekte!


Jeg skal bare si at bilde ikke er ekte.. hadde ikke tenkt til å lage et ekstra innlegg om det. Kilder sier jo så at det ikke er sant, jeg mener, hvor kan man se just breath tatoveringen? foreksempel ...

Miley er bekymret for karrieren sin og fremtiden

Nettsiden ShowbizSpy skrev en nyhet om at Miley Cyrus er veldig bekymret for fremtiden og hennes karriere fremover nå som hun har fylt 18 år. Dette står det:

Miley har blitt bekymret! sier kilder. "Miley elsker å være vellykket, hun vet ikke noe mer. men hun er redd for at hun ikke kunne til slutt bli tatt av media og bruke opp alt som tidligere stjerner i tenårene."

"Miley har gjort mye til å være 18 år og tenker på sin fremtid i Hollywood, og hvordan hun kan holde sin karriere i brann så lenge hun ønsker å være der"

Nettstedet som publiserte dette spørsmålet er ikke veldig pålitelig, og nevner ikke hvordan kilden veit om dette og som har et grunnlag for å skrive dette notatet.


Jeg tror Miley klarer seg i bransjen å sånt! og at hun ikke har noe å bekymre seg for!
Hva mener du?=)

Små Miley nytt 1#

Hey, jeg vil bare si at dere går glipp av så mye "nytt", jeg ligger veldig langt bak, og for å henge med så lager jeg sån små miley nytt innlegg hver dag elns.. håper det er greit, men paparazzi bilder og sån er for seg.

Den nye voksdukken av Miley:

For å være ærlig, lignet den ikke så veldig... et til bilde under:
 

The big bang blir en film?

"Det er snakkes faktisk om en film. Jeg er spent på det også" James konkav. "Det er et par produsenter som vil sette sammen historien. Det er veldig spennende".  Sa James om at det kanskje skulle bli en film om the big bang musikkvideoen. Og det sies faktisk at den ideen er oppfylt: "Nå snakker du virkelig! You make my day!", Hollywood Crush kan nemmelig hjelpe megleren med avtalen.

Miley tar ikke noens sider i foreldrenes skilsmisse

Miley kommer ikke til å være i midten av foreldrenes skilsmisse.
"Miley tar ikke noens sider i dette. Hun er lei seg. Hun prøver å holde alt privat mens familien går igjennom dette". Sier en kilde. I skilsmissepapirene av Billy ray cyrus, søker Billy å dele foreldreretten til de tre mindreårige barna han har med kona Tish.
Miley er også tilbudt en sum med penger for å snakke om skillsmissen.
Og familien er også bekymret for at Miley blir den neste Lindsay Lohan, men det er jo bare et rykte da! Og det andre ryktet som går nå er jo at Miley er grunnen til foreldrenes skilsmisse, det er vel gjerne ikke det da!

I'll always remember you
Videoer fra den episoden..
   
Taylor Swift og Miley i "Rock Of Ages" film?
Noen rykter går om at Miley skal være med i en film kalt "Rock of Ages", med Taylor Swift. Man kan jo aldri være sikker på om ryktet er sant, men hadde vært kult. "Rock of ages" er en fortelling om en ung rokkestjern som prøver å gjøre et gjennombrudd med en annen by jente med den samme drømmen. 


Every Rose Has It's Thorn neste singel bekreftet
"Det er bekreftet at neste singel (US) av Miley Cyurs, vil være Every Rose Has It's Thorn, debut den 20. November". Tenk så sykt det er, men veit ikke om noe i Norge da.


Miley med ny EP 2011?

01. See You In Another Life
02. Unusually Me
03. Everything
04. Givin? You Up (Amy Belle Cover)
05. Love U
06. Fall in WinterMiley drakk "beer" i Spania
29196057378293761340 Miley Drinks Beer in Spain
Nå i denne tiden, midt i skillsmissen med foreldrene, Miley var i en klubb i spania i går, der det ble gitt ut "drikker" for 18 åringer. En fotograf så dem, og skjønte jo at drikking ikke være akseptabelt i deres land.  Men tenk over det, miley har det jo ikke så lett, og hun vokser jo opp..

Miley er en av de mest kjente kvinnene
I følge COED Magazine.com, som har laget en liste over 50 mest populære kvinner, her er 10:1 - Lady Gaga
2 - Ke $ ha
3 - Madonna
4 - Beyoncé
5 - Rihanna
6 - Britney Spears
7 - Justin Bieber
8 - Miley Cyrus
9 - Paris Hilton
10- Avril Lavinge

Okeeeeeeeeeei, justin bieber ja...


Miley på college!
Miley skal på college! Hun har bekreftet at hun skal spille inn en film først, kalt undercover. Veldig kort fortalt. hehe. Hvor jordnært er ikke det? - sikkert bare rykter da...


Bruker stunt i "The big bang"?

Ser det ut som det?

Tish hadde noe med Bret Michael?

Dette kan kanskje være grunnen til Tish og Billys skillsmisse, for Tish har nemelig hatt en affære med Bret. Nettsiden skriver: " Det var et profesjonelt forhold som ble til noe mer". Dette er tydeligvis ikke fra Bret, mere informasjon kommer hvis det kommer mer!

Ble litt lei av å skrive nå, men dette er vel det fleste "nye" nyhetene, kommer ikke til å grave i masse gammelt nytt.. hehe.. men dette er vel det meste tenker jeg!

Miley velger sin fars side?

I den nye utgaven av Star Magazine, står det en del om Billy og Tish sin skilsmisse, som du sikkert har hørt om. De sa at Tish og Billey prøver å styre pengene til Miley, og hun kommer til far sin side:
"Miley har tjent ca 50 millioner dollar i 2009, og nå prøver Billy Ray og Tish å forhandle seg frem til en måte å kontrollere pengene til Miley. Et familie medlem fortalte "Hvem har kontrollen over fremtidens kariere, kariere er nødvendig for å utgjøre hundrevis av millioner av dollar.. Miley og Billy har en link incrivel. Denne situasjonen har skapet forholdet mellom Miley og hennes mor, at hun defenetivt kommer til å velge faren sin side"
  
"bra" valg?

Er Billy Ray grunnen til Miley's tatoveringer?

Miley har fire tatoveringer, som foreksempel hjertet på lillefingeren på hennes høyre hånd, som ligner på et hjerte Billy Ray hadde tatovert på sin ventre hånd for to år siden. Billy's tatovering ble satt da Miley tegnet et hjerte på handa hans mens de satt i kirken. Nå som Miley er 17 år gammel (snart 18) har miley fått sin første tatovering i 2009, som ble signert av Tish, for hun og ektemannen Billey Ray har noen tatoveringer selv.

Du har vel også hørt at Miley's foreldre har skilt seg? og at Miley tar det tydeligvis veldig tungt og går utover at hun har begynt å bli litt på kanten, og at hun skjønte det hele tiden at de skulle skille seg  - kort fortalt! ;D

Og det har kommet enda et rykte om at Miley og Liam skal gifte seg, noe som ikke er sant, litt rart det rykte kommer etter hun har laget en video om at hun ikke skal skal gifte seg. Det sies også at Miley er sammen med Liam bare fordi hun viste at foreldrene skulle skilles, at hun da søker trøst.

Håper det var greit at jeg bare tok et kort oppsumering av ting jeg aldri har fått tid til å blogge om!

Greit jeg tok en kort "oppsumering"?

Hannah Montana forever cd to?


CD 1
1. Gonna Get This ? featuring Iyaz
2. Que Sera
3. Ordinary Girl
4. Kiss It Goodbye
5. I?ll Always Remember You
6. Need a Little Love ? featuring Sheryl Crow
7. Are You Ready
8. Love That Lets Go ? featuring Billy Ray Cyrus
9. I?m Still Good
10. Been Here All Along
11. Barefoot Cinderella

CD 2
1. Where I Go
2.Gonna Get This ? Hannah Solo
3- Where I Go ? Feat. Emily Osment
4- Que Sera ? Remix
6-Are You ready
6- Just a Girl (2010)
7- Let?s Do This ? Feat. Mitchel musso
8- Hannah Montana Story

Bonus Features

Konserter/fraføringer:
I?m Still Good
Been Here All Along

Musikkcideo:
Que sera
Ordinary Girl

Slideshow
Encarte Digital

Skal du ha en?

Miley til Brasil

Miley kommer snart til Brazil, og her er det en promo video.
Et bilde fra videoen:


Her er det tre bilder fra en pressekonferanse, der det skal være en privatkonsert med Miley
  
Det er vel for når hun kommer.. er faktisk ikke sikker på når.

Hva synes du om det? - blogga fort denne gangen gitt!

Miley er visst verst kledd i dette antrekket

Bladet U. S. Magazine hadde med en artikkel med tittelen "Legg inn en mandat til mote politiet for Miley Cyrus", der de kunne kommentere et antrekk Miley har brukt, dette sa de:
Jennifer J. Nieva: Uh-oh, DeLorean i 1969?
Jackie Henson: De 7 tingene jeg hater mest i dette antrekket? Hvor begynner jeg?
Bianca Isabel Silva-Hill: Hennes neste program av Hannah Montana.
Nalt Fadri: Hus, hjem, vanvittig ...
Keisha Sylvester McNeal: Shortsens lommer er vel litt store?

Jeg synes det bare var teit, hun er utrolig søt i det antrekket, og jeg synes det var veldig kult! De må virke veldig gamle når de sier at dette ikke var fint, det er jo sykt kult!

Enig?

Miley : "Selv om man går på en fest, så trenger man ikke bli beruset"

Har glemt noen innlegg, så det er ikke alt jeg legger ut fordi det blir litt vel gammelt, men jeg vil virkelig legge ut dette innlegget, for det er faktisk veldig viktig! For Miley sa i et interju med Ryan Seacrest på hans radioprogram KIIS FM: "Hvis jeg danser på en nattklubb og har det gøy. Vil jeg ikke at folk skal fortelle og sladre om "Å, hun var dopet, hun var beruset", jeg vil aldri være en slik person, men det betyr ikke det at "jeg vil aldri ha en drink i hele mitt liv", for det ville jo vært en løgn, det er den riktige veien å ta, alt er bra i moderate porsjoner.

Enig eller uenig? (se han i bakgrunnen på bilde, haha)

Det Miley har i pannen

Jeg la ut en video fra Miley's youtube bruker, og jeg nevnte at jeg så at Miley hadde no i pannen. Kom mange utrolig kreative svar. Men det er en Bindi, også kalt "regndråpe". Det er brukt i den sørlige deler av Asia, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Pakistan, men spesielt i India. Kvinner og jenter, tar det som et symbol på deres alder, ekteskapelig status, religon eller etnisitet.

Men bortsett fra at det er symbolisert, ha nå blitt et dekorativt element, og er ikke lenger begrenset i farge eller form. Det er Bindis, som er vaneligvis laget av tynt metall, kan også være en liten juvel, eller dekorert med perler og paljetter. Så det virker som om Miley har tatt seg en Bindis.

Det skal man ikke ha trodd. Hva synes du?kunne du tenkt deg en?

Kanskje hun ikke bruker det? SÅ?

Ok, du lurer sikkert på hva? Joda, det har seg nok sån at ikke alle kvinner bruker BH, men så? kanskje de synes det er behagelig? Mange kvinner som bruker sportsbh/topp (you name it..), og synes det er fin måte å ha det på. Synes det er så teit og rart at media lager saker om sånt, for det er jo også mennskelig! Hun får gå med HVA HUN VIL, ferdig!

PS.. IKKE STIRR DER ;)

Hva vil du si? - sorry jeg putter dette innlegget litt tidlig til det andre innlegget!

Miley bruker Mac Viva Glam


Miley bruker Mac Viva Glam av Lady Gaga i musikkvideoen Who Owns My heart!
Bruker du den?

Jedward liker Miley

I et interju nylig, sa X Factor stjernene Jedward: "LA er virkelig kult. Jeg kan se hvorfor så mange stjerner bor her. Vi ønsker å møte Britney, Taylor Swift og Miley Cyrus når vi går nedover gaten." Jedward har alltid sagt at de liker Miley Cyrus, faktisk for noen få månder siden sa de at de var keen på Miley Cyrus. - søtt at de liker henne da!

Hva synes du om dette? ( har ikke noe annet ordentlig spørsmål.. hehe)

Miley har en spansk søster?

Okei, det var jo også et rykte da. Jeg skjønte ikke helt forklaringen selv, så ja, hun heter tydeligvis Elsa Pataky..hvem nå enn det er. Skjønte ikke setningen, "hun ble svigefar av Miley Cyrus"... jaja. Måtte bare laget et innlegg for å ha nevnt det.
ikke det at jeg tror det...Hva tror du?=)

En ny versjon av CBT cd'en i desember?

Ligger videoene oppå hverandre og er headeren min som bakgrunnsbilde? skjønner ikke hva som feiler den

Beyonce etterligner Miley?

I mange twitter fanklubber av Miley har de lagt ut et bilde av Beyonce der hun er i en positure og ser ut som Miley i videoen "Can't Be Tamed". Vi veit ikke om Beyonve egentlig mente å gjøre det, men mere informasjon kan komme.

Se et bilde av Beyoncé og kommentar nedenfor si hva du tror .

Kanskje ikke akkurat etterligner, men .. er det samme tema..

Miley setter kariere foran kjærlighets livet

Miley Cyrus karriere er viktigere for henne enn et forhold. Miley har enda ikke tenkt på å bosette seg enda fordi hun er så ambisiøs. "Jeg vil definitivt ikke at folk skal tro at jeg prøver å gifte meg når som helst" Har hun sakt. "jeg er altfor opptatt akkurat nå, først av alt, jeg er 17 år, det er latterlig, for det andre, jeg har så mye arbeid jeg skal få gjort. Jeg har så mye å gjøre, da kan det på ingen måte skje."

"Jeg trenger ikke noe form for forpliktelse. Jeg bor ikke sammen med noen. Jeg bor hjemme, jeg bor fortsatt med mamma og pappa, og resten av familien". Miley avslørte også at hun ikke føler seg klar en stor romantisk forpliktelse fordi hun ønsker å oppleve ting i livet og gjøre noen feil først. "Jeg er ikke forlovet, jeg kommer ikke til å gifte meg snart. Jeg trenger ikke å gjøre noe, jeg sitter og nyter livet, og lager musikk, som jeg elsker og er det viktigste".

"Jeg bare lever livet og lærer og gå gjennom det som alle må gå igjennom. Jeg bare må finne ut hvem jeg er og kommer til å gå gjennom feil og erfaringer"


Hva synes du om dette?

Justin er "knust" etter at Miley og Liam ble sammen igjen?

" Miley Breaks Justin 's Heart " er en overskrift på en nyhet fra National Enquirer om Miley Cyrus og Justin Bieber. "Dette bilde knuste Justin Biebser's hjerte" begynner nyheten, bilde er fra da Miley sitter i bilen hennes, med Liam, og de kysser. Og akkurat hvorfor ble han "knust"?

"Justin trodde virkelig at hun kunne vinne Miley. Han føler at kvinner over hele verden i alle aldere vil ha ham, så hvorfor ikke Miley?" sa en såkalt kilde til Enquirer . Og ikke bare det, men kilden videre påstår at "Justin trodde han var forelsket i Miley. Å se henne lykkelig igjen med Liam gjør vondt. Han er kust"

Haha, jeg fant dette. Husk at det bare er rykter da. Han som tideligere har sakt at Miley ikke er hans type. Hva har du å si om dette?

Innbrudd i Cyrus familiens hus!

Stedet "Gossip Cop" postet dette for ikke så veldig lenge siden, en nyhet som sa at en manna ble arristert for å ha brutt seg inn i Cyrus familiens hus, denne mannen var ikke identifisert, se de de skrev:
Et stort antall kjente folk (kjendiser) får uønsket oppemerksomhet, selvfølgelig, men det ser ut til at Miley Cyrus har fått en del oppmerksomhet. Først var det paparatzzi fotografene som var tvunget til å "slappe av" og Miley måtte be om hjelp fra politiet på mandag. På onsdag, ble Miley og Demi møtt av en hau med paparatzzi fotografer. Nå har det skjedd noe mere skremmende. Politiet arristerte en mann for å ha brutt seg inn i Cyrus familiens hus i LA på torsdag. 

Den uidentifiserte overfallsmannen nærmet seg huset og noen så han kjøre gjennom området av hjemmet. Han ble jo plassert på baksiden av en politibil og tatt bort.  Det ville vært dumt å si at ingen kjendiser bør stå ovenfor fremmede som bryter seg inn i husene deres.
 
Hva synes du om dette?

Miley i en duet med Rihanna?

Et nytt rykte sies det at Miley skal være med i Rihannas neste album "Loud". De skal ha en duett under navnet "Stop Me". Jeg tror det kommer til å bli utrolig bra! Tenk, Rihanna og Miley liksom, hvor kult kan det bli? Begge er jo utrolig talentfulle.
Tror du det hadde blitt bra?

73% av tenåringer har Miley sanger på iPoden sin

Her er et resultatet etter en undersøkelse etter en test om folk har Miley sanger på ipoden sin. Denne gangen, så gikk det ut på å spørre 100 vanelige tenåringer (som ikke er Miley fans) i alderen 14-18, om de da har Miley sang/er på iPoden . Det sies seg at 73% av de tenåringene har Miley sang/er på sin iPod, men det er fortsatt noen % igjen! 15% har ikke Miley Cyur sang/er på sin iPod, og 12% har ikke iPod. Jeg er ikke helt sikker på hvor testen er tatt, men har du Miley sanger på din iPod? (- dette er jo bare en test som er tatt for morroskyld da!)

Miley er bekymret for foreldrenes død

Miley Cyrus har sakt at hun ikke veit hva hun skulle gjort om noe skjedde med foreldrene hennes. Miley begynte å tenke på hva som kunne skje med foreldrene hennes når hun hold på med innspillingen til The Last Song - om de (familien) kunne lide av konsekvensenene av en tragisk død. "Jeg har lært å ikke gå en dag uten å fortelle familien min at jeg elker dem. Jeg veit ikke hva jeg skulle gjort om noe skjedde med foreldrene mine. Hjertet mitt gjør vondt bare tanken ved det." har Miley sakt. "Alle går igjennom en periode hvor en mister en venn eller et familiemedlem, og det er veldig følelsesmessig. Jeg ønsker å holde det så ekte som mulig"

Er du bekymret for dine?

Lu Alene snakker om Miley Cyrus!

Lu Alene hadde en "twitterkamera" samtale, der hun skulle svare på spørsmal fra fansen og en av dem spurte dette spørsmålet: "Liker du Miley Cyrus?", og Lu svarte : "Miley? Jeg elsker Miley! Hun har gått igjennom noen ting, det kommer jo en tid som alle må lære å vokse, jeg elsker det! Det er en stor inspirasjon så ja, jeg liker Miley!". Jeg liker at folk snakker litt positivt om Miley i det siste, Katy Perry har skrytt av hun og sakt at "hun veit hva hun gjør" og Taylor Swift har sakt at hun er en veldig "spesiell jente". Glad at noen skjønner det..

Dette er foresten en stund siden har blitt sakt, har glemt innlegget ... hehe!
Hva synes du?

Miley skal være en detektiv i sin kommende film?

Miley Cyrus skal tydeligvis være en detektiv i sin kommende film. Produksjonen Weekly rapporterte at Miley skal portrettere en ?private eye? i en film med tittelen ?So Undercover?, jeg er faktisk ikke helt sikker på hva det betyr.. Lite er kjent om prosjektet bortsett fra at manuset er skrevet av Allan Loeb og Steven Pearl. Filmen sies å begynne innspillingen i høst, med Tom Vaughan som medspiller bak "linsen". Miley er også knyttet til "Wings" og "Wake". Jeg veit ikke om dette var et meningsløst innlegg...


Tror du det blir bra om det er sant?

Miley har problemer med å stole på folk

Miley Cyrus sliter med å få nye venner. Miley har sakt at hun er veldig bekymret for at de vennene hun blir venn med vil selge henne til media, altså at folk forteller ting om henne til media. "Jeg tenker alltid på det, som "skal jeg fortelle mine hemmeligheter"? Det er tøft. Da jeg var yngre, ville jeg stole på alle, og jeg ville fortelle noen om livet mitt i et hjerteslag. Jeg synes det er veldig vanskelig å stole på folk nå. Jeg prøver defenetivt å beskytte meg selv litt mer" har hun sakt.

"Når folk gjør søte ting for meg, begynner jeg å tenke "Ok, hva vil du? Gjør du dette fordi du elsker meg eller fordi du trenger noe?". Det er litt hardt. Men det er bare slik livet mitt er." Miley avslørte nylig at hun ønsker å være en rollemodel for hennes unge fans. "Jeg ønsker å være en rollemodell og at folk ser opp til meg, men dette betyr også at jeg ikke kommer tiø å leve slik som jeg ønsker å leve" sa hun i forrige måned. "Jeg kommer til å vokse opp på et punkt, og jeg har alltid vært ærlig om det".

Har du problemer med å stole på folk?

Miley på X factor?

Det går rykter om at Miley yrus, skal opptre på den britiske TV-showet "The X Factor". Miley skal opptre med sangen "who owns my heart". Det er nok noe å se fram til, jeg er enda ikke sikker på dato!

Tror du det blir bra?

Sorry for at jeg blogger litt dårlig i det siste, det er bare det at jeg har mista blogglysten SÅ mye, veit heller ikke hvor mye jeg gidder å ha bloggen lengere, jeg har bare blitt så lei. Jeg trodde virkelig ikke at denne dagen skulle komme, men jeg har i alle fall nå mistet veldig mye blogglyst. Kanskje den kommer tilbake veit du!

Miley's nye tatoo?


Den ser i alle fall veldig ekte ut. Hva synes du om den?

Hva har du på fingeren Miley?

I Heart Miley ( c )
Hehe, det ser ut til å være plaster over det da, og jeg har lett etter andre bilder men det er liksom aldri bilder av akkurat det punktet. Spennende å se hva det egentlig er! Kult om det hadde vært en tatovering da, for det er jo det det går rykter om nå.

Hva tror du at det er? - dette innlegget kom litt vel tidlig etter det forige innlegget...

Liam brukte bare Miley for å øke karrieren

Seriøst! jeg har ALDRI likt Liam eller synes at han var/er noe spesielt pen, men detta tok for svarte kaka!:

Miley Cyrus "gamle" kjæreste Liam Hemsworth var bare en "svindel" alt sammen, ifølge et nytt rykte. Star magazine hevder at Liam, som ble sammen med Miley i The Last Song, fortalte kompisene hans at han bare brukte Miley for å øke sin karriere. " Han skrøyt til kompisene sine at han datet Miley for å gjøre sin karriere bedre", sier en venn "Alle var mistenksomme på han - bortsett fra Miley".

Nylig rapporterte en reporter at Liam hadde hevdet at han allerede var på "flørter'n" med en annen, en nydelig blondine med navn "katy", som han tydeligvis møtte påShorebreak Hotel i Huntington Beach , California, på 07.08 . "Hun og en veninne så han i baren " sier en kilde. "Jentene var klengete over han hele natten, og han likte tydeligvis oppmerksomheten, og han likte henne virkelig. De drakk også en øll og hadde det koselig sammen. Senere foreslo han at de kunne dra tilbake til Doubletree Hotel, der de oppholdte seg, for å holde festen i gang.. Miley ble aldri nevn."

og jeg liker han ikke så veldig mye bedre nå heller...

Hva synes du om Liam nå?

Demi Lovato skal synge en duett med Miley Cyrus?

Det er ikke bekreftet enda at Demi Lovato skal synge en duett med Miley Cyrus, som vises på den tredje, men ikke navngitte albumet, som slippes den 11. Januar 2011. Det var ikke så mye informasjon om det, men hadde jo vært kult om de faktisk skulle det!

Hadde ikke noe bilde av de samme akkurat nå da..

Tror du det hadde blitt bra?

Justin ønsker å gjøre en nyinnspilling av grease med Miley

Du har sikkert hørt det, men Justin Bieber har avslørt i et interju at han vil lage en ny versjon av grease. Filmen som ble spilt av John Travolta og Olivia Newton. Justin ønsker å gi liv til en ny versjon av Danny og ønsker at Miley skal være Candy. Justin sa: "Jeg ville gjerne ha valgt Miley Cyrus, uten å nølet et sikund. Hun synger, danser og skuespiller".

Hva synes du om det?
det hadde jo blitt litt kult om de hadde laget en ny versjon av filmen, men jeg synes likevel at det blir litt feil å gjøre det... så jeg hadde ikke vært for for å gjøre det.

Noah har ikke adgang på settet til LOL

Som dere alle vet holder Miley med på en ny film kalt, LOL. Men, det er en ting som får Miley frustrert om LOL. Dette er en tydeligvis en tenårings/voksen film, altså Noah, Miley's lille søster om du ikke visste det, har ikke lov til å besøke Miley mens hun filmer LOL. Miley har fått en streng beskjed om å holde Noah utenfor settet hele tiden. Selvfølgelig, må Miley se Noah av og til, slik får Noah lov til å komme på sine fridager. Jeg er ikke helt sikker på om Noah har besøkt henne eller ikke. Men jeg tror ikke hun har, bare vært utenfor bygget som jeg har vist bilder av før.

Miley er i alle fall på en ny episode på den nye sesongen av Hannah Montana da. Om du ikke så det fra den sist episoden jeg viste her på bloggen. Synes du hun har rett til å komme inn?

"Camp Rock" gutt har lik jakke som Miley?

Okei, jeg veit ikke helt hva han heter altså, men jakka var sykt lik Mileys, det er ikke jeg som har laget bildet. Så.. Men jakka  var veldig lik. Hva synes du om jakka?

Lucas Till skal være med i "Wings"?

For noen månder siden gikk det flere rykter om at Miley skulle være med i film kalt "wings" for Disney. Det er imidletidig bekreftet at Miley har signert på å spille i filmen, med Lucas Till. Det er en fantasy/adventure film. Det er enda ikke bekreftet når de skal begynne med innspillingen!

Tror du det blir bra?

Miley kommer ikke til å miste jomfruhinna i LOL

Ikke tro alt de skriver på Celebrity Gossip nettsteder som sier at Miley vil miste jomfruhinna mens hun spiller LOL. Fordi den er falsk! Hun vil ikke miste jomfruhinna. Det er ikke engang en sexscene med Miley Cyrus i den. Alt som skjer er at Miley går ut med en gutt, og det fører seg til at de tenker å ha sex etter på! Igjen, Miley kommer ikke til å ha sex i denne filmen!

Hva vil du si til dette?

Miley med ny fan nettsted?

Det går rykter om at i 2011, vil Miley lansere sin nye offisielle fan klubb/nettside. Men hva med Miley world da, tenker du? Vel, dette er en klubb anbefalt for eldre fans (14 og over) og Mileyworld er en fan klubb for yngre fans (13 og nedover). Klubben vil inkludere eksklusivt innhold som video, flere tenåringer og kanskje med litt blanding. Navnet på klubben har enda ikke kommet, men noen rykter sier MileyExposed.com eller MileyGeneration.com .

Tror du det blir bra?

Miley er ikke klar til å "slå seg ned"

Miley Cyrus er ikke klar til å "slå seg ned". Miley og Liam var av og på i sommer, Liam's oppkobling kan sansynelig ha skjedd, i følge E! online. Det var tydeligvis ikke juks... fordi Liam besøkte Miley to ganger (en gang før og en gang etter denne påsatte oppkoblingen fant sted), og begge gangene var det bare 24 timer per Miley's anmodning. En venn sa stresset : " Hun erikke klar til å slå seg ned".

Fra en person, kalt Alexis: Hun bor i Tolua Lake, og jeg kjørte nylig forbi det nye huset hennes, der porten var åpen så jeg tok et bilde. Det var en rosa slips på et tre utenfor hjemmet...

Ikke rart hun ikke er klar!

Hva har du å si?

MP3 av Miley Cyrus og Jonas Brothers?

MP3 av Miley Cyrus og Jonas Brothers ? Ja, tydeligvis, her er noe informasjon om produktet: "MP3 kommer med fire sanger fra Miley Cyrus og Jonas Brothers. Det er LCD-skjerm som lar lytteren til å følge tekstene til sangene de hører. Den har 1 GB minne for opptil 250 sanger og et batteri som varer opptil 16 timer.

Slik ser den ut:

Ikke det største bilde altså!

Kul?

Miam </3

Du har sikkert ikke lest det,  hørte det i går på twitter. Men Miam er over </3 :'( Liam sier at "det er sant" at ha og Miley ikke lengere er sammen, over og ut. Det bekreftet nemmelig Liam. Men hva gikk galt egentlig? Miley hadde ofte snakket om sitt varme forhold til liam. Hun fortalte Teen Vouge at "Jeg tror vi begge er dypere enn vanelig folk". Og Cant Be Tamed albumet er jo til Liam og hans familie i Australia!  Kunne den lange avstanden ha splittet dem? det ville ikke vært overaskende siden Miley tilbrakte mye på LOL settet, der hun røyker, mister sin jomfrudom, og kysser to gutter på muennen. Likevel, noen sier å ikke være så overasket, siden hun har vært ganske ekkel mot Liam og mot hans mote sans og har gjort noen hemmeligheter hun foretrakk Zac Efron. Og tydeligvis har Miley allerede flyttet videre! En har reportert  at skuespilleren flørta som gale med LOL medspilleren Douglas Booth. "Milet var hele Douglas ungen (23.August)." Forteller Taylor fan OceanUp. "Jeg ville spørre henne hvor Liam var, men jeg trodde det ville være litt frekt. Etter å ha tatt bilder med Miley". Sier taylor. " Da hun gkk bort til Douglas og var som om dette var kjærlighet interesse... heldig med ikke sant?? og hun blunktet til han". Selv HollywoodLife.com hørte at Douglas har hatt en del kjærester og gjengjelder ikke Mileys intresse, vi vet at alle er noe Miley er noe alle ønsker.


Bra eller dumt?

Sorry for dårlig blogging i det siste btw...

Miley har fått ny hår extentions?


Om dette bilde er nytt eller ikke, er jeg ikke sikker på, men det sies å være sån at Miley har fått nye extentions. Om det ikke stemmer kan jeg si i fra seinere.

Les denne artikkelen, hva synes du om den?

Foresten, sies at Who owns my heart, på denne siden http://comingsoon.vevo.com/ ...

Miley er med i Kid's Choice Awards Australia!

Katy Perry er fan av Miley Cyrus!

Katy Perry har avslått hele historien med å være mot Miley og Taylor Swift. Dette var det hun sa: " Jeg er en fan av Rihanna, Taylor Swift, Gaga, Beyonce, Miley og mange andre. i kan dele den plassen vi har, fordi hver av oss gjør noe annerledes. Det er noe stort med kvinnelige pop musikk i dag. De som skinner bidrar til denne store spekteret av farger." 

Har du noe å si?

Miley avslo playboy tilbud?

Det ble uttalt at Miley Cyrus ble tilbudt å være på forsiden av Playboy når hun blir 18 år. Og jeg kan være helt sikker på at de vil være mange argumenter for over det. Men man får vist vite at Miley har avvist tilbudet, ifølge en medarbeider av Miley. Synes du det hadde vært noe om Miley hadde vært på forsiden av Playboy? - Etter min mening så ..synes jeg det bare hadde vært teit å være 18 år og fortsatt forbilder for yngre, og så være på forsiden av et sånt.. spesielt blad. Så glad hun avslo! Seriøst, Miley på forsiden av playboy...

Miley og Mandy triste etter "bruddet"?


Dette har Mandy lagt ut


Og dette har Miley lagt ut!

Det virker som om de ikke er bestevenner. Men hvorfor kan de ikke bare vært beste venner siden de virker så lei seg? De virker jo ikke spesielt glade ut på bildene liksom. Hvorfor de ikke er venner lengere veit jeg ikke.

Hva tror du?

Miley skal ikke ha noe Hannah Montana turne!

Miley Cyrus har vært den uskyldige Hannah Montana i 4 år nå, som du vet , så nå har Miley sluttet som Hannah Montana og ferdig med henne , og er bare henne. Men nylig har Disney bedt Miley å gjøre en siste turne som Hannah . Imidlertid har Miley avslått tilbudet. Synes du Miley burde ha gjort det ?

Miley : "Jeg begynte å gråte på settet"

Miley åpnet seg til bladet M om at hennes liv ikke er like perfekt som mange folk mener : " Jeg bli bokstaveligtalt så frustrert. Som en annen dag, jeg fikk ikke til en linje fra manuset under filmingen, og jeg begynte å gråte der. Pappa var liksom :" det kommer til å ordne seg, bud". Men jeg var liksom "Nei, pappa, det kommer ikke til å ordne seg". Dager som det er aldri gøy. Noen ganger når jeg sitter i trafikken i LA tenker jeg :"Gud, ta meg med hjem til Nashville. Hvor jeg kan gå og se mine venner og alt er veldig nært. Men på de dagene, jeg prøver jeg å fortelle meg selv :" Alt vil fungere i god timing. Faren min "puttet" det inn i hodet mitt mens jeg vokste opp, men jeg trodde det egentlig ikke, før nå. Jeg må bare fortelle meg selv det og være positiv!"

Hva har du å si?

Verste sangene av tiåret

Main Stage laget en listen med de 50 verste sanger av tiåret. Og dessverre var Miley på lista, hun kom på 21 plass med sangen Before the storm med Nick Jonas fra Jonas Brothers. Jeg er ikke enig! den er jo bra da! skjønner hvorfor ikke den ble med på den lista!

Enig?

Miley hjalp en jente med kreft i Storbritannia

En twitter side skrev for en liten stund siden at Miley hjalp en syk jente hun møtte i Storbritannia, skaffet penger og kjøpte nytt utstyr til sykehuset. Sjekk hva twitteren skrev: " Da Miley var i storbritannia, møtte hun en liten jente med kreft og deretter kom fram med en viss penger med sum og kjøpte nye utstyr til sykehuset"

Er det bare meg, men Miley er et godt mennekse!
Hva sier du?

Om Miley's nye sanger!

De nye sangene som kommer i september, to nye låter kalt "Morning sun" og "Big Bang". Ellers kan vi også se frem til en ny musikkvideo fra den andre sangen, der hun spilte med Kevin Zegers! Tenker dette blir sinsykt bra! Håper at de kommer den nye cd'en hennes som hun skal gi ut i 2011/2012, selv om det er stor avstand, så synes jeg det hadde vært bra at de hadde kommet på den!

Høres ut som bra sanger?

Miley og Nick skal gjøre en duett?

Det går et rykte om at den tidligere kjæresten til Miley, Nick Jonas, vil spille inn en duett. Tilsynelatende vil den nye duoen hete Sweet again. Men dette er foreløpig et rykte!

Av alle de bilde jeg har av Miley fant jeg ikke et eneste bilde av de to som jeg ikke har lagt ut!
Tror det blir en bra sang om det er sant?

Miley vil ikke gjøre noe risikabelt på LOL settet

En venn av Miley har sakt at Miley ikke ønsker å gjøre noe risikabelt på LOL.

"Miley er moden nok til å gjøre egene avgjørelser, men hun ønsker ikke å gjøre noe for risikabelt på LOL. Hun kommer til å røke og ha en liten sex-scene i LOL filmen, men hun vil ikke komme foran kameraet naken! det er bare ikke Miley. Dette vil være Miley's første ungdoms vurdering av film så det kommer ikke til å bli en slags ting som barna skal se på, sån at hun ikke trenger å bekymre seg om scener, for hun er jo nesten 18 år"

Etter det jeg veit så kommer Miley til å røyke på settet, men den er tydeligvis ikke ekte.

Fortsatt en bra film for Miley?

Miley skal på gjesterolle på Sonny with a chance?

Det gikk nylig et rykte om at Miley Cyrus skulle ha gjesterolle på Sonny with a chance (sonny med en sjanse) med hennes kollega Demi Lovato, framført enten som et treff - Can't Be Tamed eller Robot. Denne hendelsen har blitt avbrutt av tidsplaner. Miley er for opptatt. Heldigvis, kan det utsettes til en annen dag, men det er svært lite sannsynelig.

Det hadde vært kult om hun skulle vært med da!
Hadde det?

Miley selger klærne sine på Ebay!

Miley Cyrus selger klærne sine på Ebay for å skaffe penger til Get Ur Good On. Miley sa : "For meg får jeg denne fantastiske velsignelsen og muligheten til å få kontakt med mennesker hver dag og komme opp på scenen og forhåpenligvis inspirere folk med musikken min Det er noe som er veldig viktig for meg, men det er å engasjere seg i veldedige formål. Det er utrolig veldedige oranisasjoner her i Amerika."

"Du trenger ikke reise 30 timer... du må gi en milliard dollar. det handler ikke om hvor  mye eller hvor langt, det det handler om er å se på og se hvordan naboene dine kan hjelpe. Dette er ikke bare en ting so er over hele verden, det er her, det er rett ved siden av deg. Det er vikrig å bli involvert"

Her på siden
http://stores.ebay.com/Auction-Cause/Miley-Cyrus.html

Klærna vil komme i løpet av slutten av august!

Kunne du tenkt deg noe?

Demi og Miley er fortsatt venner!

En fersk kilde fortalte at Miley og Demi ikke lengere var venner, men Demi sa nylig i et interju for noen dager siden at de fortsatt var venner, hun sa dette: "Jeg og Miley er gode venner, vi elsker å henge sammen når vi ikke er opptatt. Men hun holder på med en film akkurat nå så vi får ikke vært så mye sammen, men vi ringer hverandre hver uke!"

Har du mange gode venner?

Miley's turne 2011

Miley Cyrus vil ha en turne i 2011 kalt The Robot Tour! Det vil skje i februar til mai 2011. Miley vil være på turne i USA,England og Frankrike. Flere steder er enda ikke bekreftet. Det vil være passerer backstage disponibel til å vinne og kjøpe, men bare for en begrenset tid! Billetter vil bli plassert i november-desember. Åpningen er ukjent. Dette er enda ikke bekreftet av tejenstemenn. Det var rykter om at det skulle være en turne i 2010, men det skal faktisk være i 2011. Håper det i alle fall kunne vært et sted nær Norge da!

HVa sier du?

Miley snakker om Hannah Montana forbildet

Selv til tross for noen av kritikken som er sakt om miley, håper hun fortsatt å inspirere unge barn både ed hennes TV-show og hennes handlinger i det virkelige liv. I et underju, hevder Miley at det å spille sin rolle i Disney Channel (hannah Montana) har vært nyttig for henne for å opprettholde en rollemodel status:" Jeg tror det har gjort overgangen lettere, fordi jeg har aldri sagt at jeg skulle eller skal være perfekt. Jeg har virkelig aldri satt på enpresentabel. Jeg har alltid vært veldig ærlig om hvem jeg er". Har hun sakt. "Og, ja jeg vil bli et forbilde og at folk ser opp til meg. Men dette betyr ikke at jeg ikke kommer til å leve slik jeg ønsker å leve, eller gjøre det jeg tror er rett". Mange foreldre har uttalt at Miley er nøyaktig det "motsatte" av en god rollemodell, som begynner med en kontroversiell Vanity Fair fotoseanse og fortsetter med sitt nye album "Cant be tamed" med dens musikkvideo!

Synes du Miley er et godt forbilde? - jeg mener helt klart ja! grunnen er vel det at hun er SÅ mye mer enn bare en musikkvideo (som cant be tamed), hun er SÅ mye mere enn et bilde! Synes hun er en veldig ærlig person, jeg bare liker den personen hun er på!

Liam planlegger et avslappende bursdag for Miley!

Liam Hemsworth har nylig sakt at hun kunne vært med å planlegge et avslappende dag på Miley's 18 års dag, for bare han og Miley : " Miley vil ikke ha en stort bursdags feiring. Så jeg tenkte på en planlegging av en avlsappende dag på en strand eller noe, bare meg og henne. Hvis hun bestemmer seg for å gjøre noe annet, så gjør vi heller det dagen før eller dagen etter."

Søtt?

Ny musikkvideo - Who owns my heart

Miley filmet denne helgen til den nye musikkvideoen til sangen "Who Owns my heart". Direktøren av denne ny musikkvideoen vil være den samme som var med å lage "Can't Be Tamed". Og så kom rapporter om at et nytt klipp vil bli krinkastet tidligere i Europa enn i USA.

Kult?

Ny Miley voks dukke!

Det sies at det skal lages en ny voks dukke av Miley i Can't Be Tamed form/stil.

Jepp, det var hele innlegget!

Bra ide?

Miley beskriver livet sitt med ett ord

Miley har snakket med people magazine om livet hennes, og hvordan hun kan forklare livet sitt med ett ord:

"Mitt liv er et ord: "Crazy". Det er bryst, ryktene går hele tida, men det er sprøtt at jeg faktisk er over hele verden og er verdenkjent med gold album. Jeg kan fortsatt ikke tro det, alt jeg har opptrådd med og overveie til enstor drøm. Første jeg opp opptrådde som Hannah Montana, var jeg målløs etter konserten. Mitt liv er så "crazy", men likvel fantastisk." Miley har også snakket med folk om hennes planer om fremtiden. "Når jeg er 18, skal jeg produsere et nytt album, en ny film og kanskje en ny personelighet! Jeg og Liam vil at den skal være mere "rolig" det året. Jeg skal ike gjøre noe mere Hannah Montana og jeg vil gjøre en film og så gjøre litt mere ting plottet rundt det året. Men mellom at vil jeg bare slappe av med Liam!"

Beskriv livet ditt med ett ord..

Fotball-VM i Brasil i 2014

Det vil være en del sangere som skal synge på World Cup Brasil 2014, bla Justin Bieber i første omgang og Demi Lovato i andre, Miley er på tredje plass, så hvis du ønsker at hun skal være med så må du stemme på denne siden HER. Gi Miley fem stjerner ;)

Har du stemt på Miley?

(PS. lukket øynene, så jeg så ikke hvilke bilde jeg tok der, haha, interesant!). Foresten, beklager at jeg ikke har kommetert hos andre i det siste (bare noen), har ikke svart siden TLS innlegget. Skal svare snart!

Zac Efron: Hun tar verden med storm

Miley Cyrus var den første til å innrømme at hun er besatt av Zac Efron.

Zac snakket med Access Hollywood for en stund siden for å promisere sin nye flick, snakket Charlie St. Cloud om det Miley hadde snakket om han (at han er "hot"). Hun delte med Billy Bush nylig :" Zac har en spesiell plass i hjertet mitt. Hvis det ikke var skummel, og han ikke hadde vært min venn, hadde jeg hatt plakater på veggen av han"

Zac reaksjon var : "Wow, jeg veit ikke en gang hva jeg skal si til det. Jeg har kjent henne siden hun var en liten jente. Det er utrolig hva hun har gjort. Hun blomstrer opp og yat verden med storm. Jeg er så stolt av henne.


Liker du Zac Efron?

Noah og Miley Cyrus skulle egentlig spille Ramona og Beezus !

J-14 (blad) fant ut fra "Ramona og Beezus" stjernen Jooey King at Miley Cyrus og hennes lillesøster Noah ble opprinnelig ønsket til rollen som den Quimby søstrene i filmen! Her er hva Joey sa om ryktene om at MIley var satt til å spille som storesøster i filmen:

"Det var rykter om at Miley og Noah skulle spille Ramona og Beezus. Så Miley ville ikke vært søsteren og Noah ville ikke vært Ramona"

Det er den filmen Selena spiller i ...
Hadde Miley og Noah fortjent rollen mer?

The Last Song dvd'en slippes ut i Norge...


Noen som har lurt på når The Last Song dvd'en kommer ut i Norge, og jeg har lett litt etter det, og det kommer ut den 1. September, altså 01/09 !

Skal du ha den?

Miley: jenter kan være så slemme


Miley har sakt ti Storbritannia Sugar Magazina om hvordan hun tror Liam's jente fans er onde. Den dagen vi møter opp med Miley, går det rykter om brudd med Liam. Men mye annet også som "Miley er gravid" oppfinnelser, viser det seg at dette ikke er sant heller. Faktisk er det det eneste spørsmålet Miley synes å ha fått det siste interjuene er om Liams aggressive kvinnerlige fans. Miley sier :" Når vi gikk fra Jimmy Kimmel Live så vi noen jenter gikk bortover, jeg spurte foreksempel "Hei, vil du ha min autograf?", og de sa "eh.. nei! vi er her for Liam". Det er så frekt å si det. Da ene av dem sa: "Liam er så hot, hvorfor er han sammen med henne?" Jenter kan være så onde når det gjelder gutter. Liam er den beskyttende typen. Da jeg holdt på med Can't Be Tamed musikkvideoen ba han meg om å dekke opp når vi stoppet rullene. Jeg sa "Nei! når skjorta var borte i The Last Song filmen og alle jentene gispet da du kom på skjermen", det var min måte å få han tilbake"

Det er ikke første gang hun har nevnt at jenter kan være slemme, og jeg har selv opplevd det! Ikke som Miley, men at de har vært slem. Har du?:P

Gull album

Dette innlegget blir ikke langt, men Miley fikk et gull album for Can't Be Tamed fra Australia, jeg er faktisk ikke helt sikker på hva det betyr, men det sies å være bra!

Bra?

Miley samler på hunder!

Miley har sakt i et interju at hun har en merkelig besettelse med dyr, mest hunder:
"Jeg er merkelig besatt av dyr. For å være ærlig jeg er mest opptatt av hunder! Jeg liker å samle hunder. Haha, jeg har så mange nå. Jeg elsker min Mate, og min lille Sophie! Når jeg ser en søt liten hund, peker jeg alltid på den og noen ganger kan jeg komme ut med dem. Noen ganger kan jeg selv spøre meg selv om jeg kan hjerneslage dem!"

Ditt favoritt dyr?

Miley vil ha større bryster?

Miley Cyrus er ikke gammel nok til å stemme, men hun vil ha brystimplantater, raporterer In Touch. Mileys venn fortalte IT at hun håper å gå under kniven for utvidelesmetoden før hennes 18 års bursdag i november, har hun allerede besøkt en fremtredende i Beverly Hills plastisk kirurgi for konsulatsjon.

"Miley vil ha kurver. Hun er moden for alderen, og ønsker ikke å vente noen månder før hun kan få operasjonen uten foreldres tillatelse" sier en kilde til Gossip Cop :" Det er absurd. Miley har aldri engang vurdert det. Hun har alltid vært veldig komfortabel i sin egen hud"

altså, hun vil ikke ha større bryster!
Hva mener du? vil du ha større? xD haha

10. August vil den andre singelen gis ut?


Ifølge noen rykter om den andre singelen "Can't Be Tamed, To Mer Lonely People" Vil bli gitt ut 10. august. Håper det kommer på den datoen i Norge å!

Miley oppfordrer barn til å ikke gå på internett!

Miley Cyrus tar et offentlig standpunkt mot sosiale nettverkssider, som er rappertert av DNA : Les The World :" Jeg oppfordre barna til å ikke gå på internett. Det er ikke morsomt, det er farlig," sier hun. Denne uttalelsen kommer etter at en 48 gammal mann fra California lokket en 13 år gammel jente på en "date" og kidnappet henne, gjenne hele teknologien av Facebook.

Vi synes det er flott når stjerne snakker ut for kjente årsaker, og situasjoner som dette er ikke noe unntak. Miley slettet sin Twitter på denne tiden i fjor på grunn av all drama og tid - forbruk som følger av det, så det synes at Miley hatet alle sosial nettverkssider. Alt dette snakket kommer med nyheten om facebook nylig nå har 500 millioner brukere (tror det er .com). Men hvis internettet ike er morro, og facebook er farlig, hvorfor har hun selv? hmm..

Opplevd noe lignene fra første avsnitt? har du facebook?

Miley er den fjerde mest betalte personen under 30


Miley Cyrus er fjerde best betalt, hun har blitt betalt $ 48,000,000 på et år! Hun har ikke bare tjent på på Hannah Montana showet, det har også vært fra turneen hennes, Radiohørespill og hennes rolle i The Last Song, og som gjennomsnittelig fikk billettinntekter på $ 1,200,000 på over 57 konserter. Pluss med det nyeste albumet Can't Be Tamed og musikkvideoer kom det mye overkudd.

Skulle ønske det var meg x)

Miley tar sammenlikningen med Briney som et kompliment!

Miley hadde et interju med bladet OK! om sammenlikningen med Britney Spears som et kompliment: " Jeg sammelikner hele tiden. Jeg prøver på se alt i livet mitt som noe positivt. Jeg kan se og si det er negativt, og se på ting som hun har gjort galt, og sier :" hvordan kan noen sammenligne noen med henne?" Eller det kan være en positiv person og se på alle de utrolige historien som hun har klart å få, og jeg tar det som et kompliment. "

Hadde du tatt det som et kompliment?

Miley sier hun alltid vil elske faren sin!

Miley innrømmer at hun alltid vil elske hennes far uansett, selv om hun vokser opp.

"Selv om jeg vokser opp til å bli voksen, vil jeg alltid elske pappa. Han er den morsomte og den beste personen noensinne har møtt, og jeg er så glad jeg er hans datter. Etter LOL skal jeg flytte inn i mitt eget hus, vekk fra pappa så jeg er ikke sikker hvordan det vil bli, men jeg vil likvel gå og ringe han"

Det gjør du vel med faren din å? (eller forelder)

Miley deltar i Rock In Rio Brasil!


I september 2011 deltar Miley i Rock In Rio Brasil! Andre som skal være med er Miley Cyrus, Lady Gaga, Shakira, Coldplay, Rihanna og Greenday.. som jeg har hørt!

Gmiley <3

Gmiley? Ja, Gmiley! Miley har sin egen søkemotor! Du leste rett, ja. Du kan finne all slags informasjon på den. Den kalles for øvrig Gmiley! Bare klikk på bilde: 
Miley Cyrus GMIILEY EGEN SIDE SØK

Kult?

Er Miley tilbake på twitter? "iammiIeycyrus" sies å være Miley's, men man må ha twitter for å kunne se den. Hadde vært kult om det hadde vært hu da! det står jo at den skal være privat siden media følger etter å sånt. Jeg følger hu i alle fall...
Har du twitter?

Miley søker fan i 25-års alderen?

Miley Cyrus har nylig sakt i et interju med People magazine at hun forteller at hun ikke bare sikter etter fans i 5 eller 15 års alderen. Men 25 - åringer... :" Vil ikke egentlig søke fans fra bare min alder. Jeg vil ikke bare ha fans i 5 eller 15 åringer, jeg vil gå litt høyere opp, kanskje 25 åringer. Det høres jo bra ut. Jeg mener jeg kommer ikke til å lage musikk og filmer for små barn lengere. Jeg blir eldre, og noen unger som var mine fans når jeg da lagde musikk til dem, har vokst opp slik at de kan nyte denne musikken som kommer av Hannah Montana og andre jeg lager"

Så hun søker ikke bare små barn som fans, også eldre...
Smart?

Sån har Miley forandrett seg med dette på HM settet..

Hvordan tror du du Miley har endret seg? Hun har defenetivt forandret seg mye. Miley har sakt : " Før når jeg kom til settet til Hannah Montana var moren min min assistent, makeup artist, hår stylist og garderobe personen, alt på samme tid. Min mor fikk meg i denne t-shorten som hun hadde kjøpt til meg og sa " Jeg skulle hat mitt eget TV-show". Jeg hadde den på mine egene klær. Jeg bare satt der liksom og tenkte :" herregud, jeg er på et Disney sett. Mitt liv er som er endret". Jeg husker bare når vi kom hit før og alle hadde fult med sminke i ansiktet, nå kommer vi alle i pysjamasen våres når vi kommer på jobb. Jeg er defenetivt mye mere komfortabel med meg selv og jeg trenger ikke å føle at jeg trenger å kle meg hver dag. dette er akkurat som et hjem for oss"

Kjekt med sån jobb?

Miley vil fortsatt gjøre Wings!

Miley forteller dette til popstar! : Jeg vil fortsatt gjøre Wings etter LOL. Wings vil være en film for mine yngre fans. Jeg skal spille en jente som heter Laurel. Dens film er virkelig for de yngre materialet. Men det kommer til å være morsomt å gjøre det. Jeg er ikke sikker når filmingen av filmen vil starte, eller når den vil komme på kino men jeg er sikker på at jeg fremdeles vil gjøre denne filmen". Bra hun bryr seg, og det virker som en bra film!

Virker det som en bra film?

Miley er redd hennes yngre fans vil forlate henne..

Miley på settet til LOL og hvordan hun redd hennes yngre fans vil forlate henne for en annen rolle model:

"LOL optakene vil snart starte, filmen er litt på kanten, egentlig ikke for mine yngre fans. Forhåpenligvis vil jeg få flere eldre fans som denne filmen er skrevet frem. Men jeg er redd for at noen av mine yngre fans vil forlate meg for en annen rolle model. Jeg vil ikke at det skal skje. Jeg elsker alle mine fans. Det er bare denne filmen som er fokusert på 16-26 år gamle fans"

16-26 åringer? what? hva med meg da? jeg er 14! .. vi sier 14-26 åringer vi :)
Skal du se filmen?


Skal til sverige i morgen, kanskje jeg får blogget i morgen;D

The Climb er vist 100 millioner ganger!

Sangen "The Climb" fra Hannah Montana the movie har solgt over 2 millioner eksemplarer i USA, og var en av 2009's største hit. Filmen ble nr 1 og spilte inn over $155 millioner over hele verden. Dette er Miley's tredje musikkvideo på den populære nettstedet Youtube og traff 100 millioner visninger, etter 2008 var det 7 things, og i fjor var det Party in the USA.

Ikke rart at Miley sa at dette var det beste som har skjedd i musikkkariera si!

Liker du The Climb?


Viktig:
Kommer ikke til å blogge før mandag/tirsdag, siden jeg skal på båttur i morgen og så skal jeg sove over xD hehe.. og kan ikke ta med meg dataen dit.. men .. blogger mere når jeg kommer hjem!

Foresten, jeg skjønner ikke hvorfor, at når jeg kommenterer så kommer ikke urlen min opp slik at man bare kan trykke på bilde, jeg klikker snart altså.. hehe, håper det ordner seg.. xD

Miley: "Jeg må velge manus for 18 åringer"

Miley hadde et interju med bladet popstar! om hennes nye film roller og hvorfor hun går fra hennes unge fanbase : "Den neste filmen jeg skal spille inn er ikke for Hannah Montana publikumet. Men det er derfor jeg gjorde den siste sesongen, til mine yngre fans. Jeg vil at fansen som har vokst opp med meg 16-26 som vil svare på eldre matreale. Jeg må velge manus og filmer som er riktig for noen som er 18 år fordi det er meg". På inspillingen til "LOL" filmen med Demi Moore, sier Miley: " Det er veldig annerledes å gå fra et show med et stort publikum og en fans derfra.. uavhengige. Men jeg er glad for å arbeide på en film som kommer til å berøre folk. Det er irritabel og annerledes, og jeg veit ikke hvordan fansen vil reagere, men det er noe jeg kan forholde meg til". På vei inn i hennes egen millioner dollars herskapshus. "Trolig kommer jeg til å flytte til mitt eget sted etter LOL. Men jeg må få unnagjort litt arbeid først".


Tror du LOL blir en bra film?

Det nye fotoshoot bilde av Miley er fake!

Fant akkurat ut at det nye fotoshoot bilde jeg la ut av Miley er fake! Her er "bevis"..'

Dette er bilde av Miley
Julie

Det er av Sky Ferreira:


Og da har det bare redigert med dette bilde:


Hva synes du?

Miley bekrefter at hun fortsatt er jomfru!

Miley klarner litt opp noen rykter i et interju med en online fanside. " Jeg er her for å klare opp noen rykter som går rundt. Først, det er mange som har snakket om "jeg er jomfru eller ikke". Hva betyr det, om jeg er det eller ikke? haha. Men, ja, er er jomfru. Jeg forstår ikke hvorfor jeg må fortelle alt dette. Haha. Også snakker folk om at jeg og Liam har krangler, og har brutt opp! Det er totalt løgn. Ja, vi har sikkert våre krangler, men det er ikke alvorlige. Akkurat som en liten 2 minutters krangel! jeg og Liam elsker hverandre og vi er kommet for å bli"

Miley har også snakket om sex livet hennes, og sier at det er helt privat, skjønner henne veldig godt! Hun trenger jo ikke akkurat og fortelle hele verden at hun har hatt det den og den natten!

Er du Jomfru? haha, nei da, spørsmålet er: Hva mener du egentlig?

Hele 5,7 millioner seere!

Hannah Montana forever kom på tv i USA for ikke for lenge siden, og den første episoden "Sweet Home Hannah Montana" hadde hele 5,7 millioner seere! og det sies og være en rekord! Alle hennes fans stilte opp for å se den første episoden av Hannah Montana.

Mye?

Miley er over bøllene fra skolen

Miley sier i et interju at hun er ferdig med "bøllene" fra skolen: " "bøllene" fra skolen er fortid, det føles som om de aldri har eksistert. Sannheten er at jeg har så mange flere mennsker som ikke liker meg enn det var før, så jeg antar at "bøllene" var bare en oppgave til å forberede meg til alt nå."

"bøllene"= mobberne da, det bare frista og skrive bøllene, hehe. Men hallo, det er helt tragisk at folk kan hate Miley eller mobbe henne, det er ingen som har noe grunn til det! Hvis du leste, så sa hun at det bare var en forberedelse til alt nå, synes det var litt trist sakt jeg da.

Hva mener du?

Selena Gomez vil ha et sexy image, kopierer hun Miley?

Selena Gomez sa i et interju om å ønske å ha et mere sexy image og bli mere på kanten. Lest mange steder at hun ikke vil bli like "sexy som Miley" og masse sånt. Hva mener egentlig du? - jeg mener at det ikke er helt Selena, også har jeg hørt at hun ikke vil gjøre det mot den litt yngre fansen. Det sto egentlig ikke så mye om det, enn at hun ville gjøre med det. Jeg veit ikke om hun kopierer Miley... så hva mener egentlig du?Skal ut nå, men jeg blogger bedre når jeg kommer hjem og sånt! også skal jeg svarer på alle kommentarerene, som er en del! ;) Glad dere kommenterer!

Miley's ansikt på frihetsstatuen!


For feirngen av Independence Day, har frihetsstatuen fått mange nye ansikter. Ja, 10 anikter! her er de mest populære sangerne og skuespillerne av Hollywoods mest kjente sko i Amerika!
Klikk her for å se flere bilder

Hva synes du?


det har vært veldig mange skriftelige innlegg, det er fordi det er så mye skriftelige nyheter!

Liam er sjalu?

Det sies at Liam Hemsworth er "gal" sjalu. Fordi at Miley Cyrus er på scenen i en ettergivende antrekk. Showbizspy.com reporter, skriver om en kilde som sa " Han er sjalu. Selv om han vet at alt er en del av showet hennes, han liker ikke at kompisene hans ser kjæresten hans i "undertøy". De to diskuterte mye om Miley og fortalte han at den samme del av deres forestillinger er forskjellige, men at han bare ikke passe på så godt." Tilsynelatende Liam er nå med på turneen til miley for å sikre at når de ikke har show/konsert at hun da bare har øyne for han.

Hva mener du om det? - jeg mener at det ikke er rart... men at han egentlig må lære seg siden hun ofte har sånne konserter. Men jeg tenker at Miley har kontroll, hun liker jo Liam. Men dette er jo bare et rykte da...

Perez Hilton mener Miley bare lurer Liam


Nå har Perez Hilton kommet med noe enda morsomt, noe som jeg ikke helt skjønte med det bilde. For det bilde ligner ikke på Miley...haha! Han mener nemmelig at Miley fusker/lurer/bruker Liam..
Haha hva?

Hannah Montana er nominert i Emmy!


Hannah Montana er nominert i beste barneprogram! klikk på bilde!

Miley mener at hennes fans burde holde seg unna..

Miley innrømmet at hun tror det er bra for fansen hennes og holde seg unna alle Gossip områder, bortsatt fra de som bare skriver om gode nyheter. " Det er så mange falske og dårlige nyheter der ute i disse nettsidene, du vet aldri hvem eller hva du skal stole på. Så mitt råd til mine fans, er å holde seg borte fra Gossip nettsider. De kan legge virkelige falske nyheter som kan sette personer ned pluss deres fans. Bare gå på nettider du kjenner og stoler på, helst de som aldri har skrevet et ille innlegg, entet det er sant eller ikke. På mine nettsteder som MileyCyrus.com og MileyWorld.com er to steder hvor du kan være sikker på at det er offisielle nyheter"

Skal du følge rådet? - Jeg kommer ikke til det. Det er jo millioner av nettsteder man abslutt ikke kan stole på, hvordan kan man vite at det er sant uansett? jeg har ikke en gang sån bruker på mileyworld (:@), men jeg synes det er et utrolig bra råd til fansen, det er jo ikke bra at de ser sån. For man kan lett tro det, har opplevd det selv, man skal ikke alltid tro det man leser før man veit det ordentlig ! Glad hun passer på fansen <3

Miley har ikke brukt $ 24,000 på hår extensions!

For noen dager siden (kanskje uker) kom det en stor nyhet om at Miley hadde brukt $ 24,000 på hår extensions! Jeg har skrevet hele denne historien før, om at hun gjerne vil ha det beste slik at det matcher til håret hennes. $ 24,000 extensions historien er ikke san, sier et Cyrus medelem til Gossip Cop. Det var In Touch som hadde skrevet dette, og det sies at de hadde gått for langt -igjen 

Hva synes du om at det ikke er sant?

Kommer sikkert/kanskje til å blogge mere seinere i dag, og mye i morgen tenker jeg, da har jeg ikke så mye å gjøre, da skal jeg slappe av! og kose meg med dataen litt, hatt veldig mye å gjøre denne uka, nesten ikke sett på tv heller, veldig stolt av meg selv! og da skal jeg også svare på alle kommentarer, er en stund siden xD har ikke svart siden katy perry saken, glad dere kommenterer likevel!

Hannah's antrekk vill nok vinne verste antrekket av året

Miley åpner seg opp til People magazine om hennes Hannah Montana forever fotoshoot: "Da jeg kom til å gjøre en fotoshoot for hannah montana og det var disse draktene jeg skulle bruke, viste jeg at dette kunne vinne verste antrekk av året! det var så ille, jeg måtte be det om å bli forandret. Det var dette store puffy rosa skjørtet og en stram rød skjorte, skal jeg si deg. Det bare braket sammen. Og da vi filmet, og jeg måtte bære denne helt vinterlige antrekket, så var det såå utrolig varmt i studio, følte at jeg bare ville løpe ut". Miley avslører også sannheten bak ekteskap rykter: "Ekteskap? ikke riktig enda. haha. Jeg og Liam er bare forelsket, jeg er ikke ikker på om jeg er klar for noen store besluttninger. Jeg kunne vente på et forslag fra han når som helst nå"

Hva synes du om Hannahs nye antrekk?

Miley med nytt album i 2011-2012!!!!

Miley har nylig gitt ut sin nye cd Can't be tamed (det visste du ikke?). Men det er ikke det eneste albumet hun jobber på. Miley har nettopp antydet en 2011-2012 album!

"Jeg arbeider for tiden med et par sanger for et album i 2011 kanskje. Innen 2012 vil jeg være 20 så det vil være en sjanse til å vise alle mine fans den voksene meg. Så det ville være en flott tid å få ut et nytt album. Så kanskje en EP eller noe. Men jeg må virkelig komme med hele mitt hjertet for å vise alle mine fans den voksene meg i 2012. Hvis jeg ikke får rundt et album i 2012 eller noe"

GURIMALLA! ble glad da jeg leste dette :D:D:D

Hva synes du?!:D

Muzikkjuliie

Muzikkjuliie

15, Oslo

Tusen takk for at du gidder ta deg tid til å komme innom min blogg, jeg blogger om mitt forbilde, Miley Cyrus! Jeg er her for MileyFans, IKKE for Miley hatere! Bare så det er sakt;) Jeg kommenterer alltid tilbake, men ikke reklamer, det er det INGEN som liker! ;)

Miley fans er her nå


Twitter:https://twitter.com/norwaymiley


LIBERTY WALK:I CANT BE TAMED MUSIKKVIDEO:


MILEY SIN RAPP:


I CAN'T BE TAMED


NYESTE VIDEO PÅ MILEY'S YOUTUBE:


NYESTE VIDEOEN:

LAGT INN:15.6.10
INNLEGG: I CAN'T BE TAMED KARAOKE!

Kategorier

Arkiv

hits